سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » رحيمي: تا خشكيده شدن كامل فساد اداري بايد مبارزه كرد...

رحيمي: تا خشكيده شدن كامل فساد اداري بايد مبارزه كرد

چکیده :معاون اول احمدی نژاد که یکی از متهمان پرونده فساد مالی است که مدت‌ها است به دستور رهبر مسکوت مانده‌ است، امروز مدعی شد: تا خشكيده شدن كامل فساد اداري بايد مبارزه...


معاون اول احمدی نژاد که یکی از متهمان پرونده فساد مالی است که مدت‌ها است به دستور رهبر مسکوت مانده‌ است، امروز مدعی شد: تا خشكيده شدن كامل فساد اداري بايد مبارزه كرد.

به گزارش ايلنا، محمدرضا رحيمي در جلسه روز دوشنبه ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادي، خدمت به مردم را “بالاترين افتخار كارگزاران نظام” دانست و گفت: اگرچه كاهش چشمگير فساد اداري خوشايند است، اما بايد تا خشكيده شدن كامل آن مبارزه كرد.

در اين جلسه معاون توسعه مديريت و سرمايه انساني با ارائه گزارشي از اطلاعات مربوط به مفاسد اداري، اجراي طرح‌هايي مانند دولت الكترونيك، واگذاري‌هاي اصل 44، گسترش نظارت بر ادارات و سياست‌گذاري‌هاي دولت نهم و دهم را در ارتقاء سلامت اداري كشور موثر دانست.

از ابتداي دولت نهم تاكنون 70 جلسه ستاد هماهنگي مبارزه با مفاسد اقتصادي تشكيل شده است كه از اين تعداد 24 جلسه در يك سال اخير به رياست رحیمی بوده است.

این در حالی است که شخص معاون اول، از متهمان پرونده فساد بزرگ اقتصادی و زد و بند مالی بوده و قوای قضاییه و مقننه، علیرغم مستندات و وعده های مکرر، بدلیل اِعمال نفوذ و دستور نهادهای فراقانونی، نتوانسته اند به اتهامات وارده رسیدگی کنند.


5 پاسخ به “رحيمي: تا خشكيده شدن كامل فساد اداري بايد مبارزه كرد”

  1. ياشار گفت:

    مگر نميشود که کسي چيزي بدزدد و در همان حال در کوچه و خيابان بدود و فرياد برآرد که ” آي دزد ، آي دزد ، بگيريدش آي دزد … ” ؟!

  2. طرفدار میرحسین گفت:

    به قول عبید زاکانی: گربه شد عابد و زاهد و مسلمانا

  3. پولدار گفت:

    تكبير!چه كوبنده و ماشالله آب و كود شما خوب بوده كه تاحالا نخشكيدي!

  4. ناشناس گفت:

    تكبير!چه كوبنده و ماشالله آب و كود شما خوب بوده كه تاحالا نخشكيدي!

  5. بسیجی خمینی گفت:

    جناب آقای رحیمی به این منظور بنده ناقبل پیشنهاد می کنم : رسم پسندیده ” هاری گاری ” در میان ژاپنی ها در میان جماعت جنابعالی و خود شما البته ، باب شود مقبول خواهد بود . مبارزه با فساد با خودکشی جمعی همگی شماها ، قطعا شرافت شما را ثابت خواهد کرد و در مبارزه با فساد گامهای بلندی برداشته خواهد شد .