سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » یادداشتی پیرامون قطعنامه 1929 شورای امنیت...
» قطعنامه شورای امنیت از نگاه موسوی

یادداشتی پیرامون قطعنامه 1929 شورای امنیت

چکیده :همه توجه داشته باشیم که قصد از تحریم ها صرف به زانو درآوردن دولت نیست. تجربه 28 مرداد 1332 و سرنوشت تلخ عراق وافغانستان در زمان معاصر پیشاروی ماست وهشیاری مضاعف آنکه چه بسا بخشی از دولتیان شانس بقای خود را درادامه این بحران وتشدید مخاصمات وحتی تشویق دشمنان برای تعرض نظامی ببینند. بر جنبش سبز است که بین پایداری بر اصول و هویت خود و مقابله با این خطر روشن وفاقی ایجاد نماید. ما باید عنصر مقاومت در مقابل تهدید و تعرض خارجی را به عنوان یک ضرورت در کنار سایر مطالبات خود...


کلمه: میرحسین موسوی نخست وزیر هشت سال دفاع مقدس در یادداشتی به طرح نظرات خود پیرامون قطعنامه 1929 شورای امنیت علیه کشورمان و نیز تدابیری که می توان برای مواجهه با پیامدهای پیش روی ایران لحاظ کرد پرداخت.  به گزارش کلمه متن یادداشت میر حسین موسوی به شرح زیر است:

سرانجام و متاسفانه قطعنامه 1929 شورای امنیت صادر شد. قطعنامه و قطعنامه هایی که می توانست با تدبیر وعقلانیت بر کشور ما تحمیل نشود. تاکید بر این واقعیت نمک پاشیدن روی زخم نیست؛ بلکه از آن روست که تجاهل در این زمینه پیامدهای آن را وخیم تر خواهد ساخت. اینکه بگوئیم این قطعنامه چون یک دستمال استفاده شده است مصائب ناشی از سیاستهای پر هیاهو وعوامفریبانه راتخفیف نخواهد داد. البته در این میان، فحش و توهین به کشورهای دیگر ممکن است مصرف داخلی برای عده ای کم اطلاع داشته باشد اما در واقعیت بیرونی جز بدتر کردن اوضاع تاثیری نخواهد داشت. مگر تردید داریم که مسئولان این کشورها همواره منافع خود را  در چهارچوب منافع ملی کشورشان تعریف می کنند و نه متاسفانه مانند برخی از سیاستمداران ما که منافع خود وجناح خود رابه جای منافع ملی جا می زنند. من امیدوارم که ملت ما به پاسخی که وزیرامورخارجه روسیه به یکی از سخنرانی های عوامانه داد دقت کرده باشند. این جوابیه یک واقعیت بدیهی در روابط بین الملل را تکرار می کند و اینکه برای روسیه ( وشما کشورهای دیگر چون آمریکا، چین، ترکیه و برزیل و… را اضافه کنید) مهمترین مساله حفظ منافع ملی روسیه است، اگرچه درک این نکته ساده برای کسانی که اسیر منافع کوتاه مدت خویشند مشکل باشد. برای اینجانب مانند روز روشن است که این قطعنامه بر امنیت و اقتصاد کشور ما اثرخواهد گذاشت. تولید ناخالص را پائین خواهد آورد، بیکاری را بیشتر خواهد کرد، مردم را در تنگنای مشکلات بیشترمعیشتی واجتماعی قرار خواهد داد، فاصله ما را ازکشورهای در حال رشد جهان بویژه کشورهای همسایه رقیب بیشتر خواهد ساخت و آخرین میخ را بر تابوت چشم اندازبیست ساله خواهد کوبید. کدام عقل سلیم است که نداند کشورما امروز پس از صدور قطعنامه آسیب پذیرتر و منزوی تر از گذشته شده است؟

سرنوشت کشورهای دیگر در منطقه که در دام لفاظی های مغرورانه ومیان تهي دولتیانشان افتادند وسرنوشت شوم و ترحم برانگیزي پيدا کردند باید جلوی چشم همه ما باشد.

آنچه در شرایط کنونی مهم است، اندیشيدن به راه حلهائی است که بتواند احتمالات خطر رابرای استقلال، تمامیت ارضی و حقوق مشروع کشور به حداقل برساند و در عین حال پاسدار آزادی و حقوق شهروندان باشد که حفظ امنیت ملی بدون پشتوانه شهروندانی آزاد و آگاه ممکن نیست. شبکه های سبز مشفقانه به راه حلهائی که می تواند به دفع این شر عارض گشته کمک کند بپردازند.  قبل از اشاره به تعدادي از این راه حل ها تاکید بر محکومیت این قطعنامه ظالمانه ضروری است.  ما در شرایطی محکوم می شویم که به سادگي ازجنایات در سرزمینهاي اشغال شده فلسطین وبمبهای هسته ای آن غمض عین می شود وحق استفاده صلح آمیز از تکنولوژی هسته ای ازما دریغ می گردد. بی تردید این یک قطعنامه بر ضد ملت ماست. گرچه در کنار آن ما نمی توانیم ازتاثیر سیاستهای ماجراجویانه و مغشوش چشم بپوشیم…

