سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » ادامه منازعات بر سر ماندن یا رفتن مصلحی / اتمام حجت نمایندگان با احمدی‌نژاد...

ادامه منازعات بر سر ماندن یا رفتن مصلحی / اتمام حجت نمایندگان با احمدی‌نژاد

چکیده :دو روز پس از علنی شدن اختلافات رئیس دولت دهم با رهبری بر سر ابقا یا برکناری وزیر اطلاعات، نزاع پنهان و آشکار در سطح سیاسی و رسانه‌ای بر سر این موضوع و حواشی آن همچنان ادامه دارد. نمایندگان در نامه‌ای کم‌سابقه به احمدی‌نژاد تاکید کرده‌اند که همچنان مصلحی را وزیر اطلاعات می‌دانند، اما منابع خبری نزدیک به دولت می‌گویند او رهبری را قانع کرده که مصلحی باید برود....


کلمه – گروه سیاسی: دو روز پس از علنی شدن اختلافات رئیس دولت دهم با رهبری بر سر ابقا یا برکناری وزیر اطلاعات، نزاع پنهان و آشکار در سطح سیاسی و رسانه‌ای بر سر این موضوع و حواشی آن همچنان ادامه دارد. نمایندگان در نامه‌ای کم‌سابقه به احمدی‌نژاد تاکید کرده‌اند که همچنان مصلحی را وزیر اطلاعات می‌دانند، اما منابع خبری نزدیک به دولت می‌گویند او رهبری را قانع کرده که مصلحی باید برود.

شب گذشته سایت «دولت یار» که به نزدیکان مشایی تعلق دارد، در خبری به نقل از احمدی‌نژاد نوشت که مصلحی دیگر وزیر اطلاعات نیست و او خود سرپرستی این وزارتخانه را برعهده گرفته است.

این سایت نوشت: دکتر احمدی نژاد ساعتی پیش با اشاره به جلسه بسیار خوبی که در محضر رهبر معظم انقلاب اسلامی داشته اند و دلایل خود را در خصوص پذیرش استعفای جناب آقای مصلحی ، وزیر محترم اطلاعات بیان کرده اند اعلام داشت ایشان دیگر وزیر اطلاعات نیست و در جلسه فردای هیئت دولت نیز حضور نخواهد داشت.

اما ساعتی پس از انتشار این خبر، سایت مذکور از دسترس خارج شد و تا پیش از ظهر امروز نیز در رسانه‌های جناح اقتدارگرا، سکوت خبری در این باره برقرار بود.

این در حالی بود که صبح امروز در مجلس، رایزنی نمایندگان اکثریت برای رسیدن به موضعی واحد در قبال ماجرای برکناری مصلحی شدت گرفته بود و همزمان برخی نمایندگان برای نامه‌ای امضا جمع می‌کردند که مضمون آن حمایت از ابقای مصلحی بود. ظاهرا مخاطب این نامه، شخص احمدی نژاد بوده و در آن از رئیس دولت خواسته شده که همچنان سرباز رهبری بماند.

این نامه در نهایت با 216 امضا از تریبون مجلس خوانده شد.

دو نماینده جناح اکثریت مجلس هم در نطق خود خواستار اعلام موضع صریح احمدی‌نژاد مبنی بر ابقای مصلحی در دولت شدند. محمد کرمی​راد نماینده کرمانشاه هشدار داد که مردم ممکن است در رای خود تجدیدنظر کنند، و محمود احمدی​بیغش نماینده شازند هم از رئیس دولت خواس همچنان ذوب در ولایت بماند.

خبرنگاران خبرگزاری‌های جناح مدعی اصولگرایی نیز امروز در حمایت از مصلحی از نمایندگان مصاحبه می‌گرفتند، اما خبرگزاری ایرنا مدام موضوع مطرح شده در خبر سایت دولت یار را با نمایندگان مطرح می‌کرد و در مواردی با واکنش آنها روبه‌رو می‌شد.

در همین حال رسانه‌ها گزارش دادند جوانفکر مدیرعامل خبرگزاری ایرنا، که از حامیان مشایی است، سفر خود به هند را نیمه‌تمام گذاشته و به ایران بازگشته است. او روز قبل در وبلاگ خود ادعا کرده بود که رهبری با استعفای مصلحی مخالفت نکرده و خبرگزاری فارس دروغ پردازی کرده است.

