سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » هاشمی رفسنجانی: اگر همت حاج احمد آقا و سیدحسن خمینی نبود آثار امام مورد طمع مغرضین قرار می‌گرفت...

هاشمی رفسنجانی: اگر همت حاج احمد آقا و سیدحسن خمینی نبود آثار امام مورد طمع مغرضین قرار می‌گرفت

چکیده :اگر بتوانیم میراث امام خمینی(ره)، به خصوص ولایت فقیه را صحیح به دنیا معرفی كنیم و عملمان نیز متضاد با افكار ایشان نباشد، حق آن امام عزیز را تا حدودی به جا...


کلمه: رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: اگر بتوانیم میراث امام خمینی(ره)، به خصوص ولایت فقیه را صحیح به دنیا معرفی كنیم و عملمان نیز متضاد با افكار ایشان نباشد، حق آن امام عزیز را تا حدودی به جا آورده‌ایم.

به گزارش «پارلمان‌نیوز»، آیت‌الله اكبر هاشمی رفسنجانی در دیدار با مسوولان و مدیران دفتر نمایندگی موسسه نشر و تنظیم آثار امام خمینی(ره) در قم حفظ و نشر آثار گرانبهای حضرت امام(ره) را به صورت كامل و صحیح ذخیره ارزشمندی برای نسل كنونی و نسل‌های آینده و حتی بشریت دانست و گفت: بخش مهمی از این كار توسط موسسه نشر و تنظیم آثار حضرت امام(ره) به انجام رسیده است و به یاری خدا مابقی آن نیز با همت بلند مسوولان این موسسه و دلسوزان نظام انجام خواهد شد.

وی امام خمینی(ره) را شخصیت جامع‌الاطرافی خواند كه از نبوغ و استعداد خدادادی بی‌مانندی در جهت شناخت دین، جامعه و مردم بهره می‌برد و افزود: همین استعداد و توانایی امام(ره) بود كه انقلاب اسلامی را با یاری خداوند و مردم به پیروزی رساند.

رئیس مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینكه به نظر نمی‌رسد شخصیت دیگری غیر حضرت امام می‌توانست این تحول عظیم را به وجود آورد، تصریح كرد: امروز اندیشه‌های امام در سرتاسر جهان نشر یافته و ایشان به شخصیتی جهانی تبدیل شده‌اند.

هاشمی رفسنجانی احیای حكومت اسلامی و تاسیس ولایت فقیه را از ابتكارات ارزشمند حضرت امام(ره) خواند و گفت: ما اگر بتوانیم میراث امام خمینی، به خصوص ولایت فقیه را درست و صحیح به دنیا معرفی كنیم و عملمان نیز متضاد با افكار امام نباشد، حق آن امام عزیز را تا حدودی به جا آورده‌ایم.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام امام خمینی را شخصیتی مكتبی، مستقل و مستحكم دانست و گفت: همین بزرگی امام بود كه باعث می‌شد ایشان پای اعتقادات خود بدون ترس و واهمه از قدرت‌ها در مقابل آنان بایستد.

وی با تقدیر و تشكر از مسوولان موسسه نشر و تنظیم آثار امام خمینی(ره)، به خصوص مرحوم حاج سیداحمد آقا و حجت‌الاسلام سیدحسن خمینی افزود: اگر همت این بزرگواران در جمع‌آوری و حفظ و نشر صحیح آثار امام(ره) نبود، قطعا اندیشه‌ها و آثار امام مورد طمع مغرضین قرار می‌گرفت.

در ابتدای این دیدار حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحبیب موسوی و چند تن دیگر از مسوولان موسسه نشر و تنظیم آثار امام خمینی گزارشی از فعالیت‌ها و عملكرد این موسسه در قم ارائه، محدودیت‌ها و موانع نشر آثار امام(ره) را برشمرده و خواستار مساعدت‌های فكری آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی در نشر و تنظیم بهتر آثار امام خمینی(ره) شدند.


9 پاسخ به “هاشمی رفسنجانی: اگر همت حاج احمد آقا و سیدحسن خمینی نبود آثار امام مورد طمع مغرضین قرار می‌گرفت”

  1. جناب آقاي هاشمي!يعني ميفرمائيدچيزي فراترازحمله به حسينيه جماران وتوهين به بيت امام ونوه امام راحل ومسكوت ماندن نظرات امام درخصوص منع مداخله قواي مسلح درامورسياسي وبي توجهي وتفسيربه را ي ميراث گرانقدامام راحل-وصيتنامه-و…ممكن بوداتفاق بيافتد؟؟؟!!!

