سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » برگزاری راهپیمایی ۲۲ بهمن در تهران و شهرهای دیگر کشور...

برگزاری راهپیمایی ۲۲ بهمن در تهران و شهرهای دیگر کشور

چکیده :همزمان با سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن در تهران و شهرهای دیگر کشور برگزار شد. راهپیمایی امسال در شرايطي برگزار شد كه تهران و برخي شهرها شاهد بارش برف وباران بوده‌اند. در تهران این مراسم به مانند سال های گذشته به سمت میدان آزادی برگزار شد و اقشار مختلف مردم در...


همزمان با سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن در تهران و شهرهای دیگر کشور برگزار شد. راهپیمایی امسال در شرايطي برگزار شد كه تهران و برخي شهرها شاهد بارش برف وباران بوده‌اند.

در تهران این مراسم به مانند سال های گذشته به سمت میدان آزادی برگزار شد و اقشار مختلف مردم در آن شرکت کردند و سی و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را گرامی داشتند.

این مراسم با حضور برخی از شخصیت ها و مسوولان کشوری همراه بود که از جمله آن می توان به آیت الله هاشمی رفسنجانی رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام اشاره کرد که در میدان فردوسی به جمع راهپیمایان پیوست.

در مراسم ۲۲ بهمن امسال به مانند سال های گذشته رییس دولت دهم سخنرانی کرد و با صدور قطعنامه ای به پایان رسید. بعد از این مراسم راهپیمایان به سمت جایگاه برگزاری نماز جمعه حرکت کردند.


23 پاسخ به “برگزاری راهپیمایی ۲۲ بهمن در تهران و شهرهای دیگر کشور”

  1. نگاه سبز گفت:

    امیداور بودیم توضیحات بیشتری از قبیل امکاناتی که در اختیار راهپیمایان گذاشته اند و نحوه جمع آوری راهپیمایان می دادید . متشکرم

  2. نگاه سبز گفت:

    به امید حضور خودجوش مردم سبز و غیور ایرانی در روز 25 بهمن 89 ( ما بیشماریم )

  3. مسعود گفت:

    سخنرانی سر تا پا غلط غولوط احمدی نژاد رو شنیدم که از هر سه تا کلمه اش یکیش “عدالت” بود! در ضمن یه توهین هم به موسوی وکروبی کرد و اونا رو “خودخواهانی که یا اهل مبارزه نبودن ویا فرسوده و سازشکار شدن”خطاب کرد. ملت! اگه 25 بهمن نیاین و جواب این حرفای مضحک رو ندین بعید بدتر و بدتر از این حرفا رو خواهید شنید. کسی که ملت خودش رو خس و خاشاک صدا میکنه دم از حق تعیین سر نوشت ملت مصر میزنه!!!!!

  4. نشابور گفت:

    تا حکومت حق آزادی و تجمع آرام مخالفین و معترضین را به رسمیت نشناسد و سبزها نتوانند یک راهپیمایی داشته باشند از انتصاب لقب دیکتاتور مصون نیست .

  5. پسر سبزک گفت:

    خبرجالبی نبود
    همراهی آقای هاشمی هم معلوم نیست چه معنی میده همچین موقعیتی
    حضور سبز مردم در 25 بهمن

  6. llll گفت:

    به سلامتي

  7. ناشناس گفت:

    agar 25 bahman nayayim digar ejazeye shekayat kardan ra nadarim!

  8. ناشناس گفت:

    من نمیدونم ملت ایران تا کی باید تحقیر بشن تا بالاخره از خواب خرگوشی بیدار بشن و به خودشون بیان. تا کی میخوان بشینن سرجاشون و بگن به ما چه؟ تا کی میخوان تو این راهپیمایی های حکومتی شرکت کنن. خیلی از همینایی که تو راهپیمایی امروز اومدن بسیجی و سپاهی و … نبودن.مردم عادی بودن. اگر این مردم واقعا از دست حکومت خسته شده بودن به هیچ قیمتی حاضر نبودن تو راهپیمایی هاش شرکت کنن!

  9. ناشناس گفت:

    این نورسیده های زیاده طلب حق دارند ملت راخس وخاشاک بخوانند چون ازراه رسیدند و همه چیز حتی روزهای پرافتخار تاریخمان را به یغما بردند وما هیچ نگفتیم .ملت آزاده بایدبرای بازپس گیری داشته های خود 25 خرداد به میدان بیاید .

  10. ناشناس گفت:

    چقدر کوتاه و مختصر بود خبرش ؟!