1- اولین وضروری ترین راه حل و حتی فوری ترین آن اطلاع رسانی صادقانه به ملت است. این حق مردم است که ماهیت قطعنامه و تحریم های دیگری که در حال افزوده شدن به آن است بشناسند. باید آنها بدانند این تحریمها چه اثری بر سفره آنها و روی نرخ بیکاری و تورم وتولید وپیشرفت کشورو امنیت می گذارد. صرفا گفتن اینکه این قطعنامه یک ورق پاره است مشکل مردم و کشور را حل نمی کند. اگر قرار است مردم در مقابل بحرانی که ناخواسته در حال ورود به آن هستند مقاومت کنند ضرورت دارد که اعتماد آنها جلب شود و اعتماد جز ازطریق راستگوئی حکومت و شفافیت اطلاعات بدست نمی آید.

2- ازمواردی که لازم است مردم حتما بدانند خطرات امنیتی قابل پیش بینی ناشی از قطعنامه جدید است. بسیاری از ملت ما نمی دانند مسیری که با ندانم کاری و گزافه گوئی های بی مورد درآن افتاده ایم تاچه حد خطرناک است. اینکه کسانی بخواهند با بذله گوئی و رجزخوانی خیال خود ومردم را راحت کنند خیانت به مردم است. اگر می خواهیم آمادگی مردم را به عنوان مهمترین عامل بازدارندگی در مقابل خطرات احتمالی قراردهیم باید در حد ممکن پیامدهای احتمالی امنیتی شرایط موجود را به اطلاع آنها برسانیم. اگر این اقدام برای مسوولان کشور دشوار است حداقل رسانه های غیر دولتی آزاد گذاشته شوند که بدون اغراق و دلسوزانه اطلاعات و تحلیل های لازم را به مردم انتقال بدهند.

3-شرایط تازه ایجاب می کند که دایره مشاوران پرونده حساس هسته ای گسترده تر شود. تا آنجا که نویسنده اطلاع دارد بر خلاف دوران جناب اقای خاتمی عده کمتر وکم تجربه تری درگیر این پرونده حساس هستند. و به طور قطع یکی از دلایل ورود به این مرحله ناخوشایند و بحرانی تنگ بودن دایره مشاوران زبده است. در کشورهای موفق دولتها علیرغم برخورداری ازمشروعیت ناشی از رعایت میثاقهای ملی سعی می کنند در چنین مواردی ازعقلانیت جمعی و حتی اجماع نسبی استفاده کنند. چه اشکالی دارد همچون پرونده گروگانهای امریکائی، تصمیم گیری در مورد اصول حاکم بر سیاست هسته ای کشور به تصویب مجلس برسد، نه آنکه مجلس درآخر کار با مصوبات فرمایشی خرابکاری های تصمیم گیران را توجیه نماید. چرا باید چند نفر پنهان از نظر مردم در مورد پرونده هائی که به سرنوشت همه ملت مربوط است تصمیم بگیرند؟ مگر قرار نبود مردم حاکم بر سرنوشت خود باشند؟ چرا فکر کنیم که مردم باید با هرچه ما تصمیم گرفتیم موافق باشند؟ آیا اصل مربوط به رفراندوم جنبه زینتی دارد که هر زمان برای حل مسائل مهم کشوربه آن اشاره می شود طوفانی از اتهام و توهین راه می افتد؟ آیا جای آن نیست که در موارد حساس نظر ملت را از این طریق پشت سر تصمیمات مهم قرار دهیم؟

4- در شرایط کنونی شکاف بین ملت و دولت، خطر بیگانگان و بد خواهان از همیشه بیشتر است. نتایج ناشی از تقلب انتخاباتی و سرکوبهای بعد از انتخابات ومصائب ناشی از سوء مدیریتها و فساد و دروغ و آشفتگی سیاستهای اقتصادی و فرهنگی منجر به بحران اعتماد به حکومت و فاصله گرفتن مردم از دست اندرکاران شده است. امروز ضرورت پرداختن به راه حلهای شبیه آنچه در بیانیه شماره 17 آمده است بیش از همیشه خود را نشان می دهد. یک دولت نامشروع و سرکوبگر ودر حال جنگ با ملت خود نمی تواند در مقابل تهدیدات بیگانه مقاومت نماید. در چنین حالتی یا باید به بیگانگان باج دهد و یا کشور را در آستانه خطرات مهلک افکند. در این وضعیت ایجاد دورنمای اطمینان بخش برای انتخابات آزاد و رقابتی و غیر گزینشی و آزادی مطبوعات و رسانه ها و آزادی زندانیان سیاسی ورسیدگی جدی به خانواده های شهدا وآسیب دیدگان یک امر حیاتی است. اگر سرمایه ما در هماوردی با شرایط خطیر کنونی، ملت است باید به ملت وآراء و نظرات آن احترام گذاشت و درهر تصمیمی اکنون قبل ازهمه به تاثیرات آن بر زندگی کارمندان و کارگران و معلمان و اقشار حقوق بگیر و مستضعف اندیشید. این عادلانه نیست که اقشار تهیدست و جوانان جویای کار چوب تصمیمات مستبدانه و ماجراجویانه دولت را بخورند. ودرعین حال همه شاهد باشند یک عده عربده کش چماقدار که به جان ومال وآبروی مردم در روز روشن افتاده اند به عنوان طرفداری از دولت در روز روشن از به توپ بستن مجلس سخن بگویند. آیا این است شیوه ی اداره جهان؟