  2. مانی گفت:

    ایت الله عظمی هاشمی رفسنجانی به درستی فرمودند که ما اگر بتوانیم میراث امام خمینی، به خصوص ولایت فقیه را درست و صحیح به دنیا معرفی کنیم و عملمان نیز متضاد با افکار امام نباشد، حق آن امام عزیز را تا حدودی به جا آورده‌ایم . خدا رو شکر که پدرم میر حسین موسوی امد و میراث امام خمینی را هر چه بهتر به جوانان نسل جدید این مملکت و به خصوص به دنیا معرفی کرد. این نیت میر حسین موسوی بود . مهندس موسوی قبل از انتخابات بر این موضوع تاکیید می کرد که باید ارزش های والای امام خمینی را حفظ و به ان احترام گذاشت . مهندس موسوی از این موضوع رنج میبرد که عده ای از خدا بی خبر و مدعی عدلت دارند در حق بیت امام و مردم ایران جفا می شود. این احساس ناراحتی میر حسین موسوی بود. خلاصه یک روز یک نفر باید می امد تا ملت را اگاه می کرد. چه کسی بهتر از یاور و پیرو امام خمینی کبیر ” میر حسین موسوی”

    با خون خود نوشتم. غربت مکان ما نیست
    از یاد بردن تو .هرگز مرام ما نیست
    میر حسین دوست دارم زندگیم بدونه تو هیچی نیست

  3. آقای رفسنجانی عزیز ،چکار میخواستند بکنند که نکردند،در اینکه نوه امام محکم ایستادند شکی‌ نیست ،اما اینها انقدر وقیح هستند که ملتی‌ رو خس و خاشک و بزغاله نامیدند،خارجی‌ خوندند و امام رو انجور که دلشون میخواست در سیمای میلی نمایش دادند ،منتهی‌ اینجا یک میرحسین بود که انقدر امام امام کرد که امثال مثل من دوباره تصمیم گرفتند امام رو بشناسند چون این چیز‌هایی‌ که کلمه از امام ،پسر امام ،خانم امام،نوه امام مینوشت ما تا حالا نشنیده بودیم ،و تازه فهمیدیم که امام چه همسر و پسر ،نوه ،یا عروسی‌ دارند،من باور دارم این اصلاح طلبان،مخصوصا میرحسین بود که اجازه نداد امام رو از ما بگیرند،نوه امام رو از ما بگیرند،وقتی‌ نوه امام رو دیدم که اینجور در کنار مردم هست،وقتی‌ میرحسین رو دیدم که اینجور از امام میگه ،وقتی‌ کلمه اینجور از امام و همسرشون نوشت،فهمیدیم که امام کی‌ بوده،منتهی‌ نوه امام مثل نگینی هستند که حلقه اصلاح طلبان اون رو به صورت خاتم و انگشتری گران بها حفظ کردند ،و این نگین به زیبایی‌ در میان مردم سبز درخشید

  4. احسان يوسفي گفت:

    سلام به مديريت محترم سايت كلمه

    من از بعد از انتخابات اگه هر روز تو سايت كلمه نيومده باشم حداقل 1 روز در ميون امدم….

    خيلي نظر نوشتم بي ان كه توهين باشد…

    از اشخاص حاكميت نوشتم و نقد كردم اما باز ثبت نشد..
    امورز هم در خبري از اقاي هاشمي كه گفتن بودن همه بايد تابع رهبري باشيم نيز نظري دادم كه باز نوشته نشد..ميخاهم بگويم….

    مديران كلمه چرا اين كا را رو ميكنيد…

    به چه قيمت؟!
    چرا دست به سانسور و حذف و ثبت نكردن نظرات ميكنيد..

    اين قدر از دسته شماها كلاف ام كه نميدانم مرجع رسيدگي به گله ام چه كسي است…

    به خدا اشكمو در اورديد بس ديگه….

    اقاي خامنه اي خودش ميگه بيايد از من انتقاد كنيد ما هم مينويسم ولي گويا سايت كلمه كاسه داغ تر از اش شده…

    براي مير حسين عزيزم متاسفم كه شما قرار است ابروي سايتش را نگه داريد.

