تشکیل «ستاد ارتحال» با نام «خودجوش» برای سالگرد فوت کردان توسط یک نهاد دولتی
چکیده :ستاد ارتحالی برای برگزاری مراسم سالگرد درگذشت مرحوم کردان وزیر اسبق کشور تشکیل شده است که معاون سیاسی – امنیتی استانداری مازندران از آن با نام «خوجوش» نام می برد اما در عین حال سخنان این مسئول دولتی نشان می دهد این ستاد بیشتر جنبه دولتی داشته و حتی پیش بینی سفر مهمانان خارجی در آن شده...
ستاد ارتحالی برای برگزاری مراسم سالگرد درگذشت مرحوم کردان وزیر اسبق کشور تشکیل شده است که معاون سیاسی – امنیتی استانداری مازندران از آن با نام «خوجوش» نام می برد اما در عین حال سخنان این مسئول دولتی نشان می دهد این ستاد بیشتر جنبه دولتی داشته و حتی پیش بینی سفر مهمانان خارجی در آن شده است.
چنانچه خبرگزاری مهر به نقل از معاون سیاسی و امنیتی استانداری مازندران نوشته، وی اظهار داشته است: با نظر رئیس دولت، اعضای هیئت دولت در سالگرد مرحوم کردان حضور خواهند داشت.
هادی ابراهیمی در اولین جلسه ستاد بزرگداشت سالگرد مرحوم کردان در ساری گفت: مراسم سالگرد مرحوم کردان 9 آذرماه سال جاری با حضور جمعی از اعضای هیئت دولت و دوستداران آن مرحوم در ساری برگزار می شود.
اهم اظهارت معاون سیاسی و امنیتی استانداری مازندران عبارت است از:
* مازندران فرزندی خدوم و ارزشمند را از دست داد. مازندرانی های مقیم تهران نیز 30 آبان ماه با سخنرانی منوچهر متکی وزیر امور خارجه در تهران مراسم یادبودی را برگزار خواهند کرد که در این مراسم استاندار مازندران نیز به ایراد سخنرانی می پردازد.
* رئیس دولت بر برگزاری مراسم باشکوه تاکید دارند. در این مراسم حجت الاسلام تقوی، رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور سخنرانی خواهند کرد.
* ستاد ارتحال مرحوم کردان در 14 کمیته اجرایی که همه آنها بصورت تشکلی خودجوش و مردمی است فعالیت خود را آغاز کرده است.
* خدمات مرحوم کردان در سطح کشور و مازندران ستودنی و قابل ستایش است و به همین منظور در مراسم سالگرد این فقید مهمانانی از داخل و خارج از کشور حضور دارند.
* مرحوم کردان نمادی از مدیریت مردم مدار بود. تجلیل از مرحوم کردان تجلیل از کسی است که دل در گرو مازندران داشت که این موضوع نقطه بازر و درخشان زندگی این مرحوم بود.














من از كلمه يه سوال دارم : مگه اين برادر عزيز و جوان جناب آقاي ابراهيمي جزو اين مردم نيست كه بخواد خودجوش كاري كنه؟
حالا ممكنه يه خورده تو معني كلمه ي خودجوش ما با ايشون تفاوت نظر داشته باشيم ( از اختلاف استفاده نكردم چون دشمنا مي خوان بين خادمين ملت تو دولت عدالت محور دو تا بعد از هشتم و مردم اختلاف بندازن ) حتما خودجوش يعني خودش جوشيده بدون اينكه آب توش باشه !!!!!!!!!!!!! و چون خودش جوشيده اعضاي دولت كه اصولا مث رئيسشون از چيزاي خودجوش خيلي خوششون مياد خواستن براي تشويق هم كه شده جمع شن ساري و حالش و ببرن.
بنده از يه چيز خيلي متعجبم اونم اينكه تو اين دولت كه قرار بوده كوچك شه مث قارچ انواع ستاد واسه بيكار نبودن دوستان اختراع ميشه تازه بعدشم سر رياستش دعوا ميشه.
دولت فخیمه باید بداند که با فرار به جلو لکه ننگ مدرک خلاف را نمیتوان جبران کرد.
خدا رحمتش کند واز تقصیرات ایشان و همه ما که شاید کمتر از ایشان هم نیست درگذرد انشاالله
پشت سر مرده حرف نزنید. همین که فرصت پیدا نکرد تا در تقلب در انتخابات نقش اساسی ایفا کند جای شکرش یاقی است.
…