درخواست مجوز راهپیمایی به سمت میدان آزادی، در حمایت از حرکت ضد استبدادی مردم منطقه
چکیده :به منظور اعلام همبستگی با حرکت های مردمی در منطقه بویژه قیام آزادیخواهانه مردم تونس و مصر بر علیه حکومت استبدادی در کشور، درخواست صدور مجوز برای دعوت به راهپیمایی مردمی طبق اصل بیست و هفت قانون اساسی در جهت حمایت از قیام مردم این دو کشور مسلمان را در روز دوشنبه 25 بهمن ساعت 3 بعدازظهر از میدان امام حسین تا میدان آزادی را...
میرحسین موسوی و مهدی کروبی در نامهای خطاب به مصطفی محمدنجار، وزیر کشور، اعلام کردند که قصد دارند برای همبستگی با حرکتهای مردمی در منطقه، به ویژه قیام آزادیخواهانه مردم تونس و مصر علیه حکومت استبدادی در این دو کشور، مردم را به راهپیمایی دعوت کنند.
به گزارش کلمه، زمان این راهپیمایی مردمی، روز دوشنبه 25 بهمن ساعت 3 بعدازظهر و مسیر آن، از میدان امام حسین تا میدان آزادی اعلام شده است.
متن کامل نامه موسوی و کروبی بدین شرح است:
جناب آقای نجار
وزیر محترم کشور
سلام علیکم
بدینوسیله به اطلاع می رساند که به منظور اعلام همبستگی با حرکت های مردمی در منطقه بویژه قیام آزادیخواهانه مردم تونس و مصر بر علیه حکومت استبدادی در کشور، درخواست صدور مجوز برای دعوت به راهپیمایی مردمی طبق اصل بیست و هفت قانون اساسی در جهت حمایت از قیام مردم این دو کشور مسلمان را در روز دوشنبه 25 بهمن ساعت 3 بعدازظهر از میدان امام حسین تا میدان آزادی را داریم.
مهدی کروبی، میرحسین موسوی
تصویر نامه















لرزه بر اندام نحیف دیکتاتورها خواهد افتاد به حق خون تمام حق جویان تاریخ
درود بر موسوی و شیخ شجاع کروبی.
عزیزان ما نیز با شما ایم و ۲۵ بهمن را سبز میکنیم.
یا حسین میر حسین(ما بی شماریم).
چه با مجوز جه بی مجوز آمدیم
چیزی جز جونمون برامون نمونده اونم میدیم بهتر از زندگی در حصره
خیلی دیر اعلام شد
می آئیم همه با هم
کل یوما عاشورا و کل عرضا کربلا
حجت بر ما تمام شد مطمئنا مجوزی در کار نیست ولی ما می آییم به خاطر وطن و آزادی
همگی 25
از کلمه می خواهیم که نظرات کارشناسی فعالان جنبش سبز را برای آگاهی مردم منعکس کنند.
دورود بر همه اهالی سبز
نابود باد هر گونه دیکتاتوری
بامجوز یا بی مجوز قرار ما 25 بهمن امام حسین تا آزادی
راهپیمایی در ساعت ۳ بعدازظهر روز دوشنبه ۲۵ بهمن میدان امام حسین
اطلع رسانی کنید 25 بهمن روز حضور ماست
ببخشیدا کلمه
ولی اینم ادب طرف داران دولت فعلی هستش
خاک بر سرشون
دروووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووود بر موسوی و کروبی سران و رهبران آینده ایران I LOVE UUUUUUUUUUUUU
لطفا ایده ارسال پیامک در سطح وسیع بوسیله ایرانیان خارج از کشور رو که در بالاترین مطرح شده پیگیری کنید.
1- لطفا به دوستان بفرمایید فیس بوک و غیر و ذلک رو بی خیال شن! از پای کامپیوترهاشون پاشن و برن توی شهر تبلیغ کنن! بابا تو فیس بوک نهایتا چند نفر رو می تونین جمع کینن؟ که تازه بیشترشوت هم اصلا ایران نیستن! جان من این بار فضای مجازی و بی خیال شید و بچسبید به خبر رسانی در فضای واقعی! در این یک سال جو زدگی های فضای مجازی کم ندیدیم که چون در دنیای واقعی پیگیری نشده هیچ نتیجه ای نداده! این بار این اشتباه رو نکنین! به جای نشستن و مدام مطلب خوندن و لایک زدن، برین چهار نفر رو توی کوچه و بازار و در و همسایه و فامیل با خبر کنین! شعار نویسی و اسکناس نویسی کنین. توی تاکسی به مردم بگین. روی تلفن عمومی ها بنویسین. کلمه پخش کنین. توی مترو بحثش رو البته با احتیاط پیش بکشین. سوپری و سبزی فروشی و تمام فروشنده های محلتون رو با خبر کنین. از الان پارچه های سبز تهیه کنین که بعدا ممکنه جمع کنن. خلاصه توی دنیای واقعی فعالیت کنین که دنیای مجازی فقط به درد رسوندن خبر به خارج از ایران می خوره و خیلی به درد داخلی ها نمی خوره!
