سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » طرح اتهامات مالی علیه خریدار خودروی احمدی‌نژاد از سوی کیهان...

طرح اتهامات مالی علیه خریدار خودروی احمدی‌نژاد از سوی کیهان

چکیده :خریدار اتومبیل احمدی نژاد فردی معرفی شده که یکی از بدهکاران اصلی به شبکه بانکی کشور است و در عین حال به گفته برخی منابع در زمره "۱۰سرمایه دار بر‌تر کشور" قرار دارد.تنها دارایی این فرد در سال‌های گذشته یک سوله بوده که از آن به عنوان انبار و [برای] کارهای کوچک صنعتی استفاده می‌کرده، اما به تدریج و از طریق ارتباط‌های مختلف دولتی به ثروت کلانی دست پیدا کرده...


روزنامه کیهان به انتقاد از سکوت مقام‌های اجرایی در مقابل “افشای نام و سوابق” فردی پرداخت که خودروی شخصی محمود احمدی‌نژاد را در یک مزایده ترتیب داده شده توسط دولت خریداری کرده است.

این روزنامه، در شماره امروز ۲۴ فروردین (۱۳ آوریل) خواستار پی گیری ادعاهایی شد که بر مبنای آنها خریدار این خودرو، ۱۲۰۰ میلیارد تومان به شبکه بانکی کشور بدهکار است.

به نوشته بی .بی .سی فارسی، اشاره کیهان، به خبری است که در شماره اخیر هفته نامه “۹ دی” به مدیر مسئولی حمید رسایی از نمایندگان حامی دولت در مجلس هشتم به چاپ رسیده و در آن خریدار فوق، فردی معرفی شده که یکی از بدهکاران اصلی به شبکه بانکی کشور است و در عین حال به گفته برخی منابع در زمره “۱۰سرمایه دار بر‌تر کشور” قرار دارد.

روز گذشته، غلامحسین محسنی اژه‌ای دادستان کل کشور در پاسخ به سوالی در مورد “لیست ۲۵۰ نفره مفسدان اقتصادی”، که به گفته حامیان دولت از سوی محمود احمدی‌نژاد در اختیار قوه قضائیه گذاشته شده، تاکید کرده بود که تعداد زیادی از افراد مطرح در این لیست، بدهکاران سیستم بانکی هستند.

اتهامات طرح شده علیه خریدار خودروی احمدی نژاد، یک ماه و نیم پس از آن منتشر می‌شود که خبرگزاری‌های ایران گزارش کرده بودند که مالک یک شرکت که نخواسته نامش فاش شود، خودروی پژوی ۵۰۴ محمود احمدی‌نژاد را به مبلغ ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان خریده است.

در مراسم واگذاری این خودرو، احمد اسفندیاری سرپرست سازمان بهزیستی، که برگزار کننده مزایده فروش خودروی محمود احمدی‌نژاد بود، اعلام کرد که مبلغ حاصل از فروش، بنا به درخواست احمدی‌نژاد برای “تأمین مسکن مددجویان و معلولان” تحت پوشش بهزیستی هزینه خواهد شد.

در همین مراسم، “محمود ایساری” وکیل شرکت خریدار اتومبیل رئیس جمهوی، دلیل موکلش را برای این کار “علاقه شخصی به احمدی‌نژاد و همچنین روحیه استکبارستیزی و صهیونیست ستیزی وی” عنوان کرد و افزود که خریدار، قصد دارد “موزه عظیمی” را برای مردم آبادان بسازد و ماشین رئیس جمهوری را در آن نگهداری کند.

اگرچه در هنگام واگذاری خودرو، نام و مشخصات خریدار آن اعلام نشد، دیروز علی‌اصغر پرهیزکار مدیر عامل منطقه آزاد اروند، که مراسم واگذاری در آن برگزار شده، در مصاحبه با فارس این خریدار را فردی به نام “دشتی” معرفی کرد که اهل خوزستان است و در تجارت و انبوه‌ سازی فعالیت دارد.

مدیر عامل منطقه آزاد اروند در این گفتگو، همچنین به تکذیب اخباری پرداخت که حکایت دارد این خریدار، “سهامدار برخی بانک‌ها و شرکت هواپیمایی آتا است و طی سال‌های اخیر به ثروت کلان رسیده است”.

