سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » مردم فراموش نکرده‌اند در نظام جمهوری اسلامی ایران، شعار آزادی بیان و انتقاد از مسئولان داده شد...

مردم فراموش نکرده‌اند در نظام جمهوری اسلامی ایران، شعار آزادی بیان و انتقاد از مسئولان داده شد

چکیده :اگر آقایان فکر می‌کنند با بستن مطبوعات و برخورد با رسانه‌ها یک طیف وسیعی از دانشگاهیان و روشنفکران و ... را از داشتن رسانه محروم کنند، باید بدانند این سناریو جواب نمی‌دهد و به فکر راه دیگری...


کلمه:عضو فراکسیون خط امام(ره)مجلس ضمن ابراز تاسف از توقیف روزنامه اصلاح‌طلب بهار گفت:« امیدوارم نمایندگانی که به آزادی قلم و حفظ نظام می‌اندیشند، قبل از آنکه دیر شود فکری به حال اداره وزارتخانه فرهنگ و ارشاد کنند و در مدیریت آن تجدید نظر داشته باشند.»

سیروس سازدار در گفتگو با  «پارلمان‌نیوز»، در خصوص ادامه روند توقیف و برخورد با مطبوعات و رسانه‌ها، اظهار داشت:«آقایانی که امروز در راس وزارتخانه‌ها و مسئولیت‌ها قرار گرفته‌اند، گویا برای یک بار هم قوانین کشور را نخوانده و از آن اطلاعی ندارند.»

وی با بیان اینکه مردم فراموش نکرده‌اند در نظام جمهوری اسلامی ایران شعار آزادی بیان و انتقادات صریح و در چارچوب قانون از مسئولین و مقامات داده شد، تصریح گرد:« قرار نیست مطبوعات مجیزه‌گوی آقایان باشند که چون نقد کردند توقیف شوند.»

نماینده اصلاح‌طلب مرند و جلفا تاکید کرد:«متاسفانه روند برخورد با مطبوعات و اهالی رسانه، نقطه ضعفی برای نظام در دنیا شده که قابل دفاع نیست.»

عضو فراکسیون خط امام(ره)مجلس ادامه داد:« اگر آقایان فکر می‌کنند با بستن مطبوعات و برخورد با رسانه‌ها یک طیف وسیعی از دانشگاهیان و روشنفکران و … را از داشتن رسانه محروم کنند، باید بدانند این سناریو جواب نمی‌دهد و به فکر راه دیگری باشند.»

سازدار خاطر نشان کرد:«طبق قوانین و نظام شرعی حاکم در ایران پرسیدن و دانستن و انتقاد کردن حق طبیعی مردم است و کسی نمی‌تواند این حقوق را از آنها سلب کند.»


4 پاسخ به “مردم فراموش نکرده‌اند در نظام جمهوری اسلامی ایران، شعار آزادی بیان و انتقاد از مسئولان داده شد”

  1. سبز گفت:

    «متاسفانه روند برخورد با مطبوعات و اهالی رسانه، نقطه ضعفی برای نظام در دنیا شده که قابل دفاع نیست.»

    قانون را بی خیال شده اند، اقلا سری به سیره نبوی و سیره علوی شیعه بزنند و کمی هم از محضر امام هشتم شرم داشته باشند.

  2. ناشناس گفت:

    ایران کشوری آزاد برای خبرنگاران خارجی است ( وزیر محترم ارشاد اسلامی )

    اگر قدت کنید جمله بالا گفته وزیر ارشاد است ایران کشوری آزاد برای خبرنگاران خارجی !!!!!! است!!!!!!

  3. ناشناس گفت:

    مردم هيچوقت هيچوقت فراموش نمی کنند………………………………………………………………

  4. amir گفت:

    مردم که هیچ وقت این چیزا یادشون نمی‌ره. متاسفانه این مسئولین هستن که حافظٔه تاریخی خوبی‌ نداران.