سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » آقای مصلحی در لباس پيامبر، روی گوبلز را سفيد کرد...
» دکتر امیر ارجمند:

آقای مصلحی در لباس پيامبر، روی گوبلز را سفيد کرد

چکیده :وقتی که فرزند دکتر بهشتی را به همکاری با قاتلان پدر خودش متهم می کنند، هنگامی که مير حسين موسوی و مهدی کروبی را که سال ها برای انقلاب زحمت کشيدند، و همچنين افرادی را که هستی خود را فدای انقلاب کردند، متهم به همکاری با خارجی ها می کنند، در ارتباط با اتهاماتی که به من زده می شود، چه انتظاری وجود...


اردشیر امیر ارجمند، مشاور ارشد میرحسین موسوی، و مجتبی واحد سخنگو و مشاور مهدی کروبی، در گفت وگو با رادیو فردا به اظهارات حیدر مصلحی وزیر اطلاعات در برنامه تلویزیونی «دیروز، امروز، فردا» که شامگاه پنجشبه از شبکه سوم تلویزیون دولتی پخش شد، در خصوص اعتراضات اخیر واکنش نشان دادند.

به گزارش ندای سبز آزادی، اردشير امير ارجمند، مشاور ارشد مير حسين موسوی، در مورد سخنان وزير اطلاعات  گفت: «آقای مصلحی در لباس پيامبر، روی گوبلز را سفيد کرد.»

مشاور میرحسین موسوی افزود: «مدت مديدی است که نيروهای امنيتی به جای تامين امنيت کشور، به گروه های سياسی و مخالفان می پردازند و کار آنها، تهيه پرونده های دروغ برای افراد موثر است.»

وی با اشاره به اين که سخنان حيدر مصلحی تازگی نداشته و جای هيچ تعجبی هم ندارد، گفت: «وقتی که فرزند دکتر بهشتی را به همکاری با قاتلان پدر خودش متهم می کنند، هنگامی که مير حسين موسوی و مهدی کروبی را که سال ها برای انقلاب زحمت کشيدند، و همچنين افرادی را که هستی خود را فدای انقلاب کردند، متهم به همکاری با خارجی ها می کنند، در ارتباط با اتهاماتی که به من زده می شود، چه انتظاری وجود دارد.»

حیدر مصلحی در برنامه تلویزیونی یاد شده درباره اردشیر امیر ارجمند گفت:« این آقا کسی است که ارتباطش با نفاق روشن و بین است. این آقا سال گذشته دستگیر شده، بعد رافت اسلامی شامل حالش شده و از زندان بیرون آمده و با طراحی منافقین از کشور فرار کرده و رفته به فرانسه. در آن جا برادرش که از یکی عناصر جدی منافقین است، مدتی در خانه او را مخفی کرده است. بعد آمده بیرون و از همان جا بیانیه ها را او تهیه کرده است. »

مشاور ارشد مير حسين موسوی در بخش ديگری از سخنان خود بحث خط دهی به آقايان موسوی و کروبی را رد کرد و افزود: «آقای موسوی يک چهره و متفکر برجسته سياسی است و هرگز اجازه نخواهد داد که به او خط بدهد. البته مشاوره کردن، پيرو خرد جمعی بودن و شنيدن حرف های ديگران نقطه قوت او است.»

آقای مصحلی همچنین گفته است که اردشیر امیر ارجمند، در واقع مشاور میرحسین موسوی بوده «و اصلا بیانیه های او را این (آقای ارجمند) تدوین می کرده و سپس او امضا می کرده است.»

آقای امير ارجمند همچنین در مورد اتهام هاي وزیر اطلاعات با اشاره به این که اگر پرونده يا مشکلی داشت، الان بايد در زندان می بود، افزود: «آقايان چطور من را آزاد کردند در حالی که در ايران، سر بچه ها و جوانانی که هيچ اقدامی به جز شرکت در تظاهرات انجام نداده اند، را می ترکانند يا به آنها تجاوز می کنند و يا شکنجه می دهند.»

