دفاع معاون وزير بازرگاني از افزایش قیمت شیر یارانه ای:مردم راضی هستند
چکیده :طرح افزايش قيمت شير در ازاي افزايش سهميه آن و گستردگي توزيع آن سال گذشته در استان كشور به طور آزمايشي برگزار شد كه همراه با رضايت مردم بود، لذا تصميم به افزايش 1.5 برابري سهميه شير گرفتيم و در ازاي آن براي پوشش يارانه آن قيمت شير را 100 تومان افزايش...
کلمه: رئيس سازمان حمايت از مصرف كنندگان و توليد كنندگان با اشاره به اينكه افزايش قيمت شير يارانه اي به معناي افزايش قيمت شير نيست، گفت: قيمت تمام شده هر بسته شير يارانهاي 570 تومان است.
به گزارش فارس، محمدعلي ضيغمي در پاسخ به اينكه آيا افزايش 100 توماني قيمت شير يارانه اي بر روي ساير محصولات لبني تاثير نمي گذارد، اظهار داشت: بايد توجه داشته باشيم كه افزايش قيمت شير يارانه اي بدليل افزايش قيمت خود شير نيست.
وي افزود: ما در حدود 590 ميليارد تومان يارانه براي شير در اختيار داشتيم كه با اين رقم تنها 2 ميليون ليتر شير مي توانستيم توزيع كنيم، با توجه به اينكه همواره با سيل تقاضاي فراوان شير مواجه بوديم و امكان افزايش يارانه وجود نداشت، اقدام به افزايش 100 توماني شير يارانهاي كرديم.
معاون وزير بازرگاني گفت: طرح افزايش قيمت شير در ازاي افزايش سهميه آن و گستردگي توزيع آن سال گذشته در استان كشور به طور آزمايشي برگزار شد كه همراه با رضايت مردم بود، لذا تصميم به افزايش 1.5 برابري سهميه شير گرفتيم و در ازاي آن براي پوشش يارانه آن قيمت شير را 100 تومان افزايش داديم.
وي افزود: با توجه به اينكه قيمت شير خام افزايش نداشته است و هيچ تاثيري در نرخ خريد شير از دامدار ندارد، نبايد هيچ افزايش قيمتي در ساير مواد لبني داشته باشيم.
رئيس سازمان حمايت از مصرف كننده و توليد كننده با بيان اينكه قيمت تمام شده هر بسته شير يارانه اي 570 تومان است، گفت: براي افزايش قيمت شير يارانه اي هماهنگي لازم با اتحاديه ها و انجمن هاي توليد كننده لبني به وجود آمده است. در واقع طرح افزايش توزيع شير يارانه اي در حمايت از مصرف كننده و به لحاظ افزايش جذب توليد و كمك به توليد كننده نيز هست.
وي در پاسخ به سوال فارس در خصوص اينكه در روزهاي اخير شايعاتي مبني بر ادغام سازمان حمايت و معاونت بازرگاني داخلي و جابجايي شما به سمت آقاي مفتح منتشر شده است، گفت: بديهي است كه اگر تصميمي در اين خصوص اتخاذ شود از مرجع رسمي وزارت بازرگاني و از طريق سخنگو اعلام مي شود، بنابراين اخبار منتشر شده در خصوص اين تغيير و تحولات را تكذيب و تاكيد مي كنم انتشار اخباري از اين دست غير مسئولانه است.
ضيغمي گفت: تغيير ساختار هم بحث جديدي نيست و تنها مربوط به وزارت بازرگاني نمي شود.














لابد فکر کرده مردم زیر آفتاب راه رفتن که ناراحتی از گرانی را با خوشحالی از گرانی عوض کردند
آقا نگران رضایت مردم نباشید. شما هر کاری بکنید مردم راضی هستن، برای همین شما فقط کارتونو بکنین!
کسانی که بین مردم نیستند همینطور نظر میدهند. یاد امام ره به خیر سفارش به عدم استفاده از مرفهین در وکالت و وزارت کرده بودند…..الان هم مرفه هستند و هم بی درد..
`45درصدگران شده ورضايت مردم راهم دارد .اين يعني .شير؟شيررواقعي؟