توقیف کتابها و اسناد موجود در منزل کروبی / بازداشت علی کروبی
چکیده :ماموران امنیتی دیشب با حضور در منزل مهدی کروبی، تعداد زیادی از کتابها و اسناد وی را توقیف کردند و به همراه خود بردند. علی کروبی نیز در منزلش بازداشت شده است. نفیسه پناهی، همسر علی کروبی، نیز به همراه او بازداشت و پس از چند ساعت آزاد شد. ماموران برای بازداشت حسین کروبی به منزل او هم مراجعه کرده بودند که به دلیل عدم حضور وی، ناکام...
سایت حزب اعتماد ملی خبر داد که عصر روز گذشته، ماموران امنیتی با حضور در منزل مهدی کروبی، تعداد زیادی از کتابها و اسناد وی را توقیف کرده و به همراه خود بردهاند. ماموران همچنین علی کروبی را نیز در منزلش بازداشت کردهاند.
به گزارش سحام نیوز، مامورین امنیتی پس از حمله به منزل آقای کروبی، ایشان و خانم کروبی را در اطاقهای مجزا محبوس کردند و سپس به جستوجو در منزل پرداختند.
بر اساس این گزارش، ماموران کلیه قفلهای منزل مهدی کروبی را هم تعویض کردهاند.
در این گزارش همچنین تاکید شده که پس از این حادثه و از شب گذشته تاکنون، علیرغم تلاشهای بسیار، هنوز هیچ خبری از سرنوشت آقای کروبی و همسرشان در دست نیست.
از سوی دیگر، گزارش شده که ماموران امنیتی شب گذشته با ورود به منزل علی کروبی، فرزند مهدی کروبی، وی را به همراه همسرش، نفیسه پناهی، بازداشت کردهاند.
بر اساس این گزارش، نفیسه پناهی که خواهر سه شهید است، ساعاتی بعد در نیمهشب آزاد شده، اما تاکنون از سرنوشت علی کروبی هیچگونه خبری در دست نیست.
علی کروبی، سومین فرزند مهدی کروبی است که در ماجرای 22 بهمن سال گذشته نیز توسط نیروهای لباس شخصی دستگیر شده و در طی چند ساعت بازداشت، به طور وحشیانهای مورد شکنجه قرار گرفته بود.
ماموران ماموران امنیتی همچنین روز گذشته برای چندمین بار به منظور دستگیری به حسین کروبی، فرزند ارشد مهدی کروبی، به منزل وی مراجعه کردند که به دلیل حضور نداشتن حسین کروبی، در رسیدن به هدف خود ناکام ماندند.














فکر کردی امام خدای روی زمین بود که هیچ اشتباهی نداشته باشه
دو تا گروه سر قدرت دارن دعوا میکنن جوانها باید خسارتشو بدن
هموطن (یاس) تو گفتی که امام گفته هر وقت دیدید که غرب ازتون داره همایت میکنه بدونید که دارید راه رو اشتباه میرید. من میگم چطور اون وقتی که غرب به امام پناه میداد و بی بی سی اخبار تحولات ایران و حرفهای امام رو به گوش مردم میرسوند دستشون تو یه کاسه نبود . اما ما که هیچ رسانه ای برای حرف زدن نداریم حق گوش دادن به رسانه های دیگه رو هم نداریم . ( بسیجی مسلمون)
…این مملکت مال همست مال یه قشر خاص نباید باشه شما میتونی حرفتو بزنی و زندگیتو کنی و خداتو بپرستی شاید یکی نخواد این چیزی رو که تو میخوای باید از همه چیز محروم شه؟؟؟بره زندان؟شکنجه شه؟
کشته شه؟ بهش تجاوز شه؟ بی کار بمونه؟ و ……
برادر یا خواهر مسلمون من البته میدونم شما از من بهتر بلدی ولی جهت یاد آوری پروردگار عزیزمون که خالق تمامی آفرینش هست در قرآن گفته: لا اکراه فی الدین قد تبین رشد من الغی . حال چرا بعضی انسانها این قدر خودکامه هستند؟؟؟؟!!!!!
اگر اشتباه نوشتم ببخش منو.
یا حق.
اتحاد یگانه راه پیروزی مردم ایران است برای یک پارچگی و اتحاد در برابر استبداد تبلیغ فراگیر نمایید به تمامی اقشار ملت پیام بدهین تا متحد شوند درغیران بطور پراگنده این دولت و سردمداران نظام با بیرحمی همه را به خاک و خون خواهند کشید دقیق برنامه ریزی کنید این استبداد از نوع تونسی و مصری نیست اقایان برای ماندن دست به هرکاری میزنند اینها اشتباه شاه را تکرار نمیکنند .
