سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » افشای نقش بنزین تولید داخل در آلودگی هوا...
» دولت همچنان در پی طرح های تخیلی همچون آبپاشی و باد مصنوعی

افشای نقش بنزین تولید داخل در آلودگی هوا

چکیده :بنزین غیر استانداردی که دولت احمدی نژاد برای مصرف تبلیغاتی و مقابله ادعایی با تحریم در داخل کشور تولید کرده، علاوه بر سرطان‌زا بودن، عامل اصلی آلودگی هوای تهران هم معرفی شده است. نمایندگان و کارشناسان گفته‌اند که دولت با تولید بنزین غیر استاندارد، هوای تهران را آلوده کرده و در این حال دنبال طرح های تخیلی همچون ایجاد باد مصنوعی در تهران با چند دستگاه جت فن، و پاشیدن آب بر آسمان تهران با هواپیمای آبپاش...


کلمه – گروه اقتصادی: در حالی که دست و پنجه نرم کردن مردم تهران و شهرهای بزرگ کشور با آلودگی هوا وارد دومین هفته شده است، دولت همچنان به دنبال اجرای طرحهایی است که مورد تمسخر کارشناسان قرار گرفته است، اما دو نماینده مجلس فاش کردند که یکی از مهمترین عوامل آلودگی اخیر و کم‌سابقه هوای تهران، تولید و عرضه بنزین غیر استاندارد بوده است.

به گزارش کلمه، چندی پیش که دولت احمدی نژاد ادعای خودکفایی در تولید بنزین را مطرح کرد، بسیاری از کارشناسان، و به تبع آنها افکار عمومی، این ادعا را مورد تمسخر قرار دادند و پیامک‌های جوک درباره آن بین مردم دست به دست شد. اما چیزی نگذشت که اظهارات گوشه و کنار برخی نمایندگان و کارشناسان نشان داد در پشت این ظاهر کمیک و خنده‌دار، واقعیت تراژیک و اسف‌باری به نام بنزین سرطان‌زا وجود دارد که در هیاهوی تبلیغات دولت برای مقابله ادعایی با تحریم‌های بین‌المللی، پنهان می‌شود.

در آن زمان، فاش شد که بنزین تولید داخل که مقامات دولتی پیش از بلند شدن صدای منتقدان و افشای پشت پرده آن، ادعای خود را تا صادرات این بنزین تولیدی هم پیش برده بودند، در واقع نه تنها به بهای تعطیلی صنایع پتروشیمی و عوارض آن تمام می‌شود، بلکه محصول آن هم بیماری‌زا و خطرناک است و تولید سرطان می‌کند.

اما اکنون مشخص شده که ماجرای آلودگی هوای تهران و دیگر شهرهای بزرگ نیز همانند ماجرای تولید بنزین، ظاهری خنده‌دار دارد اما واقعیتی تکان‌دهنده در پس آن نهفته است. این واقعیت چیزی نیست جز نقش آنچه دولت و نمایندگان متحدش، «مایه افتخار ملی» می‌نامیدند در آلودگی هوای تهران که ظاهری‌ترین پیامدهای آن را می‌توان در بالا رفتن آمار مرگ و میر و پر شدن تخت‌ها در بخش‌های سی‌سی‌یو بیمارستان‌ها دید.

بنزین غیر استانداردی که دولت احمدی نژاد برای مصرف تبلیغاتی و مقابله ادعایی در داخل کشور تولید کرده، علاوه بر سرطان‌زا بودن، عامل اصلی آلودگی هوای تهران هم معرفی شده است.

محسن نریمان، نماینده بابل، در گفت‌وگو با خانه ملت در این باره فاش می‌کند که: “آلودگی هوای تهران به صورت یه روال غیر عادی در حال افزایش است و بنزین های غیر استانداردی که در تهران استفاده می شود موجب افزایش این آلودگی هوا شده است.” او همچنین به پرداخت نشدن بودجه دو میلیارد دلاری مترو توسط دولت به خاطر اهداف سیاسی اشاره و تاکید می‌کند که: “منشا بخش زیادی از این آلودگی های به وجود آمده در هوا دولت است.”

انوشیروان محسنی بندپی، نماینده نوشهر و چالوس، هم به خانه ملت می‌گوید: “در سال 74 قانونگذار قانون مبارزه با آلودگی هوا را تصویب کرد، در برنامه چهارم توسعه نیز بر این موضوع تاکید شد و دولت و وزارت نفت مکلف به ارائه سوخت استاندارد شدند، اما متاسفانه وزارت نفت تاکنون نتوانسته است سوخت استاندار را تحویل دهد و وزیر نفت اعلام کرده است که تا سال 91 نمی تواند یک سوخت استاندارد را تولید کند.” وی همچنین با لحنی تمسخرآمیز می‌افزاید: “عجز و ناتوانی دولت برای مبارزه با آلودگی هوا در شان مردم ما نیست، کشوری که به دنبال دست‌یابی به دانش هسته‌ای است چگونه نمی‌تواند تضمین کننده سلامت مردم خود باشد؟”

این دو نماینده در حالی به صراحت به نقش سیاستهای غلط دولت احمدی نژاد و به طور مشخص، بنزین غیر استاندارد تولید داخل در آلودگی هوای تهران اشاره می‌کنند که مسئولان دولتی به دنبال طرح های عجیب و ابداعی برای کاهش آلودگی هوای تهران هستند؛ طرح هایی که به زعم کارشناسان، تخیلی و غیر علمی به نظر می‌رسند.

مقامات دولتی یکشنبه شب در جلسه اضطراری که برای موضوع آلودگی هوا تشکیل دادند، از تعطیل کردن دوباره مدارس و ادارات صرف نظر کردند و در عوض، دو طرح عجیب را مطرح و اعلام کردند: استقرار چند دستگاه جت فن برای ایجاد باد مصنوعی در تهران، و پاشیدن آب بر آسمان تهران با هواپیمای آبپاش!

اما این طرحها مایه تمسخر کارشناسان و صاحبنظران شد؛ به طوری که مجید عباسپور رئیس دانشکده محیط‌ زیست دانشگاه علوم تحقیقات تهران، این طرحها را دارای جنبه تخیلی و غیر علمی توصیف کرد و گفت: “هواپیمایی که در اختیار جهاد کشاورزی است، هواپیماهای کوچک سمپاشی است که برای سمپاشی یک مزرعه 12 – 10 هکتاری و نهایتاً 100 هکتار کاربرد دارد. برای ایجاد باد مصنوعی همکه بتواند هوای شهری مانند تهران را جا به جا کند به چنان قدرت عظیمی نیاز است، که عملاً اجرایی نیست.”

علاوه بر این کارشناسان محیط زیست، یوسف رشیدی مدیرکل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران نیز به مهر گفت: “کسی که چنین طرحی را پیشنهاد داده چیزی از انتقال جرم و مکانیک سیالات نمی داند.”

این در حالی است که شاعری قائم مقام سازمان حفاظت محیط زیست کشور، از آماده‌باش هلیکوپترها در پادگان قلعه مرغی و آبگیری پنج هلیکوپتر برای پاشیدن آب بر مناطق به شدت آلوده تهران خبر داده است!

اما شهریاری، رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، هم با بیان اینکه “این راهکارها جواب نمی‌دهد”، به تمسخرکنندگان طرحهای تخیلی دولت می‌پردازد و می‌گوید: “البته راهکاری مثل باران مصنوعی می تواند موثر باشد، در یک نوبت هم اجرا شد ولی متاسفانه باران مصنوعی سر از ارمنستان در آورد و یک نوبت هم در کویر باریدن گرفت!”

بدین ترتیب دولت در حالی مشغول اینگونه طرحهای خیالی و بی‌اثر است که منتقدان هشدار می‌دهند این آلودگی اخیر، به خاطر طرحهای تبلیغاتی قبلی است و مشخص نیست طرحهای تبلیغاتی جدید که تخیلی‌تر از قبلی‌ها نیز هستند، چه نتایجی را در آینده به بار خواهند آورد.


87 پاسخ به “افشای نقش بنزین تولید داخل در آلودگی هوا”

  1. بهنام گفت:

    تا كي بايد هزينه حماقت هاي دولت مردان رو مردم بي گناهخ ايرا بپردازند من از همون اول ميدونسم كه اين كثيفي هوا از نوع سوخت وسايل نقليه است مگه ما سال هاي پيش پديده وارونگي هوا رو نداشتيم
    الانم با راه حل هاي احمقانه مي خوان اين الوديگي ها رو كم كنند با هواپيماهاي سم پاشو…
    جواب اين همه بيماران جواب اين بچه هاي مصوم كخ الان تخت اين اللاينده اي كثيف هستان رو كي ميده…

    • bardia گفت:

      کاملا درست است. هر روز که گوش و بینی نوه 9 ماه ام را تمیز میکنم چیزی جز رنگ سیاه و تار نمیبینم. تنفس اونو چه کنم با وجود آنکه اصلا اونو بیرون نمیبرم. فقط خدا ما را از این زورگویان و دروغ صفت ها نجات بده که او هم مار فراموش کرده یا ما اونو فراموش کردیم. آخه تا کی؟!!!!!!!

