سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » مدیرعامل بنیاد باران: فعالیت ما حتی یک ایراد قانونی هم نداشته است...

مدیرعامل بنیاد باران: فعالیت ما حتی یک ایراد قانونی هم نداشته است

چکیده :كوچك‌ترین فعالیت غیر‌قانونی در بنیاد باران برگزار نشده است، محور عمده بحث‌های مطرح در جلسات باران که عمدتا همكاران دولت سابق حضور می‌یابند و محتوای آن رسما در سایت منتشر شده است، اهم موضوعات اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی است و بحث‌های سیاسی نیز چندان مطرح نمی‌شود. / تاكنون حتی یك مورد ایراد قانونی به فعالیت این بنیاد گرفته نشده است، طبیعی‌است كه موضوع فیلترینگ سایت را پیگیری می‌كنیم و اگر مسوولان امنیتی ابهامی در مورد فعالیت‌های این بنیاد دارند، آنها را برطرف خواهیم كرد....


مدیرعامل بنیاد باران با تاکید بر قانونی بودن فعالیت‌های این بنیاد، می‌گوید: به كمیته تعیین مصادیق جرائم رایانه‌ای درخواست رفع فیلتر سایت را ارائه می‌دهیم.

اسدالله رازانی در گفتگو با ایلنا، در پاسخ به سوالی در مورد دلیل فیلتر شدن سایت بنیاد باران، اظهار داشت: دلیل این موضوع به طور رسمی به ما اعلام نشده است و ظاهرا از طرف دادستانی با سرویس پشتیبانی كننده سایت تماس گرفته شده و دستور قطع كردن سرویس‌دهی به سایت باران صادر شده و سپس سایت فیلتر شد
.
وی ادامه داد: البته قبلاً دادستانی از طریق سرویس پشتیبانی كننده سایت اعلام كرده بود كه یكی از مطالب مندرج در این پایگاه از نظر كمیته تعیین مصادیق جرائم رایانه‌ای خلاف قانون است، لذا ما پس از مدت كوتاهی آن مطلب را از سایت برداشتیم.

رازانی افزود: در اتفاق اخیر سایت باران بدون هیچ تذكری از سوی دادستانی یا كمیته تعیین مصادیق و هم‌زمان با فیلتر شدن سایت سیدمحمد خاتمی مسدود و فیلتر شد.

مدیرعامل بنیاد باران با بیان اینكه قطعاً این موضوع را پیگیری خواهیم كرد، یادآور شد: بنیاد باران بر اساس مجوز صادره از سوی وزارت كشور و امضای شخص وزیر به عنوان یك نهاد غیردولتی ثبت شده است و اساسنامه و تمام تغییرات در آن در موسسه ثبت شركت‌ها ثبت شده و عمدتا نیز در زمینه‌های فرهنگی، اجتماعی فعالیت می‌كند.

رازانی با تاكید بر اینكه كوچك‌ترین فعالیت غیر‌قانونی در بنیاد باران برگزار نشده است، تصریح كرد: محور عمده بحث‌های مطرح در جلسات باران که عمدتا همكاران دولت سابق حضور می‌یابند و محتوای آن رسما در سایت منتشر شده است، اهم موضوعات اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی است و بحث‌های سیاسی نیز چندان مطرح نمی‌شود.

مدیرعامل بنیاد باران با بیان اینكه تاكنون حتی یك مورد ایراد قانونی به فعالیت این بنیاد گرفته نشده است، تاكید كرد: طبیعی‌است كه موضوع فیلترینگ سایت را پیگیری می‌كنیم و اگر مسوولان امنیتی ابهامی در مورد فعالیت‌های این بنیاد دارند، آنها را برطرف خواهیم كرد. در همین راستا به كمیته تعیین مصادیق جرائم رایانه‌ای نیز مراجعه خواهیم كرد و درخواست رفع فیلتر سایت را ارائه می‌دهیم.


4 پاسخ به “مدیرعامل بنیاد باران: فعالیت ما حتی یک ایراد قانونی هم نداشته است”

  1. محمد گفت:

    احتمال زیاد فیلتر شدن سایت اقای خاتمی و بعدش فیلتر شدن سایت بنیاد باران به یاوه گویی های …که هفته پیش گفته بود باید فعالیت باران رو زیر نظر گرفت اگه کاری خلاف قانون کرده باشن با شدت باهاشون برخورد بشه ! چون این فیلترها بعد از این سخنان … انجام گرفت ! من فکر میکنم که همه این چیزها زیر سر این باشه !

  2. ابرام یه کت گفت:

    توهم دلت خوشه ها مگه اونای دیگه رو که عین ریگ ریختن تواین زندونا یا در دکونشون رو بستن یا همین شما چی میگین به این کارای کامپیوتری، اسم کلانتری اش چیه آها اینایی که سایت و لینگ وازاین چیزا داشتن ریختن بستن وخودشونم الان توزندون مهمان هستند مگر کاری غیرقانونی کرده بودن که می پرسی ما هیچ کار غیرقانونی نکرده بودیم. داشم قانونی مانونی نداریم. این کارایی که می کنین میگن واسه ما خوب نیست به بندین درشو اونوقت شوما می پرسی غیرقانونی نبود؟ دلت خوشه ها

  3. ناشناس گفت:

    هدف نهائي حاكميت بي اعتبار كردن وبعدا محاكمه بايد حواسمان جمع باشد

  4. منصف باشیم گفت:

    ممکن است با تعبیر من موافق نباشید اما من این گروه نااهل نامحرم را دشمن نفوذی می نامم و معتقدم زمانی که شما در استفاده از پتانسیل های قانونی کوتاهی می کردید و سهل انگاری ورزیدید باید فکر چنین روزهایی را هم می کردید که دیگری به قدرت برسد و از تمام پتانسیلهای قانونی خود ( حتی فراتر از آن ) استفاده کند تا آزادی و استقلال ملت و بنیان های جمهوریت و اسلامیت نظام را اینچنین از بین ببرد !