2- دیدم که چند نفر در مورد اس ام اس مطلب نوشتن! لطفا اول چک کنید ببینید کلمات مد نظرتون فیلتر نباشه! یکی از همون اس ام اس ها رو برای خودتون بفرستید اگر به دستتون رسید برای بقیه هم ارسال کنید. بسیاری از کلمات در سیستم اس ام اس مخابرات فیلتر هست و ممکنه تا الان کلمات مربوط به راهپیمایی هم فیلتر شده باشه
3- کسایی که می گن از شهرستان میان تهران دارن اشتباه استراتژیک بدی رو انجام می دن! به جای اینکار باید توی شهرهای خودشون خبررسانی کنن و راهپیمایی برپا کنن. اولا اینکه اگر فقط یک راهپیمایی و اون هم فقط در تهران باشه برای کودتاگران خیلی راحت تر میشه سرکوبش. چون نیازی به تقسیم کردن نیرو ندارن و همه رو در تهران متمرکز می کنن! دوم این با توجه به اینکه صدا و سیما متعلق به کودتاگرانه و ما سیستم اطلاع رسانی یکدستی برای سایر شهرها نداریم، مردم اون مناطق بی اطلاع می مونن و در جریان قرار نمی گیرن و فقط دوباره دروغ های صدا و سیما رو می شنون و باور می کنن! پس لطفا سعی کنین توی شهرهای خودتون نیرو جمع کنین و راهپیمایی راه بندازین. مخصوصا شهر های بزرگی مثل اصفهان و مشهد و شیراز که بسیار استراتژیک هستند. جمعیت تهران به تنهایی به حدی هست که اگر به درستی اطلاع رسانی بشه بتونه دوباره 25 خرداد رو بازسازی کنه!
4- دست اندر کاران کلمه لطف کنن و از احزاب اصلاح طلب بخوان که برای شهر های دیگه هم درخواست راهپیمایی کنن. در ضمن الله اکبر شب های قبل از راهپیمایی هم مهمه. عزم مردم رو جزم تر می کنه! مردم رو دلگرم تر می کنه. خودش می تونه مایه خبر رسانی برای کسانی باشه که هنوز خبر به دستشون نرسیده. هیچ چیز به اندازه الله اکبر دسته جمعی ما در این شب های سیاه وجدان های خواب رو بیدار نمی کنه و در دل ظالمان ترس ایجاد نمی کنه!
salam
inbar nabayad aghab beshinim
bayad neshon bedim ke iranam mitone age baghie tonestan maam mitinim
سلام بر سبزهای کلمه لطفا این خبر را تا روز 25 بهمن در صفحه اول سایت فعال نگه دارید
مجوز تظاهرات 25 بهمن ؛ این درخواست مجوز نیست، فراخوان است…
حرکت موسوی و کروبی در مورد خواستن مجوز, صرفا دعوت و فراخوان به تظاهرات است.
رهبران فراخوان دادند واکنون نوبت ماست که به عنوان اولین کشور خاورمیانه که حرکت به سوی دموکراسی را آغاز کرد, قدم نهایی را برداریم
هشدار به پليس. پاسدار. بسيجي . لباس شخسي. ارتشي. نيروي انتظامي. و همه جيره خورها: به مردم بپيونديد
دوشنبه 25 بهمن ساعت 3 بعدازظهر ازميدان امام حسين تاميدان آزادي
آقای کروبی وآقای خاتمی ومیر حسین اگه خیلی جیگر دارید وخیلی آزادی خواه هستید با مردم میلیونی 22بهمن تشریف بیارید
همین خواسته شماها نشون میده که از انقلاب دور شدید دیگه با شما نیستم.
اقای موسوی با تمام جدیت می گویم .
