سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » کاهش40 درصدی پذیرش دانشجوی لیسانس درتهران...

کاهش40 درصدی پذیرش دانشجوی لیسانس درتهران

چکیده : وزارت علوم موظف به کاهش پذیرش 40 درصدی مقطع کارشناسی دانشگاه‌های تهران و همین طور انتقال دانشگاه‌های خواجه نصیر طوسی و علامه طباطبایی به خارج از تهران و تفویض اختیارات لازم به واحدهای استانی دانشگاه پیام نور شد.وزارت علوم همچنین باید نسبت به فراهم کردن مقدمات انتقال یک هزار و 100 نفر از کارکنان متقاضی انتقال از تهران و ارایه گزارش اقدامات به صورت هفتگی به دبیرخانه کارگروه انتقال کارکنان دولت از تهران اقدام...


کارگروه انتقال کارکنان دولت از تهران، در تصمیمات جدید خود وزارت علوم را به کاهش 40 درصدی پذیرش دانشجوی مقطع کارشناسی در دانشگاه‌های تهران و انتقال دانشگاه‌های خواجه نصیر طوسی و علامه طباطبایی به خارج از تهران موظف کرد. به گزارش  مهر، در این مصوبه انتقال دانشگاه‌های خواجه نصیر طوسی و علامه طباطبایی، شرکت فرش، مرکز فرش ایران، مرکز مطالعات و پژوهشگاه بازرگانی، 25 پژوهشکده و 3 سازمان وزارت علوم و 8 موسسه تحقیقاتی وزارت بهداشت به خارج از تهران، قطعی و لازم‌الاجرا شد.

تکالیف وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

نمایندگان ویژه احمدی نژاد در کارگروه انتقال کارکنان دولت از تهران در جلسه پنجم مهرماه سال 89 به استناد اصل یکصد و بیست و هفتم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، وزارت علوم، ‌تحقیقات و فناوری را موظف کردند نسبت به انتقال 25 پژوهشکده و 3 سازمان از تهران و ارائه گزارش تکمیلی به دبیرخاه کارگروه اقدام کند.

همچنین وزارت علوم موظف به کاهش پذیرش 40 درصدی مقطع کارشناسی دانشگاه‌های تهران و همین طور انتقال دانشگاه‌های خواجه نصیر طوسی و علامه طباطبایی به خارج از تهران و تفویض اختیارات لازم به واحدهای استانی دانشگاه پیام نور شد.

وزارت علوم همچنین باید نسبت به فراهم کردن مقدمات انتقال یک هزار و 100 نفر از کارکنان متقاضی انتقال از تهران و ارایه گزارش اقدامات به صورت هفتگی به دبیرخانه کارگروه انتقال کارکنان دولت از تهران اقدام کند.

تکالیف وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

بر اساس تصمیمات کارگروه انتقال کارکنان دولت از تهران، وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی نیز موظف است نسبت به انتقال 478 نفر باقیمانده متقاضیان و فراهم نمودن مقدمات انتقال 1800 نفر از کارکنان ساکن کرج و شاغل در دانشگاه علوم پزشکی ایران اقدام نماید و گزارش اجرای آن را به دبیرخانه کارگروه ارائه کند.

انتقال 8 موسسه تحقیقاتی به خارج از تهران و ارائه گزارش جامع مشتمل بر تاریخ انتقال محل استقرار و تعداد نیروی خارج شده از تهران به دبیرخانه کارگروه و تقویت بیمارستان‌های استان‌های دیگر ازجهت تجهیزات و کادر پزشکی از دیگر تکالیف وزارت بهداشت است.

ضمنا استخدام در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی صرفا برای موارد خاص نظیر فعالیت‌های اورژانسی و با هماهنگی معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور در حد ضرورت و با رعایت مقررات مجاز است.

تکالیف وزارت جهادکشاورزی

طبق تصمیمات کارگروه انتقال کارکنان دولت از تهران، مقرر شد معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور مجوز مورد نیاز وزارت جهادکشاورزی برای فروش اموال غیر منقول شرکت‌های دولتی مربوط را از معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور اخذ و در اختیار وزارت جهاد کشاورزی قرار دهد.

