سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » دکتر میراحمدی‌زاده، استاد حقوق عمومی دانشگاه مفید قم، بازداشت شد...

دکتر میراحمدی‌زاده، استاد حقوق عمومی دانشگاه مفید قم، بازداشت شد

چکیده :رجانیوز علت دستگیری وی را هدایت جریانات عاشورای سال گذشته، امضای نامه ۳۸۰ نفره در حمایت از آیت الله منتظری، نامه علیه رئیس جمهور و جلسات متعدد با سران سبز نام برده است. این خبرگزاری وابسته به دولت از مهم‌ترین فعالیت های این فرد، تلاش به‌منظور هماهنگ کردن دیدار برخی طلاب با آیت الله هاشمی، موسوی و سید محمد خاتمی اعلام داشته...


حجت الاسلام دکتر مصطفی میراحمدی‌زاده، استاد حقوق عمومی دانشگاه مفید قم، عضو بنیاد باران و از شاگردان مرحوم آیت الله منتظری در قم دستگیر شد.

به گزارش جمعیت مبارزه با تبعیض تحصیلی، وی پیش از این در ۷ اسفند ماه ۸۸، با حکم دادگاه ویژه روحانیت، در منزلش بازداشت و پس ۱۸ روز حبس از زندان آزاد شد.

در هنگام بازداشت، مأموران پس از تفتیش و بازرسی منزل این جانباز شیمیایی، کامپیوتر و دست نوشته های او را نیز با خود بردند.

حکم حجت الاسلام میراحمدی در روز پنج شنبه دوم اردیبهشت ابلاغ شد که بر اساس آن به خلع لباس از روحانیت و تبعید به خارج از شهر قم به مدت ده سال محکوم شده است.

رجانیوز علت دستگیری وی را هدایت جریانات عاشورای سال گذشته، امضای نامه ۳۸۰ نفره در حمایت از آیت الله منتظری، نامه علیه رئیس جمهور و جلسات متعدد با سران سبز نام برده است. این خبرگزاری وابسته به دولت از مهم‌ترین فعالیت های این فرد، تلاش به‌منظور هماهنگ کردن دیدار برخی طلاب با آیت الله هاشمی، موسوی و سید محمد خاتمی اعلام داشته است.


17 پاسخ به “دکتر میراحمدی‌زاده، استاد حقوق عمومی دانشگاه مفید قم، بازداشت شد”

  1. دکتر سید محمود احمدی نژاد گفت:

    چرا با این خبرها جو آرام جامعه رو متشنج میکنید؟ بذارید مردم زندگیشونو بکنند.

  2. اوست محمود گفت:

    ای بابا کشور در ارامش این تبلیغات منفی را سران فتنه امثال کروبی وموسوی دارن انجام میدن که دولت خدمت گذار را تخریب کنند

  3. امیر گفت:

    چشم شما مثل کبک سرتون رو بکنید زیر برف زندگیتون رو بکنید !
    راستی شما که دنبال زندگی آرومید چرا اومدید تو سایت های سیاسی ؟ چطوری اومدید ؟؟ فیلتر شکن دارید ؟؟؟!! قانونی یا غیر قانونی ؟!!

  4. فکور گفت:

    سلام

    حال که حاکمیت نظر رسمی خود را مبنی بر عدم مجوز و سرکوب راهپیمایی 25 بهمن اعلام کرده است.به نظر من بهتر است از فرصت استفاده کرده و امشب همزمان با حضور طرفداران حاکمیت در پشت بام ها، سبز ها هم شعار های اختصاصی خود “یا حسین میر حسین” و “مرگ بر دیکتاتور” را سر دهند.ضمنا فردا هم به هرترتیب که شده با حضور در راهپیمایی 22 بهمن تشخص سبز خودمان را آشکار نمائیم.حاکمیت هم نمی تواند ادعا کند که سبز ها انسجام ملت را به هم زدند.ضمنا به نظر من از یک سو هزینه سرکوب شدن در راهپمیایی 22 بهمن برای ما سبزها کمتر است و از سوی دیگر فایده آن بیشتر است.یک دلیل ساده این ادعا آن است که سرکوب شدن ما در تظاهرات 22 بهمن را خیل کسانی که حاکمیت را معصوم می پندارند هم دیده و تحت تاثیر قرار می گیرند.در حالیکه در 25 بهمن این گونه نیست و هزار انگ دیگر هم به ما زده و در بوق های تبلیغاتی صدا و سیما به خورد همین مردم که در صحنه حضور نداشتند می دهند.لطفا این پیام را به اطلاع رهبران سبزها برسانید.