که مطمئن باشی که ما تا اینجا ایستاده ایم .وبعد از این هم پای خونهای این شهیدان سبزمی ایستیم .چه نامه بدید چه ندید .وشما به فکر خودباشید که بعد از 25بهمن باهمه خداحافظی کنی.که از شما فقط به دروغ یاد می شود واز ما فتنه گر.برای همیشه.فقط امیدوارم که این هم یه بازی سیاسی نباشه .
akh ke chegadr khoshhalam. ba inke be khatere gazayaye bad az entekhabat majbor be khoroj az iran shodam . ham narahatam ke 25 nistam va ham khoshhalam ke jonbesh rohie gerefte.
ba tamam galbam arezohaye khob baraye tamam irania va arezoye salamati baraye eshgam mirhosein va zendegim sheikh shoja
فراخوانی از مردم به تظاهرات در ۲۵ بهمن , رژیم كودتاچی وحشت زده شده. مانور وحشت نیروهای سرکوب در تهران شرو ع خواهد شد
ماههاست به دنبال چنین روزی بودیم . اماده ایم وهستیم. مردم تونس دو هفته جنگیدند و پیروز شدند.
میرحسین موسوی: فراعنه زمانی صـــــدای ملــــت را می شنوند که دیر شده است
تا آخرین نفس در جهت نابودی استبداد دینی در ایران خواهیم جنگید. سرنوشت بن علی در انتظار كودتاچیان
ما علیه تمام دیکتاتوری ها در جهان قیام می کنیم . چه تهران و چه قاهره دیکتاتوری باید بره . یا حسین میر حسین…………….
This was the best news I have heard since last year. Long live the grean leaders.Meet you all grean friends in Azadi square
رفسنجانی: هیچ دیکتاتوری نمی تواند جلوی مردم را بگیرد
اکبر هاشمی رفسنجانی با تاکید بر اینکه “هیچ دیکتاتوری” نمیتواند جلوی حرکتهای مردمی را بگیرد گفت که اعتراضات عمومی، محدود به تونس و مصر نخواهد ماند.
زنده باد جنبش همیشه سبز
The best news I have heard since last year. Viva the geren movement and its brave green leaders.Meet you out there, in Azadi square
Viva the green movement
یا حسین
The best news I have heard since last year. Long live the brave green leaders, Mir Hossein and Karoubi
motmaenan mojavezi dar kar nist mardomo ba gheyrate iran hamishe amade hastand.vadeye mardome ba gheyrate iran 2shanbe sat3 meydane emam hoseyn ta azadi
جنبش همیشه سبز
25 بهمن ؛ ا فراخوان در دیگر شهرهای ایران. تقاضا داریم بطور خودجوش در یک مکان معین قرار یک راهپیمایی را بگذارند.
ما نظام , سرکوبگر, خونخوار, غارتگر ,تجاوز جنسی به بچه های ایران و حكومت ديكتاتورى نمی خواهیم
کروبی: مردم را کشتند بچه های ایران را به خاک و خون کشیدن, تجاوزجنسی کردند و حالا طلبکار هم شدند
ما کاری نکردیم که آبروی ما رفته باشد به ما می گویید فتنه گر، آبروی آنها رفت که این جنایات را کردند و ننگین کردند…. در ایران را
شهرستانها … با مجوز و بی مجوز می آییم …
همه با هم میدانهای اصلی شهر ۲۵ بهمن ساعت 3
برای ماکه تو تهران نیستیم چیکاکنیم؟؟؟؟
از امشب ساعت 10 مرگ بر دیکتاتور گفتن را آغاز میکنیم.حکومت به شدت از جنبش سبز میترسد.چه مجوز دهند چه ندهند باید رفت حتی اگر
شعاری هم نتوانیم بدهیم
زنده باد ایرانی آزاد
,واسه ماهاکه تهران نیستیم چی؟؟؟ فقط مخالفین توتهرانن!!
میدونیم مجوز نمیدن اما همه میدونیم هدف گرفتن مجوز نبود بلکه اعلام ساعت ومکان راهپیمایی بود
dooste aziz
chon goftid ma sabzha
va man ham yeki az shoma hastam
va mosalman ham nistam
baraye man jaye soal ast ke aya in harekate azadi khahaneye ma baz ham be samte tak ghtbi garist
man az tarafe khodam be shoma javab midam
man dar arezooye Irani hastam ke hameye aghsharash che mosalman va che gheyre mosalman
faghat bar asase arzeshhaye ensani va ghavanine aghlani dar kenare ham az hoghooghe yeksan barkhordar bashand
ma keshvari darim motshakel az ghomiatha va adyane mokhtalef
roozi mitavan az AZADI sohbat kard ke mahdood be gorooh, nejhad va ya mazhabe khasi nabashad
balke motaalegh be kole melate Iran
eteghadate mazhabie har ensani dar yek jameye azad tanha be an shakhs marboot mishavad
va in tanha rahe nejat az dorooyiha va tazahor be dindarihayeest ke aknoon jameye Irane maro masmoom karde
dorood bar AZADI
dorood bar IRAN
dorood bar IRANI
dorood bar shoma dooste aziz
انشاالله که خیر باشه و عاقبت جنبش سبزمون ختم به خیر بشه.