  11. ناشناس گفت:

    همه می آییم

  12. سبزامید گفت:

    25بهمن روزپیروزی ماست
    بیایید دراینروز آزادی را سراسرسبزکنیم تامعنای حضورخوجوش را به اقتدارگرایان بفهمانیم

  13. احسان از شیراز گفت:

    امروز من هم برای اینکه از نزدیک اوضاع راهپیمایی و شعارهای مردم رو ببینم به راهپیمایی رفتم اول از همه تشکر میکنم از شخصیت های معترضی که شماتتها و اهانت های عده ای را به جان خریدند و برای جلوگیری از مصادره این روز بزرگ توسط عده ای هتاک تازه به دوران رسیده در این راهپیمایی شرکت کردند دوست ندارم همین اول جمعیت زیاد راهپیمایان رو منکر بشم فقط دو مورد از سیاست حاکمیت برای جذب مردم روکه میدانم بگم اول اینکه پسرخاله من که دانش آموز هست می گفت که حضور در راهپیمایی از طرف مدرسه اجباری بوده و اگر کسی حاضر نبوده در روز تعطیل غیبت میخورده و این نشون میده که خود حاکمیت میدانند که پایگاه مردمیشون به شدت متزلزل شده دوم اخبار دروغ صدا و سیما در شب 21 بهمن مبنی بر فرار مبارک بود و تبریکهای پیاپی از طریق زیرنویس به مناسبت همزمانی انقلاب اسلامی و انقلاب مردم مصر که احتمالا میخواستند مردم رو برای 22 بهمن تحریک کنند حال اینکه با این کارشون خودشون رو روسیاه تر از قبل کردند. اما در مورد مردمی که آمدند باید بگویم که اگر چه ممکن است کاملا مخالف با ما و جنبش ما نباشند و حتی تعداد به نسبت کمتری که خود دیدم طرفداران جنبش ما و سبز هستند اما وجه اشتراک غالب این مردم نداشتن رسانه ای جز صدا و سیما است لذا بر ما وظیفه است آگاهی رسانی به این قشر که از قضا کم هم نیستند و بهترین آگاهی رسانی نشان دادن حضور خود و بیان مطالبات خود در روز سرنوشت ساز 25 بهمن است تا به چشم خود ببینند که افرادی که صدا و سیمای دروغ با بی شرمی آنها را اغتشاشگر میخواند خواهر و برادران خود آنها و معترضینی میلیونی هستند آنگاه هست که خود نیز به این جنبش عظیم دلبستگی پیدا خواهند کرد و اما سخن آخرم با شما هموطنان عزیزم چه آنها که خود را سبز نمیدانند اما از وضعیت موجود ناراضیند و چه آنها که چون من از همراهان جنبش هستند اینست که بر ما حضور در تظاهرات اعتراضی 25 بهمن وظیفه است با حضورمان دل شهدای راه آزادی و کرامت انسانی و همچنین دل اسیران مظلوم در بند تاجزاده ها و نوریزادها را شاد کنیم .
    یا علی !

  14. علي گفت:

    از دبيرستان ما به زور عده ا ي را اوردندو به دستشان پرچم داده بودند .ودبير پرورشي جند روز قبل گفته بود هر كه بيايد نمره خوب ميدهم .من هم بدون اجازه پدرم بامينبوس از تجريش تا ولي عصر امديم .

  15. sabz گفت:

    کاش با توجه به اطلاعات به دست اومدتون تو شهر های دیگه هم محل های راهپیمایی 25 بهمن مشخص کنید

  16. سراج گفت:

    تا اونجائی که من عکساشو دیدم جمعیت زیادی نیومده بودند در تهران…؟

  17. عبد خدا گفت:

    پسرم می گفت بابا در راهپیمائی پارسال دوستم 200000ریال شارژ ایرانسل جمع کرده
    برای من که در اکثر راهپیمائی ها بودم باعث خجالت بود که نکنه پسرم میخواهد بگوید بابا توبرای چه می رفتی ومن محکوم به سکوت بودم

  18. الله اکبر گفت:

    دوستان سبز از همین حالا باید اطلاع رسانی از طریق راههای غیر مجازی برای راهپیمایی بزرگ 25 بهمن را شروع کنیم.خیلی ها به اینترنت دسترسی ندارند.شعار کوبنده الله اکبر از امشب از ساعت 10 و وعده نهایی 25 بهمن.رسانه شمایید

  19. محمد گفت:

    مرگ بر دیکتاتور

  20. ali گفت:

    lotfan az moosavi darkhast konid ke yek payame videoi ham bede
    mosalaman tasiresh kheili ziad khahad bood
    be khosoos ke alan shekhe shoja ham dar hasr besar mibare
    bekhoda nabayad arroom neshast

  21. ناشناس گفت:

    مشکل ما ایرانی ها این است که بخاطر وعده های دروغین یا تهدید های دروغین فوری جاخالی میدیم و می ترسیم. شاگرد مدرسه یکبار نمره نگیر ولی اعتقاد و ایمان به باور وجودت داشته باش مطمئن باش هیچ اتفاقی نمی افته. ما باید یاد گرفته باشیم که با هم باشیم. برای جمع هیچ اتفاقی نمی افتد. پیش به سوی آزادی مردم ایران. مرگ بر دیکتاتور مذهبی.

  22. سبز سبز گفت:

    درتهران هزار نفر هم نبودند همه را هم به زور اورده یا به خاطر ساندیس

  23. ناشناس گفت:

    باباخجالت بکشین تا کی میخواین خودتونو گول بزنید مردآقا مرد جنبش سبز مرد
    الحمدلله کزین معرکه جستیم