سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » نماینده کاشمر: وعده‌های دولت در سفرهای استانی، هنوز محقق نشده است...

نماینده کاشمر: وعده‌های دولت در سفرهای استانی، هنوز محقق نشده است

چکیده :در دور اول سفرهاي استاني دولت نهم چندين پروژه براي کاشمر تصويب شده که تاکنون اجرايي نشده است، خشکسالي گريبان مردم را گرفته و هنوز اعتبارات خشکسالي ابلاغ نشده...


نماينده کاشمر در مجلس با انتقاد از ابلاغ نشدن اعتبارات خشکسالي گفت: اگرچه برآورد دقيقي از حجم خسارت خشکسالي انجام نشده، اما حجم خسارات بالاست.

محمدرضا خباز در گفت‌وگو با ايسنا، خاطر نشان کرد: خشکسالي گريبان مردم را گرفته و هنوز اعتبارات خشکسالي ابلاغ نشده است.

وي با بيان اينکه مردم حتي آب کشاورزي خود را از طريق تانکر تامين مي کنند، گفت: بيشتر محصولات کشاورزي منطقه از بين رفته است و از محصولات کشاورزي منطقه فقط زعفران مانده، چرا كه آب زيادي لازم ندارد.

خباز با بيان اينكه در جلسه اي که با وزير کشور داشتيم، دستورخريد تانکر داده شد، تصريح كرد: تا تانکر خريده نشود و آب به دست مردم نرسد، کاري به انجام نخواهد رسيد.

اين عضو فراكسيون خط امام(ره) مجلس، با انتقاد از برخي عملکرد‌ها در اين زمينه گفت: حتي اعتبارات سرمازدگي که در ابتداي سال رخ داد، ابلاغ نشده است و مردم در سختي به سر مي برند اين مسئله بارها به مسوولان منتقل شده، اما تا به حال موثر واقع نشده است.

خباز با اشاره به اينکه در دور اول سفرهاي استاني دولت نهم چندين پروژه براي کاشمر تصويب شده که تاکنون اجرايي نشده است، در عين حال از اين خلف وعده انتقاد كرد و اضافه كرد: از جمله پروژه‌هايي که با وجود آنکه وعده آن توسط مسوولان داده شده ولي متاسفانه تاکنون اجرايي نشده است، مي‌توان به پروژه هاي فرودگاه شهيد مدرس، راه آهن تربت حيدريه به سبزوار، دو بانده کردن محور شادان ـ انارک به طول 110کيلومتر که تنها 13 کيلومتر آن اجرا شده است، شهرک صنعتي خليل آباد، ‌بيمارستان خليل آباد، سي تي اسکن بردسکن، مسکن مهر خليل آباد و … اشاره کرد.


4 پاسخ به “نماینده کاشمر: وعده‌های دولت در سفرهای استانی، هنوز محقق نشده است”

  1. mami گفت:

    اين نماينده چقدر خوش خيال تشريف دارن!!! بذارين افغانستان و ونزوئلا و لبنان و….. پول بي زبون مارو خرج كنن اگه اضافي موند به شما هم ميدن!!!!!!!!!!!

  2. mohammad گفت:

    آقاي خباز كي به كاشمر مياد كه كارهاي دولت را بيبند هر وقت هم كه تشريف مي آورن دنبال اين هستن كه كدام يك از طرفدار هاي خود وارد آموزش وپرورش يا دستگاههاي دولتي كند چرا كارهاي انجام شده را نمي گويد

  3. حسام گفت:

    دوستان کلمه ای تنها راه مبارزه با دولت جهل تزریق آگاهی و تنها راه حقیقت رسوایی دروغگوست .
    اتفاقا با بیان دروغگویی ها و خلف وعده های دولت نهم و دهم عامه مردم نسبت به این پدیده روشنتر میشوند .
    ایران فقط تهران نیست و مردم فقط دانشجویان نیستند .
    موفق باشید

  4. کریم خان زند گفت:

    با سلام خدمت دوستان

    من جون از نزدیک با کارای اینا درگیرم میدونم دارن چیکار می کنن هیج کدوم از برنامه هاشون در راستای برنامه چهارم و حالا هم برنامه پنجم نیست کشور حداقل به 30 سال قبل برگشته با این همه توان علمی و درآمد نفتی باید تا حالا جز 10 کشور قدرتمند اقتصادی بودیم. این وعده های خلاف برنامه هم عملی نمیشن و فقط فریب عوام رو دنبال میکنن از شما دوستان خواهش دارم به هر چه رسواتر کردن این دولت دروغ و تزویر وشناساندن آن به مردم کمک کنینم این وظیفه ماست من از مدیر سایت خواهش دارم یک انجمن برای گفتگو و برنامه ریزی راه بندازن تا در این خفقان بتوان با هم کیشان به مذاکره نشست.