سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » احمد جنتی: دروغ گناه کبیره است، تهمت جایز نیست و حفظ آبروی مسلمان واجب است...

احمد جنتی: دروغ گناه کبیره است، تهمت جایز نیست و حفظ آبروی مسلمان واجب است

چکیده :جنتی گفت:"غيبت و تهمت و دروغ گناهان كبيره است. بايد حواس خود را جمع كنيم، زخم زبان به كسي نزنيم و توهين نكنيم، هتك حيثيت از اشخاص نكنيم، آبروي مسلمانان محترم است تا جايي كه مي‌توانيم بايد آبروي اشخاص را حفظ...


احمد جنتی که چندی پیش ادعایی مبنی بر دریافت یک میلیارد دلار از آمریکا توسط  عد ه ای که او “سران فتنه” خوانده بود را مطرح کرده بود، پس از  اعتراض و واکنش شدید بسیاری از فعالان سیاسی از گروه های مختلف در جامعه امروز با استفاده از تریبون نمازجمعه توصیه کرد:”  حرف‌هایی که موجب نشر شایعه و اختلاف می‌شود و اذهان را مشوه می‌کند، جایز نیست. حرفی که موجب اختلاف در میان گروه‌ها می‌شود، نباید زده شود و کسی که این سخنان را می‌گوید باید نهی شود و اگر گوش نکرد باید آن جلسه را ترک کنیم.”

دبير شوراي نگهبان گفت: مردم ما هر جا ببينند آمريكا بر كاري اصرار دارد، مي‌فهمند كه آن كار به ضررشان است و برعكس هرجا كه آمريكا نمي‌خواهد كاري انجام شود، مي‌فهمند آن كار به نفع‌شان است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) آيت‌الله احمد جنتي در خطبه نماز جمعه تهران با گراميداشت 26 مرداد سالروز آزادي اسراي ايراني اظهار كرد: من اين روز را به آزادگان به دليل مقاومت‌ها و ايستادگي‌هاي‌شان تبريك مي‌گويم و واقعا اين نعمتي بود كه خدا داد و اين افراد آزاد شدند.

وي افزود: اين آزادگان قدر خود را بدانند؛ در اين زندان‌ها با خدا مناجات مي‌كردند، آثار اين‌ها را حفظ كنند و مراقب باشند كه مسايل دنيايي باعث نشود كه گذشته‌ شان باطل شود. از مردم عزيز هم مي‌خواهم كه قدر اين‌ها را بدانند و از خاطرات آن‌ها استفاده كنند. از اولادشان هم مي‌خواهم كه بدانند پدران‌شان چه تلاش‌هايي كردند تا تماميت ارضي ما حفظ شود و دشمن ذليلانه از كشور خارج شود. آزادگان افتخاري براي ملت و اسلام و انقلاب و مملكت ما هستند.

وي هم‌چنين يادآور شد: 28 مرداد سالروز كودتاي ننگين آمريكايي‌ها به كمك انگليسي‌هاست كه خيانت بسيار بزرگي به اين مملكت و كشور شد. شاهي كه فرار كرده بود و مردم از فرارش خوشحال بودند كه اين شر از سرشان باز شده بود، با يك كودتاي نظامي ننگين، اين انسان نالايق و بي لياقت و با فسادهاي گوناگون، به كشور برگردانده شد و مردم را نااميد و عزادار كردند و مردم غصه خوردند كه چرا اين سايه‌ شوم برگشت.

امام جمعه موقت تهران تصريح كرد: قبل از كودتاي 28 مرداد پاي آمريكايي‌ها باز نبود، اما از آن روز پاي اين‌ها باز شد و آن بلاها را بر سر مردم آوردند، قبل از پيروزي انقلاب هرچه خواستند كشتند، شكنجه و زنداني كردند و بعد از پيروزي انقلاب هم همين كارها را دنبال مي‌كردند.

وي با انتقاد از كساني كه طرفدار مذاكره با آمريكا هستند، گفت: نمي‌دانم چرا برخي وقتي به آمريكا مي‌رسند، خيلي شل مي‌شوند. يكي از مشكلات فتنه هم اين بود كه اين فتنه‌گران مي‌خواستند هر طور شده راه را براي مذاكره با آمريكا باز كنند و ملت ما اين دشمني‌ها با آمريكا را كنار بگذارد. شما جنايات آمريكا را فراموش كرده‌ايد؟ خيال مي‌كنيد اين‌ها آدم شده‌اند؟ اين‌ها همان هستند، هرچه هم بتوانند دست از دشمني با ما برنمي‌دارند. اگر جايي حرفي زده‌اند و چراغ سبزي نشان داده‌اند، حقه‌بازي و تقلب است. اين‌قدر خيانت و جنايت كرده‌اند كه اگر عده‌اي شروع كنند و جنايت‌هاي آمريكا در طول اين مدت به مردم ايران را بنويسند، چند جلد كتاب ارزنده مي‌شود، البته پراكنده اين‌ها را نوشته‌اند اما اگر جمع شوند و با عنوان جنايات آمريكا منتشر شود، كار خوبي است.