  2. بهنام گفت:

    پيشنهاد:
    با توجه به فيلتر بودن سايت شما خيليا نمي تونن به راحتي به ساييت دسترسي پيدا كنن به نظر من يه قسمت درست كنيد تا ملت ايران با عضويت در خبر نامه بتونن از طريق ميلشون خبر نامه و روزنامخ هاي شما رو داشته باشنن
    زنده باد موسوي

    • جواد گفت:

      آقا نظر خوبیه اجا بشه خیلی خوبه
      جانم فدای میر حسین
      جانم فدای خاتمی
      جانم فدای کروبی
      حانم فدای سبز ها
      .
      .
      .
      و مرگ بر دیکتاتور

      • من گفت:

        جانتو واسه خودت نگه دار. هیچ کس ارزش جانفشانی نداره. واسه کسی تب کن که واست بمیره

  3. ناشناس گفت:

    لطفا یکی از شماره های آتی خبرنامه کلمه را به این موضوع اختصاص دهید و به علل ایجاد آن و خطراتی مثل سرطان زا بودن و پیشگیریهای ناشیانه دولت اشاره کنید.

  4. مرادی گفت:

    راهکار آقای موسوی در این مورد البته جای شنیدن دارد : کشور را دو دستی تقدیم آمریکا و اسراییل کنیم. خودشان بلدند با هوای ایران چه کاری انجام دهند. یک راهکار دیگر هم کوپنی کردن هوا است که در “زمان نخست وزیری امام” برنامه ریزی شد و خیلی هم راه خوبی بود … البته آقای موسوی آن زمان که “نخست وزیر امام” بودند خیلی هم در مورد مسایل هواشناسی کار کردند و الان احساس خطر کردند …

    • علي گفت:

      جناب آقاي مرادي!
      به قول قديميا خلايق هر چه لايق. شما اگه حتي كه كوچولو چشماتو باز مي كردي، مي تونستي ببيني تو مملكت چه خبره. واسم خيلي جالبه كه شما و امثال شما دقيقا از چي داريد حرف مي زنيد. از چي داريد دفاع مي كنيد و اين كشور رو دو دستي به امريكا دادن رو از كجا در آورديد! بهتون برادرانه نصيحت مي كنم كه چه ادعاي اسلام و چه ادعاي ايران داريد، لا اقل يه نگاهي به وضعيت كشور هم بندازيد. با تشكر از حست توحهتون!

    • مج گفت:

      ترسم نرسی به کعبه ای مرادی
      این ره که تو می روی به ترکستان است …

    • رزمنده دفاع مقدس گفت:

      بنام خدای خمینی(س)
      آقای مرادی عزیز: اینکه سید بزرگوار موسوی مملکت رو دو دستی تقدیم آمریکا کنه، این جک سیاسی که فقط برای پر کردن ذهن افرادی چون شما که فقط باید کاسه ذهنش پر شه ساخته میشه و کاربردی دیگه ای نداره!! واینکه هوا رو کوپنی کنند مثل اجناس کوپنی دهه شصت که مورد حمایت حضرت امام(س) و بچه های جنگ و بالای 95 درصد مردم قرار گرفت من هم موافقم، طرح بسیار هوشمندانه ای است!چون همانند اجرای کوپن در دهه شصت که دست عده ای کثیری از دلال های تشنه بخون این مردم رو از کیسه بیت المال قطع کرد و دهه ی ساخت از حیث مادی و معنوی بسیار دوست داشتنی، اینبار میشه با کوپنی کردن هوا ی سالم، دست(ریه!؟) یه مشت آدم نامرد و پست رو که هم به بیت المال و هم بخون این مردم آغشته است و ازهمه مهمتر عامل اصلی آلوده کردن روح و عقل انسانهایی چون شما و انحرافشون از راه و خط امام(س) که بنظر من این یکی بدتر از همه است کلا از دنیا قطع کرد و شیعه رو از دست این حجتیه های بظاهر مسلمون نجات داد! اصلا میشه این سند افتخار رو بجای میرحسین امام(س) به شما نسبت داد و حداقل به این نتیجه رسید که در میان طرفداران جناح کودتا اونقدر هم که میگن روبات وجود نداره و هستند کسانی از این طیف، که هنوز تتمه ای از ذهنی که بشه باهاش فکر کرد براشون مونده!!

    • مدیریت جهان گفت:

      خواستم یک سری سخنرانیهای محمود را حواله ات کنم شرم و حیا مانع شد
      دیدی محمود در برابر اسناد ویکی لیکس چه واکنش خفت باری نشان داد و حتی فرصت انکار و تکذیب هم به عربها نداد

    • رضا گفت:

      جناب مرادی!
      وقتی مادر نباشد با زن بابا باید ساخت. در همه ی دنیا رسم است و قانون است و پسندیده هم هست که اگر والدینی صلاحیت نگهداری فرزندشان را نداشته باشند او را از آنها بگیرند و حضانتش را به دیگری بسپارند تا سالم و سلامت و درست زندگی و رشد کند. خوشبختانه ما امثال میر حسین و بسیاری دیگر از مخلصین وطن را داریم و نیازی به آن “زن بابا ها” که شما گفتید نداریم. الحمدلله آقای احمدی نژاد سال ششم را می گذراند و سال به سال دریغ از پارسال. یک ششم مشکلاتی را هم – که به زعم شما- در دولتهای قبلی بوجود آمده را نتوانستند حل کنند. دیگر برای “من نبودم دستم بود……”” دیر شده است.

    • زینب گفت:

      بله اگه عرضه اداره ندارن بهتره مملکت رو هم دو دستی تحویل بدن .بهتر از اینه که با جون مردم بازی کنن.

    • Rezvan گفت:

      عزيز کم فهم جاهل! کوپني شدن هواي سالم هزاران برابر بهتر از تقديم رايگان سرطان به مردم است. ببين که در پس کداميک خيانت و جنايتي به اسم مديريت جهاني نهفته است. عزيزان جانباز ما چه گناهي کرده اند که هر روز تنفس را برايشان سخت تر مي کنند. آيا اين قتل تدريجي مردم نام ندارد؟ اين حضرات براي ارضائ اميال پست و ذلت بارشان ثابت کردند که تا ته خط مي روند و هيچ ابايي از قيامت ندارند که اگر بود وضع اين نبود.

    • نادر آزاد گفت:

      خوب معلومه که در ظرف چند هفته نمی شود یک بنزین جدید اختراع کرد کوپنی کردن هوا یا بهتر از آن بنزین در شهری که مشکل آلودگی هوا داشته و همیشه هم دچار آن بوده خیلی بهتر است از بنزینی که به دامنه معزل ومشکلات بیفزاید و کمبود بنزین را با شهری که تبدیل به اطاق گازش کرده ایم همراه کنیم. نه جناب آقای مرادی کمی عقل و بصیرت اگر داشتن آن باعث نفوذ بیگانه در شما نیست نشان بده ببین این سوخت جدید بهتر است یا کوپنی کردن بنزین و دعوت مردم به پیاده روی تا جایی که برایشان امکان داشته باشد. یا مردم و ساکنان یک محل هر چند نفر از یک وسیله نقلیه موتوری استفاده کنند تا از تراکم موتورهای سوخت فسیلی کم و در نتیجه مقداری از آلودگی کاسته گردد. این دولت رای ما نیست و دستش بخون جوانان و دهانش پر از توهین و تنفر به ملت شریف ایران است. هر چه انجام بدهد یا ندهد بازهم دولت مورد تعیید ما نیست چون با دروغ و تقلب بر تخت سلطنت نشسته است. شما چه فکر می کنید و چه ترجیح می دهید ارزانی خودتان ما حق رای داریم و هر روز آنرا تکرار می کنیم. نتنها بی لیاقتی و عدم کارایی و منطق ناپذیری و خود محوری ایشان پسندیده ما نیست بلکه بد دهانی و فحاشی و بی سیاستی و… ایشان که از …. خبر می دهد شایسته نمایندگی ملت ما را ندارد هر چند …. ایشان خوشایند و دلپسند ددمنشان باشد ما را با ایشان سلامی و کلامی نیست. شما هم تا دلت خواست از فرهنگ حماقت ادعا و دلیل مدرک برای ما بیاور باعث خنده و نشاط است دستت درد نکند.

    • حمید گفت:

      آقای مرادی نامراد نامرد تحویل بگیر چند نفر جوابتو دادند دیگه …!!!!
      البته این سایت برپایه دمکراسی است والا نظرت باید حذف میشد مانند سایتهای … احمدی نژاد

    • منصف گفت:

      خیلی خوب بود اگر فکر می کردید و سپس دٌر می افشاندید !
      وقتی در مورد سرطان زا بودن بنزین بی کیفیت داخل از کارشناسی که در زمینه ی نفت و گاز کار می کند پرسیدم ، این جمله را گفت : هر کجا که نوشته ، درست نوشته !
      صرفه نظر از مرگ 3 هزار و اندی آدم در تهران در روزهای اخیر ، یعنی شما هیچ نوع تنگی نفسی ، تهوء و … نداشتید که اگر بگید آره اصلا از حرف فردی مثل شما تعجب نمی کنم !!!!!!!

