سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » برخی گدایان در ایران، مدرک تحصیلی کارشناسی دارند...

برخی گدایان در ایران، مدرک تحصیلی کارشناسی دارند

چکیده :معاون سازمان رفاه و خدمات اجتماعی شهر تهران با بیان اینکه متکدیان از خلاء‌های قانونی آگاهی دارند افزود: آنها می‌دانند با در دست داشتن پاکت‌های فال، جوراب و سایر اجناس قابل فروش از جرم تکدی‌گری مبرا و به عنوان دست‌فروش محاکمه می‌‌شوند که نتیجه آن آزادی...


معاون سازمان رفاه و خدمات اجتماعی شهر تهران با بیان اینکه متکدیان از خلاء‌های قانونی آگاهی دارند افزود: آنها می‌دانند با در دست داشتن پاکت‌های فال، جوراب و سایر اجناس قابل فروش از جرم تکدی‌گری مبرا و به عنوان دست‌فروش محاکمه می‌‌شوند که نتیجه آن آزادی است.

صادق اوالی با بیان اینکه در جوامع پیشرفته دنیای امروز آسیب‌ها و مشکلات اجتماعی به‌طور گروهی مورد بررسی و درمان قرار می گیرد گفت: در ایران ده‌ها سازمان به‌‌طور موازی با هدف کاهش آسیب‌های اجتماعی فعالیت می‌کنند درحالی که مدیریت واحدی برعملکرد آنها نظارت ندارد.

وی گفت: در بسیاری از کشورها مدیر شهر”شهردار” به عنوان هسته مرکزی در ساماندهی آسیب‌های اجتماعی انتخاب می‌شود و تمام سازمان‌های دولتی وغیر دولتی با محوریت شهردار آسیب‌های اجتماعی، فرهنگی و مشکلات شهر را بررسی، مطالعه و با تقسیم وظایف نسبت به رفع چالش‌ها اقدام می‌کنند در حالی که شهرداری تهران تنها برای جمع‌آوری متکدیان و معتادان با چالش‌های بزرگی روبه‌رو است.

اوالی تصریح کرد: شهرداری بر حسب وظیفه متکدیان را از سطح شهر جمع‌آوری کرده و در مرکز خاوران نگهداری می‌کند تا پس از تکمیل پرونده و دستور ضابطان قضائی به سازمان‌های ذی‌صلاح تحویل داده شوند در حالی که نمایندگان قوه قضائیه پس از شنیدن اظهارات متکدیان اعلام می‌کنند این اشخاص متکدی نبوده و فال‌فروش هستند و بر اساس قانون دست‌فروشی به آنها اخطار داده و آزاد می‌شوند.

معاون سازمان خدمات اجتماعی شهر تهران افزود: میلیاردها تومان هزینه شهرداری برای جمع‌آوری، استحمام، نگهداری و اشتغال متکدیان با یک حکم ضابط قضائی و به دلیل وجود مبالغ زیادی پول در جیب متکدی و اظهارات وی مبنی‌بر دستفروش بودن بی‌نتیجه مانده و متکدی دوباره به آغوش خیابان‌ها و پارک‌ها بازمی گردد.

وی با بیان اینکه در میان متکدیان و مافیای تکدی‌گری افرادی با مدارک تحصیلی بالای کارشناسی هم پیدا می‌‌شود، گفت: به جرات می‌توان گفت بسیاری از متکدیان تهرانی با قوانین و مقررات حقوقی آشنا هستند و می‌دانند چگونه از دست قانون فرار کنند.


یک پاسخ به “برخی گدایان در ایران، مدرک تحصیلی کارشناسی دارند”

  1. رضا گفت:

    والا ما هم تا حالا خيلي به خودمون فشار آورديم كه كنار خيابون نشينيم.
    ولي ظاهرا ديگه چاره اي نيست!