سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » عصبانیت سایت‌های حامی دولت از واکنش سید علی خمینی به دروغ‌پردازی‌ها...

عصبانیت سایت‌های حامی دولت از واکنش سید علی خمینی به دروغ‌پردازی‌ها

چکیده :در پی تکذیب خبر دروغین سایت‌های حامی دولت از سوی سید علی خمینی، این سایت‌ها ضمن آغاز تخریب این نوه امام راحل، سیدعلی خمینی را - که تا دیروز یک جوان بابصیرت! توصیف می‌شد - با این تعبیر توهین‌آمیز توصیف کردند: یک جوان ۲۰ ساله که غیر از یک پسوند باشرافت به دنبال اسمش، چیز مهم دیگری ندارد! حامیان دولت در عین حال اعتراف کرده‌اند که شایعه کذب حضور سید علی خمینی در مراسم 9 دی، تدارک تبلیغاتی این جناح برای آن روز را برهم...


در پی تکذیب خبر دروغین سایت‌های حامی دولت از سوی سید علی خمینی، این سایت‌ها ضمن آغاز تخریب این نوه امام راحل، سیدعلی خمینی را – که تا دیروز یک جوان بابصیرت! توصیف می‌شد – با این تعبیر توهین‌آمیز توصیف کردند: یک جوان ۲۰ ساله که غیر از یک پسوند باشرافت به دنبال اسمش، چیز مهم دیگری ندارد!

به گزارش کلمه، حامیان دولت در عین حال اعتراف کرده‌اند که شایعه کذب حضور سید علی خمینی در مراسم 9 دی، تدارک تبلیغاتی این جناح برای آن روز را برهم زد.

آنها همچنین به‌سان سید حسن خمینی که چندی پیش – به قصد توهین – مصطفوی خوانده شد، سید علی خمینی را نیز سید علی مصطفوی خواندند تا اوج عصبانیت خود از موضع‌گیری صریح نوه امام را نشان دهند.

سایت آینده نوشت که وب‌سایت محافظه‌کار سجا‌نیوز اعلام کرده مسئولان سایت مشرق نیوز قسم خورده‌اند که از حضور علی خمینی در مراسم نهم دی ماه سند دارند، اما می‌گویند به مصلحت نیست که این سند را منتشر کنند!

رجانیوز هم در بخش وبلاگهای خود به نقل از یک وبلاگ همسو با حامیان دولت، نوشت: اگرچه کلیت کار بچه‌های سایت مشرق دست مریزاد دارد اما به نظرم در ماجرای سیدعلی مصطفوی (نامت بزرگ باد خمینی کبیر) بدجوری گاف دادند. به درست یا غلط بودن خبر کار ندارم هرچند در وثاقت خبر دوستان مشرق هم تردید نمی کنم. اما اصل موضوع حضور سیدعلی خمینی در سالگرد حماسه ۹ دی و بزرگنمایی آن ، واقعا” چه حاصلی داشته و دارد. این همه خواص بی بصیرت سال گذشته به دره فتنه غلتیدند ، کک انقلاب هم نگزید و حضور میلیونی مردم در حماسه ۹ دی پاسخ محکمی به همه آن جفاکارها بود. حالا یک جوان ۲۰ ساله (که غیر از یک پسوند باشرافت به دنبال اسمش، چیز مهم دیگری ندارد) با ترس و لرز از توپ و تشر برادر بزرگتر به سالگرد این حماسه آمده یا نیامده ، واقعا” چه اهمیتی داشت؟

جا دارد به دوستان حامی دولت یادآوری کنیم که در روایات از معصومین (ع) نقل شده است: آدمی نباید چیزی بگوید که از آن پشیمان شود. سخن دروغ که جای خود دارد!


33 پاسخ به “عصبانیت سایت‌های حامی دولت از واکنش سید علی خمینی به دروغ‌پردازی‌ها”

  1. ناشناس گفت:

    نام خمینی همیشه زنده خواهد ماند خمینی و بیت عزیز او در قلب ما جا دارند … هرگز حاکمان ظالم فعلی نمیتوانند این علاقه رااز ما بگیرند….

  2. مانی افشار گفت:

    ننگ بر کودتاچیان.. زنده باد بیت روح الله خمینی بزرگ…
    حکومت کودتا و خبرگزاری ها از جمله کیهان یا همان شیطان و رجانیوز بداند که تاریخ مصرفشون گذشته..
    شماها در میان لشگریان حقیر هستید و خواهید بود..