وي تصريح كرد: تحريم‌هاي آمريكا ادامه دارد، آن‌ها دست برنمي‌دارند و مشكلات جدي ايجاد و خيال مي‌كنند كه مردم با اين مشكلات از پاي در مي‌آيند و تسليم مي‌شوند، نمي‌دانند با چه مردمي طرف هستند. آن‌ها مردم ايران را نمي‌شناسند مردم ما هر جا ببينند آمريكا بر كاري اصرار دارد، مي‌فهمند كه آن كار به ضررشان است و برعكس هرجا كه آمريكا نمي‌خواهد كاري انجام شود مي‌فهمند آن كار به نفع‌شان است.

جنتي گفت: در اين تحريم‌ها مسوولين و مردم هوشيارانه و آگاهانه ببينند آن‌چه كه باعث مي‌شود اين تحريم‌ها اثر خود را بگذارد آن را از بين ببرند از جمله اختلاف. اگر اختلافي در مملكت و چه در مقامات بالا و سران و قشرهاي پايين و ميانه آمد، زمينه‌ساز اثرگذاشتن تحريم‌ها مي‌شود، ما بايد با همه وجود از وحدت كلمه حمايت كنيم و وحدت كلمه در جامعه اسلامي از خواسته‌هاي ما و از نداهاي امام(ره) بود كه تا به حال موفقيت خوبي داشته‌ايم.

وي با تاكيد بر « كسب رضايت مردم توسط مسوولين» گفت: اگر شما واقعا خدمتگزار هستيد و به حقيقت اين مردم را ذي حق مي‌دانيد رضايت اين مردم را بايد فراهم كنيد امام فرمودند رضايت مردم رضايت خداست. ببينيد كار مردم كجا گره خورده آن را باز و مردم را در گره‌گشايي راهنمايي كنيد، مشكلاتي هم هست كه مردم نمي‌توانند حل كنند، شما بايد آن را حل كنيد. اگر دنبال رضاي خدا هم هستيد، اين را انجام دهيد.

وي يادآور شد: به عده‌اي كه گاهي حركت‌هاي سياسي گوناگوني مي‌كنند مي‌گويم؛ اگر آينده براي خود مي‌خواهيد خدمت كنيد. مردم ما هوشيار، قدرشناس، قدردان، آگاه و با بصيرت هستند. اگر روزي راي مردم را خواستيد اين راي از قبل آماده مي‌شود، اگر مردم بخواهند به شما راي دهند، اگر نخواهيد بياييد هم به شما التماس مي‌كنند. اگر دنبال مسايل ديگر به غير از خدمت هم هستيد، بدانيد كه مردم از شما خدمت نمي‌خواهند و به شما اعتماد نخواهند كرد و به شما راي نمي‌دهند و اگر اشتباه كردند و به شما راي دادند آن راي خود را پس مي‌گيرند.

امام جمعه موقت تهران در ادامه با تاكيد بر توجه به مسايل اصلي در كشور گفت: در مملكت ما مسايلي ريشه‌اي و بنيادي است و برخي شاخه‌اي و فرعي. به مسايل حاشيه‌اي نه روزنامه و نه صداوسيما و نه دستگاه‌هاي ديگر نپردازند. ما مسايل اصلي كم نداريم. اين‌ها بايد در برابر چشم‌مان باشد. درد را ببينيم و آن را دوا كنيم. يكي از اين مسايل مهم مساله پيشرفت عدالت در دهه‌ چهارم است كه بايد در نظر ما باشد. محور كارها بايد پيشرفت و عدالت و توسعه باشد؛ هرچه در آن اثر دارد را دنبال كنيم و هرچه اثر ندارد را رها كنيم تا بيخود وقت و استعداد خود را بيجا مصرف نكنيم.