وی اضافه کرد: «اگر حرف های وزير اطلاعات به فرض هم درست باشد که نيست، نشان دهنده ضعف و ناتوانی افرادی مثل آقای مصلحی است.»

مشاور ارشد مير حسين موسوی گفت: «افرادی مانند حيدر مصلحی دارند به کشور خيانت می کنند و اين موضوع بايد روشن شود.»

اردشیر امیر ارجمند گفت: «ايجاد سابقه برای افراد بسيار ساده است و آقايان می گويند مردم هر چه که در راديو و تلويزيون زده شود، را باور می کنند، اما مردم هم می دانند که ديگر دوره اين نوع تبليغات مربوط به کشورهای استبدادی است.»

مجتبی واحدی، سخنگوی و مشاور مهدی کروبی، با اشاره به اين که صحبت های حيدر مصلحی، خيال سرويس های اطلاعاتی کل دنيا را راحت کرد گفت:«آن ها مطمئن شدند که يکی از پوشالی ترين سيستم های اطلاعاتی، سيستم اطلاعاتی ايران است.»

سخنگوی مشاور مهدی کروبی همچنين در پاسخ به سخنان وزير اطلاعات در مورد تظاهرات روز ۲۵ بهمن در تهران و چند شهر ديگر ايران که گفته بود «مخالفان در اين روز ريزش نيرو داشته اند،» به سخنان آيت الله احمد جنتی در خطبه های نماز جمعه هفته گذشته تهران در مورد لزوم حصر خانگی مير حسين موسوی و مهدی کروبی استناد کرد و گفت: «اين نشان دهنده آن است که بيانيه آقايان موسوی و کروبی برای روز ۲۵ بهمن، جواب داد و مردم به رغم وحشی گری حکومت، به خيابان آمدند.»

وی ادامه داد: «محدوديت های بيشتر عليه آقای کروبی نشان داد که تظاهرات ۲۵ بهمن برای حکومت گران آمده است.»

آقای واحدی سپس در واکنش به اتهام های حيدر مصلحی به او در مورد ارتباطات با بيگانگان و سفرهای مکرر به آمريکا و بريتانيا گفت: «اين نخستين بار بوده که به آمريکا رفته ام و در عين حال، بودن در آمريکا اشکالی ندارد، کما اين که کسی که ۵۰ سال در آمريکا بود، اکنون مشاور محمود احمدی نژاد شده است.»

حیدر مصلحی در مورد مجتبی واحدی، مشاور مهدی کروبی در برنامه تلویزیونی فوق گفت:«آقای کروبی که یک بحث قابل توجهی است. از تعداد رای و آدم هایی که دور و بر او هستند، مشخص است. یکی از این افراد که با این آدم (مهدی کروبی) همراه است و نقش قابل توجه برای این آدم در ارتباطاتش دارد، فردی است به نام مجتبی واحدی.»

وزیر اطلاعات  اضافه کرد: «این کسی است که مدت ها قبل از فتنه رفت و آمد قابل توجهی به انگلیس و آمریکا داشته و به انحاء مختلف دنبال این بوده که خودش را تثبیت کند. این آدم (مجتبی واحدی) هنوز با این ها در ارتباط است، خط و جهت می دهد و در ارتباط خود می گوید که چه مواضعی بگیرند و چه حرفی بزنند. چون این ها (موسوی و کروبی) مدیریتی مرکزی روی آن ها هست و این ها خودشان نیستند و این مدیریت بخش عمده اش از بیرون است.»