لطفا به هر دلیلی لغوش نکنین آقای موسوی و کروبی عزیز
من که با شنیدن این خبر ناراحتی هایم را فراموش کردم , واقعا از رهبران خوش فکر سبز متشکرم. فقط خواهشا کنسل نکنید.
شهرستاني ها چيكار كنند ؟؟؟ لول…lol
مرگ که ترس نداره. بلاخره میمیریم! یا تصادف میکنیم یا از آلودگی هوا.
بزار حداقل مفید واقع شویم هرچند اگه کسی بخواد سالم بمونه به را حتی میتونه بیاد اما رفتار پر خطر نشون نده. یکم هیجان بره بدن مثل ویتامین عمل میکنه.
سلام.
کامنت یکی از دوستان به نام ” حامد از رشت” رو خوندم طولانی بود ولی جالب. یه قسمتی از این مقاله رو در زیر نقل قول می کنم، به نظرم کاملاً درسته و دوستان هوادار جنبش سبز بهتره که به یادشون باشه:
“… با توجه به وضعیت سیاسی منطقه، چشم تمام دنیا به خاور میانه و شمال آفریقا دوخته شده و توجهات به تحرکات مردمی آن جلب شده است. این مسأله مزیتی استثنائی برای جنبشهای مردمی ایران خواهد بود. چراکه درصورت راهپیمائی بدون خشونت مردمی در ایران، دیگر حکومت ایران نمی تواند برخوردی خشونت آمیز و امنیتی با آن داشته باشد. هرگونه خشونت از طرف دولت و پلیس ایران، یعنی برخورد همانند بن علی و مبارک و به صورت رسمی قرار گرفتن در ردیف “دیکتاتورها”. بنابراین دست دولت ایران در این زمینه به شکل خطرناکی بسته است. مردم ایران، باخیالی راحت تر از همیشه می توانند در این راهپیمائی شرکت کنند. استفاده از خشونت توسط پلیس ایران در راهپیمائی ۲۵ بهمن، مساویست با ضربه ای عمیق و جبران ناپذیر به بدنۀ دولت و حکومت دیکتاتوری ایران…”
به نظر من اگه تعدادمون توی 25 بهمن زیاد باشه ، چه با خشونت باما برخورد کنن چه بدون خشونت ، خودشون بازی رو باختن. پس شرط موفقیت فقط اینه که ” نترسیم” و بیایم توخیابون.
اینم یک حرکت از رهبرمان همه بیایید حالا نوبت ماست اگر شکست بخوریم باید سالها در لاک بمانیم
راست ميگي متين.
بابا این همه دولت از قانون تخدی کرده و میلیاردها تومان پول بیت المال رو حیف و میل کرده. اینبار هم ما یه بار بدون مجوز بریم راهپیمایی مسالمت آمیز بکنیم. این حق مسلم همه ملتهاست که برای اعتراضشون راهپیمایی مسالمت آمیز داشته باشن
میرحسین عزیز محکم بایست که تا آخر ایستاده ایم و تا زمانی که از حقوق مردم دفاع کنی با تو هستیم؛ محکم و استوار.
يا حسن مير حسين
هرچقدر تلاش کنید نمیتونید خودتون رو به انقلاب مصر بچسبونید!
چرا؟همین 1 دلیل کافیه برای اختلاف عمیق شما با این انقلاب:
(( تمامی حامیان خارجی شما (مثل اسرائیل و امریکا و اروپا…) الان در مقابل مردم مصر هستن و حامی حکومت فعلی مصر.در صورتی که پارسال همین کشورها حامی شما و مخالف حکومت ایران بودن!))
این حقیقت رو که نمیتونید انکار کنید…
آقا بهادر که اسم واقعیتو نمیدونم. کاملا معلومه که از ایادی استبداد هستی. یکی از سربازان گمنام (بخوانید گمراه) در فضای سایبری.
نه داداش مجوز بدین آبروی حکومت استبدادی میره اگر هم مجوز ندین بازهم ثابت کردین که می ترسین.
آفرین به این ایده در خواست مجوز