به نظر می‌رسد که اشاره پرهیزکار، به بخشی از خبر چاپ شده در نشریه ۹ دی در مورد فعالیت‌های اقتصادی خریدار خودروی رئیس جمهوری است که توسط کیهان هم نقل شده و بنا بر آن، “تنها دارایی این فرد در سال‌های گذشته یک سوله بوده که از آن به عنوان انبار و [برای] کارهای کوچک صنعتی استفاده می‌کرده، اما به تدریج و از طریق ارتباط‌های مختلف دولتی به ثروت کلانی دست پیدا کرده است”.

در بخش دیگری از خبر ادعا شده: “وی با هماهنگی حمید بقایی [معاون احمدی نژاد] توانسته است تا پوشش خطوط هواپیمایی آتا را بگیرد و در کارخانه‌های فولاد نیز سهام دارد.”

هفته نامه ۹ دی همچنین، این فرد را صاحب ۳۴ درصد از سهام “بانک سامان” و ۳۰ درصد سهام “بانک گردشگری” دانسته که آن را به عنوان بانک تازه تاسیس متعلق به نزدیکان اسفندیار رحیم مشایی معرفی کرده است.

روزنامه کیهان در مطلب انتقادآمیز امروز خود راجع به خریدار خودروی شخصی رئیس دولت نوشته است: “گفته می‌شود بحث خرید این خودرو یک موضوع حاشیه‌ای برای ایجاد حاشیه امن در بازپرداخت نکردن بدهی کلان بانکی بدون اطلاع رئیس جمهوری و با طراحی برخی افراد مشکوک و نفوذی بوده است.”

کیهان بدون معرفی این “افراد مشکوک”، به یادآوری هشدارهای قبلی خود در مورد “نفوذ برخی نان به نرخ روزخور‌ها که در سایه رئیس جمهوری محترم پنهان شده‌اند” پرداخته و از مسئولان دولتی خواسته تا اخبار منتشر شده در مورد خریدار خودروی آقای احمدی‌نژاد را پی گیری کنند.

به فروش گذاشتن پژوی ۵۰۴ محمود احمدی‌نژاد، پس از آن صورت گرفت که صادق محصولی وزیر رفاه، در آذر ماه گذشته گفت که وی “برای کمک به ساخت مسکن برای محرومان، پژوی قدیمی خود را به مزایده خواهد گذاشت”.

در پی این اعلام سازمان بهزیستی، که قرار بود مبلغ حاصل از فروش خودرو را هزینه کند، با راه اندازی سایتی اختصاصی به جمع آوری پیشنهادات رسیده برای خرید آن پرداخت.


17 پاسخ به “طرح اتهامات مالی علیه خریدار خودروی احمدی‌نژاد از سوی کیهان”

  1. majid گفت:

    باید به حال وضعیت این کشور گریست ،

  2. حاجی گفت:

    واقعا که همه دوستان خسته نباشید. یا امام زمان پس کی ظهور مینمایی…

  3. احمد گفت:

    ابروبازومه وخورشیدوفلک درکارند تاممودی نانی به کف آردوملت را بپیچاند
    این هم از حقه بازی های معمول کیهان است.کیهان که از همه چیز خبر دارد چرا نام افراد مشکوک رااعلام نمی کند؟

  4. SARKHODEYE NEZAM گفت:

    Javanane tahsilkard o daneshjo bayad shahid shavand,, setaredar shavand,, zendani o shekanje shavand va amsale Dashtiha,, Mashaeeha,, Rahimiha,, servate mellate mazlum ra be khon zade o nushejan konand
    Nezame eslamie nezami, din forushi o dorough haddi dare

  5. ناشناس گفت:

    اينها مهره امريكا هستند و سوژه براي برنامه پارازيت اماده ميكنند

  6. ناشناس گفت:

    عجب مملكتي داريم كه طفلكي رييس دولتش از نفوذي هاي !بغل دستش خبر نداره !اونوقت داره جهان رو مديريت ميكنه !!!