کارگروه انتقال کارکنان دولت از تهران وزارت بازرگانی را نیز موظف کرد نسبت به انتقال 400 نفر از کارکنان متقاضی انتقال از تهران و ارائه نتیجه اقدامات به دبیرخانه کارگروه اقدام کند. طبق این تصمیم، شرکت فرش و 129 نفر کارکنان آن به کرج و مرکز فرش ایران و 80 نفر کارکنان آن به اصفهان منتقل خواهند شد. فضای مناسب برای مرکز فرش ایران با هماهنگی استانداری اصفهان، تامین خواهد شد.

همچنین مرکز مطالعات و پژوهشگاه بازرگانی به یکی از استان‌های البرز یا قزوین منتقل می‌شود که وزارت بازرگانی ملزم به ارائه گزارش اجرای این تصمیم به دبیرخاه کارگروه است.

منع استخدام در استان البرز

بر اساس تصمیم کارگروه انتقال کارکنان دولت از تهران، هر گونه استخدام برای دستگاه‌های اجرایی  استان البرز ممنوع است و دستگاه‌های اجرایی می‌بایست ملی ظرف دو ماه نیاز نیروی انسانی و پست‌های سازمانی استان البرز را از محل نیرو‌ها و پست‌های انتقال یافته از تهران تامین نمایند. همچنین تسهیلات اعطایی به کارکنان متقاضی انتقال به افرادی که در اجرای مصوبات دولت و کارگروه انتقال به استان البرز منتقل شوند در چارچوب مصوبات اعطا خواهد شد.

منع انتقال به تهران

بر اساس بخش دیگری از این تصمیم‌نامه، به کار گیری نیروی انسانی از دستگاه‌های اجرایی استانی به هر نحو اعم از ماموریت وانتقال به تهران بویژه به وزارت آموزش و پرورش ممنوع است و موارد استثنا با موافقت روسای دستگاه‌های اجرایی و با هماهنگی معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور تعیین خواهد شد.

کارکنانی که در اجرای مصوبات دولت و کارگروه انتقال از تهران خارج می شوند و تعهداتی به دستگاه‌های مبدا دارند الزامی به پرداخت یکباره تعهدات ندارند تعهدات مذکور به دستگاه مقصد منتقل و براساس تعهد قبلی کارمند از حقوق وی کسر و به دستگاه مبدا پرداخت خواهد شد.

کارکنان قرارداد انجام کار معین که در اجرای مصوبات دولت و کارگروه انتقال به مناطق و دستگاه‌هایی که فهرست اسامی و مشاغل آنها توسط معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور تعیین خواهد شد منتقل گردند با رعایت مقررات مربوط تبدیل وضعیت می شوند.

تکالیف وزارت نیرو

کارگروه انتقال کارکنان دولت از تهران همچنین وزارت نیرو را مکلف کرد مصوبات کارگروه انتقال را به دستگاه‌های تابع ابلاغ و برحسن انجام آنها نظارت کند.

به ماموریت‌های نیرو‌هایی که بیش از سه سال از دستگاه‌های اجرایی استانی به دستگاه‌های ملی و استانی تهران مامور شده‌اند پایان داده می شود و در صورت برگشت کارکنان یاد شده به استان مبدا حسب مورد از تسهیلات مقرر بهره مند خواهند شد.

وزارت مسکن و شهرسازی ابلاغیه‌هایی که اعطای تسهیلات به کارکنان متقاضی انتقال را محدود می کند را لغو و گزارش آن را به معاون اول احمدی نژاد  و دبیرخانه کارگروه ارسال خواهد کرد. این مصوبه 25 آبان 1389 از سوی محمدرضا رحیمی معاون اول رئیس‌جمهور برای اجرا ابلاغ شده است.


2 پاسخ به “کاهش40 درصدی پذیرش دانشجوی لیسانس درتهران”

  1. دوست دولت گفت:

    یک زمانی قرار بود پایتخت عوض شود و دولت جابجا گردد ولی مثل اینکه دولت تهران را دوست دارد . پس دولت در تهران می ماند و مردم از تهران اخراج میشوند . نمی دانم باید به موارد بالا خندید یا نگران شد

  2. Nima گفت:

    In tarhe khoobiye agebehesh payband bemoonan
    Ostokhooniro ke bad joosh khorde avval bayad beshkanan badan say konan dorostesh konan
    Shakhsan eteghad daram roohe azadsaziye gheymata va enteghale karmanda mosbate
    vali inke dolat chetori inaro ejra kone va che ahdafiro donbal kone khob ye bahse digast