سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » مسوولان و ماموران امنيتي كشور عاملان اين جنايت را به پنجه عدالت بسپارند...

مسوولان و ماموران امنيتي كشور عاملان اين جنايت را به پنجه عدالت بسپارند

چکیده :بي ترديد دست قدرت‌هاي مداخله‌جو كه سال‌هاست خط فتنه، آشوب و برادركشي را در منطقه پي مي‌گيرند، در اين حادثه قابل مشاهده است. از اين رو بر علما، معتمدان و مبلغان ديني اعم از شيعه و سني است كه همگان را از كيد و مكر دشمنان در ايجاد كينه‌هاي مذهبي و قومي و تفرقه افكني در صفوف مستحكم مسلمين آگاه...


علي لاريجاني در پيامي كه به حادثه تروريستي زاهدان اشاره داشت، با بيان اينكه دست قدرت‌هاي مداخله‌جو كه سال‌هاست خط فتنه، آشوب و برادركشي را در منطقه پي مي‌گيرند، در اين حادثه قابل مشاهده است، از مسوولان و ماموران امنيتي كشور خواست تا عاملان اين جنايت را شناسايي و به پنجه عدالت بسپارند.

به گزارش ايلنا، متن كامل اين پيام به اين شرح است:

حادثه خونين تروريستي زاهدان كه به شهادت و مجروح شدن جمعي از شيفتگان خاندان عصمت و طهارت انجاميد، موجي از اندوه و نگراني رادر دل‌هاي مسلمانان و آزادگان جهان برانگيخت.

دست خبيث دشمنان بشريت و ملت ايران ديگر بار به خون مومناني آغشت كه در زادروز سرور و سالار خويش براي عبادت و عرض ارادت به اهل بيت (ع) السلام در خانه خدا گردآمده بودند.

بي ترديد دست قدرت‌هاي مداخله‌جو كه سال‌هاست خط فتنه، آشوب و برادركشي را در منطقه پي مي‌گيرند، در اين حادثه قابل مشاهده است. از اين رو بر علما، معتمدان و مبلغان ديني اعم از شيعه و سني است كه همگان را از كيد و مكر دشمنان در ايجاد كينه‌هاي مذهبي و قومي و تفرقه افكني در صفوف مستحكم مسلمين آگاه سازند.

همچنين وظيفه خطير مسوولان و ماموران امنيتي كشور ايجاب مي‌كند تا عاملان اين جنايت را شناسايي كرده و در سريع‌ترين زمان ممكن به پنجه عدالت بسپارند.

اينجانب ضمن ابراز همدردي و تقديم تسليت به خانواده‌هاي داغدار و نمايندگان استان در مجلس شوراي اسلامي، براي شهيدان اين حادثه علو درجات و براي مجروحان شفاي عاجل را ازدرگاه خداوند متعال مسئلت مي‌كنم.

علي لاريجاني

رئيس مجلس شوراي اسلامي


2 پاسخ به “مسوولان و ماموران امنيتي كشور عاملان اين جنايت را به پنجه عدالت بسپارند”

  1. لادن گفت:

    پنجه عدالت؟!
    تو ايران ؟!!
    چه كلمه غريبي!!!

  2. baluch گفت:

    ریگی و تروریستهای مانند او فقط محصول محرومیت و تحقیر وتبعیض فقر اقتصادی سیستان و بلوچستان هستند. همه ی مسؤولان به مبارزه با این تروریستها تاکید می کنند اما یکی از ایشان به مبارزه ی واقعی با فقر و تنگدستی ای که سالها بلکه بیش از نیم قرن بر این تکه از ایران عزیز سایه افگنده اشاره ای ندارد. اگر می خواهیم ریشه ی تروریسم را در این منطقه بخشکانیم ابتدا باید مردم نجیب و شریف این خطه را هم ایرانی بدانیم و سپس در جهت اعطای آزادی های فردی و مذهبی و رفع فقر و تنگدستی ایشان بکوشیم، آنگاه ریگی و امثال ریگی مثل باتلاقی خشگ خواهند شد و به جای آن سبزی و خرمی خواهد رویید.