سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » طرح سبز/تی شرت هایی با طرح شهدای راه استقلال و آزادی...

طرح سبز/تی شرت هایی با طرح شهدای راه استقلال و آزادی

چکیده :تی شرت هایی با طرح شهدای راه استقلال و...


کلمه:چند جوان کرجی دراقدامی خودجوش برای معرفی قهرمانان راه استقلال و آزادی کشورمان ایران تی شرت های “قهرمان من” (My Hero) را در کارگاهی خانگی طراحی کردند :

طرح هایی از سرداران شهید، آوینی ، همت ، باکری و چمران

منبع : خبرگزاری مهر


60 پاسخ به “طرح سبز/تی شرت هایی با طرح شهدای راه استقلال و آزادی”

  1. MRM گفت:

    چجوری میشه تهیه کرد؟

  2. مصطفی گفت:

    آخه کجاش سبزه؟

  3. ناشناس گفت:

    ایده اش سبزه. منشش سبزه. الزامی نیست که رنگش سبز باشه یا چیز دیگه

  4. مصطفی گفت:

    طرحی خوبی است ولی بهتر است که چند جوان با چهره های موجه این تی شرت ها را به تن کنند.تاثیر بیشتری بر روی مردم دارد!

  5. ناشناس گفت:

    امیدوارم عکس ندا .سهراب.کیانوش.محسن و بقیه شهدای جنبش سبز هم به زودی روی تی شرت بیاد

  6. فرشاد گفت:

    من تا اونجائی که میدونم این چهار نفر از دوستای منن و کلا با رنگ سبز مخالف
    اینم همه میدونن بر خلافه سبزاس

  7. سارا گفت:

    چهره های این جوانان مگه چه اشکالی داره؟کمی وسعت دید داشته باشیم

  8. فطرس313 گفت:

    آقا تو رو خدا خودتون رو گول نزنید.کی گفته شهدا،سبز اند؟آخه چرا انقدر شان شهدا رو پایین میارید؟شهدا نه سبز اند نه احمدی نژادی؛شهدا فقط ولایتی اند،و هیچ رنگ سیاسی ندارند.
    امیذوارم یاد بگیریم
    آزاد فکر کنیم.
    یا علی

  9. ناشناس گفت:

    ما نه تنها بشماریم بلکه ایده های بیشمار نیز داریم ،یادمان نرفته که ءبسیجیه واقعی همت بود و باکری ‎.و بازهم فریاد خواهیم کرد بسیجی واقعی همت بود و باکری.

  10. کاوه گفت:

    به نام پروردگار پايدار

    باسلام
    مصطفاي عزيز
    از چمران سبز تر سراغ ندارم
    همت را که همه مي شناسيم و خانواده اش که سبز سبزند
    باکري را هم که مي شناسي همان که دخترش از سبزترين دختران سبز ايران است
    اما در مورد آويني حق را به تو مي دهم که ؟ دارد
    اما در هر حال طرح خوبي است
    چرا که حتي اگر سبز نباشند ايراني هستند بهتر از سمبل شيطان پرستي است

  11. aseme گفت:

    nafaseton sabz dostan ,faghat hamin chantaro tarahi kardin? omidvaram axe tarane va baghie shohada ham rosh tarahi she. chetor mishe tahaye kard inaro?

  12. ناشناس گفت:


    اين جوان‌ها كجاي چهره‌شان ناموجه است؟ اگر چهره‌ي آقاي چمران را در بازه‌هاي مختلف عمرشان مي‌ديد، چه مي‌گفتيد؟

  13. مهران گفت:

    امیدوارم عکس ندا .سهراب.کیانوش.محسن و بقیه شهدای جنبش سبز هم به زودی روی تی شرت بیاد. ممنون از ناشناس قبلی.