وي با تبريك 23 مرداد؛ سالروز پيروزي حزب‌الله نيز گفت: 23 سالروز پيروزي حزب الله در جنگ 33 روزه مقاومت، نعمتي است به بركت انقلاب اسلامي اين مردم عزيز و امام و رهبر. مساله تنها لبنان نبود، مساله اسلام بود. آمريكا و اسراييل خطري براي اسلام و بشريت هستند و اين كم چيزي نبود كه يك قدرت كه خود را چهارمين قدرت دنيا مي‌دانست و او را شكست‌ناپذير مي‌دانستند و در يك حركت ضربتي چند كشور عربي را عقب نشاند و به خود مغرور بود، حزب الله 33 روز در برابرش مقاومت و بالاخره اسراييل ذليلانه عقب‌نشيني كرد. ضربه‌ محكمي بود كه به سر اسراييل و آمريكا وارد شد و هنوز هم نمي‌توانند سر خود را بالا ببرند.

وي گفت: اسراييل اين شكست را مي‌خواهد جبران كند؛ براي جبران، ترور‌ مي‌كند، مثلا آشكارا اعلام مي‌كند كه اگر بتواند نصرالله را ترور خواهد كرد و يكي هم نقشه‌برداري با دوربين از مسيرهايي بود كه رفيق حريري مي‌خواست از آن عبور كند و توانست با اين نقشه‌ها اتومبيل حريري را رديابي و منفجر كند. اسراييل با استفاده از اين ترور موفق شد سوريه را از لبنان بيرون كند و بعد هم اين ترور را به گردن حزب الله بيندازد. اسراييل مي‌خواست با اين كار آبروي حزب الله را ببرد و بعد دادگاه بين‌المللي تشكيل دهد و كساني در اين دادگاه بنشينند كه چيزي حالي‌شان نيست و به جاي متهم كردن اسراييل، نوك پيكان را متوجه حزب‌الله كنند.

جنتي افزود: خدا عزت اين نصرالله را زياد كند كه افشاگري كرد و در دادگاه زلزله انداخت. اين مرد، مرد ايمان، قدرت و سلطه بر نفس است، اين مرد با مديريت و ارتباط خوبش با اعضاي حزب‌الله همه اين زنجيره‌ را مرتبط با هم نگه داشته است. افشاگري كرد و گفت كه اين جاسوس‌ها اعترافات كرده‌اند كه يكي از آن هم ، اعتراف به كشتن حريري است، اين افشاگري را به حزب‌الله و نصرالله تبريك مي‌گويم. خدايا شوكت، قدرت و عزت اين سيد را روزافزون فرما. اسراييل از حزب‌الله احساس خطر مي‌كند، چون امروز قدرتش چند برابر شده است

دبير شوراي نگهبان در خطبه اول نماز جمعه تهران نيز با تاكيد بر توجه بيشتر به عبادات در ماه رمضان گفت: در اين ماه خدا را با تمام وجود شكر مي‌كنيم كه به ما عمر و سلامت داد تا وارد اين ماه شويم و روزه بگيريم.

به گزارش ايسنا جنتي با اشاره به خطبه‌اي از حضرت رسول(ص) يادآور شد: يكي از چيزهايي كه حضرت در اين خطبه سفارش كرده‌اند، رسيدگي به درد يتيمان و محبت كردن به آنان است تا اگر شما روزي رفتيد و يتيم داشتيد به يتيمان شما محبت كنند. از بهترين اعمال اين ماه رسيدگي به فقرا و به خصوص به ايتام و به خصوص فقرا و ايتام سادات است كه بايد به آن‌ها توجه شود .

وي افزود: حضرت امير(ع) مي‌فرمايد وقتي خطبه رسول تمام شد من از او پرسيدم كه بهترين اعمال در اين ماه چيست؟ حضرت فرمود؛ پرهيز از آن‌چه خداوند حرام كرده است. ما معمولا متدينين‌مان به مستحبات عمل مي‌كنند اما به اين نكته كمتر توجه مي‌شود. حضرت در اين خطبه بر مراقبت از زبان تاكيد كرد.

وي خاطرنشان كرد: ما دچار گناه هستيم و يكي از گناهان آن است كه از زبان خارج مي‌شود؛ غيبت و تهمت و دروغ گناهان كبيره است. بايد حواس خود را جمع كنيم، زخم زبان به كسي نزنيم و توهين نكنيم، هتك حيثيت از اشخاص نكنيم، آبروي مسلمانان محترم است تا جايي كه مي‌توانيم بايد آبروي اشخاص را حفظ كنيم.

دبير شوراي نگهبان تصريح كرد: شنيدن آهنگ‌هاي نامشروع و تهمت و غيبت يا شنيدن حرف‌هايي كه موجب نشر شايعه و اختلاف مي‌شود و اذهان را مشوه مي‌كند، جايز نيست. حرفي كه موجب اختلاف در ميان گروه‌ها و شيعه و سني و بين خانواده‌ها مي‌شود، نبايد زده شود و كسي كه اين سخنان را مي‌گويد بايد نهي شود و اگر گوش نكرد بايد آن جلسه را ترك كنيم.