  5. امير گفت:

    داش محمود كاريش نميشه كرد

  6. سارا گفت:

    اينهمه سال فريادهايي شنيديم با دهانهاي گشاد و کف کرده که هوار مي زدند ” انرژي هسته اي حق مسلم ماست”
    اگر بجاي فناوري پرهزينه، پرخطر و بدون توجيه هسته اي به دنبال دستيابي به فناوري توليد بنزين بوديم، بسياري از مشکلات اين روزها را نداشتيم و به استقلالي که در کنار آزادي و جمهوري اسلامي پدر و مادرانمان فرياد ميزدند نزديک تر شده بوديم.
    شما انرژي هسته اي را حق مسلم خود ميدانيد و ما داشتن شغل(اشتغال) را حق مسلم مردم ميدانيم.
    شما انرژي هسته اي را حق مسلم خود ميدانيد و ما حق داشتن مسکن را حق مسلم خود ميدانيم.
    شما انرژي هسته اي را حق مسلم خود ميدانيد و ما نبود تورم براي برنامه ريزي فعاليت هاي اقتصادي را حق مسلم خود ميدانيم.
    شما انرژي هسته اي را حق مسلم خود ميدانيد و ما اعتبار ايران و ايراني در سرتاسر دنيا را حق مسلم خود ميدانيم.
    شما انرژي هسته اي را حق مسلم خود ميدانيد و ما داشتن شبکه هاي تلويزيوني و ماهواره اي را حق مسلم خود ميدانيم.
    شما انرژي هسته اي را حق مسلم خود ميدانيد و ما آزادي در انتقاد از عملکرد حکومت را حق مسلم خود ميدانيم.
    شما انرژي هسته اي را حق مسلم خود ميدانيد و ما انتخابات آزاد بدون دخالت شوراي منتخب ديکتاتوري را حق مسلم خود ميدانيم
    شما انرژي هسته اي را حق مسلم خود ميدانيد و ما انتخاب قدرتمندترين فرد کشور را حق مسلم خود ميدانيم
    شما انرژي هسته اي را حق مسلم خود ميدانيد و ما گوش دادن به موزيک دلخواهمان را حق مسلم خود ميدانيم
    شما انرژي هسته اي را حق مسلم خود ميدانيد و ما پوشيدن لباس دلخواهمان را حق مسلم خود ميدانيم
    شما انرژي هسته اي را حق مسلم خود ميدانيد و ما داشتن باشگاههاي فوتبال خصوصي را حق مسلم خود ميدانيم.
    شما انرژي هسته اي را حق مسلم خود ميدانيد و ما برخورداري از حمايت قانون بدون توجه به مذهب مردم را حق مسلم هر فردي از افراد جامعه ميدانيم

    • علی عمادی گفت:

      از هر چیز مهمتر آزادی خبرنگاران متعهد و دلسوزی را می خواهیم که چشم و گوش اجتماع هستند.
      درود برشما
      ” باب گفتگو درک متقابل ایجاد می کند.”

    • حبیب تبریزیان گفت:

      شما انرژی هسته ائی را حق مسلم خود میدانید و ملت ایران داشتن پالایشگاه را که هم فرصت شغلی میدهد و هم ارز مملکت خارج نمیشود وهم خرید بنزین از خارج،برای عبور از فیلتر تحریمها به ابزار فشار و باجگیری ترکیه، دوبی، روسیه و.. از ما تبدیل نمیشود و هم بنزین مشکوک پترو شیمیایی در سایت های پترو شیمی تولید نمیشود که استفاده از ان آسمان و فضای تهرامان را مثل بختمان تیره کند

  7. زهرا گفت:

    خوب مگه بده؟!!
    اصلآ آقای کلمه تو خودت چیزی کم ارزشتر از جون مردم سراغ داری که بشه به کمکش باعث پیشرفت کشور شد؟!!
    پس چرا اینقدر به “رییس جمهور جون” گیر میدی؟!!
    اگه چشمات رو باز کنی میبینی همین امروز(16 آذر) چقدر تو دانشگاهها دارن برا “رییس جمهور جون” هورااااا میکشن…!!
    حسود !!

    • آزادترین کشور دنیا گفت:

      اگر بی ارزش نبود که علی موسوی مثل جوانهای دیگه مفت مفت هپلی هپو نمیشد.راستی قاتلش پیدا شد؟عجب مملکت شیر تو شیریه !!!!!

  8. مهران گفت:

    از همان روز هاي ابتادايي هم اين كه مطرح كردند ظرف يك هفته به خود كفايي در توليد بنزين رسيديم واقعاً خنده دار بود.
    يكي نيست به اين متوهم بگويد مرد ناحسابي تو اگر مي توانستي ظرف يك هفته خود كفا شوي چرا زودتر اين كار را نمي كردي و ارز را به جيب بيگانگان مي ريختي؟؟؟؟

  9. مسافر سبز گفت:

    طرحاشون منو کشته. مثل مدیریتشون طرح برای کاهش آلودگی هوای تهران مید هند.

  10. مریم گفت:

    یعنی من همیشه به این انرژی هسته ای کوفتی فکر می کنم…این همه تحریم..این همه هزینه…..که چی؟…وقتی صاحب نفت باشیم..اما بنزین نتونیم تولید کنیم…!!! آدم بره کجا داد بزنه آخه…

    • فرزند ایران زمین گفت:

      خانم محترم انرژی هسته ای فقط سرپوشی برای مقصود اینها که همانا دست یافتن به سلاح هسته ای است ، میباشد .

  11. عمارلویی گفت:

    یارو را به ده راه نمیدادند سراغ خانه کدخدا را میگرفت اخ بمیرم برای اقای احمدی نژاد رییس جمهور ی منتخب و منتصب طفلکی به سز شاه و گردن هویدا قسم میخورد که مدیریت جهان را بر عهده بگیرد و در تاریخ اسمی و رسمی بهم بزند الهی جز جیگر بگیرند این امریکا و گامبیا و خناق بگیرد این چاورزو یامان بگیرد انگلیس و اسراییل با هم و کلالاجماع همه فرنگی ها که نمیگذارند این دردانه ما در راس باشد به کوری چشم این مدیر ندیده ها همین امروز میرم صد شمع نذر و روشن میکنم که از چشم زخم حسودان و مسودان در امان باشد و البته مکان ان مخفی میماند و نکند این همه ستون پنجو و ششم و و ال اخر این نو گل ما را نربایند و چنان چه ربایشی در کار بود خودم با این مرد افکن های دوره دیده انان را میخکوب خواهم کرد و همه را به مرگی سرطانی مفتخر که از مدیریت این جهانی محروم نگردند والسلام

  12. راستان گفت:

    پیشنهاد علمی و عملی:بهترین و کم هزینه ترین راه برای ایجاد باد مصنوعی اینه که 5 میلیون از جمعیت تهران بروند در دامنه های دماوند رو بسوی تهرون بایستند و برای مدت 1 ساعت با هم به آسمان شهر فوت کنند 10 میلیون نفر باقیمانده هم که طبق معمول از دست تورم و گرانی آه بکشند آنوعت خواهید دید که بر اساس انرِژی حاصله از این دو (فوت + آة ) چه بادی تولید خواهد شد و تهرونیها میتونن حالشو ببرند

  13. امیر گفت:

    آقایان با این طرح ها خود را مضحکه ی عام و خاص کرده اند.
    ازیک طرف بنزین غیر استاندارد تولید می کنند و هوای کلان شهرها را آلوده می کنند. از طرف دیگر طرح آب پاشیدن روی شهر و گذاشتن پنکه در هوای تهران را می دهند!
    نمی دانم باید به حماقت این دولت و دولت مردانش بخندم یا بگریم!

  14. ناشناس گفت:

    بارون هاشون رفت پاکستان و فاجعه درست کرد!! صداش رو در نمیارن چون باعث آواره شده 20 میلیون نفر شدن

  15. ناشناس گفت:

    بخشی از میان محصول تولیدی در پتروشیمیهای آروماتیکی که به نام بنزین به جایگاهها عرضه شده دارای حجم زیادی بنزن میباشد که تماس مداوم با ان سرطانزاست
    علاوه بر این بخاطر عدم تولید محصول اصلی(پارازیلین) که گرانتر از بنزینه به صرفه نیست.

  16. تبریز سبز گفت:

    یکی از دوستان بالا خواستار خبرنامه برای دور زدن فیلتر شده بودند که این امکان هم اکنون برای سایت های جرس- کلمه -بالاترین-و… فعال است برای دریافت اطلاعات بیش تر به سبز نامه دات کام مراجعه کن آموزش تصویریش هم بالا ی سایت زدنند سمت چپ هم لیست سایت ها وجود داره
    sabznameh.com
    مرگ بر دیکتاتور زنده باد صدای همیشه جاوید جنبش سبز

  17. عبید سن خوزانی گفت:

    من که این موضوع را مدتی پیش اعلام کردم و به صورت مقاله تحت عنوان گلستان در آتش نیز در “جرس” چاپ شد. بدنیست به آنجا مراجعه و آن مطلب را هم بخوانید.

