سكوت اصلاحطلبان به دلیل فقدان فضای نقد و اظهارنظر است
چکیده :علی اکبر اولیاء گفت:" اصلاحطلبان در حال حاضر با سكوت خود در انتظار گذشت زمان هستند و به نظر میرسد كه فضای مناسبتری در آینده برای نقد و اظهار نظر فراهم...
عضو فراكسیون خط امام(ره) مجلس معتقد است كه عدم شرایط لازم برای نقد و اظهار نظر موجب شده است كه اصلاح طلبان سكوت كنند.
به گزارش ایلنا، علی اكبر اولیاء نماینده یزد و صدوق تاكید كرد: شرایط فعلی جامعه به گونهای شده است كه شرایط برای اظهار نظر و نقد سازنده وجود ندارد و یكی از دلایل سكوت اصلاحطلبان نیز همین مورد است.
عضو كمیسیون عمران معتقد است كه روند ارتباطات دولت به ویژه عملكرد آن به گونهای شده است كه اشكالات كار آنان مشخص میشود و در بسیاری از مواقع نیازی به ورود اصلاحطلبان و نقادی از سوی آنان نیست.
این نماینده مجلس با تاكید بر اینكه در بیشتر مواقع اصولگرایان نیز به اشتباهات فاحش دولت پی میبرند، تصریح كرد: اصولگرایان نیز با پی بردن به اشتباهات دولت در مورد آن تذكر میدهند و نسبت به آن موضع گیری میكنند.
به گفته اولیاء اصلاحطلبان در حال حاضر با سكوت خود در انتظار گذشت زمان هستند و به نظر میرسد كه فضای مناسبتری در آینده برای نقد و اظهار نظر فراهم شود.
وی در ادامه با بیان اینكه لازم است شرایط بحث منطقی و نقد دلسوزانه فراهم شود، خاطرنشان كرد: كشور باید بر اساس خردورزی اداره شود و دانش و تجربه 30 ساله مدیران كه به صورت راكد باقی مانده است، مورد استفاده قرار گیرد تا فضا برای مشاركت سیاسی مردم در آینده فراهم شود.














ببخشید میشه بفرمایید کی شرایط درست میشه؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یکم شجاعت داشته باشید…….اون صندلی اینقدرها هم ارزش نداره ها……………….از سحرخیزها و قابل ها و زیدآبادی ها و نوریزاد های ایران درس شجاعت رو یاد بگیرید.