سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » پیام میرحسین موسوی به مناسبت آذر، ماه دانشجو...

پیام میرحسین موسوی به مناسبت آذر، ماه دانشجو

چکیده :مستبدین در جهت کسب پیروزی با حاکمیت ترس، از همان روشی استفاده می کنند که فرعون و همه فرعونیان بهره بردند. طایفه طایفه کردن مردم «با خودی و غیرخودی کردن ملت» و قرار دادن مردم در مقابل هم، تحقیر مردم با گوساله و بزغاله و خس و خاشاک نامیدن برای واداشتن آنها به کرنش، و سرانجام رنگ قدسی بخشیدن به قدرت، که «انا ربکم...


نسخه موبایل و فایل پی دی اف ویژه نامه پیام میرحسین موسوی به مناسبت آذر، ماه دانشجو برای تکثیر‬

کلمه: میرحسین موسوی، در پیامی که به مناسبت فرارسیدن ماه آذر خطاب به دانشجویان نوشته، آنها را همراهان پرمهر و شجاع جنبش سبز نامیده و گفته است که با توجه به ایجاد محدودیتها برای دیدار مستقیم وی با دانشجویان، لازم دیده که به عنوان قدردانی این پیام را برای آنها بفرستد. موسوی آذر را ماه دانشجو نامیده و تلاش کرده است در این پیام به بخشی از سوالات و دغدغه هایی که در این مدت از سوی دانشجویان مطرح شده، پاسخ گوید.

میرحسین در این پیام که شامل یک مقدمه و پنج بند است، 16 آذرماه را یادآور حادثه ای دانسته که در آن دانشجویان هوشیار و پیشتاز ایران، به خاطر اعتراض به استبداد داخلی و استعمار خارجی، به خاک و خون کشیده شدند؛ روزی که نشان داد سرکوب برای بقای بیشتر تکیه گاه بدی است. میرحسین در تجلیل از دانشجویان، آنها را «دیده بان بیدار مخاطرات جامعه ایران» خوانده و به مستبدان یادآوری کرده است که به کارگیری زر و زور و تزویر، فاصله مردم را با آنها بیشتر می کند، و آنها را به کنج خلوتکده امن تخیلی می راند که توسط مداحان و ثناگویان منفعت جوی و دشمن مردم طراحی و اجرا شده است تا بلکه تألم ناشی از دست دادن پشتوانه مردم را از یاد ببرند.

وی در بند نخست پیام خود «شیوه خریدن فرصت» توسط دولتمداران را مورد نقد قرار داده و گفته است: «همه جا صحبت از فشارهای طاقت فرسا بر خانواده هایی است که این روزها بیش از هر زمان دیگر با فقر و نداری دست و پنجه نرم می کنند. صاحب منصبان نظامی و انتظامی به صراحت از بیمناکی خود نسبت به واکنش های عصبی مردم و خطر سوء استفاده های احتمالی دشمنان خارجی و مخالفان داخلی سخن می گویند.»

میرحسین سپس از دولتمداران پرسیده است:

«چرا این همه اصرار برچشم بستن به نظرات اقتصاددان های برجسته کشور و نمایندگان مجلس دارید؟ کجا رفت وعده های آموزش مجانی و ایجاد اشتغال و اصل 43 قانون اساسی؟ چرا به مردم نمی گویید که با پولی که می خواهید با افزایش قیمتها از جیب مردم بردارید، در غیبت سازمان برنامه و بودجه و تضعیف مجلس و بی خاصیت شدن شوراها و سازمانهای نظارتی، چه می خواهید بکنید؟ آیا سوءاستفاده از نیاز و فقر مردم با توزیع بخشی از پولی که ازدست آنان ربوده اید می تواند بحرانهای بعدی را کنترل کند؟ کجا رفت وعده نفت برسر سفره ها و قول برخورد با مفسدین؟ چگونه است که به نجوا و آهسته از سرنوشت سند چشم انداز بیست ساله نام می برید؟»

موسوی پس از طرح این سوالات اطمینان داده است که سه میلیون دانشجوی آگاه و فرهیخته، حتی اگر تمام مساجد و تکایا و نهادهای سنتی آمرانه و بخشنامه ای در خدمت محکومیت جنبش سبز به کارگرفته شود، می توانند با پراکندن سوالها و نقدها پل های ارتباطی نیرومندی با همه اقشار مومن و مستضعف برقرار کنند و به آنها ریشه های عقب ماندگی و فقر و سقوط تولید ملی را توضیح دهند.

وی در همین پیام، ضمن یادآوری تجربه کهریزک، کوی دانشگاه و عاشورای تهران و با تاکید بر این که اقتدارگرایان خروش مردم را در راهپیمائیهای 25 و28 و30 خرداد و دیگر روزها ندیده و به تجمع های مهندسی شده دلخوش کرده اند، نتیجه گرفته که نشانی از بصیرت برای برگشت به سوی مردم دیده نمی شود.

موسوی با اشاره به این پرسش مهم بسیاری از همراهان جنبش سبز که در این روزها که امکان بیان اعتراض ها به سبب سرکوب های شدید و برخوردهای امنیتی وجود ندارد، چه باید کرد؟ گفته است که پاسخ به این پرسش باید محصول عقل جمعی باشد و همه همراهان راه سبز امید باید راهکار ارائه کنند. وی با تاکید بر اینکه «آگاهی چشم اسفندیار خودکامگان است»، گسترش آگاهی در میان مردم را یکی از مهمترین راهکارها در شرایط موجود دانسته است.

میرحسین در پایان ضمن تجلیل از مبارزان در بند از زن و مرد، به ویژه دانشجویان در بندی که نشان داده اند راه سه آذر اهورایی ۱۶ آذر فراموش نشده است، رسیدگی به خانواده های شهدا و آسیب دیدگان جنبش سبز را جزو وظایف همه ما دانسته است.

به گزارش کلمه متن کامل پیام میرحسین موسوی به مناسبت ماه دانشجو به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

دانشجویان همراه جنبش سبز،

دوستان جوان و پرمهر و شجاع هموطن،

سلام و درود بر شما باد

در آستانه ماه آذر -ماه دانشجو- در یادآوری ایستادگی ها و مبارزات شما برای پاسداری از حقوق ملت ایران و حق حاکمیت مردم بر سرنوشت خود، لازم دیدم چند کلمه از باب قدردانی و احترام برای شما عزیزان بنویسم، به ویژه آنکه امکان دیدار مستقیم با شما کم شده است.

در دوسال اخیر، در ملاقات هایی که با شما داشته ام و یا در نامه ها و یادداشت هایی که فرستاده اید، همواره شاهد دغدغه های شما درباره آینده ایران عزیز و جنبش سبز آزادیخواهانه مردم ایران بوده ام. و البته از شما نیز جز این انتظار نیست، چرا که در سرزمین ما، دانشجو همواره ی تاریخ دیده بان بیدار مخاطراتی بوده است که جامعه ایرانی را تهدید می کرده است و در این راه خود نیز، به گواهی تاریخ، از خطرهای بزرگ در راه دفاع از مردم و ملت استقبال کرده است. و مگر نه این است که 16 آذرماه هرسال یادآور حادثه تلخی است که در آن، دانشجویان هوشیار و پیشتاز این دیار، که در برابر استبداد داخلی و استعمار خارجی حامی آن دهان به اعتراض گشوده بودند، به خاک و خون کشیده شدند؟ در آن روز مستبدان و خودکامگان تصور می کردند که بعد از آن سرکوب و کشتار، دهان انتقاد و اعتراض برای همیشه بسته خواهد ماند؛ خطایی که همه کسانی که به پیروزی برپایه ارعاب تکیه می کنند مرتکب می شوند، و چه بد تکیه گاهی است ابزارسرکوب برای بقای چند روز بیشتر.

مستبدان نمی دانند که به کارگیری زر و زور و تزویر، فاصله مردم را با آنها بیشتر می کند، وآنها را به کنج خلوتکده تخیلی به ظاهر امنی می راند که توسط مداحان و ثناگویان منفعت جوی و دشمن مردم طراحی و اجرا شده است، تا بلکه تألم ناشی از از دست دادن پشتوانه مردم را از یاد ببرند.

مستبدان، روز به روز تنهاتر می شوند و به همه چیز و همه کس گمان بد می برند، دوستان دیروزشان را از خود می رانند، و هر انتقاد و نصیحتی را توطئه ای برای نابودی خویش می پندارند. و بدتر آنکه منافع خودشان را مساوی با منافع ملی می گیرند و در چنین وضعی ناچار به سلاح داران تکیه می کنند، و به دنبال کسانی می گردند که چشم و گوش بسته از آنها فرمان برند و سایه شک و تردید نسبت به افکار و اعمال آنها را حتی برای لحظه ای از دل نگذرانند.

مستبدان در دایره تنگی که برای خود فراهم کرده اند، آنقدر گرد خویش می چرخند که از شنیدن همهمه سقوط کاخ خودکامگی و خودرایی باز می مانند و زمانی بیدار می شوند که بسیار دیر است برای بازگشت به آغوش مردم.

