سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » پیام تصویری میرحسین موسوی به مناسبت عید نوروز...

پیام تصویری میرحسین موسوی به مناسبت عید نوروز

چکیده :دامنه این جنبش آنچنان فرا رفته است که در آن سوی دنیا مردم خود را وابسته به هویت عمیق ایرانی، اسلامی، ایرانی می‌دانند و برای انقلاب و عظمت و پیشرفت کشور زحمت می‌کشند و سعی می‌کنند در سرنوشت کشور و میهن خود مشارکت داشته باشند به ویژه جوانان داخل و خارج از کشور، گروهی که بیشترین قربانی‌ها و خسارت را دادند//سال 89 با مسائل و مشکلاتی روبرو هستیم. بخشی از آن به شکل‌گیری این مطالبات بازمی‌گردد که مطالبات به حقی است و راه عظمت ملت، رستگاری تمامی جناح‌ها و مسیر پیشرفت ملت است و این مطالبات ادامه خواهد یافت و سال جدید سال استقامت بر این مطالبات به حق و قانونی است و ما حق عقب کشیدن و عقب‌گرد در ارتباط با این مطالبات را نداریم و آن را خیانت به ملت و اسلام، خون شهدا...


کلمه:میرحسین موسوی به مناسبت فرا رسیدن عید نوروز و بهار سبز طبیعت پیامی ویدئویی خطاب به ملت ایران صادر کرد.  مهندس موسوی سال 89 را سال استقامت و پایداری بر مطالبات برحق و قاونی ملت ایران دانسته و تاکید دارد: سال جديد سال استقامت بر اين مطالبات به حق و قانوني است و ما حق عقب كشيدن و عقب‌گرد در ارتباط با اين مطالبات را نداريم و آن را خيانت به ملت و اسلام، خون شهدا مي‌دانيم.ما اين قانون اساسي را در ميان امواج خون شهدا به دست آورديم و نمي‌توانيم آن را راحت از دست بدهيم و همه بايد به آن بازگردند.

پیشاپیش به دلیل آنکه اکثر کاربران اینترنت در ایران از اینترنت کم سرعت استفاده می کنندو کیفیت ویدئو بر اساس توان استفاده ی این عزیزان تنظیم شده است از علاقمندان عذر خواهی می کنیم  و خشنودیم که جنبش سبز ایران با پر و بال شکسته پریدن را هنر خود می داند.

به گزارش کلمه متن کامل این پیام ویدئویی به شرح زیر است:

قافله ی به هم پیوسته ی شهدا

فرا رسیدن موسم سبز بهاری و عید ملی نوروز را به همه ملت تبریک می‌گویم. جا دارد به ویژه از خانواده شهدا و رزمندگانی که برای استقلال کشور دفاع کردند و از خانواده جانبازان و همه کسانی که آسیب دیدند، یاد کنم و شهدا و آسیب‌دیدگان سال ۸۸، چون این قافله به هم پیوسته است و سرنوشت این شهدا را در طول تاریخ کشور به هم پیوسته می‌دانم. اگر امروز ایرانی سرافراز و ملتی آزاد داریم ناشی از این فداکاری‌ها و رنج‌ها است.
شهدا زندگان واقعی هستند. نزد خدا روزی می خورند و در سرنوشت ما تاثیر می گذارند. طبیعی است که مردم خواستار حفظ حرمت این خانواده ها باشند.

تبریک به ایرانیان داخل  و خارج از کشور ایرانیانی با هویت همبسته

جا دارد به اقشار، اقوام، قوميت‌ها، فرهنگ‌ها و جناح‌ها و همه ملت تبريك عرض كنم به ويژه جا دارد امسال از ايرانيان خارج از كشور نيز ياد كنم. ملت ما به هم پيوسته هستند و اين از بركات جنبش سبز است. دامنه اين جنبش آنچنان فرا رفته است كه در آن سوي دنيا مردم خود را وابسته به هويت عميق ايراني، اسلامي، مي‌دانند و براي انقلاب و عظمت و پيشرفت كشور زحمت مي‌كشند و سعي مي‌كنند در سرنوشت كشور و ميهن خود مشاركت داشته باشند به ويژه جوانان داخل و خارج از كشور، گروهي كه بيشترين قرباني‌ها و خسارت را دادند.