5- با کینه ها و دشمن تراشی ها وتصفیه های جناحی، نظام بیش ازهمیشه دستانش از نیروهای کارآمد خالی است. تاملی اندک به ماجراهای سال گذشته نیویورک و کنفرانس ژنو می تواند ضعف مفرط دولتیان را نشان دهد. کشور امروز برای عبور ازاین بحران خطرناک نیازمند استفاده از همه ظرفیتهای مدیریتی خویش است. خطرآنچنان مهم است که به خاطرآن استفاده ازتجربیات ومنزلت شخصیت هائی چون جنابان هاشمی و خاتمی و روحانی و آقازاده و لاریجانی و… ضرورت داشته باشد. آیا تامل بر انگیز نیست که از مسافرت رئیس جمهور سابق کشور(با احترامی که در سطح بین الملل دارد) برای استفاده از تریبونی که می توانست در آن از حقوق ملت درزمینه هسته ای دفاع نماید جلوگیری شود؟ کیست که نداند اغلب مدیران برجسته و نیروهای زبده برای اداره کشور در شرایط بحرانی کنونی ازمدار تصمیم گیری ها و سیاستگزاری ها به کناری گذاشته شده ا ند؟ آیا این واقعیت آشکار، دلهره آور و شک برانگیز نیست؟

6- سپاه امروز در گیر مسائل سوال برانگیزی است. از سویی اسلحه سپاه وبسیج به جای دشمن در مقابل مردم قرار گرفته است ودر سرکوب و دستگیری ها و بازجوئی ها ی نیروهای سیاسی و معترضین نقش درجه اول دارند و از سوی دیگر سپاه در حجم غیر قابل باوری درگیر مسائل اقتصادی است. به یقین بازگرداندن سپاه به سوی مسوولیت های اصلی خود می تواند هم نقش افتخار آمیزی که این نهاد در دفاع مقدس داشت احیا کند وخطرات ناشی از طمع بدخواهان را کاهش دهد و هم در سلامت اقتصادی جامعه وکاهش امواج روز افزون فساد و دلگرمی بخش خصوصی موثر واقع شود. سپاهی که مشغله فکریش بالا و پائین رفتن قیمت دلار و دخالت در امور بانکداری و بازارسهام وپیمانکاری و صادرات و واردات است نمی تواند برای تامین امنیت کشورو انقلاب مورد اعتماد باشد. ومتاسفانه در این معرکه ما شاهد زوال اعتبار قدیمی و پشتیبانی مردمی سپاه خوهیم بود.  قابل پیش بینی است که با ادامه این روند سپاه به جای دفاع از ملت و کشور به دفاع از شرکتها و سهام وموسسات پولی و مالی خود و سرانجام به جای دفاع از کشور وانقلاب به دفاع از از سازمان و تشکیلات خود بغلطد ویا به تمامی در اختیار یک قدرت مستبد و ضد مردمی قرار گیرد. اگر محبت و اعتماد مردم به نیروهای مسلح بزرگترین سرمایه آنها باشد امروز با عملکرد سپاه در حوزه امنیت داخلی و اقتصاد این سرمایه اجتماعی بی بدیل در حال ذوب شدن است.

ما همه می دانیم که سپاهیان سلحشور و یاران باکری ها و همت ها از این روال بیزارند. از یاد نبریم نفرت مردم از نهادهای اقتصادی و امنیتی رژیم شاهنشاهی تا چه حد در ظهور و بروز خشم مردم موثر بود. با شرایط تحمیلی ناشی ازقطعنامه و تحریم ها بازبینی نقش سپاه و بسیج یکی از مهمترین اقداماتی است که نیروهای خیرخواه از هر جناح و دسته ای باید خواستارآن باشند. درحاشیه صریحا بگویم که حمله با پرچم بسیج به جناب اقای کروبی و خاتمی و ماجرائی که در 14 خرداد شاهد آن بودیم و اخیرا حمله و توهین به مجلس منافع ومقاصد طراحان قطعنامه را راحت تر می کند.