آنان نمی دانند که دهان و گوش و چشمان مردمان را شاید بتوان از گفتن و شنیدن و دیدن بازداشت، اما اندیشیدن موهبتی الهی است که دروازه های خلوتگاه آن به روی زورمندان بسته است. راز این همه احساس خطر از دانش و دانشجو و دانشمند، این همه اضطراب از آزادی چرخش اطلاعات، این همه ترس از رسانه های آزاد، این همه واهمه از تجمع حتی آرام و مسالمت جویانه منتقدان و معترضان، و نیز این همه تلاش برای بیگانه نمایی دوستان مردم و انقلاب، و روند مستمر پایان ناپذیر ناخودی کردن فرزندان ایران، این همه هراس از هرآنچه با عقلانیت جمعی پیوند دارد و این همه پرهیز از هر آنچه با برنامه ریزی و مدیریت دانش محور مرتبط است آیا درهمین نیست؟ و سرانجام، مستبدین در جهت کسب پیروزی با حاکمیت ترس، از همان روشی استفاده می کنند که فرعون و همه فرعونیان بهره بردند. طایفه طایفه کردن مردم «با خودی و غیرخودی کردن ملت» و قرار دادن مردم در مقابل هم، تحقیر مردم با گوساله و بزغاله و خس و خاشاک نامیدن برای واداشتن آنها به کرنش، و سرانجام رنگ قدسی بخشیدن به قدرت، که «انا ربکم الاعلی». و این آخری به گواهی تاریخ بدترین جنبه جباریت است. یعنی واجب است که اطاعت کنید و سوال نکنید و ما برتر از آن هستیم که مورد سوال قرار گیریم. آیا قانون گریزیهای گسترده و حساسیت در برابر خواست بازگشت بدون تنازل به قانون اساسی وعدم تمکین در مقابل رای مردم و گریز از انتخابات های آزاد و رقابتی غیرگزینشی و بستن روزنامه ها جز این معنی می دهد که عده ای خود را برتر از قانون و مستغنی از آرا و نظرات مردم می دانند؟

مگر امام رحمت الله علیه در سال 59 نگفت «همه روی قانون عمل بکنند. این قانونی که ملت برایش رای داده است. همین رای نداده است که توی طاقچه بگذارید و کاری به آن نداشته باشید. بروید مشغول کار خودتان بشوید.»

ودر سال 60 نیز فرمودند:

«البته دزدها از قانون بدشان میاید و دیکتاتورها هم از قانون بدشان می آید»

وهم ایشان بودند که در جواب نامه صریح نمایندگان مجلس در مورد انحراف نظام از حدود قانون اساسی گفتند که همه باید به قانون برگردیم.

1- چنین است دوستان عزیز که امروز، به واسطه به کارگیری شیوه غلط خریدن فرصت های زودگذر از طریق ایجاد بحران های پیاپی، هزینه های سنگینی بر مردم ما تحمیل می شود، تا با تمسک به شیوه از پیش شکست خورده فرار به جلو، تحکیم مناسبات فرقه ای با الگوی «اطاعت محض یا اخراج»، برانگیختن کینه های ناشی از شکاف عمیق تر شده میان فقرا و اغنیا، این قدرت چندروزه چند روزی بیشتر در دست قدرتمندان باقی بماند.

روندی که می بایست در بستر اعتمادسازی گسترده مردم -مردمی که به دولتمردان به دلیل انتخابات پر از تخلف و تقلب و دستکاری رایانه ای آرا بدبین شده بودند- و با تکیه بر خرد جمعی واستفاده از صاحبنظران خداترس و بیطرف صورت می گرفت، اینک جراحی دردناکی نامیده می شود که جان اقتصاد بیمار ناشی از سیاستهای من در آوردی و فساد عمیق را بیش از پیش در مخاطره قرار داده است. همه جا صحبت از فشارهای طاقت فرسا بر خانواده هایی است که این روزها بیش از هر زمان دیگر با فقر و نداری دست و پنجه نرم می کنند.

صاحب منصبان نظامی و انتظامی به صراحت از بیمناکی خود نسبت به واکنش های عصبی مردم و خطر سوء استفاده های احتمالی دشمنان خارجی و مخالفان داخلی سخن می گویند.

پرسش بزرگ مردم ما از آنها این است که اگر به راستی بر این حقایق آگاهید و می شنوید نظر کارشناسان را که متفق اند اجرای این طرح به شکلی که شما تهیه کرده و اجرا می کنید جز خسارت های مادی و انسانی و تشدید بی عدالتی، دستاوردی در بر ندارد، چرا این همه اصرار بر چشم بستن به نظرات اقتصاددان های برجسته کشور و نمایندگان مجلس دارید؟ کجا رفت وعده های آموزش مجانی و ایجاد اشتغال و اصل 43 قانون اساسی؟ چرا به مردم نمی گویید با پولی که می خواهید با افزایش قیمتها از جیب مردم بردارید، در غیبت سازمان برنامه و بودجه و تضعیف مجلس و بی خاصیت شدن شوراها و سازمانهای نظارتی، چه می خواهید بکنید؟ آیا سوءاستفاده از نیاز و فقر مردم، با توزیع بخشی از پولی که از دست آنان ربوده اید، می تواند بحرانهای بعدی را کنترل کند؟ کجا رفت وعده نفت بر سرسفره ها و قول برخورد با مفسدین؟ چگونه است که به نجوا و آهسته از سرنوشت سند چشم انداز بیست ساله نام می برید؟ نمی اندیشید که حتی اگر تمام مساجد و تکایا و نهادهای سنتی را آمرانه و بخشنامه ای در خدمت محکومیت جنبش سبز به کار بگیرید، سه میلیون دانشجوی آگاه و فرهیخته می توانند با پراکندن پرسشها و نقدها پل های ارتباطی نیرومندی با همه اقشار مومن و مستضعف برقرار کنند و به آنها ریشه های عقب ماندگی و فقر و سقوط تولید ملی را توضیح دهند؟

2- شاید قرار است که به این بهانه، باز هم آب گل آلود شود و کسانی باز هم به جای پاسخگویی، راهبرد فرار به جلو و از بین بردن فرصت ها تا مرز نابودی نظام و ایجاد بحران های شدید در این کشور را دنبال کنند. امروز بیش از همیشه شاهد دشمن دشمن کردن دست اندر کاران، به عنوان جزئی از استراتژی پیروزی از طریق ترساندن هستیم. پیش از این شاهد بوده ایم که به گواه تصاویری که ضبط شده است، مأموران امنیتی و افراد موسوم به لباس شخصی، خودروها و موتورسیکلت ها را می سوزانند، شیشه ها را خرد و ساختمان ها را تخریب می کنند، و با بی شرمی، معترضان را متهم به انجام آن می کنند. آیا برای آنهایی که به راحتی کارناوال راه می اندازند و برای مأموران دولتی کلاه گیس و آرایش ها و لباس های جنس مخالف فراهم می کنند، دشوار است که این بار هم تحت عنوان فتنه سبز یا سرخ یا هر عنوان دیگری، آشوب های ساختگی بر پا کنند و آن را وسیله ای برای فریب افکار عمومی و انحراف نهادهای نظارتی و تسویه حساب های جدید سیاسی قرار دهند؟

متاسفانه تجربه کهریزک و کوی دانشگاه و زیر گرفتن بی پناهان با اتومبیل پلیس و از پل پائین انداختن و سر زندانیان را به چاه توالت فروکردن و خروش مردم را در راهپیمائیهای 25 و28 و30 خرداد و دیگر روزها ندیدن و دل بستن به تجمعهای مهندسی شده و فرمایشی، جلوی روی ماست و نشانی از بصیرت برای بازگشت به سوی مردم دیده نمی شود.

3- همراهان جنبش سبز همچنان درخواست اجرای بدون تنازل قانون اساسی، پرهیز از خشونت، التزام به اخلاق و روش های اخلاقی را خط مشی اصولی خود می دانند و با هر کس که به هر عنوان و بهانه آشوب کور بیافریند، مخالفند و آن را به ضرر مصالح و منافع ملی ایرانیان و اهداف جنبش سبز می دانند. باید به دیگران نیز توصیه شود که به سیره عقلا متعهد باشند و اگر تشخیص می دهند حرکتی مخرب است، آن را متوقف کنند.

هزینه ناکارآمدی های دولتمردان را مردم کوچه و بازار نباید پرداخت کنند، و نباید بر زخم های عمیق نابسامانی هایشان نمک پاشید. برعکس، چنانچه این همراه کوچک بارها درخواست کرده ام، باید با دستگیری از کسانی که این روزها بر اثر انبوه مشکلات به زمین می خورند کمک شود تا، به دور از روش هایی که کرامت انسانی آنان را از میان ببرد، به زندگی آبرومندانه شان ادامه دهند. چهره زندگی برای بسیاری از مردم زشت شده است، آن را زشت تر نکنیم، بلکه در حد توانمان، در زیبا کردن آن بکوشیم.