  18. جنبش سبز گفت:

    ببينين با حرقاي احساسي چيزي از ما حل نشده و نميشه اينو مطمئن باشين اينكه شما انرژي هسته اي و حق مسلم خود بدونين ما داشتن خونه و مسكن به يه جوك شبيه و الا كيه ندونه دولت با كار كارشناسي شده در چند هزار نفر ساعت به طور يقين ميتونه تصميمي و بگيره كه ضمن در بر گرفتن منافع همه ي مردم در دراز مدت ( چن صد سال ناقابل ) هيچ مشكلي از همه نوع حتي اونائيكه به عقل جن هم نميرسه باقي نميذاره و قطعا افتخار پاره كردن روبانش مال هر كسي ميتونه باشه الا برادر محمود و دوستان.

    آخه بپرسي قابل نميدونه جواب بده ، قراره ما جاي اينهمه مصيبتي كه به خاطر لجبازي يه كسيكه از نظر عقلي بچه و سني ميانسال هستش سر مردم مياد چي گيرمون بياد؟
    خوشحال ميشم اگه يكي ازين مدافعان سر سخت بياد بگه ما هم دوزاريمون بيفته ، آخه خيلي كشورا هستن خيلي چيزارو دارن يا خيلي راحت بدست ميارن اينهمه شاخك تحريك نميشه يا به قولي گفتني آب از آب تكون نميخوره چه جوريه ما نميتونيم؟
    همينجوريش يه سري كشورا كه از قضا تو عادت سر شاخ شدن با عالم و آدم با برادر محمود مو نميزنن به ما حساسيت دارن و نميخوان ايران پيشرفتي داشته باشه اين بابام فقط و فقط واسه اينكه بي عرضگيهاي دولتش تو داخل و خارج پنهون كنه بي جهت سر شاخ ميشه يا هر جا تريبوني ديد گنده تر از دهنش حرف ميزنه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    برادر محمود مارا به خير شما اميد نيست لطف نموده شر مرسانيد

  19. خس و خاشاك سبز گفت:

    احسنت به اين همه درايت و به اين خو دكفايي و به اين انرژي هسته اي / راستي چرا در طول اين چند سال دست به توليد بنزين در واحد هاي پتروشيمي نزدند ؟؟؟ در رفع الودگي هوا درماندهايم براي دنيا نسخه مديريت ميپيچيم.با اينهمه سرمايه هاي زيرزميني …………. هنوز يك سيستم حمل ونقل به روز نداريم ولي برنامه مديريت جهاني مينويسيم. راستي اب پاشي هوايي راه حل اين مشكل است. احسنت به اين دولت خدمت گزار

  20. راه روشن گفت:

    برادر مرادی, اگه از کوپن های میر حسین خوشت نیومده خوب دود هدفمند بخور بعدشم…. هسته ای بزن!

  21. سعید گفت:

    ماجراجویی های حکومت باعث تحریم صدور کاتالیزور موردنیاز در تولید بنزین شده و در حال حاضر بنزین تولید داخل بدون استفاده از کاتالیزور تولید می شود. این کار غیراستاندارد و غیر علمی و غیر منطقی باعث تولید گازهایی می گردد که بعضا شامل بیش از یک اتم کربن بوده و علاوه بر اثرات مخرب بر انسان و طبیعت، به راحتی با جابجایی هوا منتقل نمی گردد.
    تا به کی چوب بی لیاقتی حکومتیان را مردمی که قرار بود ولی نعمت آنان باشند بخورند؟

  22. ساسان گفت:

    حیف از ایران

  23. آ تقی گفت:

    بابا
    دیگه بچه ابتدایی هم میدونه که اگه چند روز بارون یا باد نیاد و هوا سرد بشه اوموقت هوای شهر بسته ای مثل تهران کشنده هست. تازه آلودگی بنزین همیشه سرطانزا بوده ولی جای سواله که شما چرا هی به این دولت گیر میدین 8 سال میخواد بمونه بعد بره شما چه کلاهی رو سر مردم زدین که اون نمیزنه؟

    • آنتی مواجب بگیر گفت:

      آخه دولت قبلی جاده ها را گشاد میکرد(کرباسچی)
      ولی دولت فعلی جاده ها را تنگ میکند (بی آر تی)
      پس بدود تا بدودیم یعنی دود بده دود بگیر.
      ترسیدم سوادتان اندازه بچه ابتدایی باشد پس بی آر تی را هم فارسی نوشتم
      یوم یاتی السما بدخان مبین
      روزی که آسمان با دود آشکار آید

    • نادر آزاد گفت:

      این دولت رای ما نیست و دستش بخون جوانان و دهانش پر از توهین و تنفر به ملت شریف ایران است. هر چه انجام بدهد یا ندهد بازهم دولت مورد تعیید ما نیست چون با دروغ و تقلب بر تخت سلطنت نشسته است. ما حق رای داریم و هر روز آنرا تکرار می کنیم. نتنها بی لیاقتی و عدم کارایی و منطق ناپذیری و خود محوری ایشان پسندیده ما نیست بلکه بد دهانی و فحاشی و بی سیاستی و چهره کریح ایشان که از روانی بیمار خبر می دهد شایسته نمایندگی ملت ما را ندارد هر چند نوکر سفتی ایشان خوشایند و دلپسند ددمنشان باشد ما را با ایشان سلامی و کلامی نیست.

  24. زینب گفت:

    جناب آتقی این همه اهل علم دارم حرف مفت می زنن.شما تشخیص دادید مال عدم بارندگی که اونم مال گناهان خودمونه.چه فلسفه ی قشنگی .می گم بی خیال همه چی بشیم بهتره .یه شب یه سیل و زلزله میاد تموم می شه همه چی .غصه ی چی رو بخوریم اصلا.دندمون نرم آدم وار زندگی می کردیم این بلا ها سرمون نمیامد.چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  25. آریا گفت:

    خطاب به مرادی و …:
    آنکس که نداند و نداند که نداند….. در جهل مرکب ابدالدهر بماند که بماند!!!!

    استقلال آزادی … جمهوریه ایرانی

  26. فتنه شناس گفت:

    در این دوران تنها وظیفه شرعی و عقلی و عرفی و اجتماعی شهروندان این است که همه تصمیمات و تدبیرات دولتیان را بی کم و کاست و بدون نقد و نظر و با دیده منت یپذیرند و از هرگونه ان قلت خود داری نمایند چراکه همه این تصمیمات به تأیید و توشیح مبارک امام زمان(عج) و از طریق نایب برحقش حضرت مستطاب آیت الله العظمی امام مشائی دام ظله العالی و المتعالی ابلاغ میگردد در غیر اینصورت و ارائه هرگونه نقد و نظربعنوان انتصاب به بیگانگان و دشمنان اسلام و مسلمین و ضدیت با امنیت ملی (یا همان امنیت کودتاگران)تلقی و در اسرع وقت برخورد قضائی و امنیتی اعمال خواهد شد

  27. علی گفت:

    اگر میرحسین الآن رئیس جمهور بود و اگر تمام بدیهای یک انسان را دارا بود و وضعیت تورم و بیکاری و آلودگی هوا به همین بدی بود لااقل یک خوبی داشت و آن هم این بود که تمام روزنامه ها و صدا و سیما و تریبونهای نماز جمعه و مساجد و راهپیمائیهای خودجوش 30 چهل نفره و…. هر روزه به راه بود و هر جمعه….می آمدند و بر سر دولت فریاد می کشیدند و از وضع بدی هوا و بدبختی مردم از دولت شدیدآ انتقاد میکردند و مردم کمی دلشان خنک میشد که مثل الآن اینقدر بی کس نیستند .

  28. حاج محسن قمی گفت:

    به نظر بنده تهرون مهم نیست مهم برنامه هاییه که رییس جمهور … برای کل دنیا داره
    تقصیر خود تهروونیاست هی این … گفت برید بیرون از تهرون خودشون نرفتن
    مگه یه حرف و چند بار به یه آدم میزنن حالا حقتووونه بمیرید

  29. تهرانی گفت:

    یک مشت دزد و جاهل و شیرین عقل دارند هر بلایی که به ذهن مریضشان میرسد سر این ملت میاورند و توی بوق کرنا کردند که اگه ما نباشیم ایراان دو دستی تقدیم آمریکا و انگلیس میشود. البته قرار نیست که همه افراد جامعه با شعور باشند . بالاخره در این جامعه 70 و اندی میلیونی هستند عده ای که از درک واقعیت عاجزند و آنرا نمی بینند و نمی فهمند و هر آنچه را که توسط رسانه های دولتی گفته میشود بدون سئوال و کنکاش می پذیرند. خوشبختانه این افراد بسیار کم هستند شاید چند نفر انگشت شمار از هر صد نفر. نظر این افراد اهمیتی ندارد و اگر نبود زور اسلحه و کشتار و زندان و شکنجه اکثریت به راحتی حرف خود را به کرسی می نشاندند.

  30. بصیرت سبز گفت:

    با مدیریت جهانی میخواهند دنیا را آلوده همه جانبه کنند.

    • بابک گفت:

      آقای مجید! اگه روزی رفتی آمریکا اون جا می بینی که دین مدارترین جامعه رو دارن.ساده نباش و هر چی رو که بهت گفتن یا میگن باور نکن.