7-   نکته اخرآنکه همه توجه داشته باشیم که قصد از تحریم ها صرف به زانو درآوردن دولت نیست. تجربه 28 مرداد 1332 و سرنوشت تلخ عراق وافغانستان در زمان معاصر پیشاروی ماست وهشیاری مضاعف آنکه چه بسا بخشی از دولتیان شانس بقای خود را درادامه این بحران وتشدید مخاصمات وحتی تشویق دشمنان برای تعرض نظامی ببینند. بر جنبش سبز است که بین پایداری بر اصول و هویت خود و مقابله با این خطر روشن وفاقی ایجاد نماید. ما باید عنصر مقاومت در مقابل تهدید و تعرض خارجی را به عنوان یک ضرورت در کنار سایر مطالبات خود بنشانیم و نشان دهیم که راه خروج از این بحران و خطر در برگشت به اصول و راه حلهائی است که جنبش سبز در یک سال عمر سر افراز خود همواره منادی آن بوده است. جنبش سبز باید از تمام توان بین المللی خود استفاده کند تا به قدرتهای خارجی نشان دهد به آنها اجازه نمی دهد از ضعف وعدم مشروعیت دولت کنونی استفاده و به استقلال، تمامیت ارضی و منافع عالی کشور آسیب رسانند.

جنبش سبز همچنین از طریق آگاه سازی همه جانبه اقشار اجتماعی و نخبگان به سرکوبگران اجازه نخواهد داد با ایجاد وضعیت اضطراری در کشور و استقبال از درگیری های نظامی از پاسخگویی و مسوولیت پذیری فرار کند و به تشدید سرکوب و ارعاب مخالفان بپردازد و یا در خفا برای تامین منافع کوتاه مدت خود بر سر منافع عالی ملی تن به سازش های خفت بار دهد.


162 پاسخ به “یادداشتی پیرامون قطعنامه 1929 شورای امنیت”

  1. ناشناس گفت:

    من درسایت کلمه خواندم که آقای موسوی یادداشت ها را می خواند
    من یادداشت وپیشنهاد داشتم که پاسخ نداده شد بااینکه من نوشته بازمی گردم تاجواب یادداشتم راببینم
    یادداشتم :با توجه به درخواست آقای موسوی مبنی برآگاهی من پیشنهاددادم که بیانیه هاوسخنان آقایان کروبی وهاشمی وخاتمی وموسوی ومطالب مهم حجیم دیگر رابه فایل صوتی کم حجم تبدیل کنیم دریترخبربنویسم .
    دلایل این طرح :
    1.امکان فراگیری فایل صوتی
    2.حجم بالای فایل تصویری محدودیت سرعت وحجمی برای دانلود این گونه فایل ها
    3.گزینشی عمل کردن شبکه های رسانه ای دیگر یامطالب راناقص پخش کردن (شبکه صدای آمریکا وبی بی سی فارسی ورسانه ها دولتی )
    4.سخت بودن دسترسی به اینترنت ومخصوصا سایت های منتقد
    من این بار جواب راازخود آقای موسوی می خواهم
    دوباره بازمی گردم

  2. ایمان گفت:

    آقای موسوی همیشه در قلب دوستارانت هستی و خواهی ماند من به شما ایمان دارم

  3. ناشناس گفت:

    زنده باد جنبش سبز

  4. ناشناس گفت:

    من خندم میگیره که از آمریکا و…به عنوان متجاوزگر وبیگانه یاد میشه این دشمن بزرگ که از گوشت وخون وخود ملت هست و زره ای به مردم اعتنا قایل نیست به جانو مال و حتی در بعضی به نواموس تجاوز میکنه ازخارج چه انتظاری بایدداشت دشمن ملت اول تو داخله نه خارج کدوم دولت رو دیدید که نخاد انتقادها وپیشنهاد های ملتشو بشنوه خب ببینید این دولت مجلسم که به ظاهر نماینده ملت بوده شده بازیچه دست دولت . حتی ببینید یه دیدگاه رو با ترس فراوان آدم تو یه سایت میزاره چرا باید دولت جوری باشه که یه هم وطن نتونه حتی نظرشو دیدگاهشو در مورد دولت کشور خودش که هممونم از یک خاکیم ایرانی هستیم بیان کنیم .

  5. سبز گفت:

    تا کج فهمی جای خود را به ازاد اندیشی وازاد فهمی ندهد بعید است ایرانی سر بلند داشته باشیم .سید جان با توایم تا پایان…

  6. سبز ازاد گفت:

    درود بر موسوی

  7. امیر گفت:

    فقط بگم که یا حسین میر حسین

  8. همرزم میرحسین گفت:

    من هم با آقا ناصر موافقم.اینجا سایت کلمه هست نه فالس نیوز
    من خودم چند تا کامنت در مورد … گذاشتم که متاسفانه…
    ________________________-
    پایدار تا پای دار ما و آرزو ها

  9. علي گفت:

    من كاري به هيچي ندارم . فقط بعضي ها بدانند كه اين سايت مال ما سبز هاست …… كامنت ها تون رو بريد تو يه خراب شده ي ديگه اي تايپ كنيد ….

