واکنش میرحسین موسوی به اعدام های اخیر
چکیده :وقتی قوه قضائیه از طرفداری مظلومان به سمت طرفداری از صاحبان قدرت ومکنت بلغزد مشکل است که بتوان جلوی داوری مردم را در مورد ظالمانه بودن احکام قضایی گرفت. چگونه است که امروز محاکم قضایی از آمران وعاملان جنایتهای کهریزک و کوی دانشگاه و کوی سبحان وروزهای25 و30 خرداد وعاشورای حسینی میگذرند وپرونده های فساد های بزرگ را باز نشده می بندند وبه صورت ناگهانی در آستانه ماه خرداد، ماه آگاهی وحق جویی پنج نفر را با حواشی تردید بر انگیز به چوبه های دار می سپارند؟ آیا این است آن عدل علوی که به دنبالش...
کلمه:صبح دیروز ،پنج زندانی در زندان اوین اعدام شدند.
فرزاد کمانگر، علی حیدریان، فرهاد وکیلی، شیرین علم هولی و مهدی اسلامیان، پنج نفری بودند که به دار آویخته شدند. بعضی از اعدام شدگان از جمله فرزاد کمانگر و وکیل مدافع آنها اتهام هایشان را رد کرده بودند.
به گزارش “کلمه” مهندس میرحسین موسوی در واکنش به این اعدام ها در بیانیه ای سوالاتی را پیرامون رویه ی قضاییه و روند اجرای حکم این پنج نفر مطرح کرد.
متن این بیانیه به این شرح است:
اعلام اعدام ناگهانی پنج نفر ازشهروندان کشور بدون آنکه توضیحات روشن کننده ای از اتهامات و روند دادرسی ومحاکمات به مردم داده شود شبیه روند ناعادلانه ای است که در طول ماه های اخیر منجر به صدور احکام شگفت آور برای عده زیادی از زنان ومردان خدمتگزار وشهروندان عزیز کشور ما شده است.
وقتی قوه قضائیه از طرفداری مظلومان به سمت طرفداری از صاحبان قدرت ومکنت بلغزد مشکل است که بتوان جلوی داوری مردم را در مورد ظالمانه بودن احکام قضایی گرفت. چگونه است که امروز محاکم قضایی از آمران وعاملان جنایتهای کهریزک و کوی دانشگاه و کوی سبحان وروزهای25 و30 خرداد وعاشورای حسینی میگذرند وپرونده های فساد های بزرگ را باز نشده می بندند وبه صورت ناگهانی در آستانه ماه خرداد ، ماه آگاهی وحق جویی پنج نفر را با حواشی تردید بر انگیز به چوبه های دار می سپارند؟ آیا این است آن عدل علوی که به دنبالش بودیم؟














درسته دیر واکنش دادید ولی باز از سکوت بهتر بود.
امیدوارم همیشه حقوق و منافع مردم ،به خصوص آنهایی که غیر از خدا کسی را ندارند برایتان در اولویت باشد
درود بر جنبش سبز ایران
شروع خوبی بود مهندس.حالا باز توپ تو زمین حریفه..خدا کنه ما سبزا دیگه اشتباه نکنیم .بهترین روز ما 25 خرداد بود که نتونستیم، و شاید شرایط اجازه نمی دادکه،ازش به نحو احسن استفاده کنیم.سرنوشت ما دست خودمون رفقا ؛”الله لا یغیّر ما بقوم الّا بانفسهم”
خدايا تو كجايييييييييييييييي اصلا هستي اگه هستي چرا اين همه ظلم و پليدي و پستي و سبعيت را مي بيني و هيچ كاري نميكني تا كي خونمون را تو شيشه كنند و فرصت نفس كشيدنمونو به اسم تو ازمون بگيرن و تو هيچ كاري نمي كني به خدا خسته ايم و داغون…
پس كي مي خواي خداييييييي كني خداي خوبم كه خودت مي دوني چقدر دوست دارم و چه ايماني بهت دارم….
خدا بخواهد كسي را عزيز كند اينطوري است درود وسلام جنبش سبز و تمام آزادي خواهان بر مير و آقايمان مهندس موسوي عزيز
بدانيد وبدانند ظالمان تا ابد دهر رو سياه هستند ومردم فراموش نخواهند كرد ستم ستمگران را..
