سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » دوستان ما با وجود فشارها، دست از حق برنمی‌دارند...
» تقدیر آیت‌الله دستغیب از طلابی که پیشنهاد پول و مقام را رد می‌کنند

دوستان ما با وجود فشارها، دست از حق برنمی‌دارند

چکیده :طلّاب ما مانند دیگر طلّاب نیستند و حقوق ماهیانه اندکی دریافت می‏کنند و وضع زندگی‌شان آنگونه که باید باشد، نیست. مضافاً اینکه ناراحتی‌ها و فشارهای مختلفی از جهات گوناگون بر آنها وارد می‏شود، اما با این حال حاضر نیستند دست از حق بردارند و آنچه را که متوجه شده‏اند، رها کنند. می‏دانند که بعضی جاها پول زیاد و مقام مناسب برایشان مهیاست، اما نمی‏روند و رد می‏کنند. این خود نشانه‏ای است از اینکه این افراد به دنبال خدا هستند، نه دنبال دنیا و اسم و رسم و مال و مقام. آیا این نعمتی بزرگ برای کسی که در پی خدای تعالی است،...


کلمه: آیت الله دستغیب، مرجع تقلید ساکن شیراز، با اشاره به فشارها و محدودیت‌های ایجاد شده در یک سال اخیر برای شاگردانش، از صبر و استقامت آنها در راه حق تشکر کرد.

این مرجع تقلید در پایان درس اخلاق خود، با بیان اینکه “طلّاب ما مانند دیگر طلّاب نیستند و حقوق ماهیانه اندکی دریافت می‏کنند و وضع زندگی‌شان آنگونه که باید باشد، نیست”، تاکید کرد: “ناراحتی‌ها و فشارهای مختلفی از جهات گوناگون بر آنها وارد می‏شود، اما با این حال حاضر نیستند دست از حق بردارند و آنچه را که متوجه شده‏اند، رها کنند. می‏دانند که بعضی جاها پول زیاد و مقام مناسب برایشان مهیاست، اما نمی‏روند و رد می‏کنند. این خود نشانه‏ای است از اینکه این افراد به دنبال خدا هستند، نه دنبال دنیا و اسم و رسم و مال و مقام.”

خلاصه‌ای از سخنان ایشان در پایان درس اخلاق خود را به نقل از سایت حدیث سرو، در ادامه می‌خوانید:

بسم الله الرحمن الرحیم

از جمله نعمتهای خداوند به دوستان خود، صفا و یکرنگی و اخلاص نسبت به وجود مقدس خودش است. این صفات اگرچه در همه انسانها موجود است، اما بسیاری افراد به خاطر گناهان و غفلتهای خود آن را آلوده و پنهان می‏کنند.

این صفا و صافی موجب می‏شود که شخص، حق را به خوبی دریابد و آن را از باطل به روشنی باز شناسد، لذا در شبهات و اختلافات اجتماعی دچار تحیّر و سرگردانی نمی‏شود و می‏تواند به سادگی سره را از ناسره و صالح را از طالح تشخیص دهد.

این خود لطفی از ناحیه‏ خدای تعالی و توفیقی از جانب او است. سفارش بنده به همه دوستان عزیز این است که شکر این نعمت را فراموش نکنید. چرا که «شکر نعمت نعمتت افزون کند.»

علاوه بر این طلّاب ما مانند دیگر طلّاب نیستند و حقوق ماهیانه اندکی دریافت می‏کنند و وضع زندگی‌شان آنگونه که باید باشد، نیست. مضافاً اینکه ناراحتی‌ها و فشارهای مختلفی از جهات گوناگون بر آنها وارد می‏شود، اما با این حال حاضر نیستند دست از حق بردارند و آنچه را که متوجه شده‏اند، رها کنند. می‏دانند که بعضی جاها پول زیاد و مقام مناسب برایشان مهیاست، اما نمی‏روند و رد می‏کنند. این خود نشانه‏ای است از اینکه این افراد به دنبال خدا هستند، نه دنبال دنیا و اسم و رسم و مال و مقام. آیا این نعمتی بزرگ برای کسی که در پی خدای تعالی است، نیست؟