  10. همرزم میرحسین گفت:

    وقتی این بیانیه رو خوندم یاد پارسال افتادم.یادتونه ؟ چقدر امیدوار بودیم به آینده ،چقدر با شور و اشتیاق تو خیابون عکس های
    میر حسین رو به در و دیوار میزدیم.ولی حالا کار کشورمون به کجا رسیده؟
    میشینم زار زار گریه میکنم با یاد اون روزای پر از امید و آرزو.آرزو هایی که امیدوارم یه روزی بر آورده بشن
    یا حسین میر حسین
    ______________________________________-
    پایدار تا پای دار ما و آرزو ها

  11. عليرضا گفت:

    خيلي از كامنتها رو خوندم يه جورايي هم با صحبتهاي مهندس مخالفم كه عرض مي كنم. البته بايد اول جواب اونايي رو كه به مهندس توهين كردن رو بدم.
    1-خيلي از دوستان مهندس موسوي و دوستانشون و كلآ جنبش سبز رو چسبوندن به آمريكا و غرب بايد خدمتشون عرض كنم كه اين عزيزان نه تنها موافق حضور آمريكا و غربيها در ايران نيستند كه كاملآ با اين موضوع مخالفند چون كشوري مثل آمريكا بارها به جنبشهاي دموكراسي خواهي ايران خيانت كرده كه بهترين نمونه اون كودتاي معروف 28 مرداد بود كه اگه اون اتفاق نيفتاده بود شايد الان وضع ما اين نبود. الان هم متاسفانه يا خوشبختانه منافع مردم ايران و آمريكا بصورت اتفاقي در يك مسير قرار گرفته. اگه هم بعضيا مي گن فلاني با فلان فرد آمريكايي ملاقات كرده ويا جلوي آمريكا كوتاه اومدن فقط كافيه سفرهاي احمدي نژاد به آمريكا رو بشمارن يا بدونن كه بعد از سي سال اولين مذاكرات رودر رو با آمريكاييها در دولت ايشون برگزار شد و براي اولين بار بود كه يك مقام بلند پايه ايراني پاش رو از محدوده اي كه دولت آمريكا براي ديپلماتهاي ايراني مشخص كرده بود بيرون گذاشت( سفر متكي به واشنگتن). يا براي جلوگيري از صدور همين قطعنامه چه كارها كه نكردند و حتي متكي توي آمريكا براي سران شوراي امنيت مهماني گرفت. البته ما سبزها مخالف حضور امريكا و هر كشور ديگه اي توي ايران نيستيم و اصولآ همانطور كه مهندس موسوي بارها گفته پايبند به نظر اكثريت هستيم فقط اين مطالب رو مي خواستم به ياد طرفداران اين آقايون بيارم.
    يه مورد ديگه هم هست دوستاني كه مي گفتن اين دولت خيلي حاليشه و در مورد مسئله هسته اي الان حسادت اصلاح طلبا رو برانگيخته بايد بگم شما يه كم در مورد رابطه همين تركيه با ايران ريز بشيد و اونو با روسيه مقايسه كنيد ببينيد ما چقدر بدبختيم كه زمام كشورو به دست كيا داديم. روسيه برگ برنده ايران رو دست گرفت و هرچي امتياز مي خواست و دنبالش بود از آمريكا و اروپا گرفت و وقتي سير شد به ايران پشت كرد. تركيه هم همه مي دونن سالهاست كه مي خواد بره جزء اتحاديه اروپا و مخالفاني داره و خيلي مسائل ديگه. اون هم الان از روسيه ياد گرفته و مي خواد با استفاده از ايران به همه خواسته هاش برسه. و در واقع ايران شده بازيچه اي كه همه ميان ازش استفاده سياسي مي كنن.
    2- مهندس موسوي مي گن اين تحريمها به ضرر مردم ايرانه من هم قبول دارم ولي به قول قديميا مرگ يك بار شيون هم يك بار. شايد يكي دوسال به مردم ايران سخت بگذره ولي اين باعث مي شه مردمي كه هنوز مثل اين آقايوني كه هنوز از اينا طرفداري مي كنند بيدار بشن و ماهيت اين جماعت رو بشناسند. مي گن دوست رو بايد توي سختيها شناخت. و توي اين تحريمها هست كه معلوم ميشه اينا چطور مديريتي دارن و بيشتر از خودشون مايه مي ذارن يا از مردم. آيا سپاه ثروتمندتر ميشه يا خودشو از مردم مي دونه و ثروتش رو با مردم تقسيم مي كنه. امثال محصولي ها و عسگر اولادي ها كه از كاسه اين دولت مي خورن به دنبال منافع خودشون مي رن يا بخاطر مردم از خيلي از چيزاشون مي گذرن. به هر حال مي خوام بگم اين تحريمها در دراز مدت به نفع مردمه و به نظر من بايد از اينها هم سخت تر و فلج كننده باشه.