4- دوستان گرامی، پرسیده اید که این روزها که امکان بیان اعتراض ها و انتقادها به سبب سرکوب های شدید و برخوردهای امنیتی وجود ندارد، همراهان جنبش سبز چه باید بکنند؟ حقیقت این است که پاسخ به این پرسش هم باید محصول عقل جمعی باشد و شایسته است که همه همراهان و علاقه مندان به راه سبز امید در ارائه راهکارهای مناسب مشارکت داشته باشند.

به نظر من، به عنوان یک فرد از این خیل عظیم، «آگاهی چشم اسفندیار خودکامگان است». گسترش آگاهی به دایره کسانی که به فضای مجازی دسترسی ندارند، تماس های چهره به چهره، بالابردن توانمندی ها در تحلیل آنچه پیرامون ما در جریان است، با مطالعه و بحث و گفتگو در جمع های کوچک حقیقی یا مجازی و با توسعه شبکه های اجتماعی که از آسیب فضای امنیتی موجود در امان باشند، آشنایی با تاریخ اسلام و ایران و به ویژه حوادث جنبش های مردم این سرزمین از مشروطه تا کنون، می توانند بخشی از تلاش های ما و نه همه آن باشد.

می توان با معرفی نظری و عملی اسلام رحمانی و تبری از افکار و اعمالی که به نام دین رواج یافته و با سرچشمه های وحیانی و سیره پیشوایان دینی بیگانه است، جلوی نهادینه شدن رفتارهای نابهنجاری را که دولتمردان و صاحب منصبان برای بقای قدرت خود استخدام کرده اند، گرفت.

یادمان باشد که برای ما، هدف وسیله را توجیه نمی کند. یادمان باشد که شعار «دروغ ممنوع» در روزهای پرشکوه پیش از انتخابات، چگونه از جان مردم خسته از دروغ های پیاپی قدرتمندان برخاست و فضای این دیار را فراگرفت. یادمان باشد که تا یکایک ما، خود را از آلودگی ها و نقایص اخلاقی پاک نسازیم، انتظار داشتن جامعه اخلاق بنیادی که در آن همه انسانها بتوانند به قله های شکوفایی انسانی خود برسند، بیهوده است. و یادمان باشد که در این راه، شکست نیست، اما صبر و استقامت فراوان، و عدم ترس از پرونده سازی و سایر اقدامات سرکوبگرانه ضروری است. یادمان نرود که همه باهم می گفتیم نترسید نترسید ما همه با هم هستیم.

5- یاد و یادآوری مبارزان در بند از زن و مرد و آگاه کردن مردم از ایستادگی زندانیان سیاسی و رسیدگی به خانواده های شهدا و آسیب دیدگان جزو وظایف همه ماست. در این میان جا دارد در ماه آذر، «ماه دانشجو»، از دانشجویان در بند یاد شود؛ دانشجویانی که راه سه شهید اهورائی 16 آذر را فراموش نکرده و نشان داده اند که در راه نیل به جامعه ای عادلانه و آزاد و متعلق به همه ایرانیان، از هیچ خطری نمی هراسند و دلیرانه مقاومت می کنند.

و سرانجام آن که چه کسی است که نداند سه میلیون دانشجوی آگاه کشور بزرگترین سرمایه جنبش سبز است؟ جنبشی که همراهان آن بی شمارند و هریک به نوعی رهبر این جریان عظیم مردمی هستند.


815 پاسخ به “پیام میرحسین موسوی به مناسبت آذر، ماه دانشجو”

  1. آزاد گفت:

    آفای بسیجی
    لطفا به من جواب بدهید که شما که طرفدار حکومت هستید چرا از آنتی فیلتر استفاده کردید و وارد این سایت شدید مگر نمیدانی که استفاده از آنتی فیلتر نقض قانون جمهوری اسلامی است؟
    شما و روستانتان با صدای آمریکا تماس میگیرید مگر نمیدانید که جرم است ؟ استفاده از ماهواره هم جرم است؟؟
    شما که قانون این حکومت را رعایت نمیکنید از ما سبزها انتظار رعایت دارید؟؟
    شاید هم شما و دوستانتان از محلی به اینترنت وصل میشوید که فیلتر ندارد مثل وزارتخانه یا سپاه وماموریت دارید که بیایید و وقت ما را بگیرید و به حساب خود ثواب میکنید؟

  2. رشيد گفت:

    هربار كه اسم ميرحسين يا رنگ سبزي را برديوار ميبينم وهربار كه چهره ي پاك ومتين و باهوشش را درخبرنامه ي كلمه ميبينم
    وهربار كه بيانيه اي ميدهد يا مردم را خطاب قرار ميدهد وبا حقيقت مواجه ميكند احساس ميكنم پنجره اي بر ديوار زندان استبداد
    باز شده و نسيم رهائي و بوي خوش انسانيت پيام رسيدن سبزترين بهار ايران را ميدهد .
    ميرحسين بهار است .خاطرات خوش ما را زنده ميكند و با دم مسيحائي خود ارواح بزرگان وشهيدان راه استقلال و آزادي و عدالت
    مثل دكتر مصدق و دكتر فاطمي و آيت الله طالقاني را زنده ميكندوخون شهيدان جنبش سبز را در رگ روح تاريخ اين مرزوبوم
    در را ه رستگاري اين سرزمين به جريان مي اندازد .
    ميرحسين يكي از فرشتگان نجات تاريخ ماست .اصلاح طلبي اصول گرا .چرا كه با اعتقاد به اصول انساني و تجديد خاطره ي رخدادها ي رهائي بخش گذشته و تفسير شكستهاي گذشته سرزمين روياهاي انساني مردمي درد كشيده را حول تروماي ايرانيان و در مواجه ي با آن طراحي ميكند .او روانكاو اجتماعي تاريخ ماست كه به رنجهاي ما معني ميدهد و نور پيروزي را در دل شكستهاي ما
    نشانمان ميدهد .او مثل سقراط ياد آور فضيلتهاي انساني ماست .
    به رشد و توسعه ي ايده هاي ميرحسين موسوي عزيز براي طراحي جامعه اي انساني ياري رسانيدو خاطره ي سبز 25 خرداد را
    در ميان رنگ سياه دروغ و تقلب و رياكاري كودتاچيها از ياد نبريد .فرشته ي تاريخمان را همراهي كنيد .
    يا حسين
    ميرحسين .

  3. آریا گفت:

    بسیجی
    اگر قرار نبود تقلب شود چرا حکم دستگیری برخی اصلاح طلبان 19 خردا صادر شده بود مگر میدانستند قراره چه شود ؟؟
    چرا با گفته نماینده رضایی در شمارش مجدد ارا بسیاری از برگه آرا با یک دستخط نوشته شده بود ؟؟
    یا در 140 ناحیه تعداد آرا از واجدین شرایط بیشتذر بود؟
    یا چرا در اعلام نتایج تا بیست و چند میلیون رای آرا باطله اعلام نکردند مگر میشود آرا باطله نباشد؟؟و یکبار هم آرا رضایی در اعلام نتایج از ساعت قبل کمتر شده بود؟
    راست گفتند دروغگو کم حافظه است؟؟
    جواب بده عشق ولایت

    • بسیجی گفت:

      به نام خدای امام بر حق ما خامنه ای .مدیر سایت کلمه از این که نظرات من را گذاشتید ممنونم ولی میخواهم بدانم چرا بقیه نظراتم را نگذاشتبد ایا به خاطر زیاد شدن نظرات است؟حداقل به این دوستان عزیز بگویید که جواب سوالها ونظراتی را که در مورد من داده بودند داده ام.از این که با انها مکاتبه کردم خوشهالم و امیدوارم همیشه موفق با شند.یا حق.
      کلمه: با سپاس فراوان از نظرات شما. به نظر می رسد خیلی از کامنت های ذیل این مطلب مرتبط با متن خبر نبوده است. گرچه کلمه از شکل گرفتن چنین مباحثی برای گفتمان بیشتر و ایجاد شفافیت استقبال می کند اما باید در نظر داشت که تکرار برخی پیام ها که چه در این مطلب چه در مطالب دیگر توسط شما مطرح شده است این حق را از دیگر خوانندگان برای ایجاد مباحثه های جدید می گیرد. ما از شما این خواهش را داریم که رعایت کنید و از موضوعات تکراری که بارها پاسخ داده شده بپرهیزید تا با مطرح شدن موضوعات جدید تر فضای مناسب تری برای گفت و گو ی بهتر و ارتقای سطح فکری دو طرف ایجاد شود.

