روحانیهای حامی قذافی: شبکههای ماهوارهای فتنهگرند، دیدن آنها حرام است
چکیده :در یكی از این فتواهای صادر شده از سوی شیخ "صالح الفوزان" مشاهده شبكه های ماهواره ای كه باعث گسترش فتنه، تفرقه و شایعه ها می شوند و اقدام به تحریك برای خون ریزی میان مسلمانان می كنند حرام اعلام شده...
در پی گسترش قیام در لیبی علیه دیكتاتور این كشور ، معمر قذافی به آخرین راه ها برای نجات خود متوسل شده و به آخوندهای درباری روی آورده است.
به گزارش عصرایران به نقل از روزنامه القدس العربی چاپ لندن، دولت لیبی اخیرا با ارسال پیامك هایی برای شهروندان این كشور آنها را از فتواهای روحانیون حامی قذافی آگاه می كند.
در یكی از این فتواهای صادر شده از سوی شیخ “صالح الفوزان” مشاهده شبكه های ماهواره ای كه باعث گسترش فتنه، تفرقه و شایعه ها می شوند و اقدام به تحریك برای خون ریزی میان مسلمانان می كنند حرام اعلام شده است.
به احتمال بسیار منظور از این شبكه ها، شبكه های خبری عربی العربیه و الجزیره است كه در دو هفته اخیر بارها از سوی قذافی و فرزندش سیف الاسلام به دروغ پردازی و انتشار شایعه از تحولات لیبی متهم شده اند.
روزنامه مخالف ” لیبی امروز” چاپ لندن هم نوشت پیامك هایی برای شهروندان لیبایی ارسال می شود كه فتوای تعدادی از روحانیون ارشد لیبی را اعلام می كند.
براساس این فتواها، اعتراض و اقدام علیه معمر قذافی رهبر لیبی حرام اعلام شده است.
در یكی از این پیامك ها آمده است:” دو روحانی شیخ ربیع المدخلی و شیخ عبدالمحسن العباد به منع مشاركت دراقدامات خرابكارانه واقدام علیه حاكم مملكت اسلامی همانند آنچه كه هم اكنون در لیبی می گذرد؛ فتوا داده اند.”
پیش از این نیز امام جمعه شهر طرابلس كه از حامیان حكومت قذافی به شمار می رود، طی سخنانی با استناد به آیات قرآنی، قیام مردم علیه قذافی را غیر شرعی دانست و گفت: در دین اسلام موارد خاصی در باب قیام علیه حاكمان وجود دارد، از جمله این كه حاكم عادل نباشد ، ستم كند ، جائر باشد و نظایر اینها كه الحمدلله، هیچكدام از اینها درباره قذافی صدق نمی كند!
وی همچنین با استناد به آیه قرآن كه می گوید به اختلاف و مجادله نپردازید كه خوبی و محسنات از شما دور می شوند، مردم را به دوری از مجادله درباره وضعیت حكومت دعوت كرد.
با این حال بخشی از مردم حاضر در همین نماز جمعه پس از پایان نماز به راهپیمایی ضدحكومتی پرداختند كه با مقابله خشن نیروهای پلیس و تیراندازی آنها روبه رو شدند.
در این تیراندازی هفت نفر از مردم معترض كشته شدند.
لیبی از دو هفته پیش تاكنون با موجی از سركوب خشن دولتی علیه اعتراضات مردمی روبه رو است كه تاكنون بیش از دو هزار كشته برجا گذاشته است. هم اكنون نیمه شرقی لیبی به طور كامل در اختیار مخالفان است.
با گسترش انقلاب مردمی لیبی علیه فساد و دیكتاتوریهای گسترده سران حاكم در این كشور “معمر القذافی” رهبر لیبی كه از 42 سال پیش در پی كودتایی آمریكایی حكومت را در دست گرفته است، كنترل خود را از دست داده و فرصت رسیدگی به اوضاع ظاهری خود را نیز ندارد.
بر اساس تصویری كه از وی در حین سخنرانی دوم او بعد از بحران در لیبی گرفته شده و پایگاه های خبری آن را منتشر كرده اند، قبای قذافی پارگی بزرگی دارد كه با وجود آنكه از دید همراهان مضطرب و سراسیمه وی مخفی مانده، از دید تیز دوربینهای خبری پنهان نمانده است.
این در حالی است كه میزان بزرگ پارگی قبای قذافی به حدی است كه توجه بسیاری از مردم را در حین سخنرانی و در زمان دیدن فیلمهای آن به خود جلب كرده است.
وی كه پیشتر نیز سابقه اقدامات و سخنرانیهای عجیب و غریب زیادی را در پرونده خود دارد، دیروز در اظهاراتی نامتناسب با فضای كنونی لیبی خطاب به طرفداران خود گفت: برقصید و بخندید چون قذافی میان شماست.
قذافی در جمع چند هزار نفری طرفداران خود در میدان الخضراء طرابلس از دوستداران خود خواست كه تظاهراتكنندگان را سركوب كنند.














مردم باید کر بمونن
باز در اونجا نماز جمعه و مساجد حکومتی نیست
کودتاگران شکنجه گر حاکم در ایران، شیوه های سرکوب، جنایت و ریاکاری و دین فروشی را بدیکتاتورهای همردیف خود از قبیل قذافی صادر کرده اند. اما سنت نیکوی پروردگار است که: الملک یبقی مع الکفر و لا یبقی مع الظلم.
یاحسین-میرحسین
از اين آخونداي درباري تو مملكت ما هم كم نيستن كه فتوا دادن گوش دادن به رسانه هاي بيگانه حرام هست.
بزرگترين خائنين به دين كه كارشون توجيه كردن ظلم حكومتهاي ديكتاتوري به وسيله شرع هست.
didid ke janati cheghad shabih ghazafi harf mizane
دارند از روحانیون ایران یاد میگیرند