آیتالله خزعلی: باید به گوش سران فتنه سیلی زد!
چکیده :"سپاه و بسیج در سال گذشته ثابت کردند که اغتشاش گران وابسته به مثلث شوم آمریکا، اسرائیل و انگلیس میباشند. اگرچه باید برای هدایت فریب خوردگان فتنه سال گذشته دعا کرد، امّا به گوش سران فتنه سیلی محکمی باید...
ابوالقاسم خزعلی با متهم کردن موسوی، کروبی، خاتمی و سایر کسانی که آنها را “سران مزدور فتنه” نامید، به “آتش افروزی و خیانت”؛ گفت: اگرچه باید برای هدایت فریب خوردگان فتنه سال گذشته دعا کرد، امّا به گوش سران فتنه سیلی محکمی باید زد!
به گزارش شبکه ایران وابسته به روزنامه رسمی دولت، آیت الله خزعلی که به مناسبت شهادت امام صادق(ع) در مسجد جامع سبزوار سخنرانی میکرد، انتقادات تندی را علیه موسوی، کروبی، خاتمی و سایر کسانی که آنها را سران فتنه نامید، مطرح کرد.
خزعلی که رئیس بنیاد بین المللی غدیر است، در قسمتی از سخنان خود به حوادث بعد از انتخابات دهم ریاست جمهوری اشاره کرد و گفت: اگرچه باید برای هدایت فریب خوردگان فتنه سال گذشته دعا کرد امّا به گوش سران فتنه سیلی محکمی باید زد.
آیت الله خزعلی همچنین مدعی شد: سپاه و بسیج در سال گذشته ثابت کردند که اغتشاش گران وابسته به مثلث شوم آمریکا، اسرائیل و انگلیس میباشند.














آقا. موسوی و … را اعدامش کنید. اما قبل از آن، دروغگو را مردانه برکنار کنید و حامیانش را و کسانی که در برابر قانونشکنیهای مکررش جز حمایت ندارند. نشان لیاقت و دیانت و ادب مال شما.
مثلث شوم فقط با دولتهاي ملي مشكل دارد.چون باعث توسعه ي كشور ميشوند وامكان تجاوزشان را ازبين ميبرند.وبه خاطر پشتوانه ي مردمي نميتوانند از ايشان امتياز بگيرند.
به احترام پسر حضرت آیت الله،جناب آقای مهدی خزعلی که انصافأ شجاعانه در کنار مردم ایران ابوذر وار فریاد زدند و مورد آزار واذیت،توهین و بازداشت قرار گرفتند تقاضا میکنم کامنتی نگذارید.
خداوند شفایش دهد
بخشش از ویژگی های جنبش سبز است آیت الله خزعلی را به پسرش می بخشیم.
بخشش از ویژگی های جنبش سبز است آیت الله خزعلی را به خاطر حرمت پسرش می بخشیم .
chera nabayad comment bezarim?
مادر اين سادات هم به بهانه فتنه گري سيلي خورد.
اين چيز عجيبي نيست!!!
آقا یا خانم حق گزار! با پیشنهاد شما موافقم و فقط می خواستم اضافه کنم که “سیلی نقد به از حلوای نسیه است”.
سپاه و بسیج در سال گذشته ثابت کردند که اغتشاش گران وابسته به مثلث شوم آمریکا، اسرائیل و انگلیس میباشند.
اگر روزی دستی به “ظلم سیلی زدن به مظلوم” آلوده شد باید آنرا از آرنج قطع کرد. تردید نکنید.
جناب خزعلی! عفاک الله
چرا از روز سوال و جواب قیامت نمی ترسی؟
چرا نا آگاهانه صحبت می کنی؟
احسنت
شما براي فريب خوردها دعا كن ببين به چه جماعتي اضافه ميگردد دم پسرت گرم
فتنه گران محبوب درسال 88 کمر دیکتاتوری را شکستند.
به احترام فرزند دلیرش کامنتی نمیگذارم
به حرمت پسر ایت الله خزعلی برای ایشان دعا کنیم که عاقبت به خیر شود…….
(به متن سخنرانی وی در دانشگاه بو علی مراجعه شود)ولی بعدا گفت که اشتباه می کرده!!!
پيشنهاد جالبي است به احترام پسرش از او ميگذريم اما دستي را که دراز شود قطع ميکنيم