104 پاسخ به “آقای مصلحی در لباس پيامبر، روی گوبلز را سفيد کرد”

  1. مانی افشار گفت:

    جالب اینجاست که به مهندس موسوی تهمت زدند در حد چی!!!
    آقای مصلحی شما که صحبتتون رو کردید و ملت به ریش شما خندید. به این دلیل که شما به نخست وزیر امام تهمت زدید و علنا گفتید موسوی توده ای می باشد.. گفتید که این جزوه براندازی دین بود؟! آخه مرد حسابی کی دنبال براندازی دین بوده؟! مگه دین برانداز می شود؟
    مهندس موسوی بارها اعلام کرده که جدایی دین از سیاست با استقلال دین از نهاد سیاست.. شما که معنی و مفهوم چنین جمله ای را نمی دانید چرا متوسل می شوید ب چنین دروغ هایی آخه؟! جزوه ای که شما پیدا کردید در آن آمده که موسوی دنبال حق و حقوق و آزادی و عدالتی می باشد که این مردم در کمبود چنین چیزای هستند و موسوی دلسوز این ملت می خواهد برای احقاق چنین مسائلی مبارزه کند و این مردم هستند که در کنار موسوی آمدند و یکدیگر در این راه سبز قدم گذاشتند. آن جزوه که شما پیدا کردید چون می دانستید که میر حسین دنبال حق و حقوق مردم است آمدید اینگونه آن جزوه رو در رسانه ننگین خودتون جلوه دادید که حامیان اندک شما فریب بخورند. طبق معمول!
    دروغ که هناق نیست. شما اون جزوه رو رفتید به مراجع حامی خودتون نشان دادید که اینگونه در مورد جزوه قضاوت کنند؟! شما چگونه آدمی هستید که اینقدر سست و ذلیل می باشید که نمی توانید اظهار نظر کنید و متوسل به مراجع می شوید که اینقدر مسخره در مورد روشنفکری مهندس موسوی قضاوت کنند! روشنفکری موسوی از کی تا حالا همانند حزب توده شده؟! شماها چگونه می خواهید چهره مجبوب این ملت “میر حسین موسوی رو تخریب کنید”؟! با متوسل شدن به چنین اظهار نظرات غیر اصولی و غیر واقعی و مضحکانه؟! واقعا که متاسفم.
    تنها چیزی که در برنامه دیروز امروز فردا نبود عدالت و شرافت می باشد که واقعا از این بابت متاسفم که چنین افرادی دارند حکومت می کنند. حکومتی که مطرود است و دیگر هیچ جایگاهی در نزد مردم سبز ایران ندارد و اگه شما به چنین صحبت های امثال من می خندید خب جرات داشته باشید و مجوز بدهید تا ملت ثابت کند شما یه عده بی سواد هستید که دیگر ملت فریب دغل بازی ها شما را نخواهد خورد..
    مردم دیگر در مقابل دروغگویی ها شما سکوت نمی کنید.. بخدا که اگر بلایی سر موسوی و کروبی بیاد تهران را روی سر شما خراب خواهیم کرد.
    مردم سکوت نکردند.. مردم الان هوشیار هستند و می دانند که شما میخواید چه غلطی بکنید.
    جالب اینجاست که بلافاصله به تخریب اردشیر ارجمند و مجتبی واحدی پرداختند!! یه میان برنامه گذاشتند و یه آدم بی سواد مانند خودشون روی اون تصاویر صحبت می کند که این اقا اردشیر ارجمند است!! طوری گفت که اینگار اردشیر ارجمند قاتله پدرشه…! برای من الان جالب است که حکومت از بیانیه های مشاوران ارشد رهبران جنبش ترس و هراس دارد و می دانند که مردم ایران الان پیرو بیانیه های شورای راه سبز امید است و این شورا که مورد تایید موسوی و کروبی می باشد به خوبی دارند جنبش رو اداره می کنند.
    آقای مصلحی قصد داشت با چنین حرکتی و اون هم ربط دادن ارجمند به منافقین اینگونه حامیان میلیونی جنبش رو نسبت به اردشیر ارجمند بدبین کند چون این آقایون می دانند که مردم سبز ایران از منافقین بدشون میاد و به همین دلیل متوسل شدند به چنین دروغ خنده داری.
    ولی خوشحالم از اینکه آقای مصلحی اینطور صحبت کرد و این صحبت کردنش نشانه ضعف ایشون بود چون نوع صحبتش نشان می داد که متوجه شدند جنبش زنده و پویا است..
    در نهایت ما پیروزیم.
    زنده باد موسوی پاینده کروبی.

