۲۴خبرنگار درمصر بازداشت شدند
چکیده :طي 24ساعت گذشته به 21خبرنگار درمصرحمله شده است و در 5مورد ابزار و وسايل متعلق به خبرنگاران توسط نيروهاي امنيتي ضبط شد....
كميته حفاظت از خبرنگاران (CPJ) روز جمعه اعلام كرد كه طي 24ساعت گذشته 24خبرنگار در مصر بازداشت شده اند.
كميته حفاظت از خبرنگاران در بيانيه اي كه صبح روز جمعه منتشر شد,نوشت: طي 24ساعت گذشته به 21خبرنگار درمصرحمله شده است و در 5مورد ابزار و وسايل متعلق به خبرنگاران توسط نيروهاي امنيتي ضبط شد.
‘ جوئل سايمون’ مسوول كميته حفاظت از خبرنگاران در اين باره گفت: اين روز بعنوان يك روز سياه براي مصر و يك روز سياه براي خبرنگاري قلمداد مي شود.
‘بان كي مون’ دبيركل سازمان ملل متحد نيز روز گذشته حمله و ايجاد وحشت در بين خبرنگاران و سازمان هاي حقوق بشر را ‘غيرقابل قبول ‘و ‘فاجعه انگير’ خواند.
دبيركل سازمان ملل با تاكيد بر اينكه بايد اين حملات هرچه زودتر پايان يابد از مسوولان مصر خواست به صداي مردم گوش دهند و هرچه سريعتر تغييرات اساسي در اين كشور را عملي سازند.














ای مبارک بی عقل اصلا اینها را چرا راه دادی تا حالا بیست و چهارنفرشان را یکجا زندانی کنی. از دیگران یاد می گرفتی. اول دروازه ها بستند که هیچ خبرنگاری نیاید. بعد خبرنگارها را محترمانه تا هتلشان همراهی کردند و ازآنجا هم با اسکورت فرستادند فرودگاه. البته فکر آنجایش را نکرده بودند که به جای دویست خبرنگار سی میلیون عکاس و خبرنگار ظاهرشده و برای اولین بار در دنیا کاری خواهند کرد که تاریخی خواهد شد. کدام خبرنگار حرفه ای تا حالا از نیرخوردن و جان دادن انسان بیگناهی درجا فیلم تهیه کرده و ساعتی بعد در سرتاسررسانه های بین المللی منعکس شده است.
باوجود این مبارک جان تو ازاین ها بخواه که یک اکیب متخصص به قاهره بفرستند. اینها میدانند با خبرنگاران چطوری رفتار کنند که به جای اخبار تظاهرات مصر، اخبار بلایی که سرآن خبرنگاران آمده است در جهان منعکس شود.