غیر از این، نعمتهای دیگری که از صبح تا شام در اطراف شمایند، از جمله سلامتی و آرامش. مخصوصاً آرامشی که در هنگام بروز سختی‌ها و وقایع مهم در درون شماست. این نعمت نیز شایسته شکر فراوان و حمد و سپاس به درگاه خداست. مخصوصاً از آن جهت که انسان بالعیان دست خدا را در این پیش‌آمدها مشاهده می‏کند و چه بسا این توفیق برای همه کس میسر نشود. جالب آنکه دوستان ما در اثر این اتفاقات نه تنها از دین زده نشده‌اند، بلکه دینشان قوی‏تر هم شده است. آیا این نعمت نیست و نباید به خاطر آن شکر پروردگار گزارد؟

نعمت دیگر، دوستان خوبی هستند که همنشین شمایند و در دل و زبان با یکدیگر همراه هستید و دروغگو و دورو و منافق در میانتان نیست و همه یک هدف کلی دارید که آن هم توحید خدای تعالی است. الحمد للَّه به خاطر معاشرینی این‌چنینی!

روزی خدمت حضرت آیت‏اللَّه نجابت (قدس سره) عرض کردم که دوست دارم اگر روزی امام جماعت مسجدی شدم طوری باشد که همیشه صحبت از خدا و معرفت او باشد و دوستانی داشته باشم که همین هدف را داشته باشند. البته آن‌گونه که می‏خواستیم پیش نیامد، اما در این چند سال اخیر چنین وضعی اتفاق افتاد و با دوستانی مخلص، در این راه قدم بر می‏داریم. این آرزوی ما بود که چنین دوستانی داشته باشیم که هر وقت از توحید خدا سخن می‏گوییم و می‏گوییم: «خدای تعالی مدیر و مدبّر و مالک و رازق ماست، ما از اوییم و به سوی او باز می‏گردیم»، هیچ‌کدام اعتراضی نمی‏کنند و منکر نمی‏شوند و سوء‌ظنّی برایشان پیش نمی‏آید.

درخواست دیگری که از همه شما دارم این است که با هم مهربان باشید و برای رضای خدا با هم معاشرت کنید، نه برای چیزهای دیگر! در معاشرتهای دوستانه و در روابط خانوادگی خود و نیز در ارتباطات میان همسر و فرزندان و والدین، انس خدایی با هم داشته باشید و سخنتان همه، یاد خدا باشد تا حتی در خانه نیز لذت و ثواب در مسجد نشستن را ببرید و چه لذتی از این بالاتر که در خانه و در بیرون خانه و در معاشرت با دوستان و خلاصه در همه جا آرامش خاطر داشته باشید. این آرامش، یاد خداست و این دوستان همنشینان الهی هستند. همان همنشینانی که در روایت می‏فرماید: با کسی همنشینی کنید که دیدنش شما را به یاد خدا بیندازد و سخن گفتنش بر علم شما بیفزاید و کارهایش ترغیب به آخرتتان کند.


40 پاسخ به “دوستان ما با وجود فشارها، دست از حق برنمی‌دارند”

  1. سعید عسکری گفت:

    نام های پر افتخار تاریخ
    به بهانه حضور مقام رهبری در قم و مراسم استقبال از ایشان
    یاد خاطره ای افتادم از سال 2002 که برای یک سفر کاری به مالزی رفته بودم، به دانشگاه مالتی مدیا مراجعه کردم ولی در بخش اداری کسی نبود ، به محیط دانشگاه برگشتم ولی هیچ چیز خاصی به چشم نمیخورد همه دانشجویان طبق روال معمول در حال تردد و بعضا دور هم در حال صحبت بودند، سراغ یکی از مسئولین را گرفتم و یکی از دانشجویان محلی را در یک قسمت مرتفع زمینهای دانشگاه نشانم داد و گفت مسئولین اداری برای شروع طرح توسعه عمرانی مراسمی را در انجا برگزار میکنند و ماهاتیر محمد فقید هم برای زدن کلنگ افتتاح در انجا حضور دارد، پرسیدم پس چرا شما به انجا نمیروید، خیلی ساده گفت کارهای مهمتری دارم، در حالی که فکر میکردم طرف سر کارم گذاشته به ان سمت رفتم، جمعیتی حدود 25 نفر که 8 نفر هیئت همراه نخست وزیر بودند و مابقی مسئولین دانشگاه و شاید سه چهار نفر هم داننشجو در مراسم حضور داشتند، لحظه ای درنگ کردم که مبادا ورود من به ان جمع قانونی نباشد!(یا اینکه به زعم تفکر ایرانی و توهم توطئه برای جاسوسی یا ترور، دستگیر شوم) ولی بعد وارد جمع شدم و کسی هم توجهی به من نداشت، بگذریم که بجای کلنگ اقای ماهاتیر با یک بیل مکانیکی غول پیکر نیم ساعت چنان گود برداری کرد که اگر هم بعدش میخواستند پروژه را رها سازند امکان پذیر نبود، سپس از بیل مکانیکی پیاده شد و همه حضار به ردیف ایستادند (از جمله بنده) و ماهاتیر یکایک به تمامی حضار دست داد و به همگی خیر مقدم گفت و تشکر کرد که در مراسم حضور پیدا کرده اند، و نهایتا با یک ماشین پروتون(ماشین ملی مالزی) و دو ماشین هیات همراه(وزرا) که کلا دو محافظ در میان انها بود بدون هیچ تشریفاتی دانشگاه را ترک کردند و رفتند تا چند روز واقعا باورم نمیشد که در بیداری شاهد این جریانات بودم ، کلی حسرت خوردم که چرا ما در کشوری مثل ایران این چنین بر خلاف تمامی اموزه های دینی از اشخاص بت میسازیم و در یک کشور اسلامی دیگر با سابقه فرهنگی نه چندان طولانی وضع چنین است، و این است که مالزی اکنون رتبه اولین کشور توسعه یافته اسلامی را دارد و ما هم که وضعمان مشخص است، سالها بعد با یک دیپلمات مالزیایی صحبت میکردم( ماهاتیرمحمد دیگر نخست وزیر نبود) میگفت ماهاتیر به ایران امده و خدمت رهبری رفته تا دقیقا در این مورد این که پیشرفت و سعادت یک جامعه بسته به خرد جمعی است و اینکه تاریخ از سیاستمدارانی که در اوج شکوه و بزرگی، قدرت را منتقل کرده اند تا نامی پر افتخار از خود بجای بگذارند صحبت کند، چنانکه خود او در اوج قدرت و پس از 16 سال حضور فعالانه در مالزی بعنوان اولین شخصیت سیاسی ان کشور به یکباره تمامی سمتها و پستهای دولتی را رها کرد و نام خود را در تاریخ بعنوان یکی از شرافتمند ترین و پرافتخار ترین سیاستمداران جهان در قرن اخیربه ثبت رساند و قدرت را به دیگران واگذار کرد تا درس دموکراسی و ازادیخواهی را در عمل به همه بدهد.

    سعید

  2. ناشناس گفت:

    کسی همنشینی کنید که دیدنش شما را به یاد خدا بیندازد و سخن گفتنش بر علم شما بیفزاید و کارهایش ترغیب به آخرتتان کند

  3. موسوی دوست دارم گفت:

    من یکی از دوستام قبلا شاگرد ایشون بود یعنی حدود چند ماه در اون مسجد طلبه بود ولی به خاطر اینکه این مسائل پیش اومد اونجا رو ترک کرد. ولی آیت الله سید علی محمد دسغیب رو خیلی دوست داره….

  4. احسان یوسفی گفت:

    با این که من از مراجع تقلید و روحانیت تفکرم نسبت به آنها مخدوش و غیر قابل برگشت است

    اما خوشحالم در این سیاهی شد هستند کسانی که میتوان به نورشان تکیه کرد

  5. مرید میر گفت:

    درود بر مرجع سبز اندیش

  6. ....... یاور نخست وزیر محبوب امام (ره) گفت:

    درود بر ایشان و شاگردانشان و طلاب حق طلب

  7. العبد گفت:

    الحمدالله الذی جعلنا من المحبین سید علیمحمد دستغیب مد ظله العالی
    به حسن و خلق و وفا کس به یار ما نرسد ترا در این سخن انکار کار ما نرسد
    (م . پ) دوستار حضرت آقا از شیراز

  8. امید گفت:

    درود بر آیت حق جناب آقای دستغیب یا جسین میر حسین

  9. مهدي شيراز گفت:

    سلام

    تشكر كه اين موضوع را مطرح كرديد

    ما هميشه پيشتيبان حق بوده و از اين مرجع عزيز حمايت خواهيم كرد

    جانم فداي آيت الله دستغيب

    • احمد نورمحمدي گفت:

      اينكه شرايطي پيش آمده كه بين حق و ناحق انتخاب كنيد، نعمت است؟

  10. حمیدرضا(میکروب) گفت:

    خیالمون راحته که اگه آیت ا..منتظری در بین ما نیستند خدا را شکر آیت ا..دستغیب هستند.
    درووووووووودبرشما

    یا حسین،میرحسین

  11. عبدالله گفت:

    در روزهای اخیر بعضی از روحانیون حج که از شاگردان آیت الله دستغیب هستند توسط اداره اطلاعات احضار شده و تعهد گرفته اند که مبلّغ بعثه مقام رهبری بوده و از سران فتنه برائت بجویند.