      • انقلاب خودجوش گفت:

        ادمین عزیز ایکاش کامنتهای ایشان را درج میکردید تا ما از تعدادشان آگاه میشدیم و یا اگر بشود بیلان تعداد نظرات ایشان را در اختیار بگذارید ممنون میشویم
        بیزحمت ظاهر سایت را پیشرفته تر کنید مثلا تعداد نظرات را کنار هر تیتر بنویسید و مطالب طولانی و نظرات زیاد را مثل یوتیوب صفحه بندی کنید و جستجوی تیترها را مثل سایت جرس پیسرفته نمایید

  4. آزاد گفت:

    افسر جوان وبسیجی
    شما که ذوب در ولایتید چرا نقض قانون میکنید واز آنتی فیلتر استفاده کرده و وارد سایت دشمن می شوید؟؟
    مگر نمی دانید که شکستن قانون جمهوری اسلامی اشکال شرعی دارد؟
    حتی از ماهواره استفاده کرده و در بلندگوی دشمن آمریکا روی خط می آیید آن هم جرم است؟؟
    شما که قانون حکومت را باور ندارید از ما چه انتظاری دارید؟
    نکند از سپاه یا جای دیگری اینترنت میگیرید که فیلتر ندارد در این صورت شاید دارید ماموریت خود را در گرفتن وقت مخالفان با شرکت در بحث با شما انجام میدهید که خود قابل فهم است زندگی خرج دارد !!

  5. anoosh گفت:

    Doostan
    Basigi shoma rom fime kardah. Wagtono hadar nadin. Pool me gire.

  6. ناشناس گفت:

    مير ماه است و بخارا آسمان. ما افسران نرم ميرحسين موسوي خواهيم بود

  7. مینا گفت:

    سلام
    خدمت آقایان خودی حکومتی و نون به نرخ روز خور بسیجی و دین به دنیا فروخته سپاهی
    شما فکر میکنید جنبش سبز ایران خوابیده وتمام شده و رفته ؟ پس چرا به خودتان زحمت
    می دهید و در سایت این جنبش تخمهای نا امیدی میکارید؟ من در انتخابات شرکت نکردم
    چون معتقد بودم کاندیداهای از فیلتر رد شده این آقایان مورد تایید من نیست ولی بعد این
    انتخابات نمایشی به آقای موسوی علاقمند شدم چون توی این ایران جهنمی شما برای
    ما ایرانیان مسلمان ساختید ایشان تنها انسان حقیقت گویی هستند که جرات کردند در
    مقابل شما خود کامگان حرف دل ما ملت را مثل شمشیر بر صورت پلید شما بزنند: مگر
    میشود پول ما ملت را بخورید :جوانانمان را زندانی : شکنجه : وتجاوز کنید :به ما ظلم کنید
    بعد بگویید جنبش خوابیده و کسی تظاهرات نمی کند؟این خیال خام شماست-ما درونا ناراضییم و روزی منفجر خواهیم شد.

  8. mg گفت:

    Mr. Mossavi: It is great that you are promoting healthy community in Iran but every day I read news in Iran and greatly sadden by seeing so many young people are in prison.I cannot understand how you are able to freely make statement while many young and intellegent people are in prison waisting their valuable energy and resources. I and many people are hoping for freedom of all political prisoners. There should be no reason for people placed in prison for their humanetrain effort.Mr Ahmadinejad asking people to have more children while so many of Iranian young children get killed and jailed, what kind of hypocrisy is that. I always believed in Iranian intellegence but what kind of logic is that putting people in prison for their ideas and then asking people having more children. [

  9. hamid گفت:

    mir aziz in masir sabz ra ba esteghamat edame bede ke az in masir buye khoda ra esteshmam mikonam

  10. هوادار سبز گفت:

    سلام مهندس جان مثل همیشه به خال زدید به عنوان یک دوست خواهش می کنم سعی کنید اعتراضات خیابانی به راه یفتد و قبل از ان اعتراضات نرم همکیشه برقرار باشد. خودتان پیشنهاد وروش اعتراض را بدهید تا در میان مردم تشتت وسردرگمی نباشد

  11. بی شماران گفت:

    ۱۶ آذ ر یادتون نره

  12. ناشناس گفت:

    انتظارِ عبث زايش نهنگ

    از ماهيان جويبارِ جُلبکی !

    ريزش موجِ سرگردان تناوبي

    به ماسه زار طلائی امام

    فوراران خون مصنوعی سبز در آئورت جنگل انتظار !

    چه قهوه ای ، چه سوخته

    حس انتشار ماموت در رگهای زمان می پراکند

    و تراوت تعفن بیداد بر سر راه عشق

  13. Iraj Abshar گفت:

    انتظارِ عبث زايش نهنگ

    از ماهيان جويبارِ جُلبکی !

    ريزش موجِ سرگردان تناوبي

    به ماسه زار طلائی امام

    فوراران خون مصنوعی سبز در آئورت جنگل انتظار !

    چه قهوه ای ، چه سوخته

    حس انتشار ماموت در رگهای زمان می پراکند

    و تراوت تعفن بیداد بر سر راه عشق

  14. رضا گفت:

    درود بر میر حسین عزیز

    تا رویش جوانه های آزادی سبز خواهیم ماند .

  15. دوست گفت:

    ++++++++++++++++++++++++++پیشنهاد+++++++++++++++++++++++++
    سلام.
    لطفا در سایت کلمه یک forum اضافه کنید، تا محل بحث/ ایده پردازی در رابطه با خیلی از موارد حیاطی شود. می توان از تالار های زیر به بعنوان پیشنهاد ابتدایی استفاده کرد:

    1. گروه راهکار های ارتباطی ( مشکلات، ایده ها و نظرات)
    1.1 . ارتباط در اینترنت
    1.2. ارتباط چهره به چهره
    1.3 گروه تولید مدیا
    3. گروه اقتصادی
    4. گروه سیاست روز/ درد روز مردم
    5. گروه سیاست خارجی
    6. گروه ایرانیان خارج از کشور
    7…
    فعالیت و نوشتن در این گروه ها چیزی جز نظریات مردم( رهبران و همراهان جنبش) نیست. این راهی است برای بیان دق دقه ها و مشکلات موجود و به وجود آوردن طوفان افکار. حال که امکان استفاده از افکار و نظرات تمام عزیزان همراه جنبش سبز نیست، چرا از همفکری و عقل جمعی گروهی که به اینترنت و … دسترسی دارند، استفاده نکنیم؟

  16. سارا گفت:

    درود بر موسوی عزیزتر از جان درود بر تو و همه حق جویان. درود بر تو و همه حقیقت طلبان. محکم بایست که ما از تو حمایت می کنیم. ایستاده ام چو شمع مترسانم ز آتش.
    یا حسین میرحسین

  17. بسیجی واقعی گفت:

    بسیجی عزیزم,

    سلام,

    فقط میخواستم بگم از اینکه شما الآن و در دوره‌ی ما هستی بسیار خشالم,

    زیرا که اگر در دورم مولیم علی بودید که( بودند) او پیشتر عذاب میکشید, روز عاشورا, عکس امام, اینها همه قران بر سر نیز اند بیدار شو بیدار: (

    • بسیجی گفت:

      .به نام خدای امام بر حق ما خامنه ای.دوست عزیزم بسیجی واقعی سلام.من هم از اینکه شما در دوران ما زندگی میکنید خوشهالم زیرا از مکاتبه با شما خرسند و راضی هستم و امیدوارم موفق باشید سایت کلمه این نظر را بگذار اگر این را تکراری نمیدانی.یا حق.

  18. طاهری گفت:

    جناب موسوی
    درسالهای اول انقلاب شمادرپاسخ به منتقدین دولت منتقدینی که همگی دردایره حکومت -مثلادرمجلس-بودنداظهارداشتید:
    من همه مسایل رانمی توانم بگویم وتاجایی که به نظام اسیب نخورد مردم رادرجریان امور می گذارم.
    حرف درستی زده ایدوایرادی به ان نیست. اماچگونه است که امروزباعلم به همین منشورسیاسی اجرایی ازنگفتن یکسری
    مسایل توسط دکتراحمدی نژادکمال بهره برداری رامی کنیدوبه عنوان جریان منتقد دولت ان هم جریان خارج از حکومت گرک به
    دست دشمنان می دهید.
    ایکاش می توانستم به عنوان یک روزنامه نگار تنها یک جمله از حرف ها ونوشته های شما رادریکسال ونیم گذشته پیداکنم
    که فحوای ان مخالفت با دشمنان این سرزمین باشد.

    • علی گفت:

      مشکل شما این است که تعریفت از مخالف سرزمین و دشمن کامل نیست!!
      بزرگترین دشمن این ملت و این سرزمین کسانی هستند که دارند آن را از درون نابود می کنند!! کسانی که به اسم دین چیزی از دین و ایمان مردم باقی نگذاشته اند! به اسم عدالت، تنها بدبختی نصیب این مردم کرده اند!
      جمله زیبایی دارد ویل دورانت نویسنده “تاریخ تمدن” که هیچ تمدنی از بیرون نابود نمی شود مگر اینکه پیش از آن از درون نابود شده باشد!
      آنچه آقای موسوی با آن مبارزه می کند همین دشمنان درونی هستند!