خداوند تمام شهداي مظلوم دوران خفقان كه همه به سبك قرون وسطايي مجازات شدند را بيامرزد و به مردم سبز انديشمان صبر واستقامت عطا فرمايد.
يا حسين مير حسين
زنده باد ميرحسين.
متشكرم مرد بزرگ… براي هميشه در آسمان اين كشور خواهي درخشيد… نسلهاي آينده هميشه تورا به همراه كروبي عزيز نمادي از پايداري و تلاش در جهت رسيدن به دموكراسي خواهند دانست.
خدایا این جوانان و زنان و مردان غیور ایران زمین را بیامرز و به خانواده هاشان و همه مردن صبر بده
درود بر این مرد قهرمان و رییس جمهور همه ما سبزها
خدایا این مردم بی گناه و این رهبرهایشان را دریاب خدا ما فقط تو را داریم
میرحسین عزیز و کروبی عزیز با ما باشید
ما بی شماریم
به سبز بودنم و به داشتن رهبری مثل میرحسین عزیزم افتخار میکنم.
من فقط یه جون دارم
اونم فدای میرحسین
بسیار عالی و محکم و به هنگام بود میر حسین عزیزم
میر حسین جانم از تو ممنونم
نمی دانم با چه زبانی از تو تشکر کنم
فقط می گویم که با تمام وجودم دوستت دارم و از تو حمایت می کنم
یا حسین جان
میرحسین جان
درود بر موسوي درود بر موسوي بدون شك رهبري بهتر از موسوي براي حركت نميتوان يافت از اين شجاعت و صراحت لهجه مسرورم
آفرين موسوي ولي يلدتون نره هيچ چيز مثل حضورما در صحنه كوبنده نيست
22 خرداد فراموش نشود
میر حسین شجاع و دلاور ما با این بیانیه مشت محکمی زد به دهان آنان که به قول خود بر جای حق نشسته اند و براحتی و بدون محاکمه ای عدلانه به مردم بی دفاع انگ می زنند و جان انسان ها را اینگونه می گیرند ….. ما لشگر حسینیم ….یاور میر حسینیم
فقط می تونم بگم درود بر شرفت. آقای موسوی صلابت حرفات امیدمونو صد چندان می کنه
درود بر میر ما
افتخار ایران زمین
خیلی متاسفم وناراحت که جانی که خدا داده به همین راحتی ستانده می شود.
بكشيد ما را ملت ما بيدار تر مي شود .
vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
مهدی جان برخیز و بساط این دغل بازان را برچین که اینان بنام شما و بنام عدل علی چه کارها که نمی کنند؟
اقایان؟ر چرا در عدل علی و قوه قضاییه شما کسی به جنایات کهریزک وکوی دانشگاه و شهدای مظلوم خرداد و عاشورا رسیدگی نمی شود؟
موسوی عزیز با تو یا علی گفتیم و هستیم چون که
گر مرد رهی میان خون باید رفت وزپای فتاده سرنگون باید رفت
خدا موسوی رادوست دارد بخاطر صداقتش-
ملت موسوی رادوست دارد بخاطرشجاعتش
آقای مهندس موسوی شیر مادرت حلالت ملت ایران تا آخرین قطر خون خود با افکار بلندت است
ملت ایران از جنایت – تجاوز – ترور- خشونت ودیکتاتوری نفرت مضاعف دارد.
يا حسين مير حسين
تا پاي جان حمايتت مي كنيم
آب از سر گذشته… با حلوا حلوا دهن شیرین نمیشه…
درود بر موسوی
22 خرداد دوباره حماسه می سازیم
فرزند حسینی حسین وار ایستاده ای تن به بیعت با ظلم نمیدهی گر چه به پشتیبانی ما نیازی نداری اما بدان با تو دینت و آیینت هستیم همان دینی که تو را در راه حق و عدالت و مردم دوستی اینگونه شجاع و با ایمان و راسخ گردانیده است یا حق
یاشاسین
مايه افتخاري … خوش به حالت كه هم اين دنيا را داري و هم آن دنيا را … اين روزها جامعه ما تشنه افراد لايق و صادقي همچون شماست
جنبش سبز ايران
زحمت کشیدید!پس از دو روز واقعاً عجب پیام کوبنده ای بود. ((حواشی تردید برانگیز؟)) هیچکس در مورد این که چه اتفاقی افتاده و اینکه این آدم ها بی گناه بودند شکی ندارد. شما به بیگناهی فرزاد شک دارید؟ دریغا از این پیام! این جنبش گاندی می خواد که متاسفانه هنوز نداریم! ولی ادامه میدهیم. شما هم اگر خودتون رو از مردم میدونید این راهش نیست!