در سال جدید یاد و یار خانواده شهدا و آسیب دیدگان باشیم

تا جايي كه من اطلاع دارم نسل سوم و چهارم ايرانيان خارج از كشور درست مثل جوانان داخل ايران، در حال فعاليت هستند و در اين فرصت سال جديد را به همه آنان تبريك مي‌گويم. خانواده‌هاي آسيب‌ديدگان و شهدا در اين باره نقش والايي داشته‌اند و جا دارد ملت عزيز ما در سال جديد، به ويژه در روزهاي اول سال يار اين خانواده‌ها باشند و به طور مناسب، در ديدارها امكان دلگرمي آنان را فراهم آورند.

سالی که بر ما رفت…

سالي كه گذشت براي ملت ما سال ويژه‌اي بود. ملت عزيز ما شاهد شور و هيجان وسيعي به خاطر انتخابات بودند و آنچه زيبا بود محبت مردم به يكديگر و صفوف متحد مردم از همه جناح‌ها بود که دراين سال شاهد بوديم. اين انتخابات مي‌توانست به يك جشنواره بزرگ براي ملت تبديل و سرآغاز حركت جديد در تاريخ كشور شود. اين حركت منجر به حضور گسترده مردم در پاي صندوق‌هاي رأي شد و شما به طور وسيع و بي‌سابقه در اين انتخابات شركت كرديد و عزم خود را براي تغيير، دگرگوني و استقلال كشور و حاكميت عدالت و آزادي نشان داديد. اما پاسخي كه به اين حضور داده شد متأسفانه منجر به اين شد كه در فاصله كوتاهي پس از انتخابات مردم با شعار «رأي من كجاست» و يا «رأي من را پس بده» به خيابان‌ها آمدند. ريشه اين مسئله از روز 22‌خرداد شروع شد. هنوز ساعت 5 نشده بود كه يكي از ستادهاي مهم انتخاباتي بنده مورد حمله قرار گرفت و ساعت 8 شب ستاد مركزي انتخابات اينجانب نيز مورد حمله قرار گرفت و تا فردا صبح چند بار تيتر روزنامه كلمه سبز با حضور نیروهاي امنيتي عوض شد.

پاسخی از سوی حاکمیت که در شان ملت ایران نبود

وضعيتي كه پيش آمد يك ذهنيت را براي مردم در مورد عدم مديريت صحيح و اسلامي انتخابات شكل داد كه ريشه بسياري از اتفاقات در كشور شد. دنباله موضوع، پاسخي بود كه به اعتراضات داده شد كه اين پاسخ در خور عظمت، آزادگي و سرافرازي ملت ما نبود. جنايات كهريزك، مسئله خوابگاه‌هاي دانشجويي، كشتار 30 خرداد و حتي 25 خرداد و حوادث بعدي از جمله روز عاشورا، مورد انتظار مردم كشور ما نبود.

اگر مسئله سياسي بود بايد به شيوه سياسي حل مي‌شد و مردم بايد اقناع مي‌شدند و به مردم توضيح مي‌دادند. اما اينگونه نشد و پاسخ‌ها درخورشان نبود. يكي از به يادماندني‌ترين روزهاي اين جريانات، روز 25 خرداد بود كه ملت به صورت گسترده در اين روز حضور پيدا كردند و آن را به روز تعيين‌كننده‌اي در تاريخ كشور تبديل كردند. آن روز همواره شهادت خواهد داد كه روحيه مردم در روزهاي پس از انتخابات چگونه بود.

مردم چه می خواستند؟

مردم به صورت مسالمت‌آميز در حالي كه شعارهاي ملي و اسلامي مي‌دادند و بدون ايجاد هيچ‌گونه تنش، رأي و نظر خود را اعلام كردند و ما انتظار داشتيم پاسخي درخور اين روحيه لطيف ملت داده شود اما اتفاقات بعدي آن را نشان نداد و ما شاهد برخوردهايي از نوع ديگر بوديم كه مسئله را دشوار كرد.

در 22 خرداد مردم مي‌خواستند با شركت در انتخابات آزاد در سرنوشت خود سهيم باشند و آينده را خود شكل بدهند اما اتفاقاتي كه بعداً افتاد منجر به بيداري در ميان ملت ما شد. ملت اشكالات و انحرافاتي را كشف كردند و مطالبات جديدي با طيفي وسيع شكل گرفت. اين روند از خواسته‌هايي مثل رأي و تعيين تكليف انتخابات آغاز و به مطالبات ديگر رسيد. آنچه جنبش عظيم سبز با تعاملي كه بين افراد شكل داد نتيجه‌گيري كرد كه همه مطالبات در تحقق اهداف قانون اساسي و آن هم بدون تنازل بايد تجلي يابد و اين امر تبديل به شعار گسترده‌اي شد كه اكثريت هم آن را قبول كردند.