  12. mahdi گفت:

    دوستي نقل كردن عده اي كه حامي حكومت بودند صحبت هايي بينشان رد و بدل ميشد بر اين عنوان كه بايد سيد علي محمد را از سر راه خود بر داريم. و فرموده بودند كه ما صانعي را دو روزه جمع كرديم كروبي را چند روزه پيچونديمش چه شده كه هنوز نتوانسته ايد دستغيب را از ميان برداريد.كه يكي از حاميان دولتي مي گويد كه صانعي مقلد دارد كروبي طرفدار دارد ولي دستغيب عاشق دارد

    آري ما عاشق آيت الله دستغيب هستيم و جانمان را فداي مرجع عزيزمان خواهيم كرد

  13. یک فیلمسازایرانی گفت:

    احساس غرور می کنم از سخنان آیت الله دستغب. هستند مردان خدا که تسلیم زر و زور نمی شوند. حضور پر مهر وپر برکت چنین بزرگوارانی مایع مسرت و خوشحالی بنده گان خداست.

  14. mahdi گفت:

    ما انقلابمان را با با قران و نهج البلاغه انجام دادیم . همان نهج البلاغه ای که علی (ع) در ان می فرماید خدا از علما پیمان گرفته در مقابل ظلم سکوت نکنند . و یا در دیدار از شهری مردم جهت استقبال از ایشان بدنبالشان میدویند . مردم را مورد توبیخ قرار داده و انها را بشدت از این عمل نهی نمودند .
    ضمنا در قران خداوند به رسول خود می فرماید ما با دلهای مومنین از تو حمایت می کنیم . و دهها روایت و ایات زیبا که حاکم را از لحاظ زندگی بعنوان الگو در سطح فقیر ترین افراد و از لحاظ اجتماعی هم شان مردم عادی قرار داده و نمونه معاصر ان شکایت فردی از حضرت امام خمینی و نامه احضار ایشان به دادگاه و برخورد زیبای امام با بارپرس ان دادگاه
    حال بکجا می رویم و این اعمال به نام اسلام چه سنخیتی دارد الله و اعلم

  15. امیر رضا گفت:

    در پاسخ به کامنت سعید عسکری باید عرض کنم آقا سعید کار از مقایسه با مالزی گذشته است. هزار درد و دریغ که باید ایران را با کشورهای محجور و بیچاره ای مانند قرقیزستان مقایسه کرد و نه مالزی. … ما را چه به مقایسه با ماهاتیر. این همه غرور و نخوت و بدبینی و یکه تازی کجا و آن همه تلاش و واقع بینی و خردورزی و انسانیت کجا. برادر درد زیاد است، زیاد.

  16. IRANI گفت:

    DASTGHEYBE AZIZ,, dorood be marame ALI GONEAT

  17. ناشناس گفت:

    بار معنايي جملات ايتا… دستغيب بسيار است، لحظاتي در اين مفاهيم تأمل کنيم.

  18. مصطفی گفت:

    درود و سلام بر مراجع ازاد اندیش و غیر حکومتی

  19. تبریز سرفراز گفت:

    به نام خدای رسوا کننده منافقین.سید روحانی آقای دستغیب حکم نوری در تاریکی خبرگان هستند و مصداق حدیث نورانی امیرالمومنین علیه السلام که فرمودند اگر دیدی تمام دنیا به یک سمت میروند و تو به سمت دیگر اگر راهت را درست میدانی به راه خودت ادامه بده.
    جناب بسیجی که حقوق از بیت المال میگیری که در اینجا ادای وظیفه بنمایی پیشاپیش جواب شما را دادم.

  20. ناشناس گفت:

    خودتان قضاوت کنید چنین شخصی آیت خداست یا شخصی که مردم را گوساله و بزغاله مینامد .

  21. احمد نورمحمدي گفت:

    خدا را شكر ، هنوز اينگونه افراد پيدا ميشوند.