  14. ناشناس گفت:

    قصد توهین ندارم ما عکس این قهرمانامونو به اندازه کافی رو در و دیوارامون داریم .بهتر نیست تصویر چند سال بعد ایران روی تی شرت ها بیاد؟

  15. رسول گفت:

    آقا مصطفی منظور شما از چهره موجه چیست؟؟؟
    کسانی را که شما موجه میدانید فکر نکنم اصولا تی شرت بپوشند

  16. ناشناس گفت:

    این راه هم راه بدی نیست نیاز مند تبلیغ وصبر است متاسفانه عده ای سربزنگاه ازادی را بنفع خودشان مصادره کرده اندوبقیه شدهاند تماشاچی چه انسانهای پاک وبزرگی ( یا درزندان اند یا کشته شدند) واقعا چه تهمت هائی میزنند اقای شریعتمداری چگونه این تهمت ها را درست میکند دفعتا میگوید شب روزاست این رسالتی ها هم برای تهمت خلق شده اند واقعا گربه صفت وخجالت نمیکشند مقاومت خانمها قابل ستایش است انگار همه چیز درلباس پوشیدن انها خلاصه شده درود به موسوی وکروبی .

  17. محمد گفت:

    چه ربطی به جنبش سبز دارد؟ الکی همه چیز را مصادره نکنیم. ما باید از چیزی بگوئیم که مال خودمان هست و نه دیگران. ما ندا و سهراب و … داریم…

  18. مصطفی1 گفت:

    شروع خوبیست امیدوارم دوستان جوان دیگر هم به نهضت خمینی شوری دوباره ببخشند و سایتها اخلاق و منش جوانمردانه آن سبز روحان عاشق در مواجه با مردم و جامعه را بازگو کرده و دوستان جوان به امر دین برای تغییر فضای تلخ کنونی علنا و با تظاهری بلیغ همراه نام و تصویر این بزرگان به اشاعه آن منشها بپردازند و مطمئن باشند هر امر خلاف رفتار و منش تندروها عاملی در جهت تغییر وضع فعلی است.
    آنها به مردم بدبینند-شما خوشبینی را ترویج کنید.
    آنها به مردم فحش می دهند-شما مانند اهل بهشت سلام مکرر خصوص به سالمندان بگویید.
    آنها تروشرویند-شما خنده رو باشید.
    آنها به زنان ودختران به صرف حجابشان تحقیرانه می نگرند و کلمات زشت بکار می برند-شما گرامیشان دارید از آنها بخواهید در مقابل چشمان دریده انها لباسی مناسب بپوشند.
    آنها نخبگان و معلمان را تحقیر می کنند-شما در هرفرصتی گرامیشان بدارید و عزتشان را در جامعه تبلیغ کنید.
    آنها کارگر و کسبه و کشاورز ایرانی را تحقیر و ناتوان جلوه می دهند-شما از مناعت طبع و نجابتشان بگویید و هر جا آنها را دیدید با سلامی گرم و احوالپرسی غم روزگار را از دلشان بیرون کنید تا بدانند که جوانان این دیار آنها را فراموش نکرده اند.
    آنها به ریا نماز می خوانند-شما به سفارش امام به مسجدها برای بزرگداشت نماز هجوم ببرید و نه برای جنبش سبز یا هر اقدام اصلاحی دیگر بلکه فقط برای خدا که همه مجاهدتها و جنبشهای اصلاحی در ذیل آنند آنگاه دیری نخواهد گذشت که نیرویی عظیم معنوی در درون خود و جامعه شاهد خواهید بود که خود به خود مانند لباس احرام حجاج زشتی و تیرگی رفتار بداندیشان ریاکار را برملا و آنها را رسوا کرده بهای تغییر و دگرگونی را کاهش می دهد.

    ترویج همه خوبیها عرصه را بر سیاهی و تنگ نظری و خودخواهیها تنگ کرده آماده تغییر می کند.

    یاعلی.

  19. حميد گفت:

    آقاي مصطفي تا كي بايد ظاهر افرادي كه به مذاق ما خوش نمي آيد را ملاك مقبول بودن يا عدم پذيرش ايده اين افراد قلمداد كرد.چه بسا افرادي با ظاهري موجه از نظر ما ، انسان هايي با انديشه و افكار پليدي باشند.
    نه همين لباس زيباست نشان آدميت تن آدمي شريف است به جان آدميت

  20. seyyed rastgu گفت:

    بسیار ابتکار جالبیه. چهره شون هم موجهه.اتفاقا تاثیر گذاره

  21. محسن گفت:

    خطاب به آقا مصطفی
    با سلام و احترام برادر عزیز مگر چهره های این جوانان غیر موجه است، شما نمی دانم چند سال دارید ولی من پنجاه سال از عمرم می گذرد در دوران ما در طول انقلاب با کفش پوما و شلوار لی هم نماز می خواندیم و هم مسجد می رفتیم و کسی هم به چهره ما ایراد نمی گرفت و بعد در جنگ شرکت کردیم چرا بقول میر حسین عزیز نظام به ما اعتماد کرد مردم به درون قلب ما نگاه کردند ظواهر مطرح نبود بلکه باطن ها و قلوب مطرح بود، آقا مصطفی عزیز شیوه علمای عاقل ما ( شهید بهشتی ، شهید شاه آبادی که به پاریس آمد و اینجانب در خدمت ایشان بودم اخلاقی داشتند که دشمن را نیز مجذوب خود می کردند شماها در پای درس ان بزرگان نبودید و الان هم این آقایان صدا و سیما و روحانیان بی ریشه اجازه شناخت و آگاهی به ملت و شما جوانان نمی دهند) در زمان انقلاب و جنگ جذب نه دفع ، من خودم سبزم ولی مهم نیست که اینها سبز باشد یا نباشد مهم این است که همین عکس همت، چمران ،آوینی و…. باعث می شود که این جوانانی که دنبال پاکی و صداقت هستند حداقل به ذهن شان خطور کند که چمران، همت و… کی بودند اگر این سوال ایجاد بشود که کما اینکه در دوران انتخابات شد آن وقت مردم سره را از ناسره ، انسان با تقوا از بی تقوا ، دروغگو را از راستگو تشخیص خواهند داد و دنبال آن خواهند رفت و اتفاقا این آقایانی که در راس کار هستند مانع این آگاهی هستند.مطمئن باشید. تاریخ جنگ در فیلم های جبهه شب های جمعه و… صدا و سیما نیست مردان جنگ و تاریخ جنگ آگاهی از سیره این مردان است. چرا علی پانزده قرن است که زنده است و جرج جرداق و جبران خلیل جبران مسیحی به او عشق می ورزند و طه حسین و دیگر علمای اهل سنت از او به نیکی یاد می کنند و آرزو دارند کاهش تاریخ یک علی دیگر بوجود می آورد. برای اینکه علی در همه ابعاد انسان کامل است. مهم این است که جوان امروز بداند که دم زدن از علی و عمار و…..بدون عمل کردن مثل علی و رفتار هیچ فایده ای برای ملت ایران ندارد. نه علم، بلکه علم و عمل بقول امام راحل باید توام باهم باشد. عرض آخر علم علی به جای خود مهمتر از آن عمل علی است که در طول تاریخ ماندگار شد و ما این چنین باید پیرو ، شیعه او باشیم والا روزی هزار رکعت نماز بخوان ، نماز جمعه را امامت کن عمل نداشته نباشی برادر فایده ای ندارد. از دروغگو پشتیبانی کردی فایده ای ندارد ، از کسی که بیت المال را غارت کرده است حمایت کردی فایده ندارد . از کسی که آزادی را زیر پا له می کند و عدالت را در روز روشن زیر پا می گذارد پشتیبانی کردی فایده ندارد ، از کسی که شکم استاد دانشگاه را می درد پشتیبانی کردی و یک کلمه حرف نزدی فایده ندارد ، این اسلام نیست. والسلام

  22. ناشناس گفت:

    اتفاقا کار جالبی کردن و چهره هاشون و تیپشون هم بسیار تاثیر گذاره چون این جوونا متوجه شدن که بسیجی واقعی همت بود و باکری و بقیه شهدای عزیز و این خیلی مهمه .

  23. مانی گفت:

    فوق العاده بود.

    اقای محسن که ظاهرا سن خودشون رو 50 به بالا اعلام کردند. ایشون سن پدر بنده را دارند و تجربیات خوبی را اینجا بیان کردند.. اقای محسن عزیز شما هم به زیبایی جواب دوست عزیز اقای مصطفی را دادید. احساس می کنم اقای مصطفی واقعا نیت بدی نداشتند. ایشون به هر حال یک افکاری درون ذهنشون قرار گرفته است که واقعا دست خودشون نیست. ولی اقای مصطفی این را به خاطر دارید که می گویند به ریش نیست به ریشه است؟ این هم به گونه ای دیگر برای این چند تا جوان صدق می کند. به ظاهر نیست به باطن و دل پاک ان جوان است. امیدوارم موفق باشید.