وي با نقل قول از چند جمله از حضرت امام(ره) گفت: من ضمن مطالعاتي كه داشتم به برخي جملات حضرت امام در كتاب چهل حديث برخوردم به شما و خودم سفارش مي‌كنم آثار به خصوص آثار عرفاني و تربيتي و اخلاقي امام(ره) را مرور كنيد.

وي همچنين تصريح كرد: يكي از خواص روزه اين است كه اراده انسان را قوي مي‌كند. برعكس كسي كه روزه را مي‌خورد تسليم بي‌ارادگي مي‌شود و اراده‌اش ضعيف مي‌شود. در روايات آمده است آن‌چه موجب ضعف اراده مي‌شود، گوش دادن به موسيقي‌هاي نامشروع است و اين يكي از فلسفه‌هاي حرام بودن اين موسيقي‌ها ضعيف شدن اراده است. از خدا بخواهيم كه به ما قوت اراده دهد ما بايد تصميم بگيريم و از خدا بخواهيم به اراده‌ ما كمك كند.


34 پاسخ به “احمد جنتی: دروغ گناه کبیره است، تهمت جایز نیست و حفظ آبروی مسلمان واجب است”

  1. مانی افشار گفت:

    تهمت زدن حرکتی ددمناشم ددمناشی دردمنشی هستش!!

  2. kamran گفت:

    معیار خوبیه برای سیاست های کلان کشور هر جا آمریکاه موافق بود به ضرر ماست و بر عکس میتونیم اینجوری بدون نیاز به مدیریت حتی امام زمان کشور اداره کنیم

  3. اراک گفت:

    شیطان آنچنان قالب اینان شده که خود را بجای خدا نشانده اند و با این تفکر وحشتناک غیر توحیدی با تازیانه تحجر بر سر ملت مظلوم مسلمان میزنند.

  4. ابراهيم گفت:

    نتيجه گيري فقهي: اين است كه آقايان موسوي و كروبي و … مسلمان نيستند پس جايز است هر بلايي سر آنها بياوريد.
    نتيجه گيري اجتماعي: آدم خودم گرد خودم.
    نتيجه گيري اخلاقي: ديگي كه براي ما نجوشد بگذار سر سگ توش بجوشد.
    نتيجه اي كه شخصا” از حرفهاي او گرفتم اين است كه دين وسيله خوبي براي… تصور مي كند.

  5. ناشناس گفت:

    آقای جنتی شما که لالائی بلدی چرا خوابت نمیبره

  6. نعمتی گفت:

    عالمی را که گفت باشد و بس گفته هایش نگیرد اندر کس

    خوش بود گر محک تجربه آید به میان تا سیه روی شود هرکه درو غش باشد

  7. nima گفت:

    بابا اين ديگه كيه .به والا اگر من جاي او بودم با دروغ هاي كه هر روزه ميگه آب ميشدم .خدا تو از ان بالا خوب نگاه كن

  8. ارش گفت:

    اصرار عجیبی هست که هرچه امریکا تایید کرد نشانه ایست از انکه یک جای کار میلنگد و حتما عیبی در ان است

    خب اگه فردا امریکا امد و کفت محمد(ص) بر حق است ما از دینمان رویگردان شویم

    اگر امریکا گفت که تکنولوژی و علم چیز خوبیست ما به کل انرا دور بیندازیم

    و…….

  9. علیرضا گفت:

    دبیر شورای نگهبان گفت: مردم ما هر جا ببینند آمریکا بر کاری اصرار دارد، می‌فهمند که آن کار به ضررشان است و برعکس هرجا که آمریکا نمی‌خواهد کاری انجام شود، می‌فهمند آن کار به نفع‌شان است.

    امریکا هم خیلی خوب بلده با آدمهای بی منطق چطوری حرف بزنه اقای جنتی. چهارتا قطعنامه با همین فرمول احمقانه روی گرده مردم گذاشتی عین خیالتم نیست. از این میترسم که با همین روش پای ارتش امریکا را بکشین به ایران و مثل صدام تو سوراخ قایم بشین.

  10. ناشناس گفت:

    یک نگاهی به آینه بندازید بعد بالا منبر برید.

