سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: بودجه نظامی ایران کافی نیست و باید افزایش یابد...

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: بودجه نظامی ایران کافی نیست و باید افزایش یابد

چکیده :بودجه اختصاصی به بخش نظامی ناكافی است و امیدواریم بودجه كافی به بخش نظامی اختصاص داده می شود. / افزایش توانمندی نظامی، كشور را به منویات مقام معظم رهبری نزدیك خواهد...


یک عضو كمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: از آنجا كه خود كفائی نظامی گام موثری در رسیدن به سند چشم انداز بیست ساله محسوب می شود لذا افزایش بودجه این بخش امری ضروری است.

اسماعیل كوثری نماینده تهران در گفت‌و‌گو با باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اینكه در برنامه پنجم توسعه راهكارهای لازم برای افزایش توانمندی نظامی جمهوری اسلامی اتخاذ شده است، گفت:‌ امیدواریم در برنامه 5 ساله پنجم مجلس بتواند نسبت به افزایش توانمندی نظامی گامهای موثری بردارد.

وی بودجه اختصاصی به بخش نظامی را ناكافی دانست و افزود:‌ امیدواریم بودجه كافی به بخش نظامی اختصاص داده می شود چرا كه كشور ما نشان داده كه ظرفیت و توانایی تولید نیازهای نظامی و دفاعی خود را دارد و افزایش بودجه این بخش امكان خودكفایی نظامی كشور را بالا می برد.

نماینده مردم تهران افزود:خودكفایی كشور در زمینه نظامی گام مهمی در راستای رسیدن به سندچشم انداز 20 ساله كشور خواهد بود، لذا افزایش توانمندی نظامی، كشور را به منویات مقام معظم رهبری نزدیك خواهد كرد.


3 پاسخ به “عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: بودجه نظامی ایران کافی نیست و باید افزایش یابد”

  1. محمدم گفت:

    اصلا بودجه كل كشور چقدر هست كه بودجه نظامي افزايش پيدا كنه ؟ شما كه كارتون به جايي رسيده كه جيب مردم رو هدف گرفتيد و دم از بودجه عمومي مي زنيد چرا صحبت از افزايش بودجه نظامي مي كنين ؟‌ اونقدر به همه دنيا باج دادين و ذخيره ارزي به باد دادين كه …..

    والله روز حسابي هست و بايد براي اين پولهايي كه از بيت المال مسلمين به باد ميدين جواب بدين.

  2. ناشناس گفت:

    قطعا همینطور است که میفرمایند. همه بودجه کشور را باید صرف مسائل دفاعی کرد. حتی اگر بناست از خارج کشور استقراض بکنیم باید اینکار را انجام بدهیم. زیرا مسائل عمرانی و یا پرداختن به زیر ساختهای اقتصادی توسعه کشاورزی و یا تلاش برای ایجاد صنایع و کارگاه های تولیدی که به ایجاد اشتغال و کار کمک بکند قطعا در مقایسه با صرف ثروت کشور برای تولید جنگ افزار مهم نیستند. حتما همینطور است که شما میفرمایند. قطعا.

  3. حمیدرضا(میکروب) گفت:

    آهان، حالا که ناتو میخواد یه سپر موشکی تویه ترکیه بذاره دیگه اون موشکهایی که همه ی دنیا را نشونه میرفت و دیگه امتحان نمی کنین؟!!!
    این همون سپر دفاعی هستش که قرار بود درلهستان کارگذاشته بشه که روسیه اجازه ی این کار را نداد،حالا این دوست قدیمیه آقای رئیس جمهور(روسیه) دوباره مثله همیشه خیانت کرده و رفته تمامه تلاشش را برایه راه اندازیه این موشک میکنه.حالا کاسه ی چه کنم چه کنم دستتون گرفتین.
    کاری نداره که!!!یه قرارداد مثله قرارداده (اردوغان چای) برید ببندید شاید یه کمی دلشون به حالتون بسوزه.