شركت صنايع پتو تعطيل شد
چکیده :وي كمبود نقدينگی و مديريت غيركارشناسی را از علل اصلی تعطيلی واحدهای توليدی كشور...
دبير اجرايی خانه كار گراستان قم گفت: شركت صنايع پتو به جمع واحدهای تعطيل شده اين استان پيوست.
به گزارش ایلنا علی طالبی افزود: اين شركت توليدكننده پتو بود و بهترين محصولات را توليد میكرد و حدود 20 كارگر درآن اشتغال داشتند.
دبيراجرایی خانه كارگر استان قم با بيان اينكه شركت صنايع پتو متعلق به بخش خصوصی بود، اظهار داشت: اين واحد توليدي پيش از 30 سال سابقه فعاليت داشت.
وي كمبود نقدينگی و مديريت غيركارشناسی را از علل اصلی تعطيلی واحدهای توليدی كشور دانست.














نه، تکذیب میشه،
کارگرا تعطیل نکردن؛
کارفرما هم همینطور، مگه میشه از سود و تجارت دست شست!!؟
فقط برا صرفهجویی در مصرف انرژی رفتن همهشون زیر پتو!!!
ضمنا تابستونا هم نمیآن چون هوا گرمه،
بهار هم که عیددیدنیه!
پاییز!؟
پاییز هم باد میآد و برگریزونه، ضمنا مگه انرژی فقط برا گرمایش و سرمایش است؟ برا همهی آلات و ادوات صنعتی و جابجایی بار و نیروی کار و … انرژی بالا رفته. این سادهلوحی مفرطه که فکر کنیم با یارانهی انرژی بدون اصلاح زیرساختهایی که باید پیش از این و توسط ممیزان مصرف انرژی صورت میپذیرفت و در یک روند 4 یا 5 ساله به بهسازی مصرف انرژی در صنعت و اجتماع میپرداخت را یکشبه و با فشار حل کنیم. این فقط یک حماقت سیاسی و علمی است که جز از افراد معدود، از کسی بر نمیآید.
نمیتوانند بگویند که نمیدانستند عواقبش را. بلکه باید کار خود را با لجاجت احمقانه انجام دهند تا ثابت شوند!!!