  31. مجید گفت:

    از شما عزیزان خواهش می کنم به آغوش این ملت برگردید.خواهش می کنم دست از لجبازی و انتقادات مخرب بردارید.به خدا اون دنیا گیرید.درسته که دولت نواقص زیادی داره اما اینطوری کاری از پیش نمیره.خدا رو گواه می گیرم من از سر دلسوزی و برای رضای حضرت صاحب الزمان این حرف ها رو می زنم.اونا اشتباه می کنند.خب شما بزرگواری کنید بیایید تو میدون عمل تا دست به دست هم ایران عزیزمون رو بیشتر از این که می بینیم خراب و ویرون نبینیم.تا وقتی دشمن (اظهر من الشمس ) ما یعنی امریکا و انگلیس و اسراییل از شما تعریف می کنند، چه انتظاری دارید مردم به حرف های شما اعتماد کنند؟هان؟تا وقتی بی بی سی و شبکه آمریکایی voa از شما تعریف می کنند بدونید در اشتباهید.بابا قربونتون برم مگه نمیگید امام (ره) خوب بود؟خب امام فرمودند اگر آمریکا از شما تعریف کرد بدونید مسیر را اشتباه میرید.بدونید از انقلاب و اسلام دور شدید.آقای موسوی،سید بزرگوار،برادر عزیز شما جلویه دار این جنبش هستید.خیلی از جوانان چشم در دهان شما دوختند.نگذارید سر پل صراط گیر بیفتیم.خدا خیرتون بده.انشا الله تو این محرمیه به برکت خون مقدس حضرت حسین، امام عاشقان و عاشقترین امام شاهد حضور چشمگیر سبزپوشان موسوی منش انقلابی باشیم .آمین
    شما خودتان بهتر از همه می دانید رهبر کنونی ایران به حق نایب آقا امام زمان است.نگویید نه که به اسلام شما شک می کنم چرا که شما مطالعات عمیق دینی دارید و به این مهم کاملا واقف، لیکن حر ریاحیه زمان خود باشید و به دامن ولایت زمان خود برگردیدکه نجات از شر آخرالزمان همین است.
    منتظریم سید بزرگوار

    • در دور دوم ریاست جمهوری همه چیز زیر پا گذاشته میشود حتی ادب و تربیت گفت:

      مجید جان مطالبت نورانی بود فقط اشتباهی در این سایت درج کردی.فکر کنم مخاطبت لباس شخصیهای از خدا بی خبر بود که با جنایاتشان دل رهبر را به درد آوردند و معظم له با شنیدن این جنایات خون گریستند.
      لطفا به لباس شخصیها بگو دستشان را بگذارند در دست …. است.(همان نصیحتی که به بنده میکردی)
      یا حجت ابن الحسن.ریشه لباس شخصی را بکن
      انقلاب خودجوش آخرالزمان

    • Rezvan گفت:

      مجيد خان! معلوم است اساسي قافيه را باخته ايد و به اربابانتان اعتماد نداريد. کدام دلسوزي؟ عزيزان ما را در کف خيابان و در زندانها به شهادت رسانديد آن زمان دلتان نسوخت به اعتماد ما خيانت کرديد دلتان نسوخت احتمالن جيب مبارکتان در حال سوختن است که به زبان آمده ايد بعد از اين همه مدت. ما ديگر به هيچک از شما اطمينان نداريم.

      مي گوييد”شما خودتان بهتر از همه می دانید …امام زمان است.نگویید نه … چرا که شما مطالعات عمیق دینی دارید و به این مهم کاملا واقف” اتفاقا درست گفته ايد چون اين نه گفتن از عمق مطالعات بر مي خيزد پس شما هم براي داشتن بصيرت واقعي فقط و فقط خودت مطالعه کن تا به حقيقت برسي.
      نکته آخر اينکه اين حکومت با بنزين سرطان زاي خود طرفداراني مثل شما را هم روانه قبرستانها مي کند. پس خود را براي طرفداري از قاتلانتان نکشيد که براي مديريت جهاني شما را هم بايد فدا کنند.

    • اکبر گفت:

      رفیق شیعه هزار و اندی سال نایب بر حق نداشت یهو برای حکومت کردن یکی پیدا شد و نایب بر حق شد که به هیچ وجه تحمل شنیدن صدای مخالفت نداره ….. دوست عزیز شیعه این نیست. نه محمد ص این طور بود نه علی ع نه فاطمه س نه بقیه امامان. …. رسم جدیدیه که وارد شیعه شده.

  32. س گفت:

    بنزین های موجود در پمپ بنزینها حاوی مقدار زیاد و بیش از حد مجاز بنزن که یک ترکیب آروماتیک حلقوی است میباشند. این ماده پس از جذب در بدن در کبد اکسید میشود و به ترکیب خطرناکتر تبدیل میگردد که میتواند منجر به سرطان شود……

  33. ناشناس گفت:

    بابا صلوات بفرستین.چه توقعی از مرادی دارین.گیر ندین به این بنده خدا.این بابا یا معنی دو دستی رو نمیدونه یا وضعیت دریای خزر و خلیج فارس و تمب های کوچک و بزرگ و کارون و هیرمند و ……… بیشتر از این از فهم مرادی و نامرادی و اداره هواشناسی اون بیرونه

    • ناشناس گفت:

      احسنت
      با گاز پارس جنوبی جام جهانی برگذار میکنند.البته قطر نه ما

  34. ناشناس گفت:

    عسلویه
    رویای شیرینی
    دستخوش تحریم ها
    شهاب ذاکری

    با تصویب دور چهارم تحریم هایی كه علیه ایران به تصویب رسیده است و یكی از موارد آن تحریم بنزین است، دولت با این شعار به میدان آمده: “با وجود تحریم های بین المللی، ایران در تولید بنزین خودكفا خواهد بود”
    اولین پرسشی كه مطرح می شود این است كه چرا ایران تاكنون به خودكفایی بنزین نرسیده است؟ چرا تاكنون نزدیك به 50 درصد نیاز ایران به بنزین از خارج وارد شده است؟ آیا به راستی ایران توانایی خودكفایی در تولید بنزین را دارد؟ پتروشیمی هایی كه توانایی دارند ظرف مدت كمتر از 20 روز به تولید بنزین تبدیل شود چه واحد های تولیدی هستند؟ و چرا تا كنون چنین نشده است؟

    پتروشیمی ماهشهر
    به تدبیر دولت اصلاحات در دوره خاتمی منطقه پتروشیمی ماهشهر و عسلویه پایه روزی شد. منطقه پتروشیمی ماهشهر شامل 18 واحد پتروشیمی است. طراحی این 18 واحد زنجیرگونه است. به شكلی كه هر واحد ماده ی اولیه واحد دیگر را تولید می كند و این واحدها در ارتباطی تنگاتنگ با واحد های پتروشیمی عسلویه و خصوصا واحد پتروشیمی جم (بزرگترین واحد تولید كننده مواد آروماتیك در جهان) قرار دارند. مواد آروماتیك ( خشبو كننده های صنعتی) كه در برخی از این مجتمع ها (مانند مجتمع پتروشیمی بوعلی ماهشهر) تولید می شوند از گرانقیمت ترین مواد صنعت شیمی در دنیا هستند و بخش عظیمی از صادرات غیر نفتی ایران را تشكیل می دادند! اما با شروع تحریم های جدید علیه ایران، این واحد ها خطوط تولید خود را متوقف و به تولید بنزین روی آورده اند.
    متاسفانه آمار موثقی از به هدر رفتن ریالی و كمی این جایگزینی تولید وجود ندارد، اما موارد زیر قابل ذكر و نتیجه گیری است.
    1- در زمان دولت اصلاحات كه تحریم های بین المللی با این گستردگی وضع نشده بود،‌ مناطق پتروشیمی عسلویه و ماهشهر تحت لیسانس شركت های بزرگی همچون “لورگی” آلمان، “انی” ایتالیا و “شل” فرانسه مشغول فعالیت بودند و اكنون شركت های بی نام و نشان چینی و هندی و مالزیایی در این مناطق مشغول ماجراجویی هستند.
    2- برای بدست آوردن بنزین با كیفیت خوب (اكتان بالا) نیاز به كاتالیزورهای مخصوص است كه این كاتالیزورها تنها توسط چند شركت بسیار محدود آلمانی، آمریكایی و هلندی تولید میشوند كه با وجود تحریم ها این كاتالیزورها به ایران وارد نخواهند شد. تا كنون ایران بنزین بی كیفیت (اكتان پایین) تولید می كرد و با بنزین اكتان بالای وارداتی مخلوط می كرد تا به بنزینی با كیفیت متوسط دست پیدا كند. معلوم نیست با وجود تحریم، ایران بنزین را با چه كیفتی تولید خواهد كرد، اما مسلم است كه دولت نظامی چشم امید به بالا بردن قیمت بنزین دارد تا به واسطه آن مصرف داخلی را كم كند!
    3- حتی اگر ایران بتواند بنزین مورد نیاز داخلی را تامین كند، مسلما آنچه را كه در ازای از دست دادن طلا از دست داده است چیپس بوده است! چون با این كار می توان به اطمینان گفت كه نه تنها از صدور تولیدات گرانقیمت مواد آروماتیك محروم خواهیم بود بلكه با پاره شدن چند حلقه بسیار مهم از زنجیر منطقه پتروشیمی ماهشهر، شاهد زیان های جبران ناپذیر در توقف واحد های دیگر این منطقه هستیم.
    1- ایران تجربه استفاده از كاتالیزورهای تولید چین (به جای كاتالیزورهای آلمانی) در مجتمع پتروشیمی تند گویان كه تولید كننده مواد اولیه بطری های Pet(بطری نوشابه و آب معدنی) است را دارد كه نتیجه آن چسبندگی در مواد و دستگاه های تولیدی این شركت و توقف یك ماه این مجتمع بوده است. با وجود تحریم ها باید امیدوار باشیم كه كیفیت كاتالیزورهای چینی بهبود یافته باشد!

