نماینده تبریز: قانونشکنیهای دولت ادامه یابد، برخورد میکنیم
چکیده :پزشکیان ضمن انتقاد از روند رو به رشد قانون شکنی، تاکید کرد: امسال نیز، دولت با تخلف از قانون، از ارائه به موقع لایحه بودجه به مجلس سر باز زده است. در صورت تداوم روند تخلفات دولت، نظارت قانونی از طرف مجلس اعمال خواهد...
نماینده تبریز، ماکو و آذرشهر، کم کاری را دلیل تاخیر دولت در ارائه لایحه به مجلس عنوان کرد و گفت: امسال نیز، دولت با تخلف از قانون، از ارائه به موقع لایحه بودجه به مجلس سر باز زده است.
مسعود پزشکیان در گفت و گو با خانه ملت، ضمن انتقاد از روند رو به رشد قانون شکنی، تاکید کرد: تاخیرها منجر به کاهش زمان بررسی و تصویب لایحه می شود و با این اوصاف امکان تحلیل برنامه ها و اصلاح لایحه وجود نخواهد داشت.
پزشکیان یادآور شد: طبق روال هرسال، دولت با تاخیرهای چند ماهه لایحه بودجه را به مجلس تسلیم می کند و این امر موجب شکل گیری بحران های مدیریتی در سال های پیش رو خواهد شد.
وی همچنین گفت: مجلس به لحاظ قانونی، توانایی نظارت بر اجرای قوانین مصوب را دارد و مکانیسم هایی نیز به منظور نظارت از طریق قانون، برای مجلس مشخص شده است که در صورت تداوم روند تخلفات دولت، این نظارت قانونی از طرف مجلس اعمال خواهد شد.
خانه ملت ذیل این خبر نوشت: در هفته گذشته، تعدادی از نمایندگان مجلس، با هشدار به احمدی نژاد مبنی بر سوال از وی درمورد گسترش تخلفات دولت از قانون و تاخیر در ارائه لایحه بودجه به مجلس، انتقاد خود را از بی اعتنایی دولت به قوانین مصوب مجلس اعلام کرده بودند.














بزرگترین نقص مجلس شورای اسلامی این است که تعدادی از اعضای ان با زیر پاگذاشتن قوانین کشوری ومتمسک شدن به این آقایان قانون شکن”آقای رییس جمهور و یارانش” توانستند به مجلس راه یابند. من بعیئ می دانم که تهدید آقای پزشکیان در مورد شوال از رییس جمهوری بتواند در چنین مجلسی به اجرا در آید.
آقای پزشکیان ! مثلا دیگر چه زمانی می خواهید برخورد کنید؟ اصلا می توانید کاری کنید؟!! تا کی باید از این وعده ها بشنویم؟ شما که نمی توانید کاری کنید چرا استعفا نمی دهید؟؟
بنام خدا.نمایندگان محترم،بهتراست حرفهایی راکه نمیتوانندعملی کنندنزنند!لم تقولون مالاتفعلون!بجزآقایان رسایی،حسینیان وکوچک زاده…!
وقتی ابتدا وبعد از ثبت نام نمایندگی بی جهت به بهانه هائی استصواب اجرا می شود مجلس کم جسارت ومطیع تشکیل می شودمجلس بوئی از شهامت امام در مفابل ظلم برده است بدهی است مجلس مجلس دولت می شود نه ملت
قانون این اختیار را به شما داده که رییس جمهور به قانون عمل نکرد زیز سوال ببرید . اما نمایندگان جاپلوسی هم از چپ وهم از راست هستند که از اختیارات خود استفاده نمی کنند.اگر مجلسی قوی داشتیم باید عدم کفایت رییس جمهور را بررسی میکرد.نه دنبال سوال باشند.