  2. احسان گفت:

    آقای امیر ارجمند ، توی خرید عید بعدی حسابی خجالتشون میدیم !! یاحسین ، میرحسین

  3. سرداری از سردارن گفت:

    به زودی از شرتون راحت میشم دولتمردان دورغگو ها انسان چقدر ساده باشه به حرفها شما کوش کنه همه تون رفتی هستید

  4. علی گفت:

    این از تیزبینی اصلاح طلبان است که وقتی فشاردرونی را بر آنها زیاد میکنند و امکان ارتباط آنها را با جامعه قطع میکنند از طریق دوستان خود در خارج از کشور با جامعه ارتباط برقرار میکنند اگرهم آقای واحدی سفرهائی به خارج داشته نشانه برنامه ریزی آنها برای چنین روزی بود مطمین باشید جنبش سبز سناریو و برنامه ریزی دقیقی برای مراحل بعدی هم دارد تا سرنگونی کامل دیکتاتور

  5. محمد حسین گل گفت:

    آقا امیر درسته که به لحاظ سیاسی لازمه که این حرفارو بزنی ولی خودتم دیدی که طرف خبریش نیست. زیاد خودش رو ناراحت نکن.

  6. ناشناس گفت:

    ديگه رياست خوکها در داستان “قلعه حيوانات” جورج اورول به سر اومده.

  7. شیرازی گفت:

    امام تا آخر عمرش مهندس موسوی رو تایید میکرد اون وقت این نامرد بی همه چیز، میگه از اول اینا خراب بودن.
    لعنت به دروغگو.
    درود بر میرحسین

  8. محسن گفت:

    روحانیون حکومتی تبدیل به دروغ گویان بی شرو حیا شده اند

  9. ناشناس گفت:

    قبل از انقلاب هم می گفتند نواره حالا می گن فیلم منتاژه این نشون می ده همه دیکتاتورها یک راه را می رن.

  10. بنده خدا و دشمن مشرکین گفت:

    یعرف المجرمون بسیمائهم و یوخذ بالنواصی والاقدام
    این آقای وزیر نمونه بارزی از یک فرد مجرم است و مثل آب خوردن دروغ میگوید لابد دینی که اینها به آن باور دارند
    دروغگوئی در آن مجاز است. اسلام به این دلیل در میان مردم رهرو پیدا نمود که پیام آور خصال نیک وراستیها و پرهیز
    از اعمال بد از جمله دروغگوئی بود. حال این جماعت برای حفظ قدرت تمامی مبانی را تعطیل کرده اند. فکر میکنم تاریخ صفویه
    که پدران فکری و الگوهای عملی اینها بوده اند خواندن دارد و توصیه میکنم هموطنان کتابهائی در این مورد یافته و مطالعه
    نمایند

  11. ایرانی گفت:

    تو یه مسابقه یه اسبه پیروز شدند کیف هم میکنن

  12. عیسی گفت:

    میان حرف و عملتو ن فاصله است مانی افشار

  13. ناشناس گفت:

    حالا چرا جوش آوردين يه نفر هم عليه شما حرف زده !
    مگه ممد چاخانتون نمي گفت تحمل مخالف ؟! پس كو ؟!

  14. ناشناس گفت:

    مثل این که رفته پیش معمرقذافی دوره دیده!بیچاره مجبوری مصاحبه کنی آنهم زنده (البته نیمه زنده)

  15. Hassan گفت:

    اینها گوبلس را هم در قبر می‌‌لرزانند با این همه شارلاتان بازی هایشان. اینقدر دروغ می‌گویند که دهان انسانها که به جای خود دهان سگها هم باز مانده از تعجب. یا حسین میر حسین. درود بر کروبی قهرمان یار صدیق امام.