  24. …..::::::::: چندسطری ازیک وبسایت :::::::::::::::::::: از آن طرف آدم افسوس می‌خورد که با توجه به این اهمیت بعد از این یکسال هنوز هم که هنوز است رهبران جنبش سبز اهمیت اینترنت را نفهمیده‌اند و یک وبسایت خبری درست و حسابی دو زبانه و یا چند زبانه را برای خودشان راه نینداخته‌اند که سرش به تنش بی‌ارزد و فقط دنبال افشاگری و عمل سیاسی نباشد.

  25. محمد گفت:

    شما همتون تو توهمید!!!! آخه شهید آوینی و شهید همت چه ربطی به جنبش سبز دارند؟

  26. امیر گفت:

    به نظر من که چهره این بچه ها بسیار موجه است. هیچ نکته غیر قابل توجیهی در چهره آنها نیست. اما نکته اساسی مساله این است که فرهنگ در هر شکلی باید از درون مردم بجوشد. آن آقایانی که زمانی می خواستند برای مردم لباس ملی درست کنند و هرگز موفق نبودند کجا هستند که ببینند جوانان وطن خودشان چگونه با وسایل ساده کارگاه خانگی طرح تهیه کرده اند و استفاده می کنند. به امید روزی که مردم خود راه را از بیراه تشخیص دهند و اجازه ندهند کسی برای آنها تعیین تکلیف کند.

  27. غلام گفت:

    با آقا محسن موافقم
    رفقا زیاد هم سخت نگیرن
    هم موافقان چهره های دوستان این عکس و هم مخالفان
    مهم اینه که خدا از همه ما به خصوص این عزیزانی که ابتکار زدن راضی باشه که هست انشاءالله
    ما ،جنبش سبز، ریشه هامان در خاک وطنی رشد کرده که با خون باکری و چمران و همت و آوینی سرخ بود و با خون محسن و اشکان و ندا سبز شد
    خدای بزرگ این شهیدان بزرگوار را از ما مردم ایران به عنوان قربانی راه حق و حقیقت بپذیرد
    به امید ظهور
    یاعلی

  28. مصطفی1 گفت:

    محسن عزیز من نیز همفکر تو هستم.