ایرانیان مقیم ایران، میرحسین را به عنوان رهبر مبارزه با استبداد می شناسند. معدودی خارج نشین بی خبر از اوضاع سنگ اندازی می کنند و نقش جماعت همیشه نق نق کن را بازی می کنند. زنده باد میرحسین موسوی.
الحق كه زيبنده نامت و جايگاه رييس جمور بودن هستي
نمي داني چقر منتظر اين پيام تو بودم. خيلي با شرفي . به ياد نداها و سهراب ها خرداد را شده با خون خودم سبز مي كنم.
اینقدر ملعون هستید که از کسانی که مردم خودمان را به خاک وخون کشیدن هم حمایت میکنید.چیزی از منافقین کم ندارید که از آنها هم پیشی گرفتید.
لعنت خدا بر منافقان و رحمت او بر مجاهدان راه حق
با سلام و خسته نباشد یا حسین میر حسین زنده باد آزادی، زنده باد قهرمان ملی ایران زنده اسوه صبر و استقامت بمان تا بمانیم
ما به آن سید و این میر ارادت داریم
ما به خرداد پر از حادثه عادت داریم.
مهندس دمت گرم.
درود بر آقای متوهم که هیچ وقت نفهمید چی گفت
ميرحسين عزيز:
بيانيه ات بسيار كوتاه ولي در عين حال فوق العاده تاثير گذار بود.
دوستت داريم.
مهندس! پیروز شدی…چون کردستان پشتیبان تو است و کردستان کنام شیران است و شیران چیره بر روبه صفتان و کفتاران!
ضمن تشکر از واکنش شما
“…شبیه روند ناعادلانه ای است که در طول ماه های اخیر …” اصلا شبیه نیست.
1-فرزاد و یارانش حدود 5 سال در زیر شکنجه بودند ولی آن ” زنان و مردان خدمتگذار” – با ابراز همدردی با آنها- چند روز تا چند ماه در زندان بوده اند و بویژه آنهایی که به شما بسیار نزدیکتر بودند خیلی زود تسلیم اعتراف گیری های تلویزیونی شدند ولی فرزاد و یارانش با شرافت مرگ را قبول کردند.
2- فرزاد را در خانه اش گرفتند و آنقدر مدرک کم آورند که این اواخر پرونده اش را “گم”! کرده بودند ولی یاران شما را – هرچند حق با ایشان بود- در تظاهرات خیابانی گرفتند.
کاش در طول این 5 سال فقط یک بار فرزاد و یارانش را هم جزو آن “عده زیادی از زنان ومردان خدمتگزار وشهروندان عزیز کشور ما ” به حساب آورده بودید.
خدا لعنت کند تو میر را
خودت اول انقلاب دختر هارو با نام گشت ثا ر الله می زدی حالا یادت رفته خیال کردی مردم هم فراموش کارند
همه ی بد بختی ما از نخست وزیری تو است خدا لعنت کند باعث و بانی آن را
چرا اینقدر دیر؟ نکنه می خواهید بگید که امروز متوجه شدید؟ ( به خدا اگه امروز هم این مثلا بیانیه را نمی دادید از جنبش خداحافظی می کردم).
مهندس از صمیم قلب بهت افتخار می کنم
آفرین به تو میر حسین عزیز تو برازنده ی ریاست بودی و از تو گرفتند باز هم در آستانه ی سالگرد انتخابات، ریاست جمهوری که از تو غصب شده تبریک عرض می کنم و امیدوارم هر چه زودتر این ریاست به تو برگردد. تو با ما هستی با مردم ایران و کرد لر ترک هم برای تو یکی است.
عجب صراحتی!! پنج انسان را سربریده اند! آنهم در پیش پای خرداد! بعد شما می فرمایید حواشییش بد بوده! آقای میر حسین مواضب مایوسیت مردم باشید! وای اگر رهبریت برود آنسوی مرز! بر ممانعت صراحت داشته باشید. رهبر شوید!!