  16. رزمنده دفاع مقدس به مانی افشار گفت:

    بنام خدای خمینی(س)
    دوست عزیز! دیشب برنامه سرتاسر فکاهی این آقای مصلحی رو دیدم امروز صبح هم، چشممان به جمال بی نور طائب افتاد! بخدا آدم از تحلیل و منطق این آدما خندش میگیره و من واقعا نمیدونم طرفداران اونها، این لطیفه ها رو باور میکنند؟ من که بعید میدونم! دوست عزیز! جالب این متن یعنی همون جزوه زیست مسلمانی رو همه از جمله رهبری هم خونده و تا اونجایی که خود من هم قسمتهایی از اون رو خوندم خیلی نزدیک به نظرات حضرت امام(س)! البته یک مطلبی هست و اون اینکه، بحث عدالت اجتماعی در این جزوه و بکارگیری سرمایه در جهت تولید که دقیقا پدر دلال جماعت رو در میاره به مذاق آقایون اصلا خوش نیومده و دقیقا عین دهه شصت که به موسوی و این جریان فکری تهمت کمونیسم میزدند دارن همون کار رو میکنند و اصلا یکی از دلایل و مخالفتهای سنگین نسبت به ورود سید بزرگوار به انتخابات دقیقا همینه و اگر بر من بود میگفتم که بالای 95 درصد این مخالفتها سر همین موضوع! واقعا صحبتهای دیشب این آقای مصلحی جکی بود دیشب!

  17. رزمنده دفاع مقدس به سایت زحمت کش کلمه گفت:

    بنام خدای خمینی(س)
    اما بنده یه درخواست دارم از سایت کلمه: خواهشن متن این جزوه رو برای اینکه همه بتونن بخونن بصورت یه فایل pdf مثل سایر نسخه های کلمه، در سایت قرار بدید تا در دسترس همه باشه و دیگه این همه دروغ و سفسته رو از این جریان پوپولیست شاهد نباشیم! ما که هر چه میگیم شما گوش نمیکنید حداقل بعنوان یک موافق و کسی که از مدتها قبل داره کامنت میذاره و حق آب و گل داره، این حرف رو گوش کنید و این فایل رو برای مطالعه عموم روی سایت بگذارید! با تشکر

  18. علی آقا گفت:

    من فکر می کردم اینها قربة الی الله دروغ میگن. ولی این ایده که گفتید دروغ ها نشان دهنده پوشالی بودن سیستم وزارت اطلاعات ایران است هم ایده قابل تأملی است.

  19. ناشناس گفت:

    جریان فتنه مربوط به امروز و دیروز و ۲۰ سال پیش نیست. حتی به قبل از انقلاب برمیگردد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! خدایی اینا چی میزنن؟ اصل جنسه به جان خودم

  20. ناشناس گفت:

    راه اندازی سایت کلمه با پروتکل https و مورد استفاده بودن بدون فیلترشکن بسیار مهم است . بنابراین عزمتان را برای راه اندازی فرمت https جزم کنید . زیرا vpn ها در ایران قطع است و دسترسی با فیلتر شکن به سایت مشکل است

  21. ناشناس گفت:

    مصلحی گفت:”برادران مخلص وزارت اطلاعات ” بله در این شکی نیست که بخشی از آنها مخلصند اما آنهایی که جوان کشور را شب تا صبح عریان در سردخانه نگه می دارند مخلصند؟!
    پناه بر خدا .افرادی که از آرمانها و شعارهای انفلاب دفاع میکنند ضد انقلاب معرفی میشوندو کسانی که حریت انسانها را قبول ندارند و به شدت از آرمانها و شعارهای انقلاب منحرف شده اند انقلابی میشوند.
    امید است تا دیر نشده برادران وزارت اطلاعات متوجه اشتباهات خود شوند.