    • كامران گفت:

      بهتر بفرماييد حكومت نه سرزمين ! زيرا شماها به سرزمين و وطن هموطن اعتقاد نداريد كه هيچي ضد آن هم هستيد

      • مهدی گفت:

        کامران خان سلام پدر و مادرم ایرانی و در ایران به دنیا امده اند اما من در عراق و در زمان حکومت بعثیها به دنیا امدم شناسنامه ام ایرانی است و به ان احترام میگذارم اما به خاطر ایرانی بودنم در ان زمان و سالهای سخت در غربت بسیار تحقیر شدم و البته همیشه از ایران و ایرانی دفاع میکردم نهایتا به این نتیجه رسیدم که انسان و اخلاق و کرامت انسانی وطن من است من خود را در وطنم ایران برتر از یک غیر ایرانی نمیدانم

    • دشمن گفت:

      راست ميگه اين آقاي طاهري
      چرا گزك به دست من ميديد ؟
      حقيقت را به بهانه ي خوشحال نكردن من به مردمتون نگيد كه مبادا در درمان سرطان مزمن دروغ و ريا و چاپلوسي و فساد وانحصارطلبي
      و نداشتن مشروعيت كمكتان كنند تا هرچه زودتراز پا درآئيد.
      جنبش سبز دربازي دشمن دشمن شما و…………گرفتار نميشه و حقيقت را نميپوشونه و ميدونه كه دشمني خطرناكتر از من
      در داخل دارد كه ويژگيش دروغ گفتن است .
      فيوضات پر مغز وراهگشاي …..در همه ي مبايلها ضبط شده كه ميگويد دشمن دشمن به دشمن دشمنه دشمن .به دشمن
      دشمن .حرفهائي نو براي مردودين وبي بصيرتان و فريب خوردگان و فتنه گران .

      • اطهره گفت:

        8سال پیش که خبری از احمدی نژادنبود.ایااشغالگران افغانستان وعراق دشمن نبودند.کینه راکناربگذاریدبه حقایقیشگفت انگیز میرسید.

        • مجید گفت:

          اطهره خانم اینهاخیال می کننددشمن شناسی یک طرح سیاسی است.درحالی که یک مبحث مهم دیپلماسی است ودرصدربرنامه های هرکشورقراردارد.

          • رشيد گفت:

            پوشاندن حقيقت به بهانه ي شاد نشدن دشمن و سركوب جنبشهاي آزاديخواهانه ي مردمي با وصل كردن آن به دشمن خارجي و توجيه همه ي جنايتها و تجاوزها به بهانه ي وضعيت اضطراري و دشمني بيگانگان روش مهم ديپلماسي است ؟
            فكر نميكني اين همسوئي است با سياست آمريكاي جنايتكار در حمله به افغانستان به بهانه ي مبارزه با تروريسم .
            و فكر نميكني بيشترين خدمت را به اسرائيل و آمريكا كسي ميكند كه با ادبيات سخيف و توهين آميز و ماجراجوئيها و ادعاهاي بي پايه اش بهانه ي تجاوز دشمنان خارجي را فراهم ميكند ؟
            وفكر نميكني كه تو با دشمن خارجي هيچ مشكلي نداري و براي سركوب جنبش سبز اتفاقا نياز به دشمن خارجي داري ؟
            فكر نميكني كه حكومت براي رفع بحران مشروعيت و فرار از محكمه ي عدل الهي و مردمي مجبور است به دشمن پناه ببرد و ذكر دشمن دشمن بگيرد ؟ اگر حقانيت داشت و براي تجاوزهايش توجيه عقلاني داشت چه نيازي به دشمن دشمن كردن داشت ؟
            دشمن مردم كساني هستند كه مردم را خس و خاشاك و ………ميخوانند.و نظر يك نفر را بر همه تحميل ميكنند و در صدا و سيمايشان حقيقت را ميپوشانند و زير لواي دين جنايتهايشان را توجيه ميكنند .
            بله مردم هميشه دشمن داشته اند .استعمارگر خارجي و مستبدان داخلي كه در راه عقب مانده نگه داشتن جامعه و دشمني با ملي
            كردن حكومت داخلي خواست دشمن خارجي را براورده كرده اند .مرگ بر ديكتاتور

        • میان ماه خمینی تا ماه ... تفاوت از زمین تا آسمان است گفت:

          اطهره خانم سلام
          راجع به کسی صحبت میکنیم در بیست سال سخنرانی به اندازه تعداد انگشتان یک دست هم اسم آمریکا را به زبان نیاورده است (از ترسش) ملتفتیت .
          و از همه مهمتر در هر بحرانی واکنشی دقیقا متفاوت از واکنشهای خمینی کبیر (ابرمرد هزاره دوم) داشته ملتفتیت.مثل قضیه سلمان رشدی که به اعدام ختم شد ولی قضیه کاریکاتوریست دانمارکی با یک محکومیت خشک وخالی ختم به خیر شد (میبینید که خدا همه را امتحان میکند تا کاذب و صادق مشخص شوند )و ما شرمنده بقیه مسلمانان شدیم .چرا,چون بقیه کشورهای اسلامی واکنشهای تندتری مثل قطع رابطه و قطع تجارت با دانمارک داشتند.و این برای دیگر مسلمانان بهانه و توجیه است که ایران در این قضیه بی تفاوت بود و ما چه ها که نکردیم.حال این یک مثال بود و مشتیست نمونه خرواری که در این بیست سال مسلمانان بلاد اسلامی تحت تجاوز ,فریاد استمدادشان از دیگر مسلمانان (که ما و … هم جزوشان هستیم) گوش فلک را کر کرد ولی دریغ از یک لبیک و جالبتر اینکه در قضیه غزه جلوی کمک ویاری دیگران(جوانان حزب اللهی متحصن در فرودگاه) را گرفتند .دقیقتر این که اجازه کمک رسانی انحصاریست!! پس مردم غزه انتظار کمک از ما را نباید داشته باشند چون تمام راههای امداد برای ما توسط … بسته است.و جالبتر از همه اینکه …با شانتاژ شعار نه غزه نه لبنان یک “فرافکنی” بسیار هوشمندانه ای را انجام دادند و تمام کاسه کوزه ها را سر ما شکستند.
          “من سمع مسلما ینادی یا للمسلمین فلم یجبه فلیس بمسلم”
          انقلاب خودجوش

          • بسیجی گفت:

            به نام خدای امام بر حق ما خامنه ای.دوست عزیزم ماه خمینی سلام.عزیزم ایشان یعنی مقام معظم رهبری و یگانه ولی فقیه بارها اسم این جنایتکاران را اورده و انها را به چالش کشیده میتوانید به نظرات دشمنان نگاه کنید که چگونه در مورد جمهوری اسلامی با عصبانیت سخن میگویند جالب است ان زمان که اقایان اصلاحطلب شعار مرگ بر امریکا را نشانه وحشی گری و افراطی بودن میدانستند ایشان را افراطی میدانستید که با بیان مواضع ضد امریکایی خود انها را به چالش میکشیدند حالا شما مدعی حمایت از فلسطین شده اید؟هنوز شعار نه غزه نه لبنان شما در گوشهایمان است .بله این جوانان متحصن حزب اللهی مرادشان رهبرشان بوده و گوش به فرمان او هستند و مانند بعضی از مدعیان خط امام به او خیانت نکردند.عزیزم شماها شعار ضد فلسطینیان را رها کنید حمایت پیشکشتان.در مورد کاریکاتوریست دانمارکی عزیزم اگر یکم حافظه تان را تقویت کنید میبینید که ایران با دانمارک تا چند مدت قطع رابطه تجاری داشت.جالب است دوست و دشمن مواضع جمهوری اسلامی را تندترین مواضع بر علیه اسرلئیل میدانند انوقت شماها که شعارتان کمک به اسرلئیل هست ایشان را متهم به کمک نکردن به انها میکنید.عزیزم شاید خورشید در این سایت تاریک باشد ولی در قلب های ما روشن است و این ادعاهایتان را که به تنها مدافع مظلومان فلسطینی زدید را باید ان دنیا پاسخ دهید از صریح اللهجه بودنم عذر میخواهم ولی خواستم از مقتدای مظلومم دفاع کنم از سایت محترم کلمه هم میخواهم که این نظر را بگذارد اگر هنوز ذزهای از التزام به ولی فقیه در وجودتان مانده.یا حق.

          • انسان گفت:

            درود بر اسطوره سبز
            به خاطر خدا از این بس ما رو از سخنان امید بخشت بی نصیب نذار مهندس جان.