    ديدگاه امام خميني درباره خوش‌تيپي و خوبرويي

    دكترصادق طباطبائي

    امام خميني(ره) از ذوق و طبع لطيفي برخوردار بود. ديوان اشعار و لطيفه‌هاي فراواني كه نزديكان ايشان از آن روح بلند به خاطر دارند، يكي و دو تا نيست. يك شب كه به اتفاق خواهرم و تني چند از نزديكان در حضورشان بوديم، تلويزيون ميزگردي داشت و بحثي پيرامون مقوله هنر و سينما در جريان بود.
    مجري برنامه كه به قول آقاي دعائي، از حسن يوسف بي‌بهره بود و درعوض از صوت داوودي نصيبي نداشت در باب زيباشناسي، داد سخن مي‌داد.
    يكي از حاضرين گفت: اصولا كسي كه از زيبايي بهره‌اي ندارد، نبايد در تلويزيون از زيبايي و زيبايي‌شناسي سخن براند. حال اگر واقعا مطلبي براي گفتن دارد، در راديو مطرح كند.
    در ادامه مرحوم حاج احمدآقا گفت: به نظرم مي‌رسد كه هم مديران تلويزيون و هم بزرگمردان دولت، بي‌نصيبي از جمال را به عنوان يكي از ملاك‌ها و شاخصه‌هاي اصلي در انتخاب همكاران خود در نظر داشته و مسؤولان گزينش اصولا خوش‌قيافه‌گي را امتيازي منفي به حساب مي‌آورند. يكي ديگر از حاضرين به امام گفت: گمان مي‌كنم اگر خارجي‌ها برنامه هاي تلويزيون ما را ببينند، خيال مي‌كنند در ايران، افراد خوش‌سيما و زيباروي وجود ندارد.
    امام كه تا اين لحظه ساكت بودند گفتند: «من فكر مي‌كنم، قوي‌ترين نهضتي كه بعد از انقلاب در ايران پا گرفته است، نهضت ضد جمال است». لازم مي‌بينم به اين خاطره چند نكته را اضافه كنم:
    1ـ اصولا امام بسيار منظم و خوش‌پوش و همواره داراي ظاهري آراسته بود. هميشه از بهترين عطرها استفاده مي‌كرد. در پيراستگي سر و وضع و اطوي لباس بسيار مقيد بود. حتي در رنگ جوراب دقت مي‌كرد. اگر قباي ايشان مثلا خاكستري بود، حتما جوراب سرمه‌‌اي ـ و نه قهوه‌اي ـ به پا مي‌كرد. اين رفتار ايشان بارها توجه مرا جلب كرده بود.
    2ـ در يكي از سفرهايي كه از اروپا به نجف رفتم، عطر فيجي را براي ايشان برده بودم. احمد اقا به ايشان گفت، فلاني مي‌گويد، اين عطر جديد است و نام آن «فيجي» است، در جواب گفتند: «خير، نام آن «فيجي» ـ به فتح فا و يا ـ است يعني دنباله دارد» و زماني كه يكي از خانم‌ها گفته بود، آقا اين عطر زنانه است گفته بودند، «نخير شما خانم‌ها هر چه زيبا و لطيف است، به خود نسبت مي‌دهيد. خير اين طور نيست».
    3ـ يك روز يكي از وزراي كابينه شهيد رجايي ـ به نظرم آقاي پرورش ـ در جمله‌اي به مناسبتي گفته بود، امام از بهترين عطرها استفاده مي‌كند. عده‌اي به او معترض شده بودند كه چرا چنين «تهمتي» به امام مي‌زند و چنين «نسبت ناروائي» را به ايشان مي‌دهد. اين اعتراض به حدي بالا گرفته بود كه نامبرده به امام پيغام مي‌دهد كه «من تحت فشار هستم، لطفا به گونه‌اي كه صلاح مي‌دانيد با ذكر جمله‌اي يا مطلبي مرا نجات دهيد». امام هنگام نقل اين مطلب با شوخ‌طبعي ويژه خود، همان جمله معروف را تكرار كردند كه «ظاهرا نهضت ضدجمال بسيار قوي است».
    اما از مطلب طنزگونه آقاي ابطحي (مندرج در همين سايت بازتاب) چنين برمي‌آيد كه اين نهضت همچنان پا بر جا بوده و قرار است، خداي ناكرده تا انقلاب مهدي(ع) هم چنان ادامه داشته باشد.
    4ـ توصيه شريعت اسلامي به آراستگي و پيراستگي را همگان مي‌دانند ولي چرا رعايت آن، امروزه در بعضي اذهان «ضدارزش» شده است، نمي‌دانم. مرحوم پدرم مي‌گفتند، توجه به ظاهر، حتي در انتخاب افراد براي مناصب ويژه، مورد عنايت شرع است. مثلا اگر در انتخاب امام جمعه يا جماعت به دو فرد برخورد كرديم كه شرايط و ضوابط يكسان داشتند، آن يكي را كه سيماي بهتر و ظاهري آراسته‌تر دارد، بايد انتخاب كنيم. يا در انتخاب قضات توصيه مؤكد شده است كه نقصان ظاهر در قد و شمايل و چهره و چشم و ابرو بايد مورد توجه قرار گيرد زيرا ممكن است باعث عقده رواني شده و قطعا در قضاوت قاضي نقش مؤثر دارد.
    5ـ بايد دانست كه خوبرويي و جمال و زيبايي، ثروتي است خدادادي كه زكات واجب آن، عفاف و پارسايي است البته نيازي به تذكر نمي‌بينم كه اينها هرگز به معناي نفي ارزش و اصالت سيرت زيبا نمي‌باشد.
    حال يك بار ديگر مطلب طنز گونه آقاي ابطحي را بخوانيد و گفته مرحوم احمد آقا را در نظر داشته و به نكته لطيف امام در آن مورد دقت كنيد و آن وقت خود به قضاوت بنشينيد.
    خداوند همه ما را از زيبايي‌‌هاي مصنوع خود بهره‌مند سازد.

