سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » مدیرعامل هما: بلیت هواپیما از این هم گران‌تر می‌شود!...

مدیرعامل هما: بلیت هواپیما از این هم گران‌تر می‌شود!

چکیده :مسئولان دولتی وعده داده بودند که قیمت بلیت هواپیما پس از اجرای طرح هدفمندی یارانه‌ها، دیگر افزایش نخواهد یافت، اما مدیرعامل هما گفت: موضوع افزایش فعلی نرخ‌های بلیت هواپیما به هدفمند کردن یارانه‌ها ارتباطی ندارد و درصورت افزایش قیمت سوخت ناشی از اجرای هدفمندسازی یارانه‌ها، به تناسب آن مجددا قیمت بلیت‌ها افزایش خواهد...


در حالی که مسئولان دولتی پیش از این وعده داده بودند که قیمت بلیت هواپیما فقط یک بار افزایش می‌یابد و پس از اجرای طرح هدفمندی یارانه‌ها، دیگر افزایش نخواهد یافت، مدیرعامل هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد افزایش 30 درصدی قیمت بلیت هواپیما ارتباطی به قانون هدفمندسازی یارانه‌ها ندارد و با افزایش قیمت سوخت در جریان هدفمند شدن یارانه‌ها، قیمت بلیت‌ها باز هم افزایش خواهد یافت.

‘فرهاد پرورش’ مدیرعامل هما در حاشیه مراسم افتتاح مرکز آموزش هتل‌های هما به ایرنا گفت: موضوع افزایش فعلی نرخ‌های بلیت هواپیما به هدفمند کردن یارانه‌ها ارتباطی ندارد و درصورت افزایش قیمت سوخت ناشی از اجرای هدفمندسازی یارانه‌ها به تناسب آن مجددا قیمت بلیت‌ها افزایش خواهد یافت.

وی درباره زیاندهی شرکت‌های هواپیمایی در سال‌های اخیر، افزود: افزایش 30 درصدی قیمت بلیت هواپیما براساس خواسته شرکت‌های هواپیمایی بوده که قبل از سال 89 درخواست شده است.

مدیرعامل هما در عین حال گفت: براساس برنامه پنجم توسعه پیش بینی شده طی سه سال نرخ‌ها به شرایط عادی برسد.
پرورش با بیان اینکه افزایش 30 درصدی قیمت بلیت‌ها فقط در پروازهای داخلی اعمال شده ، افزود: اکنون اغلب پروازها به اکثر نقاط مختلف کشور با ظرفیت بالای 94 درصد انجام می‌شود و برای اینکه صنعت هواپیمایی بتواند در کنار صنعت گردشگری زیرساخت‌های مورد نیاز را تامین کند، نیاز به بازسازی ناوگان خود دارد.

مدیرعامل هما با طرح این ادعا که تاکنون قیمت بلیت هواپیما تناسبی با سایر قیمت‌ها در بخش حمل و نقل و حتی گردشگری نداشت، ابراز امیدواری کرد شرکت‌های هواپیمایی بتوانند با افزایش قیمتی که دولت با آن موافقت کرده، مقداری از زیرساخت‌های خود را بهبود بخشیده و هواپیماهای مناسب‌تری را وارد ناوگان خود کنند.

وی درعین حال گفت: درخواست شرکت‌های هواپیمایی برای افزایش قیمت بلیت بیشتر از 30 درصد بوده است.


2 پاسخ به “مدیرعامل هما: بلیت هواپیما از این هم گران‌تر می‌شود!”

  1. 349 گفت:

    بابا از این پول بلیت هفتاد درصدش که باید نذر امامزاده می شه وگرنه این هواپیماها را با این نبود قطعات یدک و خرابی فقط خدا نگه می داره

  2. برادر سبز گفت:

    نه دیگه ما راضی نیستیم شما ضرر کنید. اگه اجازه بدید پول بلیط ” تهران – ونکوور ” لوفت هانزا رو برای پرواز ” تهران – رشت ” هما پرداخت کنیم !! شاید خدا خواست و بعد از 6 ساعت تاخیر به سلامت “یه جایی” طرفهای اصفهان به زمین نشست و مسافران فقط زخمی بشن !!