سلام سید ….خیلی سالاری….سالار بمان…….خدا نگهدارت باشد و شر دشمنانت را به خودشان برگرداند….الحق که نخست وزیر امام ره هستی..هم دیندار و هم آزاده
روزهای خون و قیام بود گاردهای شاهنشاهی پشت مدرسه حجتیه قم سنگر گرفته بودند کمتر از یک سال به 22 بهمن 57 مانده بود در این حال و هوا یکی می گفت کوکتل مولوتف درست کنیم یکی می گفت بالای پشت بام سنگ جمع کنیم یکی می گفت بگذار بیایند داخل مگه چه می شود خلاصه از هر دری سخنی بود طلبه با هوش ودر س خوانی بود که نمی دانم الان در کجاست می گفت ببینم اگر همین الان دولت سقوط کند شما می خواهید حکومت کنید یعنی مملکت سیاست مدار نیاز ندارد اقتصاد دان نیاز ندارد شما که هنوز ضرب ضربا می خوانید صرف یک جزوه حکومت اسلامی آیه الله خمینی که مشکلی را حل نمی کند. خلاصه می خواهم بگم متاسفانه ما شرقی ها عمدتا احساسی عمل می کنیم ابتدا خراب می کنیم بعد فکر می کنم چی باید بسازیم.
آقاي مهندس موسوي!
در شرايطي قرار داريم که هيچ چيز در اين مملکت قانوني نيست، قوه قضائيه هيچگونه استقلالي ندارد و تبديل به يک ابزار بي اراده جهت مصالح برخي قدرت طلب شده است.ممکن بود هرکدام از ما يکي از آن پنج نفر باشد.
از بيانيه شما ممنونيم و انتظار داريم در ادامه اين انزجار از چنين اعمال به دور از انسانيت حکومت، کاري را با هم انجام دهيم که آنها بدانند نميتوانند و نبايد چنين عمل کنند. لطفا بفرماييد چکار کنيم تا ديگر چنين اخباري در اين کشور نشنويم.
لبيك يا موسوي ,عزيز دل مايي خداي سبحان پشتيبانت
آقای موسوی! نامه اعتراضی شما موجب خوشحالی است ولی باید به مسائلی توجه داشته باشید. اگر این کلمه “عدل علوی” برای به زبان مردم سخن گفتن است که هیچ. اگر نه خود شما باید بدانید که سیستمهای حکومتی حال حاضر با آن زمان بسیار متفاوت است. این بی عدالتی ها ریشه هایی دارد که باید آنها را پیدا کرد و خشکاند و از طریق یک حکومت واقعی دموکراسی عدالت را بر قرار کرد. مشکل ما اینجاست که سه قوه مجریه، مقننه و قضائیه داریم که باید مستقل از یکدیگر عمل نمایند ولی می بینیم که قوه مجریه خود را بالای دو قوه دیگر قرار داده است. به مجلس می رود و خواست خود را تحمیل می کند. قوه قضائیه که باید کاملا مستقل از حکومت عمل نماید، تبدیل به دستگاه کاتالیزور دستیابی به اهداف رئیس دولت شده است. مشکل ما در حال حاضر این است که این سه قوه باید از یکدیگر تفکیک شوند و هریک کار خود را بدرستی انجام دهد. امیدوارم این حرفها به شما برسد.
من نظرم را فرستادم .شما میتوانید درج نفرمایید.منتهی ارسال پیام تند تند وکمی ارامتر شبهه انگیز است.
کلمه: دوست عزیز این پیام تنها یک موضوع فنی و مربوط به ایمنی سایت است.
تا آخرین قطره خونمان از میر حسین موسوی فرزند پاک زهرا حمایت می کنیم
سلام مهندس
وقتی بیانیه ات رو دیدم ناخوداگاه گریه کردم و نمیتونستم جلوی اشکم رو بگیرم برای اینکه دیدم بر قول و پیمانی که با مردم بستی وفاداری
ممنونم میر حسین عزیز ممنونم خدارو شکر که رو سفیدمون کردی خوشحالم از رایی که به تو دادم خوشحالم…
ما بیشماریم vvvvvv
جانم فدای تو ای فرزند پاک زهرا(س) که با صبر حسنی و شور حسینی با ظلم مبارزه میکنی