یک عضو هیئت رئیسه مجلس هم ادعا کرد که مسئولان ریاست جمهوری به طور شفاهی این خبر را تکذیب می‌کنند، اما در سایت‌های رسمی دولت و خبرگزاری ایرنا، هیچ خبری دال بر چنین تکذیبی دیده نمی‌شود؛ بلکه بر عکس، سایت رسمی دولت، همچنان از انتشار خبر مخالفت رهبری با قبول استعفای مصلحی خودداری کرده و در عین حال خبر استعفا و پذیرش آن از سوی احمدی نژاد را همچنان نگه داشته است.

این در حالی است که روزنامه کیهان در ستون گفت و شنود امروز خود، ادعا کرد که مصلحی اصلا استعفا نداده است.


20 پاسخ به “ادامه منازعات بر سر ماندن یا رفتن مصلحی / اتمام حجت نمایندگان با احمدی‌نژاد”

  1. کاوه کیانی گفت:

    چه دعوایی سر این صندلیهای آغشته به خوت جوانان راه افتاده

  2. کاشانی گفت:

    فقط خبر کیهان درست است و بس..!

  3. ناشناس گفت:

    چند دقیقه قبل نامه اقای خامنه ای در مورد مصلحی منتشر شد.
    همه گفتن مصلحی با حکم حکومتی ماندنی شده!!(که البته احمدی نژاد هنوز تایید نکرده)
    اما نکته جالب اینه که مگه حکم حکومتی نباید به رییس دولت نوشته میشده؟؟
    چرا این نامه(نه حکم) به مصلحی است!!
    نکنه از احمدی نژاد ترسیدن که دوباره قبول نکنه!!!؟

  4. ناشناس گفت:

    بازم دعوای زرگری شروع شد.

  5. هر ایرانی، یک رسانه سبز گفت:

    از کلمه عزیز درخواست دارم، اگر برایش ممکن است، از میان کامنت‌های پیشین من، آنهایی را که بارها به این مضمون اشاره داشتند که: اولین و بزرگترین دشمن رهبری، خود محمودخان است، اگر بصیرتی وجود داشته‌باشد، یا اینکه اولین ضربه به انقلاب و اسلام را محمودخان و یاران می‌زنند، در دسترس قرار گیرد، دوستان درک می‌کنند که برخی مجلسی‌ها چقدر درایت و آینده‌نگری دارند. بعد مجلس را از آن خود می‌کنند!؟

  6. ناشناس گفت:

    ظالمان با ظالمان مشغول می شوند.

  7. ناشناس گفت:

    سرنوشت شوم بنی صدر در انتظار شخص آقای رئیس جمهور است

  8. سارا گفت:

    تمام اينها نوعي بازي و فرافکني است. حکومت قصد دارد اذهان عمومي را به سمت ديگري سوق دهد

  9. عبید سن خوزانی گفت:

    آهای نمایندگان بی بخار مجلس. شما که نماینده مردم که نیستید. اما دست کم نماینده هستید؟ نماینده دولت هسیتد؟ نماینده قوه مجریه هستید؟ با قانون و این جور چیزها آشنایی دارید؟ اگر وزیری استعفا داد و رئیس جمهور استفعای او را پذیرفت، این کار غیرقانونی است؟ چرا باید یکی کسی هر پست و مقامی داشته باشد، ازآن بالا او را ابقا کند. یعنی مجلس و رئیس جمهور و مردم و بیست و چهار میلیون رای و شصت و سه درصد همه به کجام؟ اگر شما نماینده قانون و حافظ قانون هستید هم هنگامی که رئیس دولت قانون شکنی می کند باید جلویش بایستید هم هنگامی که بقیه هیچ کس بالاتر از قانون نیست. حکم دولتی مولتی هم قانون سرش نمی شود. شما ها دیگر دیکتاتوری را یواش یواش نهادیه کردید بقول امروزی ها. چرا جلو بی قانونی نمی ایستید. هرکی بی قانونی کرد جلوش وایسید. دور بعد انتخابتان نمی کنند؟ ای به جهنم آی به درک. چرا این بدنامی ها را برای خودتان و اولادتان می خرید چرا به جای مشیردالدوله وممتازالملک و مشیرالدوه که زمان ما بودند تدین می شوید نماینده فسنجون می شوید؟