  22. ناشناس گفت:

    دورو بر مبر حسین، درود بر نخست وزیر امام، درود بر میرحسین موسوی

  23. شهروند گفت:

    جناب رئیس قوه قضائیه التفات بفرمایند که از رسانه ای عمومی با نام و مشخصات از “جرم” های زیاد افرادی اسم برده شد که نه دادگاهی برایشان تشکیل شده نه حکمی برایشان صادر شده. با این روند باید منتظر کشیده شدن آقای لاریجانی به ورطه اعترافات ساختگی و دادگاههای نمایشی هم باشیم!

  24. ناشناس گفت:

    حرفش پر سوژست! اگه میرحسین همچین جزوه ای داشته باشه! میاد توی دفتر کارش میگذاره که تو بر داری؟؟؟ اونهم جزوه ای که کلا از ابتدا تا آخر رو گفته! و ادبیات توده ای داره!!!!

  25. ناشناس گفت:

    امروز دیگه از تهه تهه دلم میگم…. پیروزی حق بر باطل نزدیک نزدیک است….

  26. ناشناس گفت:

    آقای مصلحی می خواست جای مستر بین را بگیرد . شب خوبی بود برنامه اش را بطور هفتگی پخش کنند که خنده ای بکنیم . مشکل این است که اینها که در تاریک خانه کار می کنند همهشون اینطوری فکر می کنند .

  27. ناشناس گفت:

    آقا اين جزوه رو بدين مام بخونيم…پخش كنيد خوب…

  28. محمدجوادِسبز-فرزندجانبازوبرادرزاده ی1شهید گفت:

    بهتره جواب این احمقها رو ندیم- در خیال خام خودشون زنده باشن و غافل ازینکه همون تعدادی هم که به این دولت دروغ رأی دادند الان شرمنده و خجالت زده و پشیمان هستند-

    من با پسر یکی از دوستان پدرم که سردار هست و به احمدینژاد رأی دادند صحبت کردم ، می گفت هم پدرش هم خودش خیلی پشیمون هستند و خیلی از آدمای اونطرفی که الان با ماهستند-
    خاکبرسرا خبر ندارن با این حرفهای مفت فقط دوروبریاشونو می رونن- البته اونهایی که نفسای آخرو می کشن ، حتی یک ذره امید به زنده شدن درشون هست- اونهایی که مرده اند که دیگه مشخصه تکلیفشون- تا آخِر در جهل و خیانت خودشون می مونن

  29. مردسبز گفت:

    بخدا این افراد به آخرت وروز جزا ومعاد هیچ اعتقادی ندارند/بخا اگر اعتقاد داشتند اینقدر راحت دروغهای شاخدار نمی گفتند وتهمت نمی زدند/خدا لعنتشان بکند

  30. sina گفت:

    با اين تهمت ها خودشون نظام 30ساله ايران رو زير سوال ميبرن

  31. عاشق میرحسین گفت:

    مصلحی تنهایی رفته به قاضی، شاد و شنگول هم اومد بیرون!

    حیف لباس پیغمبر بر تن چنین دروغگویانی که دین را بازیچه امیال دنیوی خود کرده اند.

  32. ناشناس گفت:

    این حیدر اقا در ارتیاط با اقای واحدی فقط گفت چند بار به امریکا و انگلیس رفته که چی ؟ نه اسنادی دارند و نه مدرکی بعضی از قشرها هستن که امریکا و انگلیس رفتن را حرام می دانند این صحبتها برای ان قشر است بس کنید این اراژیف را از خدا بترسید بدترین ظلم دروغ است ان جزوه ای را هم که گفت قبلا فرزند شهید بهشتی توضیح داد و حتی گفت از این جزوه یک سری هم برای رهبری فرستاده دیگه چی داری اقا حیدر و اگر 25 بهمن خبری نبود چرا اینقدر نیرو در خیابان داشتید ؟ به جای راه حل اینقدر دروغ به خور مردم ندهید