    عسلویه
    رویای شیرینی
    دستخوش تحریم ها
    شهاب ذاکری

    با تصویب دور چهارم تحریم هایی كه علیه ایران به تصویب رسیده است و یكی از موارد آن تحریم بنزین است، دولت با این شعار به میدان آمده: “با وجود تحریم های بین المللی، ایران در تولید بنزین خودكفا خواهد بود”
    اولین پرسشی كه مطرح می شود این است كه چرا ایران تاكنون به خودكفایی بنزین نرسیده است؟ چرا تاكنون نزدیك به 50 درصد نیاز ایران به بنزین از خارج وارد شده است؟ آیا به راستی ایران توانایی خودكفایی در تولید بنزین را دارد؟ پتروشیمی هایی كه توانایی دارند ظرف مدت كمتر از 20 روز به تولید بنزین تبدیل شود چه واحد های تولیدی هستند؟ و چرا تا كنون چنین نشده است؟

    پتروشیمی ماهشهر
    به تدبیر دولت اصلاحات در دوره خاتمی منطقه پتروشیمی ماهشهر و عسلویه پایه روزی شد. منطقه پتروشیمی ماهشهر شامل 18 واحد پتروشیمی است. طراحی این 18 واحد زنجیرگونه است. به شكلی كه هر واحد ماده ی اولیه واحد دیگر را تولید می كند و این واحدها در ارتباطی تنگاتنگ با واحد های پتروشیمی عسلویه و خصوصا واحد پتروشیمی جم (بزرگترین واحد تولید كننده مواد آروماتیك در جهان) قرار دارند. مواد آروماتیك ( خشبو كننده های صنعتی) كه در برخی از این مجتمع ها (مانند مجتمع پتروشیمی بوعلی ماهشهر) تولید می شوند از گرانقیمت ترین مواد صنعت شیمی در دنیا هستند و بخش عظیمی از صادرات غیر نفتی ایران را تشكیل می دادند! اما با شروع تحریم های جدید علیه ایران، این واحد ها خطوط تولید خود را متوقف و به تولید بنزین روی آورده اند.
    متاسفانه آمار موثقی از به هدر رفتن ریالی و كمی این جایگزینی تولید وجود ندارد، اما موارد زیر قابل ذكر و نتیجه گیری است.
    1- در زمان دولت اصلاحات كه تحریم های بین المللی با این گستردگی وضع نشده بود،‌ مناطق پتروشیمی عسلویه و ماهشهر تحت لیسانس شركت های بزرگی همچون “لورگی” آلمان، “انی” ایتالیا و “شل” فرانسه مشغول فعالیت بودند و اكنون شركت های بی نام و نشان چینی و هندی و مالزیایی در این مناطق مشغول ماجراجویی هستند.
    2- برای بدست آوردن بنزین با كیفیت خوب (اكتان بالا) نیاز به كاتالیزورهای مخصوص است كه این كاتالیزورها تنها توسط چند شركت بسیار محدود آلمانی، آمریكایی و هلندی تولید میشوند كه با وجود تحریم ها این كاتالیزورها به ایران وارد نخواهند شد. تا كنون ایران بنزین بی كیفیت (اكتان پایین) تولید می كرد و با بنزین اكتان بالای وارداتی مخلوط می كرد تا به بنزینی با كیفیت متوسط دست پیدا كند. معلوم نیست با وجود تحریم، ایران بنزین را با چه كیفتی تولید خواهد كرد، اما مسلم است كه دولت نظامی چشم امید به بالا بردن قیمت بنزین دارد تا به واسطه آن مصرف داخلی را كم كند!
    3- حتی اگر ایران بتواند بنزین مورد نیاز داخلی را تامین كند، مسلما آنچه را كه در ازای از دست دادن طلا از دست داده است چیپس بوده است! چون با این كار می توان به اطمینان گفت كه نه تنها از صدور تولیدات گرانقیمت مواد آروماتیك محروم خواهیم بود بلكه با پاره شدن چند حلقه بسیار مهم از زنجیر منطقه پتروشیمی ماهشهر، شاهد زیان های جبران ناپذیر در توقف واحد های دیگر این منطقه هستیم.
    1- ایران تجربه استفاده از كاتالیزورهای تولید چین (به جای كاتالیزورهای آلمانی) در مجتمع پتروشیمی تند گویان كه تولید كننده مواد اولیه بطری های Pet(بطری نوشابه و آب معدنی) است را دارد كه نتیجه آن چسبندگی در مواد و دستگاه های تولیدی این شركت و توقف یك ماه این مجتمع بوده است. با وجود تحریم ها باید امیدوار باشیم كه كیفیت كاتالیزورهای چینی بهبود یافته باشد!

    ب

  35. hossein گفت:

    مشگل اصلی کشورودولتمردان ندانستن دانش روزجهانی است

  36. رزمنده دوران جنگ گفت:

    آقای مرادی عزیز ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    در زمان سید کوپن باعث اطمینان ملت از زنده ماندن بود
    الان بنزین ضامن مرگ مردم
    در زمان میر حسین به مردم احترام میگذاشتن
    الان براشون تره هم خرد نمیکنن
    در زمان سید سرکوب دشمنان خارجی اهمیت داشت
    الان سرکوب مردم در داخل
    در زمان سید مردم برای جنگیدن داوطلب بودن
    الان برای فرار از کشور
    در زمان سید موشک باران و بمباران و گلوله باران میشدیم صدامون در نمی آمد
    الان .صدامون در نیامده گلوله باران میشویم
    در زمان سید بسیج به مردم برای حضور داوطلبانه در جنگ اطلاعیه میداد
    الان برای نزول باران(به خبر تابناک دقت شود)
    در زمان سید بدون دعا باران می آمد
    الان به همه متوسل میشویم تا باران بیاید و باز نمی آمد
    در زمان سید بصورت اجتماع برای سلامتی رزمندگان درخواست دعا میشد
    اما الان با وجود صدها امام جمعه در شهرستان ها از مردم بصورت فرادا درخواست دعا میشود. (در صورت اینکه اگر این امامان محترم جماعت خود را به حق میدانند. بسم الله نماز را به جماعت بخوانند و ما پشت سرشان نماز خواهیم خواند. اما اگر باران نیامد چه؟)
    در زمان سید سیب زمینی و نان و وووو یه قیمت داشت
    الان هر روز یه قیمت
    در زمان سید نفت رو بشکه ای 12 دلار میفروختن و ما همه چی داشتیم
    الان 70 دلار میفروشیم و هیجی نداریم
    در زمان سید به هواپیما هامون در اروپا سوخت میدادن
    اما الان نمیدن و کلی هزینه و وقت از دست میره
    در زمان سید کسی جرات نداشت به مردم حرفی بزنه
    اما الان کسی جرات نمیکنه به بسیج و آقایون حرفی بزنه
    در زمان سید هیچیک از اقوامش در دستگاه نبودن
    اما الان از برادر گرفته تا خواهر وووو در دستگاه هستن
    در زمان سید بنزین کوپنی سالم بود
    اما الان بنزین کوپنی سرطان زا
    ضمنا هی نگید کشور رو به امریکائی سپردن. ببخشید شما کشور رو به روسها سپردید خیلی عزت سر ما گذاشتن.یادتون رفته آقای احمدی نژاد هر سال میگه نیروگاه افتتاح میشه.یادتون رفته موشک اس 300 رو با اینکه پولش رو گرفته به ما نفروخت
    در زمان سید شهید همت و باکری طراح جنگی بودند آنهم برای دشمنان خارجی
    اما الان سردار مشفق طراح جنگی هستند برای سرکوب مردم در داخل
    در زمان سید هیچ سرداری در بدنه نظام نبود
    اما الان ، بدنه نظام سرداره
    در زمان سید داماد و فرزندان سرداران در میدان جنگ بودند
    اما الان در پستهائی چون مدیر کلی و سفیری ووووو
    در زمان سید ما به خانواده شهید همت و باکری ووووو افتخار میکردیم
    اما الان خانواه همین شهیدان مطرود و منتقدن
    در آخر
    نخست وزیر ما خیلی خوش تیپ بود
    اما الانی نه
    بفهم مرادی
    البته اگه مرادی باشد و تو هم مشفق نباشی
    با احترام
    بسیجی لشگر 27 محمد رسول االه استان تهران

    • رزمنده دفاع مقدس به رزمنده دوران جنگ گفت:

      بنام خدای خمینی(س)
      برادر غزیز و همسنگرم در لشگر 27! واقعا گل گفتی و من مطمئن هستم بخش زیادی از بچه های جنگ همچون بسیاری از شهدای ناب جنگ با سید بزرگوار موسوی همراه و هم رای هستند همچون امام(س) و سرورشان که محکم و قاطع در برابر اراجیف آقایان ایستاد و خم به ابرو نیاورد!! باور کن الان میفهم چرا امام(س) از «میرحسین خودش» در برابر این قوم یأجوج و مأجوج تا سرحد گستاخی بی حد و حصر آقایان، دفاع میکرد!در همین اعتراضات بودند سردارانی غیور و بسیار شجاعی که حتی با قطع عضو در خیابان های تهران به کمک مردم میرفتند تا آنها را از شر «اسلام جذب حداکثری آقایان» یعنی اسلام باتوم و میلگرد و زنجیر و…..نجات دهند!