  3. ناشناس گفت:

    خوشم میاد تمام برنامه هاشون رو به هم زد .فکر کردن همه مثل خودشون دروغگو اند

  4. پيروامام گفت:

    درودبرسيدعلي موسوي خميني
    درودبرپيروان حقيقي امام

  5. ناشناس گفت:

    چی میشه گفت؟!

  6. ناشناس گفت:

    دشمن موافق تشبيه رزگار خودمون به صدر اسلام و تشبيه شخصيت ها به شخصيت هاي مقدس نيستم اما اين آقايون كه مخالفانشون رو به مخالفان پيامبر (ص) و علي (ع) تشبيه مي كنند نبايد فراموش كنند كه دشمنان اهل بيت پيامبر (ص) نسبت ائمه را با پيامبر بي اهميت جلوه مي دادند. فرزندان امام خميني ” خميني” هستند و براي مردم ما عزيز. واي بر كساني كه از مردم دور شدند …

  7. ياورخميني گفت:

    اگراين ماجراصحت داشت تلويزيون تاحالاصدها ساعت برنامه دراين موردپخش کرده بود.

  8. احسان پارسامهر گفت:

    اگر شما واقعا راستگوييد و شرف داريد ، اين هارو انتشار بديد.
    http://akkasemosalman.ir/wp-content/gallery/newspic/ali-khomeyni01.jpg

    http://akkasemosalman.ir/wp-content/gallery/newspic/yaser-khomeyni01.jpg

    كه شك دارم راستگو باشيد…
    کلمه: همانطور که مشخص است عکس اول مربوط به حرم حضرت امام است و عکس دوم نیز مشخص نیست در کجاست.

  9. ناشناس گفت:

    درود بر علي كوچولوي امام و سيد علي عزيز امروز

  10. محسن بهرامی گفت:

    ننگ بر این رسانه های مردم فریب.خانواده خمینی کبیر پشتیبان ملت است .به کوری چشم متقلبان….

  11. ناشناس گفت:

    آقای احسان پارسا مهر! دیدی که اینا شرف داشتند و منتشر کردند. حالا اگر تو شرف داری برو و در خلت خودت توبه کن.

  12. محمد گفت:

    با سلام
    یک موقعی حسینیه کافی حسینیه محسوب میشد که در زمان امام خمینی بچه حزب اللهی ها با صلوات های مکرر سخنرانی امثال محمد یزدی را بهش واکنش نشان میدادند و بقیه ماجرا، چرا که او و همفکرانش در زمان امام قائل به ولایت مطلقه فقیه نبودند ولی امروزه بعد از بیست سال پس از مرگ امام مهدیه کافی پایگاهی شده برای این اقایون روحانیون تازه تولد یافته ای نظیر طائب و پناهی و ….که بدترین واژگان را برای نزدیک ترین افراد به امام خمینی و محبوب مردم ایران یعنی مهندس میرحسین موسوی بکار میبرند.
    بدیهی است که خانواده امام بزرگوارمان خمینی کبیر هیچگاه در حضور چنین افرادی که قصد دارند با ظاهری فریبکارانه تمام مقدسات این مرز و بوم را از بین ببرند شرکت نخواهند کرد.چطور حاج سید علی موسوی خمینی میتواند با کسانی که در سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) به برادر بزرگتر ایشان جناب حاج سید حسن خمینی آنگونه بی حرمتی شد در یک محل جمع شود و با آن ها همنوایی کند.خدا رحمت کند جناب حجت الاسلام توسلی را که این روز ها را به عیان میدید و نتوانست تاب اینگونه بی حرمتی ها را به امام راحلمان برتابد و به دیار فانی شتافت یادش گرامی و روانش شاد.
    محمد.ت
    یاحسین میرحسین

  13. 2011 گفت:

    اگر مردم خوب به اعمال و رفتار انان دقت و بروند ومطالعه نمایند تمام دروغ انها را در می اورند این دولت با تمام حامیانشان با دروغ مردم را سرو کار گذاشته اند همین مطلب را سردار بزرگ اسلام و امام مهندس میر حسین موسوی در مناظره تلویزیونی در مقابل رقیبش به ملت گفتند .چون اکثر رسانه در اختیار دولت است مانع ان شدند که مردم از دروغهای انها باخبر شوند . خدایا مملکت ما را از دروغ نجات بده .