  12. ناشناس گفت:

    درود بر موسوی – یا حسین میرحسین

  13. ج-ف گفت:

    با توجه به شرائط پیش رو لازم است برای اطلاع رسانی به همه مردم عین این کلام و هشدارها حداقل از یک رادیو پخش شود.

  14. محمد گفت:

    نفاق , نفاق و نفاق اين تنها جيزي است كه از خوندن همه اين كامنتها جه موافق و جه مخالف بدست مياد
    موسوي يا احمدي نزاد فرقي نميكنه . دشمن ايران به انجه كه ميخواست رسيد . شكاف در ملت , دودستكي و نفاق

    • سمیه گفت:

      میشه بفر مایید دشمن ایران کیه؟چه کسی باعث این دشمنی شد ؟ چه کسی باعث دو دستگی شد؟تخم تفرقه همون شب 14 خرداد سال 88 بعد از اراجیف دشمن ایران کاشته شد و با خون جوونای این مملکت ابیاری شد و با نمک به زخم پاشیدنها جاودانه شد.این ضرب المثل رو شنیدی؟تفرقه بنداز و حکومت کن و محمود خوب این ضرب المثل رو فهمیده.

    • روستايي آزاد گفت:

      حالا كه تقلب كردين و كشور را به اين وضع انداختين و دلار را به 4000هزار تومان بردين دم از دشمن و وحدت ميزنين؟؟؟حالا كه پول هاي ميلياردي رو  دزديدين و تو جيب سپاه و بسيج ريختين و خزانه رو خالي كردين دنبال وحدت ميگردين؟؟؟؟كفر و دروغ و كثافت كاري در ريش و ريشه شما ها پيدا شده و پشت تپه بلندي به نام “دين” پنهان شدين ولي غافل از اينكه اين تپه ماسه اي است و باد مملكت بالاخره اين تپه را خواهد برد.
      اميدوارم يه روزي از اين مملكت تقاضاي بخشش نداشته باشين دزداي كثيف….

  15. توكلت علي الله گفت:

    ظاهرا نظراتم غير مجاز بوده كه درج نشده و شايد اصلا خونده هم نشده اما جمله آخرش رو يك بار ديگه مينويسم : آقاي موسوي چه من و امثال من بگوييم يا نگوييم و چه شما و امثال شما بشنويد يا نشويد اين ديوار كج دير يا زود بر روي همه ما خراب خواهد شد .تنها سوال و دلمشغولي من اينست كه آيا آيندگان نيز بر اين ويرانه ،بناي كج ديگري بنا خواهند نمود ؟

  16. مسعود گفت:

    مهندس موسوی عزیز خدا حفظت کند انشا الله.

  17. پدرام گفت:

    تمامی دوستان باید از لحاظ فرهنگی روی قشر ضعیف فرهنگی کار کنیم هر ایرانی یک جنبش

  18. آسمون وطن گفت:

    سلام آقای موسوی خسته نشدید از این حرفها اخه تا کی می خواید ادامه بدید این همه با دشمنا همراه بودن بس نیست آخ بخدا هیچی ارزش اینو نداره که آدم وطنش بفروشه به نظر من شما فقط یه ترسو هستید که با احساسات جوونا بازی میکنید و اونارو به خطا می اندازید ولی می خوام بگم خدارو شکر آدمای خوب زیادن و همه دست شمارو خوانده و میدونند که بار کج شما هیچ وقت به مقصد نمی رسه ما خودمون تلاش می کنیم تا ایران رو با دستای خودمون هر روز آباد تر کنیم و مثل شما فقط ایراد تراشی که بیشترش دوغ است نمی کنیم ما ها دنبال وحدت با همه ی هم وطنامون هستیم

    • سینا گفت:

      سلام دوست عزیز مخالف آقای موسوی
      من چند سوال دارم:
      ۱- دقیقا آقای موسوی از چه چیزی میترسن؟ ایشون که تقاضای دادگاه بی طرف علنی برای خود دارن… آیا این حاکمیت نیست که میترسه و جرات تشکیل چنین دادگاهی و نداره؟
      ۲- آقای موسوی انتقاد دارن نسبت به وضع موجود.. آیا انتقاد وطن فروشیه؟ حتما میگین تظاهرات تو خیابان وطن فروشیه که در جواب باید بگم تظاهرات بهترین شکل اعتراض در جوامع دمکراتیک هست که اگر شما و دوستاتون دست به سرکوب نمیزدن به خشونت کشیده نیمیشد. هنوز صحنه هایی که با چشم خودم دیدم یادم نرفته.
      ۳- احساس من جوون با سخنان آقای موسوی تحریک نمیشه. با وضعیتی که شما و دوستاتون برای مملکت ایجاد کردن تحریک میشه.. اعم از بیکاری .. افزایش جنایت و دوزدی.. فقر کشور.. وضعیت مالی شرکت های خصوصی و زیر سوال رفتن اعتبار جهانیم. آقای موسوی فقط به من آگاهی بیشتر میده و مثل رهبر شما منو به گمراهی نمی کشونه … گمراهی شما در کلامتان پیداست… آگاهی خطا نیست … آنچه شما در آن قوطه ور هستین خطاست…
      ۴- آیا بار آقای موسوی کج است یا بار ریسس جمهور منتخب رهبر که وضعیت کشور به این حالت افتاده؟
      ۵- واقعا آنچه میبینید آبادی بیشتر کشور است؟ لطفا چشما را شسته و جور دیگر ببینید.. مثل همه… نه مثل کسانیکه جیبشان به چاه نفت بسته است… امیدوارم شما از آن دسته نباشید. 
      ۶- ایراد گرفتن یکی از نشانه های انسانهای وطن دوست و دلسوز است… دوست باید آیینه تمام نمای آدمی باشد. 
      ۷- وحدت با تعریف و تمجید بیجا حاصل نمی شود.

    • دوستدار حق گفت:

      شما ها به اندازه ي يك نخود هم براي حرفاتون منطق ندارين.ميدونم شما از آنهايي هستين كه سرتون تو آخور نظامه و دارين براشون تبليغ مي كنين.ديگر تا كي با قران مردم را فريب ميدين.همه ش كلي گويي ميكنين و هيچ دليلي ندارين.
      حافظا مي خورو و رندي كن و خوش باش ولي          دام تزوير مكن قرآن را

  19. سلام سبز گفت:

    سلام
    جناب میرحسین امید ما بعد از خدا و حضرت ولی عصر ، شما می باشید ، بار الهی ما را از دست این قوم بد اندیش و کج اندیش و قوم طالبان نجات ده.
    اللهم عجل لولیک الفرج

  20. Areeyana گفت:

    به
    مناسبت انتخابات

    یک
    ماه پیش از انتخابات ۸۸، مطلب زیر را برای چند وبسایت خبری_تحلیلی ارسال
    نمودم، آن زمان، شاید چندان محتمل به نظر نمی‌رسید که مجال انتشار نیافت. در حل
    حاضر اما جریان ولایتیون یا مصباحیه  ابائی از اعلام اهداف خود ندارد.

    بنظر
    نگارنده برنامه قبلی‌ دو گروه متخاصم کنونی درون حاکمیت (دولت و دستگاه رهبری)، با
    ظهور جنبش سبز دچار ناکامی شده است. اکنون مانند بسیاری از هموطنان، امیدوارم جنگ
    قدرت میان متحجران و منحرفان، پیروز سومی‌ داشته باشد به نام ملت ایران.

    آیا دولت در شرایط کنونی میتواند با پشتوانهٔ سران فاسد
    سپاه و نیز بدنه اجتماعی هوادار خود، بر دستگاه رهبری فائق آید؟ یا مهره‌های این
    گروه حلقه به حلقه خنثی میشوند تا سرانجام رئیس دولت نیز به اذن رهبر توسط مجلس
    معزول گردد؟ اگر چه دولت نسبت به رهبر، سهم کوچکی از قدرت حکومت را در اختیار
    دارد، اما به خاطر موقعیت باخت_باخت رهبر، ابتکار عمل را در
    دست دارد. از طرفی‌، رهبر نمی‌تواند به سپاه و بسیج اعتماد کند، چرا که هر یک از
    مجیزگویان درگاه ولایت، میتوانند در روز مبادا حامی‌ دولت باشد. ظاهراً توهم توطئه
    دشمن این بار به وقوع پیوسته و همراه با سرطان جسمی‌، رهبر را در آستانه سقوط قرار
    داده است. از طرف دیگر، دولت از تاکتیک برتری برای
    آچمز یا مات رهبر بهره می‌جوید‌.چرا که اجرای دستورات
    امام زمان نسبت به مصلحت بینی‌ رهبر غیر معصوم، دست بالاتر را دارد.

    مشکل حکومت تنها آبروی بر بعد رفته ولی‌ امر فرزانه و با بصیرت خود نیست، بلکه پس از عزل دولت،
    باید به عزای جایگزین بنشیند. اگر به انتخابات نیم بندی با نامزدی امسال قالیباف و
    لاریجانی تن دهد، نمی‌تواند همزمان جنبش خیابانی را کنترل کند. و اگر مصلحت نظام
    (بخوانید ولی‌ فقیه) بر حذف موقتاً_دائم انتخابات
    و تعیین دولت خود ساخته  قرار گیرد، آنگاه دستگاه
    عریض و طویل ولایت، تنها بر دو پایه متکی‌ خواهد بود، قدرت سپاه و ثروت نفت. حکومت
    متزلزلی که با هر تهدید داخلی‌ یا خارجی‌ قابل فرو پاشی است.