  7. علی اکبر گفت:

    امثال کیهان دچار گرفتاری سختی شده اند، پیش از این آنقدر از این آقا تعریف کرده اند و آنقدر دروغ تحویل داده اند که دیگر نمی توانند کلمه ای در باره خلاف هایش بنویسند و مجبور می شوند همه گناه را گردن نزدیکان این آدم بیندازند، در حالی که همین موضوع به معنی بازیچه قرار گرفتن او است و کم گناهی نیست این، آن همه از کراماتش گفتند حواسشان نیست که تحت تأثیر دیگران بودن و به دفعات مورد سوء استفاده قرار گرفتن و زیر پر و بال گرفتن این همه مجرم و خلافکار و دزد، با کرامات و امتیازات پیش گفته نمی خواند، بعد همین ها ادعای تدبیر دارند و انتظار دارند که دیگران باید همچنان بی فکر از آنها پیروی کنند!!

  8. رزمنده دفاع مقدس گفت:

    با سلام خدمت هموطنان گرامی
    این آقای خریدار قطعا عاشق چشم و ابروی آقای احمدی نژاد نبوده زیرا ایشان نه چشم درشتی دارند و نه ابروی زیبائی
    پس هدف ایشان
    جز پاچه خواری چیزی دیگری نمیتوانست باشد و نمونه بارز ریا کاری در حکومت هائی ، چون قاجاریه است و اگر برای رضای خداوند متعال بود اینگونه نمیشد
    زیرا
    اگر آقای احمدی نژاد میخواست، میتوانست مانند سایر مردم اتومبیلش را میفروخت و مبلغش را برای مسکن سازی اهدا میکردند
    و این آقا (خریدار اتومبیل) هم میتوانست مبلغ
    دو و نیم میلیارد تومان را از طریق قانونی و بدون داد و هوار بابت مسکن سازی اهدا میکرد

    با این بوق و کرنا
    هم آقای احمدی نژاد ریا کرد و اجرش را ضایع نموده و هم خریدار
    پس نتیجه میگیریم همه این امور برای کلاه گذاشتن و گول زدن این مردم بخت برگشته است و چیزی که نمی شناسند خداست.
    هرچند آقای احمدی نژاد با فروش این اتومبیل زهوار در رفته اگر میخواست بصورت عادی اتومبیلش را بفروشد خریداری نداشت و باید اوراق می شد بنابر این آب ریخته رو نزد امام زاده کرده است
    خدا شر مردم ما را از ریا کاران و دورویان و ارباب تزویر و دروغ دور نماید
    و اگر روزی با این پول خانه ای ساخته شود قطعنا بدون لرزش و تکانی از بابت زلزله فرو خواهد ریخت
    چون از قدیم گفته اند
    خانه از پای بست ویران
    رزمنده بسیجی لشگر 27 محمد رسول الله استان تهران

  9. علیرضا گفت:

    آقای احمدی نژاد! روت سیاه

  10. رام گفت:

    دروغي ديگر

  11. ناشناس گفت:

    بابا جان طرف آقاي زنوزي هست:
    مالك ايران خودرو تبريز؛ آتا ايرلاين، گسترش فولاد و بانك گردشگري!
    زنوزي زنوزي! فهميدين!

  12. darvish.saed@gmail.com گفت:

    از کرامات شیخ ما این است …
    پژو را فروخت و گفت : ایییییین است!!!

  13. حمید گفت:

    شهرام چزایری بدبخت که در مقابل اینها چیزی نداشت

  14. شاهد گفت:

    این حکومت بر پایه نفاق بنا شده / منافقین واقعی اینها هستند / باید در آگاه کردن مردم کوشا باشیم.
    مرگ بر منافقان دین فروش

  15. ناشناس گفت:

    “وی با هماهنگی حمید بقایی [معاون احمدی نژاد] توانسته است تا پوشش خطوط هواپیمایی آتا را بگیرد و در کارخانه‌های فولاد نیز سهام دارد.”
    این است دولتی که ادعای پاک دستی می کند؟

  16. ناشناس گفت:

    گرحکم شود که مست گیرند، درشهر هر آنچه هست گیرند…از سرتابه پا

  17. ناشناس گفت:

    کاش میزاشتن یه بوق با ماشین احمدی نژاد میزدیم…………………