  19. ناشناس گفت:

    خدايي خيلي خوشحال شدم .حتي در سايتهاي فيلتر نشده داخل هم اين همه كامنت نميزارن .همه اين ها يعني جنبش زنده است . درود بر ميرحسين موسوي و مهدي كروبي

  20. آراز گفت:

    سلام …..آقای موسوی احساس میکنم زمان نقد خود فرا رسیده باشد….یکی از همان نقدها عدم وجود رهبری قدرتمند در جنبش است…..با توجه به اینکه ناتوانی حکومت برای دستگیری شما و آقای کروبی محرز شده است آیا زمان آن نرسیده است نظرات نخبگان سیاسی را درمورد اعلام رهبری خود مورد نظر سنجی قرار دهید….. به نظر میرسد عدم قبول رهبری ازجانب شما باعث زوال جنبش و همینطور تغییر موقعیت شما از موضع رهبری جنبش بسمت شخصیت سیاسی خواهد شد….

  21. فرزند میرحسین گفت:

    خیلی دوستت دارم
    ریس جمهور ایران میرحسین موسوی
    خدایی اش مردم دارن همه می ان طرف جنبش سبز
    من که نا اخرش هستم
    لطفا تلویزیون رسا در هاتبرد وw3سرسامان بدین

  22. ایرانی گفت:

    درود بر کسی که در کنار مردم است و دلش برای مردم و میهن میتپد ، نه چون سردمداران قدرت که هر چه عمل میکنند و میگویند فقط برای حفظ قدرتشان است. درود بر میر حسین.

  23. رضا گفت:

    سلام
    تويي كه خودت رو بسيجي معرفي كردي شرط مي بندم خاندانتون زندگيش داره با پول ما ميچرخه منم جاي تو بودم …. بود منم بسيجيم چون دارم ميرم خدمت رفتم فرم پركردم تا راحت خدمت كنم از شانس من ريئس حوزه خودش موسوي چيه ودارم به تو و امثال تو ميخندم چون فقط ازتون استفادم رو ميگنم و ميكم….

    • بسیجی گفت:

      به نام خدای امام بر حق ما خامنه ای.دوست عزیزم رضا سلام.بله زندگی خاندانم با پولهای شما میچرخد 2 تا از عموهایم الان با پول شما در مزار شهدا خوابیده ان ان هم چه خوابی اسوده ای.پدرم هم با پولهای شما موسیقی مینوازد ان هم چه اوازی صدای سرفه هابش را که بشنوی عشق را خواهی فهمید وقتی سرفه میکند و خون بالا میاورد باید ببینی ان هم خونی که ابروی تمیزی است و برای ما مایه غرور و برکت.مادرم هم با من در یک قصر مجلل 70 متری زندگی میکنیم که صفا و سادگیش تو را حسرت به دهان میگذارد اما به قول پدرم همه اینها فدای یک تار موی سید علی.ایا دوست داری همچین نعمتی را داشته باشی؟سایت کلمه شما را اگر هنوز ذره ای مردی در وجودتان مانده این دفاعیه من را از پدر جانبازم و خانوادهام بگذار.یا حق.

      • آنتی مواجب بگیر گفت:

        شما که اینقدر …. چجوری بیست و جهار ساعته پای کامپیوتر هستید اونهم همش تو سایت مخالف.
        شما که بسیجی هستید چجوری موقع بیانیه دادن به حالت آماده باش از نوع سایبری در میایید.پاسبخش هم دارید؟
        شما که مومن هستید چجوری از فیلترشکن استفاده میکنید. چجوری استفاده ازش را توجیه میکنید!!!!!

  24. کاوه گفت:

    چندي پيش با يکي از دوستان ايام قديم که پس از ورود به دانشگاه به بسيج پيوست، در مورد شرايط کشور،‌ سياست و آقاي خامنه اي گفتگو ميکرديم. با خواندن نظر يکي از دوستان در اين صفحه به نام بسيجي که با نام خداي خامنه اي جمله اش را آغازيده بود، آن گفتگو و همان سوالات و شبهاتي که آن روز آن دوست مطرح کرده بود به خاطرم آمد و يک لحظه فکر کردم که گويي اين عزيزان از يک مرکز واحد تغذيه فکري ميشوند. باري بهر جهت قصد کردم که در مورد نکاتي که اين دوستان در مورد رد حقانيت جنبش سبز بيان ميکنند چند جوابگونه ( از آن حيث که من هم مثل خيلي از شما از جزييات گفته ها و وقايع آگاه نيستم ) از منظر يک فعال جنبش بنويسم. پيشاپيش از همکاري سايت کلمه کمال تشکر را دارم.

    1- تبليغات زودهنگام و اعلام پيروزي زودهنگام
    در تمام مواردي که ذکر ميشود مشاهده ميکنند که هواداران دولت پادگاني (به نقل از آقاي تاج زاده )‌ چگونه ايراداتي که هر سه کانديدا نسبت به روند انتخابات ميگرفتند را به شيوه اي به خود کانديدا برميگردانند. ديگر سخني از هواداري اعضاي شوراي نگهبان قبل از انتخابات، اشاره غير مستقيم آقاي خامنه اي به راي دادن به آقاي احمدي نژاد در سفر سنندج، توزيع غير قانوني پول و سهام عدالت به طور ضربتي قبل از انتخابات، حمايت آشکار آقايان فيروزآبادي و سردار جعفري از احمدي نژاد به عنوان افراد نظامي، و مهمتر از همه آنها مانور نيروي انتظامي و قطعي ناگهاني اس ام اس در روز انتخابات، کندي اينترنت، حمله به ستاد آقاي موسوي در بعدازظهر انتخابات واعلام قطره اي و پر از اشکال ريز نتايج صندوقها، نميزنند. چرا؟ چون فرافکني ميکنند.
    همه مطالب بالا مختصات يک کودتا را نشان ميدهد ، آنگاه هواداران حزب پادگاني جناب مهندس و اصلاح طلبان را به کودتا متهم ميکنند، آن هم به گواه اعلام پيروزي ، عصر انتخابات که در تمام دنيا کانديداها زودتر از موعد با توجه به اطلاعات ستادها اعلام پيروزي يا ارسال تبريک به فرد برنده انتخابات ميکنند.( تبريک آقاي ناطق نوري به آقاي خاتمي يادم هست)‌.

    2- چرا اعتراض خود را به شوراي نگهبان نبرديد؟
    تا آنجايي که من ميدانم هر سه کانديداها درخوست بازشماري صندوق ها را داشتند اما شوراي نگهبان مقابل دوربينهاي تلويزيوني ده درصد آرا را شمرد. در آن تصاوير برگه هاي تا نخورده راي و برگه هايي که با يک خط نوشته شده بودند احمدي نژاد آشکار بود. نميپرسند که چرا شوراي نگهبان( به عنوان حکم!) مستقيما از احمدي نژاد حمايت کرد؟ شما قاضي بيطرفتر از وجدان عمومي ملت سراغ داريد؟

    3- چرا به خيابان آمديد و بانکها را آتش زديد !
    ” حالا جايي مشتي خس و خاشاک کاري مي کنند … “.اين جمله بود که قلب ميليونها ايراني معترض را جريحه دار کرد. جمله اي که اوج وقاحت برنده سوري انتخابات را نسبت به معترضان نشان ميدهد. در آن تجمع پر از نفرت چه شعارهاي زشتي که داده نشد اما راهپيمايي ماندگار 25 خرداد، شکوه شعور سياسي مردم بود.مردمي که تنها شعارشان سکوت بود. اما همين سکوت را تاب نياوردند و در عصر آن روز گروهي از مردم را با تيراندازي مستقيم به شهادت رساندند.
    چه کساني بانک آتش زدند؟ آيا تصاويري را که نيروهاي بسيجي در حال خرد کردن اتومبيلهاي مردم، در و پنجره ساختمانها و … را نديده ايد. آيا تا به حال شلکيک مستقيم گاز اشک آور به صورت جوانان را ديده ايد ؟ من ديده ام. آيا تا به حال کتک زدن دختران و زنان با باتوم را ديده ايد؟ من ديده ام. شهيد شده هموطنان را چطور؟. آيا آن همه تصاويري که تمام دنيا ديدند و حکايت از خشونت عريان حزب پادگاني دارد را نديده ايد؟ چگونه قضاوت ميکنيد؟ با کدام معيار ؟

    4-جنبش سبز رنگين کمان علايق و سلايق مردم است. مردمي که تنها با ريا و تزوير و دروغ مشکل دارند. اما گروهي به جدايي دين از سياست، گروهي به حکومت ديني بدون ولايت فقيه و گروهي به حکومت فرا ديني و … اعتقاد دارند.آيت الله ناييني 100 سال قبل استبداد ديني را انذار داده بود.آيا او هم غرب زده بود، آيا آيت الله بروجردي که زندان است،‌غربزده است. هواداران حزب پادگاني چرا شعار نه غزه نه لبنان را تاب نمي آورند؟ چون سي سال تبليغات نظام پوچ شده است. گفته هاي حسن نصرالله در مورد تمدن ايران دل کدام ايراني را نيازرد؟ حرف اين مردم آن روز اين بود،‌که ايراني که خودش در کام خودکامان نشسته نياز به کمک دارد. آشکار است که حکايت ظلم اسراييل به مردم فلسطين که آنها هم چون ما گرفتار آمده اند، دستاويزي شده است براي فرافکني مستبدان.