  14. ناشناس گفت:

    این آقا احسان همه را مثل خودشون دروغگو میدونه. یک روز عینکت را عوض کن واقعیت ها را می بینی.

  15. نه دي روز سركوب تفكر خودسري گفت:

    حضور مردم در روز 9 دي به واسطه سركوب تفكرات گروهي خودسر و كودتاچي و نامردم بود كه قبل از آن خود به ساحت مقدس امام حسين (ع) توهين كردند تا بهانه براي سركوب مردم داشته باشند و نه پشتيباني از كودتاچيان. از قديم گفتند عدو شود سبب خير اگر خدا خواهد. اينان تبليغات وسيعي نيز راه انداختند تا به خيال خود هر ساله با برگزاري سالگرد اين روز به عنوان روز فصل الخطاب بهانه اي براي سركوب داشته باشند.
    كسي نيست به اين آقايان بگويد فقط يك روز و يا يك ساعت از برنامه هاي صدا وسيما را در اختيار مردم قرار دهيد تا مراسمي چند ده ميليوني بر عليه شما راه بيفتد چون راي آن ها را كه باطل كرديد. احزاب را نيز كه مثله نموديد. افراد را نيز در قالب نخبه هاي سياسي و اقتصادي محدود كرديد و يا در زندان.

  16. زنده باد سبز گفت:

    دم خوانواده امام گرم ما هم حمایتتان میکنیم

  17. یک روحانی سبز گفت:

    خانواده امام در قلب روحانیت و مردم ایران جای دارند

  18. ن گفت:

    اینقدر به این رسانه ها نپرین، آخه اینا حامی مستظعفینن،
    البته مستظعفین عقلی.

  19. ناشناس گفت:

    واقعا متاسفيم براي اقتار گرايان. ولي دوستان سبزم ببينيد اينها جقدر محتاج اين هستند كه يكي از ياران انقلاب در صف آن ها قرار گيرد وچه قدر از اين خبر دروغ ذوق كرده بودند !!!!!!!!!!!!

  20. زنده باد سبز گفت:

    درود بر سید علی‌ خمینی،نوه امام. راستی‌ کی‌ سایت سید حسن خمینی آغاز به کار میکنه؟ما منتظریم امیدوارم یک قسمتی‌ هم داشته باشه که ما بتونیم کامنت بگذاریم و با نوه‌های امام در ارتباط باشیم

  21. ب ع گفت:

    هرکه هر مطلبی را که می خواهد در این سایت یادداشتی مرقوم بفرمایید اول از خدا بخواهد که ای خدای بزرگ این مملکت را از دروغ نجات بده.

  22. ناشناس گفت:

    اگر دروغ را میپذیرفت با بصیرتش میخواندند..!!!!!!!!!!!!!!! سلام بر آل خمینی

  23. تا زنده‏ام، سبز. گفت:

    سلام
    دوستان عزیز جناح‏های سوسولگرا، سلام و درود بر شرافت و ادب شما.
    دوستان بزرگوار.
    فقط یکبار، برای پاسخ فکر نکنید؛ بخوانید، بیندیشید و 24ساعت بعد، پاسخی درخور را در منابع خبری منتشر کنید.
    آیا آدمی شریف پیدا می‏شود که باور کند سخنان بالا را؟
    دوستان بزرگوار، با عکس تزیینی (که حتی به تزئینی بودن آن در متن خبر اشاره نشده) ایشان را در مراسم 9دی پر رنگ نموده و بهره‏کشی سیاسی کردید. مر30
    اکنون، با تاملی شایسته، اثبات شد که دروغ گفته‏اید، مرد باشید و عذر بخواهید. به اندازه یک یهودی به خدا ایمان بیاورید. به اندازه یک مسیحی، نه به اندازه یک بت‏پرست؛ به اندازه‏ی یک لامذهب شرافت داشته‏باشید.
    ننگ است بر دین مبین اسلام، بر مکتب زیبای تشیع که دروغگویی بر مسند قرار گیرد. شریف البته، از پدر و مادر شریف بدنیا خواهد آمد و در تربیت نیز پاکدامنی اولیا و مربیان ملاک است و در جامعه نیز حلال‏خواری و صد البته، شما باید فکری بیندیشید. این نشد کهریزک که انکار می‏کردید. این نشد زیرگرفتن مردم توسط نیروی پلیس که وظیفه‏ای جز صیانت از مردم ندارد.
    ای مدیران، ای قضات محترم.
    شما را به خدا
    خدای را و شرف و انسانیت را.
    ای بزرگان
    مباد که دروغگویان دغلباز و فتنه‏گر بر کشور مدیریت کنند و خائنان ارج یابند.
    و مباد که شما بدانید که دروغ وجود دارد، اما به میل نفس، بر کشور رنج و حرمانی گسترده را تحمیل کنید به واسطه مصلحت.
    شما را به قطره قطره خون نوجوانان و جوانان شهید قسم می‏دهم. شما را به قطره قطره خون پیرمردان مجروح و نفس نفس‏زدن رزمندگان سوگند می‏دهم. شما را به حق، به حقیقت، به عقل و به دین و به خود خدا سوگند می‏دهم.
    باور دارم که شما به این سخن وقعی نمی‏نهید.
    باور دارم که این همه مکاری و فریب، جز به اراده شما بزرگان اجرا نشده.
    باور دارم که تمام همت فریبکاران برای بازی با نام انسانیت و اسلام و ادب در کارگاه سیاست‏بازی قدرت‏طلبان و کانون فتنه جمع شده.
    اما برای رسالت بشری، برای پاسخ داشتن در برابر شهدا، برای پاسخ در برابر دادگاه الهی، سکوتی را شکسته‏ام در این نقطه‏ی پایان عمر.
    برایم دعا کنید.

  24. ناشناس گفت:

    خداوند در قرآن کریم به ستمگران می فرماید:خودتان را با دست خودتان نابود می کنیم
    حاج علی دوست داریم

  25. جواد گفت:

    هر کس حتی یکبار به مهدیه تهران رفته باشد می داند عکس دوم قطعا مربوط به مهدیه نیست

    عکس اول هم همانطور که گفتید حرم حضرت امام است. ضمن اینکه در پس تصویر آیت الله بجنوردی (پدر زن سید حسن خمینی و عضو مجمع روحانیون مبارز) دیده می شود.

    مگر اینکه ادعا کنند آقای بجنوردی هم توی مهدیه بوده اند! لابد آقایان خاتمی و موسوی هم بوده اند!!!

  26. ناشناس گفت:

    آقاي احسان پارسا مهر !
    برادر ! شما كارتون به جايي كشيده كه طرف خودش ميگه من مهديه نبودم شما ميگين بوده خودش حاليش نيست ؟؟؟ آخه دانشمند ! اگه سيد علي خميني اهل حضور توي مراسم نه دي بود ديگه براي چي بايد تكذيب مي كرد ؟ خصوصا امروز كه نون توي نه ديه !!!

  27. امیر گفت:

    از دوستان سجانیوز بپرسید که قسم حضرت عباس را باید باور کرد یا دم خروس را؟؟؟؟؟؟؟

  28. پارسا گفت:

    سخنی با احسان هادارم :اگریک مقدار ازهاله ایکه برای خود ساخته ایدبیرون بیاییدواقعیتها روشن خواهد شد. فقط کافی است ،ازقداست های بیخودی که متاسفاته دارد انقلاب راازراه خمینی عزیز دورمی کند ،فاصله بگیریم .انگاه باشرف ها مانند خورشیدفروزان جلوه خواهدکرد.

  29. ناشناس گفت:

    آقا احسان چه ربطي داشتند اين عكسا؟ يعني آقا سيد علي فقط توي حماسه!!!!!9دي عكس انداخته؟
    چرا شما اينقدر ساده و بي بصيرت هستيد؟

  30. ناشناس گفت:

    اي كاش اول خودت يه نگاه به اين عكس ها ميكردي بعد نظر ميدادي!!

  31. احمد آزاد گفت:

    سید علی سر سفره حضرت امام نون حلال خورده.
    احتیاجی به چاپلوسی نداره تا ازش تو روزنامه های دروغگو و پاچه خوار احمدی نژاد تجلیل بشه
    معنی با بصیرت از دید شما اینه:
    پاچه خواری حکومت برای کسب مادیات و سو استفاده از بیت المال مسلمین

  32. fatemeh گفت:

    ای خدای بزرگ این مملکت را از دروغ نجات بده.

  33. فاطمه گفت:

    بدجوری خراب کردی آقای احسان