سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » تماس تلفنی سردار مقدم، پس از سه هفته بی‌خبری...

تماس تلفنی سردار مقدم، پس از سه هفته بی‌خبری

چکیده :سردار محمد عزلتی مقدم زندانی سیاسی پس از سه هفته بی‌خبری، شب گذشته با خانواده خود تماس تلفنی برقرار کرد. سردار مقدم در این تماس کوتاه چند دقیقه ای تنها اجازه یافت از حال خویش به خانواده اش خبر دهد و اجازه ارائه اطلاعاتی از محل بازداشتش و وضعیت پرونده اش به خانواده را...


سردار محمد عزلتی مقدم زندانی سیاسی پس از سه هفته بی‌خبری، شب گذشته با خانواده خود تماس تلفنی برقرار کرد.

به گزارش تحول سبز، سردار مقدم در این تماس کوتاه چند دقیقه ای تنها اجازه یافت از حال خویش به خانواده اش خبر دهد و اجازه ارائه اطلاعاتی از محل بازداشتش و وضعیت پرونده اش به خانواده را نیافت.

به گفته همسر وی، صدای ایشان بیانگر سرماخوردگی ایشان بود. با این حال ایشان اظهار کرده است که وضعیت خوبی دارد و دلیلی برای نگرانی وجود ندارد.

سردار محمد عزلتی مقدم از سرداران دفاع مقدس است که در انتخابات ریاست جمهوری دهم، رئیس کمیته ایثارگران ستاد انتخاباتی مهندس موسوی بود. وی روز سه شنبه ۱۸ آبان‌ماه گذشته هنگامی که از دیدار با مهندس میرحسین موسوی برمی گشت، در خیابان توسط نیروهای لباس شخصی ربوده شد و تاکنون از محل نگهداری وی و نهاد بازداشت کننده اطلاعی در دست نیست.

گفته می شود پرونده ای برای وی در دادسرای اوین تشکیل شده، ولی در مراجعه خانواده وی به دادستانی، نهاد مذکور از وضعیت وی اظهار بی‌اطلاعی کرده است.


2 پاسخ به “تماس تلفنی سردار مقدم، پس از سه هفته بی‌خبری”

  1. هر ایرانی، یک رسانه سبز گفت:

    کلمه: “دادستانی، از وضعیت سردار محمد عزلتی مقدم اظهار بی‌اطلاعی کرده است.”

    آری. عناصر خودسرِ لباس‎شخصی از وضعیت و محل اسارت وی، ابراز اطلاع!!! خواهند نمود!!! چون همه این فرآیند؛ یک رخداد غیرقانونی و زشت است.

  2. حجت گفت:

    گروگان گیرها نگفتن چقدر پول میخوان

    بهتر نیست به پلیس بین الملل هماهنگ کنیم این مرد رو تو روز روشن گرفتن بردن تا 21روز بعدم اطلاعی ندادن یکی حداقل بیاد پیگیری کنه کجاست دست کیه چه مقدار پول میخواد بهش بدیم سردار رو ولش کنند