    5- چرا بيگانگان از شما حمايت ميکنند؟
    اين جمله ديگر از طنازي و شيرين زباني حزب پادگاني است. چرا بي بي سي و صداي آمريکا اخبار کشته شدن مردم ايران را پخش ميکنند؟ فرافکني تا چه حد ؟ چرا دولت آمريکا براي آزادي اينترنت در ايران سرمايه گذاري کرده است؟ نميپرسند، چرا مردم کشته شدند، چرا اينترنت آزاد نيست، چرا صدا وسيما آنقدر وقيحانه دروغ ميگويد تا اقبال مردم به سوي شبکه هاي ماهواره اي بيشتر شود، و هزاران چراي ديگر. آيا مردم ايران بايد سياست خود را با مواضع دول خارجي تنظيم کنند؟ چقدر بصيرت داريد شما! عجبا !

    6- چرا مقابل آتش زدن عکس خميني واکنش نشان نداديد؟
    من ميپرسم، فرض که گروهي اينکار را کردند، چرا صدا و سيما پخش کرد و حرمت آيت الله خميني را شکست؟.مهندس موسوي که در هر بيانيه اش از پير و مراد خود به نيکي ياد ميکند در دام شما نيافتاد و مردم را به آرامش دعوت کرد. و همان روزها بود که خداوند مکرتان را به خودتان برگرداند و آيت الله منتظري از دنيا رفت و هياهوگري شما در جمع پاک عزاداران ايشان محو شد.در آن روز پيام پر از خودخواهي آقاي خامنه اي دل دوستداران آن پير فرزانه را به درد آورد.
    شما که به آيت الله خميني ارادت داريد، چرا به بيت ايشان آن همه بي احترامي کرديد و ميکنيد ( حادثه 14 خرداد ) ؟
    چرا سخنان ايشان در مورد مجلس را تغيير ميدهيد، و دنبال تحريف حقايق ميگرديد؟ چرا نوه هاي ايشان حق صحبت در صدا و سيما را ندارند؟ جواب را نمي دانيد؟ از حزبتان بپرسيد.

    7- جمهوري ايراني
    همانطور که گفتم اين جنبش متکثر است و گروهي اين حق را دارند که نوع حکومت ايده آل خود را بيان کنند، در ضمن تاثير آن همه تزوير روحانيون حکومتي،‌مداحان و دروغ گويان که پيشاني را با داغ به نشانه مهر کبود کرده اند و به اسم خدا جيب خلق خدا را ميزنند، در رسيدن گروهي از مردم به اين شعار قابل چشم پوشي نيست.

    8- در آخر آيا شما به اين همه انسان فرهيخته که به حق از جنبش سبز مردم ايران حمايت ميکنند نمي نگريد؟ سخنان نخست وزير اسراييل براي شما حجت است يا سخنان آيات منتظري، صانعي، شبيري و بيات و دستغيب.آن همه انسان هنرمند و فرهنگي.از شجريان بزرگ تا پناهي و نوري زاد و …. آيا همه غربزده اند؟ آيا نميخواهيد در آراء خود تجديد نظر کنيد؟ آيا خداي نکرده، خدا بر قلب شما هم مهر زده است؟
    به خدا قسم ، همه اينها را ميدانيد اما نميبينيد، نميشنويد.
    در آخر براي سلامتي و آزادي تمام زندانيان آزاده از جمله تاج زاده، نوري زاد و ميردامادي و هزاران دانشجوي زن و مرد در بند رژيم پس از دعا، روشنگري نماييد و يادتان باشد که ” چشم اسفنديار خودکامان آگاهي است”.در ضمن ميتوانيد براي مطالعه بيشتر به اسناد تقلب از ديدگاه احزاب اصلاح طلب را که کامل و با ذکر جزييات است، در اينترنت جستجو و تهيه کنيد.
    به اميد پيروزي جنبش.
    روزي خواهد آمد که همگي ما خندان در برگه اي کوچک اسم حکومت مورد علاقه خود را نوشته ايم. بدون کين، بدون بغض.

  25. سبز اميد گفت:

    سلام
    درود بر مردم ايران زمين

  26. ایرانی وطن دوست گفت:

    سلام بر میر بزرگوار و عزیزمان ما بابلیهای سبز همواره ازت حمایت میکنیم

  27. بسیجی همیشه سبز گفت:

    به نام خداوند سبحان ، سلام بر بندگان صالح خداوند ، من از نسل انقلابم ، دوستدار امام خمینی (ره) ، دانشجو ، بسیجی وسبزم . اما دوست دارم بدانم که چرا در این جنبش بیشتر اتفاقاتی که در قبل از انقلاب رخ داده است مورد توجه است ؟ آیا این نشان از اشتباه های بسیار در بعداز انقلاب است ؟ آیا مردم ما روش حکومتی قبل از انقلاب برایشان پذیرفته تر بود ؟! اگر این گونه است چرا آقایان نا زمانی که بر مسند حکومت هستند از معایب و اشتباهاتشان در مورد این انقلاب چیزی نمی گویند ؟ چرا زمانی آنقدر به مقدس کردن هرآنچه می خواستید پرداختید که امروز خود و مردم اسیر آن شده اید ؟ تادیروز لباس بسیجی می پوشیدید و به شهیدان دفاع مقدس بسنده کرده بودید! اما امروز فقط در ماهی که علاوه بر 16آذر ، 4آذر هم دارد فقط به شهیدان 16آذر اشاره می کنید . شاید این ها نکات کوچکی باشند اما توجه کنید که شما ( جناب آقای موسوی ) دیگر فقط برای سه میلیون دانشجو نیستید شما خطیب عده ی کثیری از ملت ایران که طالب آکاهی اند ، هستید . در ضمن ما مردم یادمان باشد فقط 14 معصوم داریم و خطای گذشته مان را دوباره تکرار نکنیم .

  28. فرزندسبز گفت:

    درودبررهبرسبزهاي غيرتمندومبارزايران عزيزجناب ميرحسين موسوي.ماتاآخرهستيم وبه پاس حرمتهاي سبزهمچنان بردرخت تنومندولي جوان جنبش سبزبرگ وباريم

  29. ناشناس گفت:

    برای درک بهتر تاریخ صد سالۀ ایران، این سه واقعۀ تاریخی را بخواید ومنتظر واقعۀ بعدی باشید!
    ۱) کودتای سوم اوت ۱۲۹۹ کودتایی نظامی بود که توسط سیدضیاءالدین طباطبائی (رجل سیاسی و موسس روزنامه حامی انگلستان به‌نام رعد) و رضا خان میرپنج (بعدها رضاشاه پهلوی) با برنامه‌ریزی و دستور انگلیس (توسط آیرون ساید) اجرا شد که زمینه را برای تشکیل سلسله پهلوی فراهم آورد.
    ۲) با توافق شوروی و آمریکا، محمدرضا پهلوی را به جای پدرش به سلطنت برگزیدند. رضاشاه پهلوی توسط انگلستان از سلطنت برکنار و به جزیره موریس و سپس به آفریقای جنوبی تبعید شد.
    ۳) امپرياليست ها در جابجائی قدرت از شاه به خمينی در کنفرانسی که در جزيره ای به نام گوادلوپ از جزاير کارائيب واقع در غرب اقيانوس اطلس در روزهای ۱۴ تا ۱۶ دی ماه ۱۳۵۷ (برابر با ۴ تا ۶ ژانويه ۱۹۷۹) به وقوع پيوست ، به توافق رسمی رسيدند .

  30. سحر گفت:

    پروردگارا تو خودت شاهدی که من به موسوی و دیگران رای ندادم چون به قانون اساسی انتقاد دارم و تو خودت شاهد هستی که ملت و سرزمین فلسطین را همچون ایران دوست دارم وبه جنوب لبنان و حزب الله افتخار میکنم وبه غزه سجده میکنم .دلم میگوید این مرد بوی محمد میدهد امین است و راستگو پروردگارا تو خودت حافظ دلم باش.خداوندا تو خودت شاهدی که س ان ان این بلندگوی شیطان بزرگ صحبتهای چند دقیقه ای این مرد را در پایان راهپیمایی میلیو نی سکوته ملت مظلوم پخش نکرد ولی در عوض به صورت مستقم وکامل سخنان اقای خامنه ای را در اولین نماز جمعه بعد از انتخابات بیش از یک ساعت پوشش خبری داد و در 22 بهمن سخنان اقای احمدی نژاد را به همان ترتیب مستقیم پخش کرد . حالا خودتان قضاوت کنید ایا استکبار جهانی به سرکردگی امریکای جهان خوار و صهیونیزم ضد بشریت به سرکردگی اسرائیل اشغالگر دوست دار کیست؟ عاشق مقام معظم رهبری و احمدی نژاد است یا دشمن عطر محمدی موسوی ؟من میگویم عاشق کسانی است که اسلام و ایران را در جهان عقب نگه میدارند و خراب میکنند .اگر روزی قانون اساسی اصلاح شود به اقای موسوی رای خواهم داد چون با این بزرگواریهای اخلاقی اش مرا مدیون خود کرد.زنده باد بازگشت به ارزشهای انقلاب 57