    ناز طلبي جوان 1-2 بحراني به نام شل‌حجابي 1-2
    دروبلاگ دکتر صادق طباطبایی دایی سید حسن عزیز

  29. محسن گفت:

    به این می گن دزدی ادبی و مصادره فرهنگی.
    وتقعا برای شما دوستان به خواب رفته متاسفه. تاسف………………

  30. سبز ۳۶ گفت:

    همه سبز سبزید. خیلی خوش حال شدیم.

    نظرات آقا محسن و مصطفی ۱ معرکه است.

    در ضمن مؤمنان رهرو حق با گذشت عمر، چهره ای نورانی یافته و زیباروی میشوند. مقایسه شود با قیافه … .

    از دروغگو پشتیبانی کردی فایده ای ندارد ، از کسی که بیت المال را غارت کرده است حمایت کردی فایده ندارد . از کسی که آزادی را زیر پا له می کند و عدالت را در روز روشن زیر پا می گذارد پشتیبانی کردی فایده ندارد ، از کسی که شکم استاد دانشگاه را می درد پشتیبانی کردی و یک کلمه حرف نزدی فایده ندارد ، این اسلام نیست.

  31. رسول گفت:

    به نظر من هم این طرح زیاد ربطی به جنبش سبز ندارد

  32. ونوس گفت:

    آقای فرشاد دقیقا همه این 4 نفر دوستان شما هستند؟؟ حتما جلوی خونه شما هم ایستادن عکس گرفتن ؟ کسانی که فرمودن چرا این شهدا رو به نفع خودتون مصادره کردید ، اولا این کار شماست که از همه چیز و همه کس به نفع خودتون استفاده میکنید. دوما برای اینکه توجیه بشید تشریف ببرید مواضع خانواده های شهیدان باکری و همت رو قبل و بعد از انتخابات بررسی کنید. البته میدونم که شما فکرتون رو برای اینجور چیزها به کار نمیندازید فقط همونایی که بهتون دیکته میکنن و مینویسید. حتما خانواده شهید همت از بس.. … بودن شما با باتوم به جونشون افتادید نه؟؟

  33. در جواب محمد گفت:

    پس کی سبزه ؟یعنی تو نمیدونی خانواده همت باکری ،جهان ارا ،بهشتی،مفتح ، دستغیب،طالقانی و… همه به میر حسین رای دادن و خانواده های همت و باکری و… هنوزم پای میر حسین ایستادن؟

  34. ناشناس گفت:

    من یک بسیجی پنجاه و هشتی هستم. آخرین حضورم در جبهه هم درسال 67 و در گردان تخریب بود. فرمانده مان هم پاسدار جانبازی بود که سال گذشته دعوت حق را لبیک گفت. خدا رحمتش کند ، برای نماز صبح که بیدار می شدیم میدیدیم نیمه شب آمده و پایین پای ما چهار تا بسیجی گردان دراز کشیده و خوابیده(چون معتقد بود بسیجی ها آنقدر مقدس اند که یک سپاهی برای تبرک هم که شده باید خدمتگزار آنها باشد).
    اینها پاسدارن راستین ملت ما بودند، حالا اسطوره هایی چون همت و باکری که دیگر جای خود را دارند. مقایسه کنید این انسانهای متعالی از زمین بریده را با امثال سردارهای خود خوانده امروز. اینها انسان هایی آسمانی بودند. پاک پاک همچون فرشتگان. از همین روست که با وجودی که سالهاست پرکشیده اند و فرزندانشان بدون پدر بزرگ شده اند اما نفس پاک و سایه آسمانی پدرانشان و تربیت دامان پاک مادران وفادارشان، باعث شده بر سبیل حق و حقیقت در کنار ملت قرار گیرند.
    من فکر می کنم آنهایی که گفته اند همت و باکری چه ربطی به “ما” دارد، دلبستگان جنبش سبز نیستند، زیرا مردم سبز ایران بسیار پیش از این نظرشان را در مورد سردارانی چون همت و باکری، قدر شناسانه اعلام کرده اند. شعار دل انگیز “بسیجی واقعی – همت بود و باکری” تا امتداد تاریخ در گوش جان نسل به نسل این سرزمین طنین انداز است.
    برادران و خواهران عزیز جنبش سبز!
    خدا را سپاس بگویید که امروز یادگاران امام، رجایی، بهشتی، طالقانی، دستغیب، اشرفی اصفهانی، صدوقی، جهان آرا، همت، باکری، خرازی و اکثریت قریب به اتفاق صحابه امام در کنار شما هستند. از بقیت السلف شهدا، میرحسین موسوی حمایت می کنند، در کنار شما در خیابان ها راهپیمایی سکوت می کنند، در کنار شما کتک می خورند و بر سر پیمانشان با شهیدانشان و مردمشان ایستاده اند.
    دردود بر همسر دلاور شهید باکری و دختر رشیدش
    درود بر پسران سرفراز شهید همت
    درود بر پدر پیر اما زنده دل جهان آرا
    و درود بر این چهار جوان رشید که عکس شهیدان سبز ما را زینت پیراهنهای سفیدشان کرده اند…
    ما بیشماریم

