سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » دانشجو:به تشکل های دانشجویی مروج سکولاریسم اجازه فعالیت نمی دهیم...

دانشجو:به تشکل های دانشجویی مروج سکولاریسم اجازه فعالیت نمی دهیم

چکیده :کامران دانشجو، وزیر علوم، تحقیقات وفناوری، تاکید کرد: نگاه کلی ما به تشکل‌های دانشجویی این است که اگر در چارچوب قوانین و مقررات فعالیت کنند از آنها حمایت کنیم و از این لحاظ میان گرایش‌های سیاسی تفاوتی لحاظ نکنیم مگر اینکه دارای نگرش سیاسی مخالف و معاند نظام جمهوری اسلامی ایران باشند و بخواهند ترویج تفکرات ضد اسلام را...


کامران دانشجو، وزیر علوم، تحقیقات وفناوری، تاکید کرد: نگاه کلی ما به تشکل‌های دانشجویی این است که اگر در چارچوب قوانین و مقررات فعالیت کنند از آنها حمایت کنیم و از این لحاظ میان گرایش‌های سیاسی تفاوتی لحاظ نکنیم مگر اینکه دارای نگرش سیاسی مخالف و معاند نظام جمهوری اسلامی ایران باشند و بخواهند ترویج تفکرات ضد اسلام را بکنند.

به گزارش کلمه به نقل از خبرگزاری ایلنا،  قاعده کلی این است که تشکل‌های موجود دانشجویی دارای مجوز در دانشگاه‌ها قانونی هستند مگر اینکه خلاف آن ثابت شود و ما نیز به نوع دیدگاه‌های تشکل‌های سیاسی حساس نیستیم فقط تاکید داریم در چارچوب مقررات فعالیت کنند.

دانشجو افزود: تشکل‌های دانشجویی باید نظام یافته حرکت کنند و در قالب برنامه‌ها و استراتژی‌های مشخص خود فعالیت کنند، اگر چشم‌انداز فعالیت بلندمدت و میان‌مدت تشکل‌های دانشجویی روشن باشد امکان حمایت ازآنها نیز تسهیل می‌شود.

وی مدعی شد که برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی تشکل‌های دانشجویی را موجب رونق گرفتن رقابت سالم میان آن‌ها و پویایی و نشاط محیط دانشگاه می‌داند و گفت: شوراهای فرهنگی دانشگاه‌ها باید از فعالیت‌های فرهنگی اجتماعی تشکل‌های دانشجویی که در راستای مصالح نظام است حمایت کنند.

دانشجو گفت: تشکل‌های دانشجویی در اجرای برنامه‌های فرهنگی، اجتماعی و سیاسی خود آزادی عمل دارند و ما تنها اجازه ترویج سکولاریسم و فعالیت علیه اسلام و نظام جمهوری اسلامی را در دانشگاه‌ها نمی‌توانیم بدهیم که البته این ممنوعیت خواسته و مطالبه به حق مردم غیور و شریف و قریب به اتفاق دانشگاه‌یان است.

وزیر علوم اضافه کرد: تشکل‌های دانشجویی با آزادی کامل جلسات نقد و مناظره در مورد مکاتب مختلف فکری، سیاسی و برنامه‌های جاری در کشور را برگزارکنند و افراد با سلیقه‌های مختلف نگاه‌های خود را برای دانشگاه‌یان عزیز مطرح کنند،در عین حال در این مناظرات در کنار ارائه نظرات و سلیقه‌های فکری متفاوت از اسلام‌شناسان نیز باید استفاده شود تا به صورت صحیح مبانی اسلامی را تبیین کنید.

وی تصریح کرد: نباید تشکل‌های دانشجویی را در چند عنوان خاص محدود کنیم بلکه همه تشکل‌هایی که قانون اساسی، اصل ولایت‌فقیه و مقررات نظام جمهوری اسلامی را در عمل قبول دارند می‌توانند فعالیت کنند.

این گفته‌ها در حالی است که در چند سال اخیر بسیاری از تشکل‌های دانشجویی به‌دلیل رویکرد انتقادی منحل شده‌اند.

اغلب نشریات منتقد و اصلاح‌طلب دانشجویی توقیف شده‌اند و تعداد زیادی از دانشجویان منتقد نیز با احکام انضباطی مختلف از تحصیل محروم هستند.


7 پاسخ به “دانشجو:به تشکل های دانشجویی مروج سکولاریسم اجازه فعالیت نمی دهیم”

  1. سبز درسخوان گفت:

    عجب؟!! جناب “دانشجو” شما قبل از انقلاب هم “دانشجو ” بودی؟؟ یادم نبود احتمالا” شما هم “آکسفورد” بودی؟؟

  2. دانشگاهی گفت:

    جناب “دانشجو” از “اتحادیه دانشحویان مسلمان” چیزی به گوشت خورده؟؟

  3. معترض گفت:

    چه جالب! همیشه فکر میکردم ” شیعه مذهب اعتراضه !! “

  4. ناشناس گفت:

    باش تا صبح دولتت بدمد

  5. ناصر گفت:

    جناب دانشجو می شود بفرمائید چرا ؟
    آیا این به معنی آن نیست که امثال شما گمان می کنند ، ادیان آسمانی در برابر سکولاریسم چیزی برای گفتن ندارند ؟
    آیا ناخود آگاه ترویج سکولاریسم نمی کنید ؟
    هرگز حدیث الانسان حریص علی ما منع به گوشتان خورده است ؟
    صبر و استقامت تا صبح ظفر

  6. هوم یشتان گفت:

    جنگ هفتاد و دو ملت همه را عذر بنه

  7. شادی گفت:

    پس کی قراره برسه که که دموکراسی یاد بگیریم؟شما در چه همه پرسی ای این خواست مردم را متوجه شدید؟