  22. سبز لجنی گفت:

    مرگ بر فتنه گران. مگر صواد ایشان چه قدر است که برای کشور تایین تکلیف می کنند. و با سخنانشان آب به آسیاب فتنه گران می ریزند.

    • رشيد گفت:

      سوادشان اينقدري هست كه سواد را ننويسند صواد
      وتعيين را ننويسن تائين
      و آب را به آسياب فتنه گران حقيقي كه مثل چاپلوسان آب به آسياب …
      و مجيز گويان …و … و مافياي نظامي مالي يا همان …. نريزند
      مشكل تو با سوادشونه ؟ اگه يه باسواد پاچه خار نباشه چي ؟ قبولش ميكني ؟
      از اسمي كه انتخاب كرده اي (سبز لجني )معلومه كه چقدر رنگ سبز كفرتو در مياره

  23. ج-ح گفت:

    ای مرجع بزرگ و آزاده درود خداوند بر تو و نیاکان پاک نهادت باد که درس استقامت و شکوه ایستادگی در برابر طاغوت را به شاگردانت آموخته ای و هزاران آفرین بر روحانیون واقعی که در قحطی غیرت و ایستادگی مشق عشق می نمایند ما این علویان مردم مدار و خدا ترس را دوست داریم و به این گونه روحانیتی می بالیم باشد آنانکه عمری به نام دین خدا و علی و حسین در گوشمان می خواندند اکنون از پیروی هوای نفس و ستایش ظلم و ظالم برگردند

  24. افشین گفت:

    از حرفهای … حالم گرفته بود، اومدم اینجا، که شاید نزدیکترین جا به مهندس موسوی باشه، یه خورده آروم شم، یا حسین، میر حسین

  25. زنده باد سبز گفت:

    زنده باشید آقای دستغیب،ما به وجود شما افتخار می‌کنیم ،خوشا به سعادت شیرازی‌ها که چنین مرجعی دارند ما مشهدی‌ها این علم الهدی رو داریم اون کجا آیت الله دستغیب کجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تفاوت از زمین تا آسمان است

  26. علي گفت:

    اسلام به اين طرز فكرها نياز دارد، نه آن آقايي كه … مرتب حرفهاي تكراري مي زند. يكي نيست … بپرسد با استناد به كدام اصل قرآني به موسوي، خاتمي و كروبي اتهام بي بصيرتي مي زنيد.
    …روزگار است آن كه گه عزت دهد گه خوار دارد- چرخ بازيگر از اين بازيچه ها بسيار دارد.

  27. ناشناس گفت:

    جناب آقای سعید عسکری خیلی ممنون از خاطره جالب و پند آموزی که نقل کرده بودید. از رهبرانی مثل ماهاتماتیر محمد مردمی مانند خود او پرورش می یابند و از نوع دیگر رهبران نوع دیگری مردم. دوستی میگفت که در یک شرکت مهندسی کار میکردم گاهی دیده بودم که چند نفری که همیشه دور رئیس شرکت بودند دستشان را مثل زیر سیگاری جلو او میاوردند تا خاکستر سیگارش را خالی بکند. و جالب اینکه رئیس شرکت هم به جای توبیخ یا بی اعتنائی به آنان اینکار زشت و مشمئز کننده را میکرد. برای من همیشه این سئوال بود که چرا جامعه ما اجازه تولید چنین روحیه ها و چنین فضائی را به مردم خود میدهد؟ ولی الان برایم به نوعی روشن شده است که تیرگی و مسمومیت و آلودگی این آب که میتوانست زلال و پاک باشد قطعا از پائین دست نیست. پائین دست خود قربانی این ماجرای بسیار تلخ است. در همین چند سال اخیر چقدر به دامنه بی اعتمادی و دروغ و فریبکاری در جامعه ما افزوده شده است؟ حرف هم بزنید میگویند این مصداق جنگ نرم است و چه و چه. به کجا به دروغ رانده میشوند؟

  28. علی گفت:

    درود بر شما و بر تمام کسانی که از حق دفاع میکنند وزیر بار ظلم نمیروند این است راه ائمه اطهار که در مقبل حاکم ظالم باید ایستاد راه شرف وانسا نیت هم همین است باید در مقابل … ایستاد وروشنگری کرد ما این همه خون نداده ایم واین همه سختی را تحمل نکرده ایم که شاه را بیرون کنیم وبه جای … وبدتر از او بر مه حاکم شود

  29. فدایی سید علی محمد دستغیب گفت:

    درود بر آیت الله دستغیب در ضمن دوستان عزیز می توانند عکس های ایشان را از سایت http://www.qoba.ir دریافت کنند

  30. امید آزادی گفت:

    به شما شیرازیها بهخاطر همچین مرجعی می بالم.