  35. محمد گفت:

    تا زمانی خانواده همت و … ارزش دارند که تو راه اونا باشن وگرنه پشیزی ارزش ندارن همان طور که همسر بعضی از بزرگان دین ما از راه اونا خارج شدند بعضی کینه علی داشتن وجمل راه انداختن حتی بعضی خون امام ریختن. برای ما خمینی کبیر و شهید مهمه نه نوه و خانواده و… عصر اطلاعات هم که هست حرفاشون داریم خدا هم انشاالله فرقان به ما میده تا دروغ گو ها را بشناسیم.

  36. میثم گفت:

    یا از ترسشون رنگ تی شرتا سبز نیست و یا اینکه نوهم باعث شده سفید یا مشکی رو سبز ببینند.

  37. فاطمه گفت:

    ایول جوون باغیرت ایرانی

  38. محمد گفت:

    من فکر میکنم به جای اینکه سر موجه بودن یا نبودن صحبت کنیم بهتره به اصل موضوع بپردازیم
    بخدا پرداختن بیش از حد به فرع قضیه درست نیست
    از حاشیه ها دست برداریم و به اصل بپردازیم
    مهم اینه که ما همه اصل قضیه رو قبول داریم

  39. ایرانی گفت:

    این طرح بچه های با غیرت ایرانیه لطفا سریعا به نفع سبزها مصادره نکنید.

  40. رها گفت:

    دست مريزاد.ايده بسيار عالي است.

  41. همت گفت:

    روی تصویر دیواری همت سبز پاشیده بودند.یکی از صبحت های همت درباره ولایت فقیه را در کنار تصویر نوشته بودند.

  42. مرتضی گفت:

    کار خوبیه
    میشه این کارو همه ی سبزها انجام بدن نه کار ضد انقلابیه نه میتونن برچسبه ضد انقلاب به آدم بزنن
    پیشنهاد میکنم که این تی شرت ها در سراسر کشور توضیع شود تا ارتش سبز یکپارچه باشد

  43. گل نرگس گفت:

    در ضمن ظاهر این جوونا هم خیلی موجهه هیچ اشکالی هم نداره و کاری که کردن واقعا قابل تقدیره

  44. محسن گفت:

    شروع خیلی خوبیه…دست مریزاد

  45. م1 گفت:

    اقای ایرانی ،از تیپ و کلاسشون معلوم که سبزن اخه غیر سبزها که اینقدر باکلاس نیستن.

  46. کیوان گفت:

    چه ربطی به سبزهای لجنی داره
    این جوونها خیلی مردتر و با غیرت تر از جلبمهای سبز وطن فروش خائن هستند لطفا این جوون های با غیرت رو با سبز کثیفتون خراب نکنین

  47. احسان گفت:

    آقا اینها رو توی تلوزیون نشون داد با همه لینها مصاحبه کرد که اصلا طرف جناح خاصی نبودن

  48. ناشناس گفت:

    چه ربطی به شما داشت.
    دلم براتون ميسوزه.

  49. VVVV گفت:

    به نظر من هم این طرح زیاد ربطی به جنبش سبز ندارد

  50. سعید سبز گفت:

    کلمه لطفا نظرات حاوی توهین رو تایید نکن!