  37. سعید گفت:

    اینطور است که مکر مکر کنندگان به خودشان برمیگردد. بهشت وجهنم را در این دنیا میبینم . کسانی که وقتی در موضع قدرت بودند ووجود شکنجه وتجاوز را یا انکار میکردند یا براحتی از کنارش میگذشتند امروز دارند تاوان میدهند و خدا میداند کسانی که امروز در قدرتند واینطور براحتی دروغ میگویند چه تاوان سنگینی در آینده خواهند دید که تاریخ فراموش نخواهد کردودر پایان ما ایرانیها همه تاوان نداشتن علم و انقلاب بی فکرمان را داریم پس میدهیم .تاوان چشم بستن بروی این همه جنایت و برای قبول شدن در دانشگاه و استخدام در اداره به پای صندوق رایی مشکوک میرویم را میدهیم. من در خارج از کشورم اما سالها تاوان داده ام و باز خلاص نشده ام و هنوز به انواع مختلف در حال پرداخت هزینه هستم

    • در دور دوم ریاست جمهوری همه چیز زیر پا گذاشته میشود حتی ادب و تربیت گفت:

      آها خدا میبخشه کدخدا نمیبخشه.میر حسین راس قدرت بود یا نفر سوم چهارم پنجم؟ نه بابا جون میر حسین مسئول کوپنهای مردم مستضعف بود . … از ما بهترون صادر میشد.چشمت بالاتر از میرحسین رو نمیبینه؟ یه بهونه بهتر پیدا کن

  38. بسیجی زمان جنگ گفت:

    اگر به ادعای شماآقای موسوی کشور را دست آمریکا و اسرائیل میده شما که کشور را دو دستی تقدیم شوروی و چین دادید که اولی فقط باج میگیره و کاری هم براتون نمیکنه و دومی هم تمام جنسهای بونجولشو به کشور ما سرازیر کرده و باعث بیکاری هزاران هزار کارگر و تعطیلی کارگاههای تولیدی شده دادید

  39. مازیار گفت:

    بزرگان نظام خصوصا” رییس جمهور که مورد تآیید آن بزرگان هم هست آنقدر سرگرم مدیریت جهان شدند ودید ونگرش مدیریتیشان آنقدر متوجه اقصی نقاط جهان شده که چشمهایشان دوربین شده ودور وبر خودشان را نمی بینند به همین دلیل یادشان رفته ایران هم یکی از کشورهای جهان است و70 میلیون آدم هم در آن زنگی می کنند.

  40. ناشناس گفت:

    عسلویه
    رویای شیرینی
    دستخوش تحریم ها
    شهاب ذاکری

    با تصویب دور چهارم تحریم هایی كه علیه ایران به تصویب رسیده است و یكی از موارد آن تحریم بنزین است، دولت با این شعار به میدان آمده: “با وجود تحریم های بین المللی، ایران در تولید بنزین خودكفا خواهد بود”
    اولین پرسشی كه مطرح می شود این است كه چرا ایران تاكنون به خودكفایی بنزین نرسیده است؟ چرا تاكنون نزدیك به 50 درصد نیاز ایران به بنزین از خارج وارد شده است؟ آیا به راستی ایران توانایی خودكفایی در تولید بنزین را دارد؟ پتروشیمی هایی كه توانایی دارند ظرف مدت كمتر از 20 روز به تولید بنزین تبدیل شود چه واحد های تولیدی هستند؟ و چرا تا كنون چنین نشده است؟

    پتروشیمی ماهشهر
    به تدبیر دولت اصلاحات در دوره خاتمی منطقه پتروشیمی ماهشهر و عسلویه پایه روزی شد. منطقه پتروشیمی ماهشهر شامل 18 واحد پتروشیمی است. طراحی این 18 واحد زنجیرگونه است. به شكلی كه هر واحد ماده ی اولیه واحد دیگر را تولید می كند و این واحدها در ارتباطی تنگاتنگ با واحد های پتروشیمی عسلویه و خصوصا واحد پتروشیمی جم (بزرگترین واحد تولید كننده مواد آروماتیك در جهان) قرار دارند. مواد آروماتیك ( خشبو كننده های صنعتی) كه در برخی از این مجتمع ها (مانند مجتمع پتروشیمی بوعلی ماهشهر) تولید می شوند از گرانقیمت ترین مواد صنعت شیمی در دنیا هستند و بخش عظیمی از صادرات غیر نفتی ایران را تشكیل می دادند! اما با شروع تحریم های جدید علیه ایران، این واحد ها خطوط تولید خود را متوقف و به تولید بنزین روی آورده اند.
    متاسفانه آمار موثقی از به هدر رفتن ریالی و كمی این جایگزینی تولید وجود ندارد، اما موارد زیر قابل ذكر و نتیجه گیری است.
    1- در زمان دولت اصلاحات كه تحریم های بین المللی با این گستردگی وضع نشده بود،‌ مناطق پتروشیمی عسلویه و ماهشهر تحت لیسانس شركت های بزرگی همچون “لورگی” آلمان، “انی” ایتالیا و “شل” فرانسه مشغول فعالیت بودند و اكنون شركت های بی نام و نشان چینی و هندی و مالزیایی در این مناطق مشغول ماجراجویی هستند.
    2- برای بدست آوردن بنزین با كیفیت خوب (اكتان بالا) نیاز به كاتالیزورهای مخصوص است كه این كاتالیزورها تنها توسط چند شركت بسیار محدود آلمانی، آمریكایی و هلندی تولید میشوند كه با وجود تحریم ها این كاتالیزورها به ایران وارد نخواهند شد. تا كنون ایران بنزین بی كیفیت (اكتان پایین) تولید می كرد و با بنزین اكتان بالای وارداتی مخلوط می كرد تا به بنزینی با كیفیت متوسط دست پیدا كند. معلوم نیست با وجود تحریم، ایران بنزین را با چه كیفتی تولید خواهد كرد، اما مسلم است كه دولت نظامی چشم امید به بالا بردن قیمت بنزین دارد تا به واسطه آن مصرف داخلی را كم كند!
    3- حتی اگر ایران بتواند بنزین مورد نیاز داخلی را تامین كند، مسلما آنچه را كه در ازای از دست دادن طلا از دست داده است چیپس بوده است! چون با این كار می توان به اطمینان گفت كه نه تنها از صدور تولیدات گرانقیمت مواد آروماتیك محروم خواهیم بود بلكه با پاره شدن چند حلقه بسیار مهم از زنجیر منطقه پتروشیمی ماهشهر، شاهد زیان های جبران ناپذیر در توقف واحد های دیگر این منطقه هستیم.
    1- ایران تجربه استفاده از كاتالیزورهای تولید چین (به جای كاتالیزورهای آلمانی) در مجتمع پتروشیمی تند گویان كه تولید كننده مواد اولیه بطری های Pet(بطری نوشابه و آب معدنی) است را دارد كه نتیجه آن چسبندگی در مواد و دستگاه های تولیدی این شركت و توقف یك ماه این مجتمع بوده است. با وجود تحریم ها باید امیدوار باشیم كه كیفیت كاتالیزورهای چینی بهبود یافته باشد!

    • انقلاب خودجوش گفت:

      دست مریزاد . اگر همه عزیزان با تخصصی مثل شما درباره مطالب حوزه کاری خودشان روشنگری کنند چندین برابر دیگر نظرات ارزش دارد چون دیگر جای بحثی برای نظرات مخالف عمدتا مغرضانه یا متعصبانه نمیگذارد.
      باز هم تشکر میکنم

  41. بابک گفت:

    جون ایرانی که ارزش نداره…مهم اینه که اشغالگران وطن ممکت رو بچاپن.