  33. ناشناس گفت:

    پس با این حساب که حیدرخان مصلحی جیمزباند 007گفت کشتی انقلاب را سی سال است دزدان دریایی وابسته به شیاطین ناخدایی میکرده اند!!!!!!!!!!!!!! توضیحا از بازکردن بی سوادی اقای وزیر و سوتی هاش صرفنظر میکنم
    مگر احمد جنتی تایید صلاحیت نکرده ؟
    اصلا گیریم موسوی و کروبی وابسته به خارج و فریب خورده و… این جنتی کودن پس چطوری تایید صلاحیت کرده از بین همه؟
    من نمیدانم این مالیخولیای اپیدمیک جناح حاکمیت اصلا کاملا منگ است و گیج و ویج چرا ؟
    چون اول جواز دفن برای جریان به قول خودش صادر میکنه صراحتا میگوید فتنه مرد
    بعد چند ماه فتنه دوباره قوی تر و با مقاومتی بیشتر و مصمم تر در خیابانهای تهران توسط همگان رصد میشود به طوری که حاکمیت وحشت میکند
    ثانیا میپرند وسط وخبر از واکسیناسیون انقلاب را میدهند که انقلاب دیگر در مقابل فتنه واکسینه شد و فتنه باعث تقویت انقلاب شد
    بعد از 25 بهمن معلوم شد واکسن تزریقی هیچ گونه اثر درمانی نداشته و فقط اثر تسکینی موقت داشته ومخدری بیش نبوده و واکسن تقلبی بوده
    حالا دیگر چه قرطاس بازی میخواهند در بیاوردند؟

  34. ناشناس گفت:

    سوتی و اعتراف وزیر اطلاعات دولت احمدی نژاد در برنامه دیروز، امروز، فردا مورخه 5/12/89: سندی دیگر برای تقلب در انتخابات، لطفا اطلاع رسانی کنید
    …بحمدالله با تدابیری که رهبر انقلاب اندیشیدند دولتهای نهم و دهم سر کار آمد…

  35. ناشناس گفت:

    اگر انطور که تو می گی اقای موسوی از سالها پیش قصد براندازی داشته پس چرا شورای نگهبان ایشان را رد صلاحیت نکرد دروغگو بس کن شما هستید که به رهبری مشاوره می دهید که مملکت در امن و امان است فقط برای امیال خودتون و مصباح یزدی

  36. بابک گفت:

    منتظر جوابم باشم

  37. احسان گفت:

    آقایان دست پیش کرفته اند که پس نیوفتند مگه شاه چیکار میکرد؟ اونم به چهره های انقلابی تهمت و افترا می بست ولی همه این باور رو داشتن که اگه شاه میگفت روزه مردم می گفتن شبه.مرگ بر این دولت مردم فریب.یا حسین.

  38. اشکان.ن گفت:

    آقای امیر ارجمند عزیز ! سخنان مصلحی را نشان افتخاری برای شما می دانم

  39. حسین گفت:

    من نمیدونم این اوباشها درمورد ملت چی فک می کنن اگه مهندس (موسوی)توده ایی بود چرا توانتخابات تایید صلاحیت شد ؟
    حالا که توانایی مقابله باجنبشو ندارن شروع کردن به برونده سازی وخیالبافی…
    به امید بیروزی که خیلی نزدیک است .
    یا حسین میر حسین

  40. فرزاد گفت:

    اقای موسوی وکروبی باید راه امام خمینی را بروند ودر برابر حصر وتبعید طاغوتیان اسلام نما صبر وبردباری نشان دهند پیروزی نزدیک است

  41. رها گفت:

    با این سخنرانی ها و تهمت زدن ها فقط رسوا تر می شن و مردم رو در را ه مبارزه با دیکتاتوری ثابت قدم تر می کنند .ذره ای خرد سیاسی ندارند و اخلاق و اسلام را هم قربانی قدرت طلبی میکنند .و مطمئنم که ذره ای ایمان به خدا و روز قیامت هم ندارند و گرنه تا این حد به دروغ و جنایت آلوده نمیشدند و بد تر از همه تمام این سیئات رو به نام دین انجام نمی دادند.

