سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » عضو جبهه اصول‌گرايان منتقد: جرياني با اتكا به امكانات خود سعي در مصادره اصولگرايي دارد...

عضو جبهه اصول‌گرايان منتقد: جرياني با اتكا به امكانات خود سعي در مصادره اصولگرايي دارد

چکیده :در گوشه‌وكنار شاهديم كه جرياني قصد دارد در روحانيت و مرجعيت انشعاب ايجاد كند/جريان افراطي و اصولگراياني در كنار اصولگرايان هستند كه بنام اصولگرايي به دنبال كسب قدرت هستند....


عضو جبهه اصول‌گرايان منتقد گفت: جرياني با اتكا به امكانات خود سعي در مصادره اصولگرايي و ايجاد انحراف دارد.

به گزارش ایلنا، حسين كنعاني مقدم ، در خصوص هشدارهاي اخير برخي از اصولگرايان نسبت به عملكرد طيف افراطي در جريان اصولگرايي،گفت: از دو سال پيش در اين خصوص اخطار داديم كه جرياني با انحرافات فكري به اصولگرايي نفوذ كرده و با اتكا به امكانات خود سعي در مصادره اصولگرايي و ايجاد انحراف دارد و اين موضوع اخيراً خود را نشان داده است.

وي با اشاره به مسائلي همچون مكتب ايراني، بزرگنمايي كوروش، انداختن چفيه بر گردن سرباز هخامنشي، مذاكره با آمريكا و بحث‌هايي در رابطه با مردم اسرائيل، افزود: در گوشه‌وكنار شاهديم كه جرياني قصد دارد در روحانيت و مرجعيت انشعاب ايجاد كند.

دبير‌كل حزب سبز ايران ادامه داد: در همين راستا اخيراً شاهد عكس‌العمل روحانيون و اصولگرايان ريشه‌دار و مخلص در مجلس، دولت و حتي وزرا هستيم. اميدواريم اين جريان با طرد از سوي رئيس جمهور و عقلاي اصولگرايي، منزوي شود.

وي تاكيد كرد: اگر جريان افراطي كنار زده شود شاهد جهشي بزرگ در اصولگرايي خواهيم بود كه منجر به خدمت بهتر به ملت ايران مي‌شود.

كنعاني‌مقدم جريان افراطي مذكور را اصولگراياني در كنار اصولگرايان ناميد كه با اين نام به دنبال كسب قدرت هستند،گفت: اين در حالي است كه اصولگرايي بر مبناي تعريف مقام معظم‌رهبري با شاخصه‌هاي ارزشي خود به دنبال منافع مردم و كشور است.

وي انحراف فكري اين جريان افراطي را از جمله در بحث طريقت و تبعيت از روش طريقت ناميد و گفت: برخي از اينها معتقدند كه اتصال به خدا به تنهايي امكان‌پذير است و نيازي به شريعت و ولايت نيست.

وي ابراز اميدواري كرد كه رئيس‌جمهور نسبت به اين جريان عكس‌العمل صريح نشان دهد.

كنعاني‌مقدم با بيان اينكه اين انحراف فكري ممكن است از يك سو به انجمن حجتيه و از سوي ديگر به منافقين بازگردد، گفت: مواضع رئيس جمهور در مقابل اين جريان به عنوان يك سوال در ميان اصولگرايان مطرح است.

وي از جمله آسيب‌هاي اين جريان فكري را ايجاد اختلاف و به حاشيه راندن مسائل اصلي دانست و گفت: شايد خواست دشمن نيز اين است كه در مقابل يك ايران ضعيف قرار گيرد تا ايراني يكپارچه و متحد ، به همين دليل است كه اين موضوع بايد هر چه سريعتر حل شود.

دبير‌كل حزب سبز با تاكيد بر انسجام جبهه داخلي و شكل‌گيري جبهه ايستادگي در مقابل دشمن لازمة اين امر را كنار زدن عناصر افراطي در جريان اصول‌گرايي عنوان كرد.


2 پاسخ به “عضو جبهه اصول‌گرايان منتقد: جرياني با اتكا به امكانات خود سعي در مصادره اصولگرايي دارد”

  1. ناشناس گفت:

    صندلی پرتاب مطهری، را برای شما آماده خواهند کرد!؟ آماده‏اید؟ اینها جز «من» چیزی نمی‏بینند!

  2. ناشناس گفت:

    این حزب سبز هم معلوم نیست از کجا سبز شده است شاید ریشه در سپاه وبسیج یا انصار حزب الله دارد . البته اینکه مواضع انتقادی نسبت به دولت غیر قانونی دارد بد نیست ولی بنظر میرسد خیلی موذیانه میخواهد عناصر اصلی مسبب فجایع واوضاع نابسامان وبحرانی کشور را نجات دهد وکاسه کوزه ها را سر ملا” ومترفها بشکند. این حزب سبز معلوم نیست تا کنون چه فعالیتی داشته و موسسین ان چه کسانی هستند و چندنفر عضو دارد . این اقا تا کنون از حقوق پایمال شده مردم و حقوق احزاب واقعی قانونی که توسط سرکوبگران پایمال شده چه دفاعی کرده است . خدا کند این ژستهای انتقادی توسط باصطلاح اصول گرایان نوع جدیدی از عوامفریبی و زمینه سازی برای کسب قدرت در اینده وادامه راه اقتدار گرایان ومخالفان ازادی وحاکمیت قانون نباشد.البته مردم سبز ایران هوشیارتر واگاهتر از انند که فریب عناوین وادعاهای توخالی را بخورند. البته جنبش سبز خودبخود همه تشکلها وافرادی را که حقیقتا به کزامت ذاتی انسانها وحق تعیین سرنوشت مردم و حاکمیت مساوی قانون برای همه عملاملتزم باشندشامل میشودوبه انها احترام میگذارد.