  42. من گفت:

    مرادی جان ، دادش حق داری ،هوا خیلی کثیفه تاثیر میذاره خب …..برو یک جای خوش آب و هوا یک خورده استراحت کن ،بهتر می شی انشا ا… ،،، در ضمن حاج آققققا مجید دامت افاضاته ،تکبیر عرض می کنم……

  43. عباس گفت:

    آقا مجید نوشته اند “بخدا قسم آن دنیا گیرید “!! چطور به خدا که قسم جلاله است قسم میخوری ؟ چطور از طرف خدا فرمان صادر میکنی؟ مگر مال بیت المال دست میرحسین و مردم است که با هدر دادنش در آن دنیا گیر باشیم؟ مگر زندانی کردن مردم بیگناه دست مردم است که گیر باشند ؟ مگر ارشاد و آموزش پرورش و آموزش عالی و انتخاب ائمه جمعه دست مردم است که افزایش فساد را در آن دنیا ما جواب بدیم ؟ مگر صداوسیما دست مردم است که دروغ و تهمت را مباح کرده ؟ مگر دولت دست مردم است که بیکاری و فقر و بحران آفریده ؟ مگر احمد خاتمی و جنتی را مردم امام جمعه کرده اند که با رفتارشان جوانان را دین گریز میکنند ؟
    هیچیک از مسئولیتهای سرنوشت ساز دست مردم و میرحسین و خاتمی و… نیست که بخواهیم در آن دنیا گیر کنیم .
    تنها چیزی که در آن دنیا مردم شاید بخاطرش گیر کنند این است که زیر بار ظلم رفته اندو امثال شما از ظلم جانبداری کرده اید .

  44. مادر سبز گفت:

    در جواب مجید : در کتابی به نام ظهور حضرت مهدی از سید اسدالله هاشمی شهیدی خواندم مشکل ترین کار حضرت مبارزه با اسلام انحرافی است … بنابراین جهل انسان ها دشمنی بزرکتر از امریکا و انگلیس و اسراییل میبا شد شما برادر عزیز ان قدر خود را مشغول دشمنان خارجی نمودید که از دشمنان داخلی که لباس دین بر تن کردند غافلید .

  45. ناشناس گفت:

    نه که حالا آقایان مملکت را دو دستی تقدیم روسیه نکردهان برو جمع کن آقا

  46. ناشناس گفت:

    وقتی میایم میگیم که رد ولایت فقیه انکار خداوند هست بر همون مبنا میایم خودمونم جای خدا میذاریم و میخواهیم با 5 تا هواپیمای آبپاش که کل آب موجود تو این هواپیما ها به اندازه یک استخر هم نمیشه میخوایم باران که همانا رحمت خداوند است ایجاد کنیم و بر سر مردم بریزیم و آلودگی بر طرف کنیم.
    خدای من !! ما را چه میشود؟
    ای خدا مدیریت 70 میلیون رو دادی به کیا آخه؟ اینطوری که نمیشه پدران من. من نمیفهمم آخه شما چی فرض کردید؟ اینطوری که نمیشه با جون 70 میلیون آدم بازی کرد. شما اگر 3 دقیقه فکر میکردید میفهمیدید که این کار عملی هست یا نه و بعد خودتون رو مسخره میکردید.
    ای رهبر معظم میبینید؟ اینها دوستان شما هستند. با این دوستانی که شما دارید نیازی به هیچ دشمنی ندارید.
    با اینها حتی یک مدرسه هم نمیشه مدیریت کرد. اگر مملکتتونو دوست دارید اگر مردم رو دوست دارید لا اقل اگر چیزی هست که تو این دنیا دوستش دارید برای خاطر خدا دست از سر مملکت ایران بردارید. بگذارید این مملکت و مردمش راهشونو برن. با این دوستانتون چیزی جز ویرانی نیست. بخدا قسم نیست. به اون چیزی که میپرستید نیست. بخدا دلم برای این مردم مظلوم میسوزه.
    میدونم نصیحت فایده نداره ولی سعی خودمو میکنم بلکه خدا همه ما را به راه راست هدایت کند.
    آمین

  47. سبزعلی گفت:

    يَا بَاعِثَ الْبَرَايَا
    اى برانگیزنده مردمان

    السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین بزرگ ترین مصلح د ین رسول خدا – تاز ه میفهمم حکومت فاسد که با نام دین هر کاری میکند و با تمامم بی شرمی این جنایات را تقدیم حضرت ولی عصر و دیگر امامان می کنند .

    تازه می فهمم شرایط آن زمان و مفهوم جملات امام حسین (ع) که می فرمود : اسلام در این زمان، چون پوستین وارونه شده است; ارزش های اسلامی رنگ باخته و دین با حاکمیت افراد فاسد و غاصب، رو به انحطاط و انحراف می رود . امام حسین علیه السلام در چنین شرایطی برای اصلاح دین جدش قیام می کند.

    فیلم مختارنامه را ببینید دقیقا همین شرایط کشور و حاکمان کشور عزیزمان است.

    به یزدان که گر ما خرد داشتیم
    کجا این سر انجا م بد داشـتـیـم

    امام صادق (ع) : خفتن خردمند بهتر از شب زنده داری نادان است.
    انیشتن روحش شاد: سعی نکنید موفق شوید بلکه سعی کنید با ارزش شوید.

    گاندي روحش شاد:
    درد من تنهايي نيست؛ بلكه مرگ ملتي است كه گدايي را قناعت، بي‏عرضگي را صبر، و با تبسمي بر لب، اين حماقت را حكمت خداوند مي‏نامند.

    سحر پایان تاریکی است و این دیری نمی پاید

  48. رزمنده دفاع مقدس گفت:

    امام حسین (ع) فر مو دند اگر دین ندارید لا اقل آزاده باشید. دوستان عزیزی که آلو دگی هوای تهران را به تو لید بنزین ربط می دهید،
    کمی انصاف داشته با شید. اولا” در این فصل در سال گذشته چنین وضعی و جود داشته و ثانیا” بنزین تولید ی فقط در تهران مصرف
    نشده است بلکه در شهر های دیگر نیز مصر ف می شود. پس اگر منصفانه قضاوت کنیم، آلودگی هوای تهران و بعضی شهرهای بزرگ اصلا” ربطی به تولید بنزین مورد نظر ندارد.

    • آشنا گفت:

      دوست عزير، آيا تعداد اتومبيل ها و حجم بنزين مصرفي در تهران را با شهرستان ها برابر است (چه اينكه شهرهايي مثل اصفهان و … نيز همزمان با تهران بر شدت آلودگي هوايشان افزوده شد). علاوه بر اين وقتي تهران به دليل آلودگي هوا تعطيل شد (منظورم 3 روز چهارشنبه و پنج شنبه و جمعه گذشته است ) ديديم پيامد آن چگونه هواي استانهاي شمالي كشور نيز به دليل يورش اتومبيل هاي تهراني آلوده شد. پس اگر اين آلودگي از سوخت بنزين و كيفيت پايين آن نبوده، از چه چيزي بوده است؟

    • آشنا 2 گفت:

      دوست عزير، آيا تعداد اتومبيل ها و حجم بنزين مصرفي در تهران را با شهرستان ها برابر است (چه اينكه شهرهايي مثل اصفهان و … نيز همزمان با تهران بر شدت آلودگي هوايشان افزوده شد). علاوه بر اين وقتي تهران به دليل آلودگي هوا تعطيل شد (منظورم 3 روز چهارشنبه و پنج شنبه و جمعه گذشته است ) ديديم پيامد آن چگونه هواي استانهاي شمالي كشور نيز به دليل يورش اتومبيل هاي تهراني آلوده شد. پس اگر اين آلودگي از سوخت بنزين و كيفيت پايين آن نبوده، از چه چيزي بوده است؟

    • مهدی گفت:

      تا حالا کی آلودگی اصفهان و مشهد به تعطیلی مدارس میکشید؟ این موضوع احتمال اینکه دلیل آلودگی هوا بنزین غیراستاندارد هست رو افزایش! میده!

  49. طاهری گفت:

    خداراشکرکه خودکفایی درتولیدبنزین راپذیرفتید
    این حرفها هم طبیعی است
    فرصتی برای تخریب فعال ترین دولت تاریخ
    وگرنه چرا فبل ازوارونگی هوای تهران فریادوامصیبتاسرندادید
    باورکنید دراشتباهید

    • بهزاد گفت:

      معلومه خب چون تا حالا مشکل به این میزان حاد نشده بود. شما یک نمی‌بینی یا میخوای خودتو رو به ندیدن بزنی
      کسی که خودش رو به خواب بزنه نمیشه بیدار کرد.
      اگر فعال‌ترین رو تعریف میکردید خیلی ممنون و متشکر میشدم.

  50. بسیجی خمینی گفت:

    از مرگ پادشاهان خردمندی مثل شاه عباس و کریم خان زند ، سالهاست که می گذرد ، اما دست کم از خود نام نیک و سیره ای خردمندانه برجای نهادند . این زبان بسته ها ، آن قدر از ادامه حکومت خود مطمئنند که فراموش کرده اند باید به فکر تاریخ و قضاوت مردم ادوار آتی درباره خود باشند . فکرش را بکنید کمتر از صد سال آینده ، دانش آموزان پای درس معلمان تاریخ می نشینند و با علاقه به ماجراهای محمود گوش می دهند و با صدای بلند می خندند و هر لطیفه ای با این عبارت شروع می شود : ” یه روز محمود … ” !

    • رضا گفت:

      دوست عزیز، کمتر از صد صال دیگه جوک ها با “یه روز محمود…” شروع نمیشن ، تلخ ترین خاطرات مردم با این عبارت شروع میشن!!!