  31. ناشناس گفت:

    وظيفه همه ما فقط آگاهي دادن است و بس. درود بر ميرحسين موسوي

  32. آیدین گفت:

    دمیدن روحی تازه در شریان های یک جنبش نوپا
    طراوش امید از سخنان رهبری اندیشمند
    دلتان سبز
    صدایتان آبی

  33. سرو..سبز گفت:

    سبز یعنی رنگ خون سهراب در کفن .سبز یعنی …. .ما اینجوری نبودیم اینجوری شدیم خدای مارا دین ما را ا
    انسانیت ما را زیر پا لگد مال کردن بنام خدا .دورغ گفتن بنام خدا .قتل تجاوز بنام خدا .زندان شکنجه بنام خدا .ملتی را اوره کردن بنام خدا خدایا تو هم کاری نمی کنی//

  34. حمید گفت:

    جناب بسیجی !
    هر نوشته ات را با , به نام خدای امام بر حق ما خامنه ای, شروع میکنی . ولی چرا ؟ وجه تسمیه آن چیست؟
    اگر شما در تاریخ می بینی که حضرت علی(ع) ر ا بانام امام برحق هم می نامند , دلیلش آنست که شیعیان معتقدند که خلفای راشدین بناحق خلیفه شدند.
    ولی اینکه شما ترجیع بند هر نوشته ات , امام برحق خامنه ای , میباشد , آیا جز یک کپی و تقلید کورکورانه نیست؟
    شما ایشان را در مقابل چه کسی بر حق میدانی؟
    لابد در ضمیرت ایشان را محق نمیدانی و از آنطرف هم از مزایایی بسیجی بودن نمیخواهی صرفنظر کنی و ندانسته و ناخودآگاه آلت دست ضمیر ناخودآگاه خودت شدی و بجهت این تناقض درونی هی این جمله را تکرار میکنی !!

  35. ناشناس گفت:

    سلام بر مير حسين بزرگوار
    مير حسين مي توانست مثل محسن رضايي آراي خود ( به قول خودش ناموس خود ) را ناديده بگيرد و خود را به حكومت دروغگويان متصل كند اما اين كار را نكرد بنابراني اخلاص مير حسين براي همگان ثابت و هدف او مشخص است
    درود بر اين انسان شريف و بزرگوار و ننگ بر اين دولت عوامفريب

  36. k-f گفت:

    ای برادری که بنام بسیجی کامنت می گذاری من باید بگویم که ما بت پرست نیستیم واگر بخواهیم خدای را خطاب قرار دهیم بنام خدای ایران و خدای مردم شریف ایران و خدای اون جوانخای عزیز که خونشان بدون دلیل در کف خیابان ریخته شد صدا خواهیم زد نه خدا امام خامنه ای .

    • بسیجی گفت:

      به نام خدای امام بر حق ما خامنه ای.دوست عزیزم k-f سلام.عزیزم من هم کسی را خدا ندانسته ام بلکه خدایی را که ایشان به ما معرفی کرده قبول دارم .خطاب دادن خدای به اسم خدای ایران هم از نظر ما اشکالی ندارد چون همان خدای یکتاست.یا حق.

  37. حسین گفت:

    میرحسین عزیزتوسرنوشتی شبیه به امام حسین خواهی داشت.لبیک یا حسین

  38. نسیم گفت:

    مثل همیشه حرفهای مهندس امید بخشه و به دل می شینه چون از دل بر می یاد بر عکس حرفای دروغ بعضیا که هرچی بیشتر حرف می زنن آدم بیشتر ازشون دور می شه.
    یا حسین میرحسین

  39. محمد گفت:

    یا حسین میرحسین
    عزیزم,ریس جمهور ایران میرحسین موسوی

  40. سید نبی-مشهد گفت:

    ماشالله چقدر پیام
    بنظرم باید سایتتون رو ارتقا بدین
    چرا از سیستم +_ برای رای گیری نظرات استفاده نمیکنید؟
    مثل تابناک
    یا حق

  41. ایرانی گفت:

    به امید ایرانی آزاد و آباد بیائید ایرانمان را بسازیم با هم متحد باشیم و ایران را بسازیم.

  42. ناشناس گفت:

    واقعا تعداد كامنت ها غرور انگيزه. من هم 20 نسخه را تكثير كردم. درود بر ميرحسين موسوي

  43. حسین سبز اندیش گفت:

    سلام

    درود بر مهندس موسوی عزیز

    دوستان لطفا این پیام را پخش کنید . حتی اگر شده یکی دو نسخه

    ممنون

  44. کاوه آهنگر سبز گفت:

    رئیس جمهور سبز ما

    تا آخر خط ایستاده ایم.

    یا حسین میرحسین

  45. محمد رضا گفت:

    جناب آقای موسوی از خدا سلامتی شما و همه طرفداران اسلام حقیقی که همانا پیروان واقعی امام راحل می باشند را خواستارم. به امید رهایی ایران از شر این بیخردان و کوته فکران تازه به دوران رسیده و بی ریشه. ان شا ا …

  46. مبارز زمان مصدق گفت:

    درود بر میرحسین
    واقعا لذت بردم جناب موسوی

  47. بسیجی جبهه گفت:

    سلام دوستان خسته نباشید
    نمی خوام طولانی بنویسم نکته ضروری است که هرکس می تواند خوبیها را بنفع خود مقایسه کند و الحق ملاک حال افراد است ولی ملاک چیست بنظرم هر عملی پاداشی در جای خود دارد. حقیقتا دین راهنمای انسان است ولی متاسفانه هرجا ایدئولوژی مبنای حکومت بود خیلی از ان سو استفاده کردند دوران قرون وسطا مطالعه کنید الان هم قضاوت کردن سخت است من هیچ شخصی را مطلقا دوست ندارم ولی میرحسن را بسیار قبول دارم چرا که انسانهای بزرگ حقیقت را درک میکنند ولی اینکه بتونند مطلبو چطوری برای من جا بندازند سخت است گاه وقتی حق را میونی ببینی ولی نمی تونی ان را اثبات کنی .

  48. f گفت:

    اي خدا.مردم از دست اين رنگه سبز
    كوررنگ بشم الهي.

  49. ناشناس گفت:

    کی بود؟ تا صب بیدار بودیم، یادت میاد؟
    سیگار پشت سیگار از استرس زیاد
    شاید حبسه سرنوشتمون تو صندوق
    … شاید فرجی بشه معجزه ای در بیاد
    اون چیزی که ما باور داریم و می خوایم
    بحث بد و بدتر نبود، فریاد
    مثل غده تو گلوهامون گره خورده بود
    ولی کسی جواب گریه هامون و نداد
    سال بدی بود، اما من و تو بد نبودیم
    این یه امتحان بود، برامون رد نشدیم
    یاد گرفتیم جواب مشت همیشه مشت نیست
    زدن و ما باتوم خوردیم و اونا ساندیس
    خواستن به لجن بکشن رنگ پیرهنتو
    شکستن تنتو، بستن دهنتو
    گفتن به اونچه که نکردی اعتراف کن
    مثل ندا به عزا میشونیم مادرتو
    ما مرز بین مرد و زنو خط زدیم
    حتی به عشق مجید روسری سر کردیم
    حرفامون روشن بود و گوشاشون کر بود
    همه درخت شدیم، حکممون تبر بود
    کوچه خیابونا همه بوی خون میداد
    جلو چشم رستم، سهراب جون میداد
    دستی که قلم داشت و قلم کردن
    به اسم خدا کشتن و قلع و قمع کردن
    سالی که شیشه نوشابه بو کهریزک میداد
    چقد دلم یه شکم سیر گریه می خواد
    چقدر وقتی که تو داد زدی قبطه خوردم
    با تو شکنجه شدم و با تو مُردم
    چقدر مشت کوبیدم روی میز تحریر
    چقد فحش دادم به هر چی تاریخ و تقدیر
    دونه دونه شعرام همه رنگ خون داشت
    مثل یه شاهینی که تو قفس جنون داشت
    سال بدی بود اما من و تو بد نبودیم
    شکستن مارو ولی ما سرپا موندیم
    به سلامتی هرچی سرو سبزه
    هستیم سربالا این رمز نبضه
    بودن ماست، فردا آفتاب درمیاد
    منم مثل تو مطمئنم، این روزا سر میاد
    سال بد، سال باد، سال اشک و خون
    سالی که پر از بغضه از فرطه جنون
    سال من، سال تو، سال عشق و غرور
    سال یه دست، با رای سبز زیر ساتور

  50. iran گفت:

    درود بر مير حسين موسوي رييس دولت محبوب و واقعي ايران
    ———————————————————————-
    به اميد روز پيروزي