  31. سبز یعنی استقامت تا بهار گفت:

    درود خدا بر مرجع سبز ما و شاگردان با بصیرت ایشان

  32. ناشناس گفت:

    سلام بر مرجع بزرگوار شیعه حضرت آیت الله دستغیب عزیز من از ایشان واقعا التماس دعا دارم و دعاگوی ایشان هستم

  33. Abbas گفت:

    Omidvaram ke aghaya dastghayb, aghaya khamenei ra davat be mobahele bekonand. Albateh aghaya karrubi peyshnahade yek mobaheleye siasi ra be aghaya khamenei dandand, anja ke goftand ejazeya yek rahpaymayee be ma dar kaveer Qum bedaheed, va hameyan shoma beravand dar meydan azadi ta bebemim hajm har goroh chist. aghaya kamenei mobaheleya sisasi ra napazeroftand. ishan ke be etabar khodeshan janeshin khoda dar zameen hastand, aya mobaheleye deynee ra mepazerand

  34. سبز نبوی گفت:

    قابل توجه آقای لجنی با (ص) واد!!!!!!!
    حضرت آیت الله دستغیب بیش از سی جلد تالیفات عربی و قریب به ده جلد تالیفات فارسی دارند. تالیفات عربی ایشان در زمینه های فقه، اصول و رجال است که شرح بر تمام کتاب عروة الوثقی، کتاب جواهر الکلام، و کتاب کفایه الاصول است. و تالیفات فارسی ایشان شامل اصول اعتقادات کتب تفسیر و اخلاق است.
    قریب به 25 سال است که به تدریس خارج فقه و اصول اشتغال دارند.
    در سه مدرسه برادران و دو مدرسه خواهران بیش از 500 شاگرد دارند.
    تا قبل از انتخابات کمتر مدرسه و اداره و مسجدی را در شیراز می یافتی که شاگردان ایشان به تبلیغ در آنجا مشغول نباشند و بعد از انتخابات برعکس.
    مدرسه های علمیه تحت نظر ایشان بیشترین شهید (80 نفر) طلبه را تقدیم به انقلاب و اسلام ناب محمدی کرده است.
    مسجد قبا شیراز کانون رفت و آمد مستمر 3000 شهید شهر بوده است که از این تعداد 996 شهید از اصحاب مسجد بوده است. به همین جهت از حضرت ایت الله دستغیب به عنوان پدر معنوی شهیدان شیراز نام برده می شود.
    بعد از شهادت شهید محراب به عنوان نماینده مردم شیراز در خبرگان انتخاب شد.
    بیش از 50 نفر از شاگردان حضرت آیت الله یا مجتهدند یا قریب الاجتهادند.

  35. میکروب گفت:

    درود بر مرجع سبز

  36. ناشناس گفت:

    ديشب سريال مختارنامه ديدني بود؛ نعمان حاكم كوفه داماد خود مختار را به خاطر اينكه در خانه خود به اهل فتنه (حضرت مسلم) پناه داده سرزنش مي كرد.

  37. اسماعیل بابایی گفت:

    طلاب بدهکار دولت نمی تواند از حق دفاع کند استقلال روحانیت یعنی اسلام ناب محمدی بودن وی.

  38. علی از کرمان گفت:

    من مدتهاست که حوصله شنیدن دروغگوئیهای رسانه ملی را ندارم و روزنامه های خودسانسور و متملق گوی را نمیخوانم ولی بر حسب اتفاق در جاده بودم و مشغول شنیدن رادیو وقتی تعریف و تمجیدها و برخی سخنان را شنیدم در یک لحظه فکر کردم امام زمان ظهور کردند زیرا ان تعاریف و تمجیدها را که شنیدم نا خود اگاه دچار این حس شدم ولی بعد از چند لحظه با خودم فکر کردم یادم امد که وقتی جد بزرگوار حضرت مهدی عج امام اول شیعیان عده ای در جلو و عده ای در پشت سر ایشان ان حضرت را همراهی میکردند با صراحت هر چه تمامتر با انها فرمودند من از این حرکت انها ناراحتم فهمیدم که نه این کارها مال ادمهای بزرگ نمی باشد و در شان و منزلت انها نیست تازه متوجه شدم که…