  5. با سلام
    توقع ما از فرزندان بزرگوار حضرت امام (ره) بيش از سايرين است (نسل اول يا دوم هم فرقي نمي كند). حضرت امامي كه با گذشتن از همه چيز خود در زماني كه كسي حتي تصور به زير كشيده شدن رژيم مستقر شاهنشاهي را نمي كرد (سالهاي 41 و 42) در برابر استبداد زمان ايستاد و مرارتهاي بسياري را در آن راه به جان خريد.
    به نظر بنده اين ذهنيت كه فرزندان امام نبايد در امور مملكتي دخالت كنند بويژه پس از رحلت حضرت امام هيچ مبناي منطقي ندارد. هر انسان مسلمان آزاده اي بايد آنچه را حق مي داند بگويد و در راه احقاق آن تلاش كند. آيا آنچه در اين زمان رخ مي دهد جز استحاله نظام است؟ آيا آنچه امروز رخ مي دهد تحريف تئوري ولايت فقيه نيست؟ مگر نبايد چنانكه ‍جناب آيت الله هاشمي نيز به درستي بيان كرده اند ” به خصوص ولایت فقیه را درست و صحیح به دنیا معرفی کنیم و عملمان نیز متضاد با افکار امام نباشد”؟
    حال آيا فرزندان بزرگوار امام فكر مي كنند با ثبت و نشر آثار امام به صورت محدود از يك سو و سكوت در برابر “ولايت فقيه تحريف شده در عمل” (كه آنهم به اسم امام معرفي مي شود و اخبار آن نيز از طريق رسانه “صدرصد ميلي صدا و سيما” به طور گسترده و به كرات در هر زمان و مكان چه افراد بخواهند چه نخواهند به زور در مغز هاي آنان فروبرده مي شود) از سوي ديگر٬ رسالت خود را انجام داده اند؟
    آيا فرياد نزدن حق فقط به دليل تعارفات سياسي و يا به اصطلاح براي حفظ نظام توجيه دارد؟! اگر قرار باشد حق فداي حفظ اين نظام شود كه ديگر فرق اين نظام با ساير نظامات دنيوي چيست؟! چه نيازي بود كه حضرت علي (ع) 25 سال از ولايتي كه پيامبر (ص) او را بهترين فرد براي آن معرفي كرده بود چشم بپوشد تا حق انتخاب مردم پايمال نگردد؟ چه نيازي بود كه امام حسين در برابر نظام زمان خود قيام كند؟ اگر قرار بود حق فداي ظلم و بيداد شود كه ديگر چه نيازي به انقلاب سال 57 بود؟! ممكن است گفته شود در آن زمان اصل اسلام در خطر بود و شرايط به نحوي بود كه ممكن بود از اسلام ناب چيزي باقي نماند. كه در آن صورت بايد گفت اتفاقا در مقايسه شرايط فعلي جامعه با شرايط سالهاي قبل از انقلاب از نظر بنده شرايط فعلي براي اسلام ناب بسيار پر خطر تر از سالهاي قبل از انقلاب است. چراكه ظالم به نام دين رفتار مي كند و در قشر نا آگاه و سطحي جامعه كه آنها هم به عمد توسط همين نظام زياد شده اند اسلام وارونه نشان داده مي شود و براي قشر آگاه و مغرض چه در جامعه ايران و چه در جامعه بين المللي يك فرصت تاريخي براي خالي كردن عقده هاي تاريخي شان بر سر اسلام فراهم شده است. ضمن آنكه از نظر بنده فرياد زدن در زمانيكه احساس مي كنيم نظام از مسير صحيح خود منحرف مي شود بهترين شيوه براي حفظ نظام است. چرا كه سكوت و پذيرفتن انحراف در مسير صحيح نظام به معني دو دستي تقديم كردن نظام به بدخواهان و يا نادانان است كه در هر دوحال نظام مطلوب از دست رفته است.
    اين نكته را نيز اضافه كنم كه اين حقير از سمت و سوي موضع گيريهاي ايشان اطلاع دارم و منكر آن نيستم ولي معتقدم واكنش در خور شرايط پيش آمده را از خود نشان نداده اند. به عنوان مثال وقتي در ايام نوروز در ميان جمعي از مردان متين و متدين روستايي بحث جريانات سياسي مربوط به انتخابات و پس آز آن را براي انتقال دانسته هاي خود پيش كشيدم٬ وقتي به موضوع حمايت ضمني جناب سيد حسن خميني از مهندس موسوي اشاره كردم آنها تعجب كردند و جوري با بنده برخورد كردند كه متوجه شدم اولين بار است كه آنرا مي شنوند وبه گفته بنده شك دارند و نمي توانند آنرا بپذيرند! شايد اگر موضعگيري ها جدي تر بود و روشنگري ها زودتر و قاطع تر رخ داده بود به نحويكه انعكاس بيشتري مي يافت اصلا به نقطه اي كه امروز در آن هستيم نرسيده بوديم. همه وظيفه روشنگري و اطلاع رساني دارند اما مسئوليتي كه بر دوش برخي نامداران است بسيار بزرگتر است و طبيعتا در صورت انجام اثرات بزرگتري نيز خواهد داشت.
    با تشكر

  6. خمینی گفت:

    اینها هیچ چی نیستند خدا بزرگ است اگر ما به خداوند ایمان داشته باشیم.سید حسن خمینی باید به صحنه سیاست وارد شود زیرا ممکن است دیر شود و کشور همچون کره شمالی شود.

  7. محمد گفت:

    حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی بهرمانی
    خیلی خوشحال هستم که شما را داریم خدا از عمر من کم کند و به عمر شما بیفزاید ببخشید چیزی جز جانم که میدانم ناچیز است ندارم ولی میدانم تنها راه آزادی اهدای جانها در راه خدا و سپردن آن در راه گفتگو و تمدن است یعنی گوش به فرمان شما هستم یعنی همین دیگه چیزی برای گفتن ندارم

  8. ناشناس گفت:

    اصلاح طلبان ضد امام و رهبری وانقلاب هستند و اگر مقام معظم رهبری نبود آثار امام مورد تهاجم اصلاح طلبان قرار می گرفت

  9. مهران گفت:

    ایت الله هاشمی کاش به این موضوع مرگ مشکوک اقا احمد نیز اشلره میکردید(البته غیر مستقیم کنایه رو زدید )