  11. نصرت الهی گفت:

    ناف این جماعت رو با دروغ بریده اند . خدا این ملت رو از دروغ حفظ کند. وقاحتشان پایانی ندارد

  12. جواد گفت:

    خدایا مردم مومن ایران را از شر فاسدان کذاب برهان

  13. حسین جعفری گفت:

    احتمالا این آقا مخاطبش خودش بوده و بلند بلند فکرمی کرده و این مطالب را به زبان آورده است.

  14. ناشناس گفت:

    fekr kardim, dar iran faghat yek PADIDEH vojood darad , vali benazar miresad PADIDEYE dovom aghaye jannati ast

  15. رهگذر گفت:

    واجب فعلی است که ترک آن مستوجب کیفر است.
    حفظ آبروی مومن واجب است آقای جنتی!!!

  16. سبز گفت:

    اینها جانشینان آقا امام زمانند . به این راحتی دروغ میگویند.

  17. امير گفت:

    آقاي جنتي ؛ فهم اينكه بداند مخاطبش كيست ،را ندارد بنا براين ارزش اينكه ما حرفهايش را جدي بكيريم را ندارد.

  18. حسين گفت:

    آقاي جنتي مشكل ما شما و امثال شماست .

    اگر ميخوايد خدمتي به اين مردم بكنيد شرتون را كم كنيد .

    راستي ممنون كه يادآوري كرديد كه دروغ بده چون مردم از كساني كه خودشون اون كار را انجام نميدن بهتر نصيحت ميپذيرند . شما هم كه دروغ نمي گيد .

  19. سمیه گفت:

    جنتی !خیلی پر رویی .

  20. ایرانی سبز گفت:

    دعای همیشگی ما ولعنت الله علی الظالمین و لعنت الله علی الکاذبین

  21. ناشناس گفت:

    واعظان کین جلوه بر محراب و منبر میکنند / چون به خلوت میروند آن کار دیگر میکنند

  22. رضا گفت:

    آقا جنتی چه خبر از مرغ و خروس های دکتر خزعلی؟

  23. صادق سبز گفت:

    توجه داشته باشید که ایشان 30سال است عضو شورای نگهبان است وقراراست تا90سالگی همچنان عضو باشند.خدایاماچه گناهی کرده ایم که اینان برما حکومت میکنند!!!!!!!!!!

  24. ناشناس گفت:

    علم چندان که بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی.

  25. بسیجی خمینی گفت:

    جنتی ! اگر امام زنده بود ، حالا کجا بودی ؟ این یکی را نمی توانی دروغ بگویی : اوین !

  26. سبز گفت:

    توبه فرمايان چرا خود توبه كمتر مي كنند!!!!!!!!!!!!!

  27. لام تا کام گفت:

    با سلام خدمت آقای جنتی.

    من مدتها این مشکل را داشتم که این که میگویند عقل و تفکر و از اینها یعنی چه و هیچ وقت هم به نتیجه نمی رسیدم. ولی حالا شما با این توضیح عالی نشان دادید که عقل یعنی چشممان به دهن آمریکا باشد، هر چه گفت برعکسش! خیلی ممنون.

    راستی، از وقتی که آن رئیس جمهور خبیث آمریکا برده داری را منع کرد، دائم با خودم میگفتم که یک جای این قضیه میلنگد. … مرگ بر آمریکا!!!

  28. حبيب گفت:

    معيارشون جالبه: هرچي آمريكا ميگه خوبه پس بده و هرچي آمريكا ميگه بده پس خوبه! پس عقل ما چي ميشه؟ مگه ما قدرت تفكر و تعقل نداريم كه بايد معيارمون خواسته آمريكا باشه؟

  29. ابراهیم گفت:

    مطمئنم جناب آیط الله آقای جنتی بامردم مزاح میکنندکه این حرفها رابرای مردم میزند!!!!!!!

  30. رضا گفت:

    كاشكي سر سوزن به حرفهاي كه ميزدن عمل ميكردن

  31. حامد گفت:

    پس فهمیدم چرا ایران عقب مانده است چون آمریکا پیشرفته است و این یعنی به ضرر ماست.

  32. ناشناس گفت:

    آقای جنتی ، مگر نشنیده ای که گفته اند : رطب خورده منع رطب کی کند !!! شما که خود استاد تهمت زنی و … هستی ، شما چرا ؟

  33. هموطن گفت:

    بسيار برايم جالب است شما كه ادعاي جريان روشن اطلاعات رو مطرح ميكنيد نظرات كاربران رو داريد به شدت سانسور ميكنيد. واقعا كه شما خيلي راستگوييد. مرگ بر دروغگو

  34. ناشناس گفت:

    پس آمريكا حق داره بگه تو و همفكرات خيلي خوبين !