سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » افزایش ۱۵ تا ۲۰ درصدی نرخ کرایه‌ها از هفته آینده...

افزایش ۱۵ تا ۲۰ درصدی نرخ کرایه‌ها از هفته آینده

چکیده :نرخ کرایه تاکسی در شهر تهران حداکثر 15 درصد افزایش می‌یابد و این افزایش در شهرستان‌ها با توجه به این که کرایه‌ها کمتر از تهران است، حداکثر 20 درصد تعیین شده...


معاون امور عمرانی استاندار تهران با اعلام تصویب و تایید نرخ‌های جدید حمل و نقل عمومی در شوراهای شهر و فرمانداری‌های این استان گفت: نرخ‌های جدید از هفته آینده و پس از اتمام سهمیه سوخت خودروها اعمال می‌شود.

به گزارش ایرنا، محمدرضا محمودی افزود: کرایه‌‌ها در شهر تهران حداکثر 15 درصد و در شهرستان‌ها حداکثر 20 درصد افزایش می‌یابد.

وی ادامه داد: براساس بخشنامه وزارت کشور نرخ‌های جدید باید پس از اتمام سهمیه بنزین و گازوییل خودروهای بخش حمل و نقل عمومی اعمال شود.

معاون استاندار تهران ابراز داشت: نرخ کرایه تاکسی در شهر تهران حداکثر 15 درصد افزایش می‌یابد و این افزایش در شهرستان‌ها با توجه به این که کرایه‌ها کمتر از تهران است، حداکثر 20 درصد تعیین شده است.

محمودی گفت: افزایش نرخ کرایه‌ها شامل تاکسی‌های خطی، گردشی و همچنین اتوبوس‌ها و مینی‌بوس‌هایی است که زیرنظر شهرداری تهران نیستند.

وی درباره نرخ‌های جدید حمل و نقل برون‌شهری گفت: نرخ‌های بخش‌برون شهری که داخل استان تهران انجام می‌شود، توسط فرمانداری‌ها اعلام و پس از اتمام سهمیه سوخت اعمال می‌شود.

وی افزود: نرخ‌های بخش برون‌شهری خارج استان تهران توسط اداره کل حمل و نقل و پایانه‌های این استان اعلام خواهد شد.


5 پاسخ به “افزایش ۱۵ تا ۲۰ درصدی نرخ کرایه‌ها از هفته آینده”

  1. مسعود گفت:

    خدمت آقایان کروبی و میرحسین عرض کنم که بد نیست یک پیامی درباره هدفمندی یارانه ها بدهند یک پیام روشن و واضح
    با طرح هدفمندی یارانه ها و با توجه به اینکه ایران در انزوای بین المللی قرار دارد اگر اعتراضی نشود و هدفمندی به همین روال پیش برود مردم بیشتر به دولت وابسته می شوند و گداتر می شوند
    و مرز ها هم در دست دولت است. یک حالتی مثل کره شمالی ایجاد می شود.
    اگر این هدفمندی تا یک هفته دیگر همین جور پیش برود مردم به گدا شدن خود عادت می کنند. در نتیجه اولین کار این است که سرشان را در لاک خود کرده و به معیشت خود می پردازند.
    و باید آزادی سیاسی را برای سالهای زیادی به فراموشی سپرد. و دیکتاتوری گسترده تری را منتظر بود

    • هر ایرانی، یک رسانه سبز گفت:

      سلام دست عزیزم.
      اما به نظر من بهتر آن است که مردم، با تمام وجودشان باور کنند که چه کلاه گشادی سرشان رفته، از طرفی، میرحسین، رییس‏جمهور محبوبِ ما، سیبل ناکامی و بی‏درایتی خودکامگان نباشد.
      میر عزیز ما، آنچه شرط بلاغ بود را فرمودند، از 2سال پیش تا کنون. اکنون نوبت من و شماست. اگر صلاح می‏دانی، گزارشی، مستندی و … را تنظیم کن، یا از صاحبنظران بخواهیم که اطلاع‏رسانی شفاف و مستندی از اجرای طرح و آثار آن، و آنچه در اجرا از قلم انداخته شده، بنگارند. اما اجازه ندهیم که دولتیان که لجوجانه با هرچه بحث علمی و مدیریتی بود، پیکار کردند، عامدانه، یا جاهلانه به نتایج شکست که نزدیک می‏شوند، بهانه و دستاویزی برای جبران بی‏خردی‏ها و بی‏تدبیری‏ها یابند.
      با احترام
      یک هموطن شما

  2. ناشناس گفت:

    کی بود می گفت اگه نرخ خدمات یا کالا افزایش یافت اطلاع دهید ! لطفا” اطلاع رسانی کنید.

  3. ناشناس گفت:

    کاش ما هم بجای درس خواندن، میرفتیم به دنبال خوشگذرانی و سپس خرید تاکسی و رانندگی را بعنوان شغل انتخاب می کردیم. تنها شغلی که هر چند ماه حقوقش به روز می شود. نه مثل ما تحصیل کرده های حقوق بگیر و مزد بگیر بدبخت که پدر خود را در آوردیم تا درس خواندیم و از افزایش در حقوقمان هم خبری نیست. فقط افزایشهای نرخهای مختلف را می پردازیم!!
    مٌردم از این همه عدالت محوری!! مٌردم از این همه مهرورزی!!! خفه شدم .

  4. محمود احمدی اصل! گفت:

    سلام
    قبل هر چیز بگم نامم مستعار و الکی است پس وقتتان را تلف نکنید!
    لطفاً پاسخ سؤالات مهمم را در صفحه اول بگذارید که هم من ببینم و هم دیگران.
    ۱- گویا مجلس تعیین کرده بود در اجرای قانون هدفمندکردن یارانه‌ها افزایش نرخ با شیب ۲۰ درصد باشد ولی عملاً خلاف این قضیه انجام شده، مثلاً بنزین که ۱۰۰ و ۴۰۰ تومانی بوده یکهو شده ۴۰۰ و ۷۰۰ تومان
    اگر سقف را ۷۰۰ بگیریم طبق شیب ۲۰ درصدی می‌بایست ۱۲۰ تومان اضافه می‌شد و بنزین ۲۲۰ تومان باید نرخ‌گذاری می‌شد.
    ۲- با توجه به افزایش سرسامآاور نرخ گاز طبیعی فشرده (سی.ان.جی) از ۸۰ به ۳۰۰ تومان عملاً دیگر کسی رغبت به استفاده از سی.ان.جی نیست (این را از لابلای حرف‌های مردم می توان فهمید)! و این مغایر اهداف و شعارهای حکومت و دولت مبنی صرفه‌جویی مصرف بنرین است!