  10. ناشناس گفت:

    مگر نمیگوئید این دولت از روش غافلگیری برای منفعل کردن معترضان وکل ملت استفاده میکند ؟این هم یک نمونه دیگر!میخواهند برکنار کنند یا ابقاءکنند چرا آنرا رسانه ای میکنند؟ خوب مثل سی سال گذشته در خفا بکنند .چرا به مردم اس ام اس میزنند ؟بخدا اینها همه بازی ودروغ ودغل بازی است.ولی متاسفانه با ز گول میخوریم وبازیچه قرار میگیریم

  11. آرشاویر گفت:

    فقط فکر کنید خاتمی این کار ها رو میکرد !!!!
    چی می شد؟
    تا الان صد بر کشته بودنش !!!

  12. سبز گفت:

    اصلاً برای ما مهم نیست که چه کسی وزیر این دولت شود ولی بعضی از این وزرای محترم تصمیم دارند خودشان را تطهیر کنند ولی مردم ایران اینقدر هم فراموش کار نیستند.

  13. حسن گفت:

    میتوان نتیجه گرفت که ناکارامدی در مدیریت کشور و بحران روابط خارجی به بحران در روابط عوامل حکومتی منجر می‌شود و امری اجتناب ناپذیر است. افراد و جریان های دوستدار و پیشرفت مملکت باید بتوانند در جهت حفظ منافع ملی بتوانند راه‌های رهایی مملکت از دست افراد کونوله حکومتی را پیدا کنند. به عبارت دیگر اصلاح ساختار مدیریتی مملکت یکی از راههای مهم نجات کشور است.

  14. سید اهوازی گفت:

    این قصه سر دراز دارد.اللهم اشتغل الظالمین بالظالمین

  15. رزمنده سابق گفت:

    مليون ها تومان خرج كردند دروغ گفتند عوام فريفتند تا احمدي نژادرا سر كار اوردند .اكنون بايد مليونها خرج كنند بگويند بد است .دروغ بگويند عوام
    به فريبند .تا از كار بر كنارش كنند

  16. مخالف رادیکالیسم گفت:

    رای عدم کفایت سیاسی

  17. علي گفت:

    آفرين به سارا بااين تحليل قشنگش واقعا فقط قصدشان منحرف كردن اذهان عمومي ميباشد…..

  18. مشقاسم گفت:

    بابام جان ما بی سواتیم با همین کوره سواتی که داشتیم دیشت تا حالا همینجور این قانون اساسی و متمم و اصلاحات و ملحقات آن را جلو خودم گذاشته ام و هی میخوانم تقریبا از بر شده ام. اما جایی ندیدم که از وظایف رهبراست که وقتی رئیس جمهور با استفعای وزیری موافقت کرد، یکی هرکی میخواد باشه، او او ن بالا شیرجه بره و طرف را سرجایش بنشانه و بگه نه تو وزیر اطلاعاتی برو خوب به کارت بچسب که دارمت. پس یا اون بیست و چهارمیلیون و شصت و سه درصد قلابی بود که مام از اول جان شازده اسدالله میرزا همینو می گفتیم ، یا اینکه رئیس جمهور و مجلس و قوه قضاییه و شورای نگهبان و مجلس خبرگان و… همش برا جوری جنسه ما یه اعلیحضرت آن بالا داریم که هرچی بخواد همونه دیگه هیچی هم روشو زیاد نکنه اگه اینجوره بگین که دیگه ما سر پیری نریم تو صف انتخابات وایسیم و دلمون خوش باشه که رئیس جمهور انتخاب کردیم.

  19. 2011 گفت:

    تاریخ خواهد گفت که چه خدمتی دولتهای هاشمی .خاتمی ومیرحسین به این مملکت کردند وچه خسارتی دولت فعلی با حمایت کودتا گران به این مملکت زده شد.

  20. ب.ع گفت:

    خواهش می کنم فیلم مربوط به سخنرانی رهبری را بعد از انتخابات به حمایت از احمدی نزاد که اظهار می داشت نظر من به نظر احمدی نزاد نزدیک تر است .