  5. ناشناس گفت:

    Khadamat? Mitoni yekisho nam bebari.
    Kodom tablighat ina hame eine vagheiyate

  6. ناشناس گفت:

    Alan be nazaret dari zendegi mikoni? In che zendegie ke haghe enteghad nadari v nemitoni harfe deleto bezani.
    Shayad to az in zendegi sagy razi bashy vali kheily az mardome iran razi nista.
    Dost daram hokomat mojavez bede ta iran sabz beshe on vaght bebinam bazam roton mishe az in harfa bezanin

  7. علیرضا خس و خاشاک گفت:

    چقدر دلایل بازداشت مضحکه ” رجا نیوز علت دستگیری وی را هدایت جریانات عاشورای سال گذشته، امضای نامه ۳۸۰ نفره در حمایت از آیت الله منتظری!!، نامه علیه رئیس جمهور و جلسات متعدد با سران سبز! نام برده است. این خبرگزاری وابسته به دولت از مهم‌ترین فعالیت های این فرد، تلاش به‌منظور هماهنگ کردن دیدار برخی طلاب با آیت الله هاشمی، موسوی و سید محمد خاتمی اعلام داشته است.”

  8. حسام گفت:

    آره کشور آرومه. و اتفاقا وقتی این همه آرومه باید به همه چیز شک کرد. با این همه اتفاقای ناجور که هر روز در حال افتادنه (مثل اعدامها و اوضاع نا جور اقتصادی و….) این آرامش به معنی همون “سکوت گورستانی” هست که نتیجه”شکستن قلم ها” و “بریدن صدا ها”ست. که البته این ارعاب و تهدید ها “در نقطه ای به ضد خودش تبدیل میشه”و روز خشم ملت میرسه. دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره. درود بر موسوی و کروبی که تو تاریخ اسم خوبی از خودشون گذاشتن با گفتن این حقایق.

  9. ناشناس گفت:

    پایان دورانشون.!.

  10. قوقولي قوقو گفت:

    در راه پيماي 25 بهمن شر كت كنيد باخانواده انها نمي توانند اين دفعه خسونت كنند از شهرستان ها هم بيا يند شب 25 بهمن هم الله اكبر يادتان
    نرود. درود بر جنبش سبز

  11. Mohamad گفت:

    Sallm. Khasth nabashed

  12. پیرو اندیشه امام حسین گفت:

    شرکت در راهپیمایی 25بهمن یعنی تجدیدمیثاق با آرمانهای امام حسین

  13. ناشناس گفت:

    جنبش دانشجویی دانشگاه آزاد مشهد هم اعلام آمادگی کردن برای راهپیمایی …به جرات میتونم بگم 90درصد دانشجویان دانشگاه آزاد مخالف این وضع هستند

  14. گفتمان سبز گفت:

    خواهش میکنم الان این صحبتا که چه زمانی بهتر بود رو ول کنید و فقط بر 25 بهمن تلاش کنیم.

  15. حسام گفت:

    من خودم از دانشجوهای دانشگاه قم هستم و 12 واحد درسی با این استاد بزرگ و کم نظیر گذروندم واقعا فوق العاده بود
    حتی بعد از آزادی قبلیش در خرداد 88 به منزلش رفتیم و به چشمم دیدم که چقدر شکسته شده بود و به قدری ناراحت شدم که گفتم چرا باید با کسی که شیمیایی هست این کار رو بکنند
    لطفا براش دعا کنید
    به امید پیروزی

  16. حسام گفت:

    من خودم از دانشجوهای دانشگاه قم هستم و 12 واحد درسی با این استاد بزرگ و کم نظیر گذروندم واقعا فوق العاده بود
    حتی بعد از آزادی قبلیش در خرداد 88 به منزلش رفتیم و به چشمم دیدم که چقدر شکسته شده بود و به قدری ناراحت شدم که گفتم چرا باید با کسی که شیمیایی هست این کار رو بکنند
    لطفا براش دعا کنید
    به امید پیروزی جنبش

  17. حسین زمانی گفت:

    من خودم از دانشجوهای دانشگاه قم هستم و 12 واحد درسی با این استاد بزرگ و کم نظیر گذروندم واقعا فوق العاده بود
    حتی بعد از آزادی قبلیش در خرداد 88 به منزلش رفتیم و به چشمم دیدم که چقدر شکسته شده بود و به قدری ناراحت شدم که گفتم چرا باید با کسی که شیمیایی هست این کار رو بکنند
    لطفا براش دعا کنید
    به امید پیروزی ملت سبز