درود یر شیخ شجاع اصلاحات
سرنوشت هیچ قومی تغییر نخواهد کرد مگر با اراده خودش
پس ای سبز اندیش به پا خیز
آهای یاس با توام چرا همش فکر میکنید که همه حرفای خودتون درسته؛چرا فکر میکنی این اسلامی که به اسمش هر غلطی دلتون میخواید باهاش میکنید درسته؛ما به غرب چکار داریم یعنی فکر میکنی ما به حرف اونا حرکت میکنیم نه عزیزم همه ی ملت ایران درک و فهم دارن همه چیزو خوب میفهمن ؛دیگه فک نکنم لازم به توصیه های تو مزدور جیره خوار باشه؛درود بر آزادی
باسلام، میدونی همه ملت ایران حق دارند که طرفدار هر گروه یا دسته ای بشوند این برای من سوال بزرگی که چرا توی دولت جمهوری اسلامی ایران ما حتی در شرایط فعلی حق نداریم که بگیم طرفدار آقایان موسوی و کروبی هستیم. امام علی به مالک اشتر میگه که مالک برو بگرد و ببین حتی اگه یک نفر مخالف هم در حکومت خودت داری اون رو راضی کن و بعد به حکومتت ادامه بده اما حالا ببین از این علی تا آن علی چقدر فاصله هست!!!!!!!!!!!!!!!!
من خواهش میکنم که اگر خدا و آخرت و دین و پیغمبری وجود داره و اگر تشیعی وجود داره مراجع تقلید (البته نه آن مراجع تقلید حکومتی) سکوت نکنند و به خاطر خدا و جلوگیری از این ظلم وفسادی که داره تو جامعه ما اتفاق میفته حرفی بزنند.
هر کس با مردم درافتاد ور افتاد وانشااله حکومت ظلم سرنگون ميشه .آمين
تجمع بعدی رو دو قسمت کنید: یکی جلوی خونه میرحسین و یکی جلوی خونه آقای کروبی. ببینیم این ساندیس خورهای اوباش چه غلطی میخوان بکنن؟!
بابا زود باشین چه میکنید زود روز موعود رو مشخص کنید که تا 10 روز ادامه داشته باشه به خدا هر چه قدر بگذره بدتر میشه ما منتظریم بیایم تو خیابونا زنده باد ایران وایرانی
فکر می کنی کی هستی که یه همچین مقامی رو به این شیخ بز دل میدی ، میدونی یار امام زمان یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لابد امام حسین خامنه ایه و یزید ما ها به خودتون نگاه کنین تا دندون مسلحین پول بیتالمال رو پارو کردین
خداوند این دو نفر را از شر جاهلین و مارقین کنونی که اگر این دو گروه بی هویت در زمان امیر المومنین علی علیه الاسلام بودند بسیار بدتر از خوارج آن زمان عمل میکردند نجات دهد.
باید یک راهپیمایی ترتیب داده بشه که مردم فقط این شعار رو بدن
موسوی و کروبی، آزاد باید گردند
موسوی و کروبی، آزاد باید گردند
موسوی و کروبی، آزاد باید گردند
موسوی و کروبی، آزاد باید گردند
اندکی صبر سحر نزدیک است
درود بر شیخ اصلاحات که آزادگی را به آسایش نفروخت
آدرس خانه مير حسن: پايين تر از ميدان انقلاب -ميدان پاستور -خيابان پاستور حد فاصل خ. دوازدهم فروردين و فلسطين- بن بست اختر
سایت کلمه فقط دروغگو هست!!!مثل موسوی.بابا بشینید زندگیتون رو بکنید…
تا موقعی که من دبیرستان درس میخوندم یادمه همیشه مجبورمون میکردن برای راهپیمایی22بهمن و اینجور چیزا بیایم بیرون هنر نکردن ببینید چه شخصیت هایی میرن استقبال 4تا کشاورز از همه جا بی خبر و تعطیلی مدرسه ها و سیل بچه های دبیرستانی یا …
مگر مردم آزاديخواه كشورهاي عرب منتظر بيانيه نشستند ، آنها سرنوشت خود را درخيابانها رقم زدند نه پشت كامپيوترها ، آقايان شوراي هماهنگي اميد سبز ما ديگر طاقت انتظار نداريم..