     

    اگر اقلیت به جای اکثریت انتخاب کند:

    انتخابات 84:

                شعار:
    آمده ایم تا باندهای قدرت و ثروت را ریشه کن کنیم ، آزادی، عدالت، و همه چیزای خوب
    _ این ها شدنیه

                همهمه طبقه فقیر: دیگه کار
    باندهای قدرت و ثروت تمومه

    انتخابات 88:

                شعار:
    هاشمی و ناطق و کروبی از کجا آوردن؟ ایران هسته ای، مدیریت جهان _ بازم بگم…

    صدای صلوات بسیجیان بغض فرو
    برده در ابراز همدردی با دولت ضعیف و فقیر و مظلوم
    و تنها که فقط از حمایت رهبر، صدا و سیما، سپاه، بسیج، شورای نگهبان و …
    برخورداره وگرنه تا حالا ریشه مافیای قدرت و ثروت
    را کنده بود!

                عملکرد: ساخت 2500 مسکن مهر،
    وام های کوچک به مردم و بزرگ به مسوولین!؟

    انتخابات 92:

    شعار: تمام
    ثروت ملت را پس میگیریم و بین مردم توزیع میکنیم، قبل از عید همه ثروتمند و صاحب
    خانه می شید، دیگه چی می خواین؟

                دشمنان از طریق رسانه های
    خارجی*: مافیای اصلی پشت سر دولت است

                عملکرد: راه اندازی نیروگاه
    بوشهر و تثبیت حاکمیت ایران بر سواحل دریای خزر

    سال 96:

                به فرمان ولایت مطلقه )رهبر مذهبی-سیاسی نظام هسته ای ایران( آیت الله العظمی مصباح، رییس دولت
    مردمی مادام العمر شد تا حکومت اسلامی کامل گردد.

    صدای صلوات هیات دولت و شروع
    رژه سپاه امام زمان

     

                *- رسانه های داخلی مزدور
    همه یا به راه راست هدایت شده اند، یا به دامن اجنبی کوچ کرده اند!

     

    “رضا ايران
    دوست”

    ۱۳۸۸/۲/۲۸

  21. Ak1345 گفت:

    باید صبور بود که خدا باصابران است وخون ناحق پایمال نخواهد شد واین دیکتاتور همانند دیگران خواهد رفت ولی وای بحال ملک وملت 

  22. کمیل یار علی گفت:

    سلام علیکم
    آقای میرحسین موسوی ما شما رو جور دیگر شناخته بودیم !!! شاید اشتباه میکردیم!!! ولی اگر واقعا نظراتتان این هست،؟ خیلی خوب و عالی هست خود ما هم با توجه به رای دادن به این دولت الان منتقدیم خیلی شدید و وظیفه خودمان میدانیم در راه این انقلابی که امام (ره) بنیان آن را نهاد و شهیدانی که در این راه جانشان را نثار کردند، محکم و با قدرت تا اخرین قطره خونمان بایستیم و محوریت را ولایت فقیه قرار بدیم گرچه که ما هم نقد هایی و شکایتهایی بر رهبری داریم ولی اگر محوریت از ولی فقیه برداشته شود دیگر جمهوری اسلامی که مانند یک کشتی است و الان تا نصفه پر از آب شده است زیر آب خواهد رفت!!! ما باید رهبری را محوریت قرار بدهیم تا آبهایی که پر شده است را با توجه بدستور سکان دار کشتی بیرون بریزیم و در مقابل تجاوز و تصمیم گیری بیگانگان محکم بایستیم!! ما فکر کردیم شما دیگر سمت انقلاب نیستید ولی الان میبینیم که شما همون میر حسین موسوی هستید البته اگر این متن سخنان شما باشد و با صداقت بیان شده باشد، که انشاالله همین طور باشد. این هم سخنی از امام هست که میفرماید اسلام هیچ وقت از کفار و دشمنانش در بیرون ضربه نخورد و این رو تاریخ خوب بیان میکند همیشه اسلام از داخل ضربه خورده و همیشه اینگونه خواهد بود!! دوستان با هر حزبی که هستید چه مخالف چه موافق اگر ایرانی هستید اگر مسلمان هستید بدانید باید این مشکلات را خودمان دست به دست هم اصلاح کنیم تفرقه زدایی چیزی را حل نمیکند و جز زیر آب رفتن چیز دیگری نخواهد شد، دست به دست هم دهیم تا ایران اسلامی را اصلاح کنیم و مشکلاتش را برطرف سازیم ، مطمئن باشید اگر این حکومتی که امام (ره) بنیان گذارش بود ، اگر از بین رفت دیگر رفته!!! و تمام!!! رفت واسه چند 100 سال دیگه که معلوم نیست!!!
      و من الله توفیق