  42. ناشناس گفت:

    برادر ارجمند فقط لباس پیغمبر نبود. آنها مدعی ریاست شعبه ی بانک خود خدا را دارند.

  43. احسان گفت:

    اینکه امسال مردم اینقدر زیاد میرن خرید عید به خاطر هدفمندی یارانه ها و پرشدن جیب مردمه دست احمدی نژاد درد نکنه که بالاخره پولارو از امام زمان گرفت داد به مردم
    هدفمندی دستگیری ها هم انشاءالله به همین خوبی باشه

  44. ناشناس گفت:

    آقای وزیر. آقای رهبر. آقای قانون.
    وظیفه رسانه ملی این است که یک طرفه به قاضی نرود. به کوری چشم دشمنان، میرحسین هنوز زنده است. بگذارید در تلویزیون، با فرصتی اندیشمندانه و بدور از نفرت و کینه مجریان، به دفاع از خویش بپردازد. به دور از چشم شیطانی برخی.

  45. میرزا گفت:

    آقا خدایی شما خیلی بامزه اید!
    همین که با رادیو فردا، ارگانی آمریکایی که بودجه اون رو کنگره آمریکا میده و حتی نحوه اختصاص این بودجه در اسناد BBG آمده که چطور و کجا و در چه جهتی مصرف بشه مصاحبه می کنید یعنی سند نوکری! یعنی تآیید حرفهای مصلحی!
    یعنی جناب امیرارجمند نابغه و واحدی نابغه تر از اون، اینقدر نمی فهمند که نباید اینکار رو بکنند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    انصافا اگه جنبش سبز نبود ما به چی می خندیدیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    شماها حتی نبوغ و هوش هم ندارید!!!!!!!!

  46. پارسا گفت:

    معمولا دروغگویان جفنگ میگویند.که نمی دانی به حرکات واعمالشان باید خندید یا گریه کرد.

  47. یک سپاهی گفت:

    آقا ی مضلحین نگاه به یونسی بنداز بچه اش رو گرفتن قول می دم چند سال (حد اکثر)خودم بیام و تو رو با خانواده ات دستگیر کنم .بیدار شو

  48. ناشناس گفت:

    کلا حدود 10 نفر از جنبش مونده بوده که اونا هم با حرفای مصلحی ریزش کردن
    اصلا نه تنها جنبش سبز بلکه کل استکبار جهانی هم ریزش کرد
    الان همه مردم بلاد کفر هم جلوی مسجدها جمع شدن تا از کفر ریزش کنن و بیان مسلمون بشن
    از دیشب همه چی در حال ریزشه

    ولی فقط ولایت فقیه و دارو دستشن که محکم سر جاشون نشستن و هییییییچ ریزشی ندارن

    آقای مصلحی واسه اون اطلاعاتی که تو همه کارشی متاسفم واقعا

  49. ناشناس گفت:

    بچه های خط شکن گردان عاشورا

    10 اسفند روز عملیات ، غسل شهادت و زیارت عاشورا فراموش نشه
    منطقه عملیاتی پاستور ، قیطریه ، اوین آزادی همه اسرا
    یا حسین یا زهرا
    یا مهدی یا فاطمه
    بیاد مجنون ، بیاد فاو
    رهسپاریم تا شهادت

  50. حمید گفت:

    خدا بزرگه زمان ظلم بالاخره تمام میشه….
    فقط دلم واسه کسانی میسوزه که فریب دینداری آقایان را خوردند