نادیده گرفتن بخشی از قانون اساسی بی معنا کردن همه آن است

حقيقت اين است كه اين شعار اهميت فوق‌العاده‌اي براي سرنوشت كشور ما دارد. قانون اساسي يك ميثاق ملي است. بدون آن ما وحدت نداريم بلكه هرج و مرج داريم و دورنماي تاريكي داريم. قانون اساسي مجموعه‌اي به هم پيوسته است و باطل کردن یا تضعیف بخشی از آن به مثابه بي‌معنا ساختن آن است.

قانون اساسي را بايد يكپارچه ديد. زماني كه قانون اساسي تدوين شد، حتي آن كساني كه آن عناصر را تدوين مي‌كردند براي آن كه انسجام قانون آسيب نبيند، مقدمه‌اي براي آن تهيه كردند كه اهميت آن هم زياد است. در تمام اينها اصول به يك مجموعه از ارزش‌ها، خواست‌ها و مطالباتي يكپارچه تأكيد مي‌شود كه نمي‌توانند از هم جدايي بگيرند. اكنون هم مردم كه مشكلات اجرايي، سياسي و انتخاباتي و .. را ديدند راه حل را در اين مي‌بينند كه راه گشودن به آينده درخشان براي ملت بازگشت به قانون اساسي آن هم بدون دخالت دادن سلايق سياسي است.

عقب نشینی از اجرای بی تنازل قانون ؛ خیانت به ایران و اسلام

مطالبه ای که از آن کوتاه نمی آییم…

اگر اصلي از قانون اساسي ايراد هم دارد باز هم راه اصلاح آن معلوم است و بايد با نظر مردم و مطابق سازوكارهاي موجود در قانون اساسي اصلاح شود. اينگونه نيست ما بتوانيم حق داشتن رسانه‌هاي آزاد و يا آزادي‌هاي مطرح در قانون اساسي، يا انتخابات آزاد، غيرگزينشي و رقابتي، عدم تجسس بر احوال مردم و وارسي نامه‌هاي مردم را بنا به مصلحت خود و برخلاف قانون اساسي در كشور جاري كنيم و فكر كنيم مي‌توانيم يك نظام منظم داشته باشيم و مشكلات را حل نماييم.

سال 89 با مسائل و مشكلاتي روبرو هستيم. بخشي از آن به شكل‌گيري اين مطالبات بازمي‌گردد كه مطالبات به حقي است و راه عظمت ملت، رستگاري تمامي جناح‌ها و مسير پيشرفت ملت است و اين مطالبات ادامه خواهد يافت و سال جديد سال استقامت بر اين مطالبات به حق و قانوني است و ما حق عقب كشيدن و عقب‌گرد در ارتباط با اين مطالبات را نداريم و آن را خيانت به ملت و اسلام، خون شهدا مي‌دانيم.  ما اين قانون اساسي را در ميان امواج خون شهدا به دست آورديم و نمي‌توانيم آن را راحت از دست بدهيم و همه بايد به آن بازگردند.

با همه مشکلات کاش نظام اجرایی کار آمد بود

در كنار اين مسئله، مشكلات ديگري نيز وجود دارد كه قبلاً هم بود و امسال تشديد مي‌شود كه اميدوارم اينگونه نشود. دورنماي اقتصادي كشور دورنماي روشني نيست و من از اين مسئله خشنود نيستم. دوست مي‌داشتم كه علي‌رغم تمام مسائل و مشكلات يك كارآمدي را در نظام اجرايي براي حل مشكلات مي‌ديدم ولي آن را نمي‌بينم. پيش‌بيني رشد اقتصادي در سال 89، رشد بسيار كمي است معناي اين روند در كنار كاهش سرمايه‌گذاري، به معناي بيكاري و فقر وسيع است و انبوه قشرهاي مستضعف و لاغر شدن طبقات مياني كه پيش روي ما است. از طرف ديگر به دليل نبود سياست‌هاي روشن، ماجراجويي و بي‌تدبيري وضعيت پيراموني ما، وضعيت خوبي نيست و يك وضعيت تهديدكننده عليه ما شكل گرفته است. ما بدترين حالت را در سياست خارجي و روابط بين‌الملل داريم و به نظر مي‌رسد ساير تحريم‌ها و فشارهاي بيشتري را شاهد باشيم.

جنبش سبز دامنه امواج خود را گسترش دهد

در اين شرايط جا دارد جنبش سبز اول فكر كند كه دامنه امواج خود را به همه اقشار، قوميت‌ها و استان‌ها بكشاند و در عين حال اصل‌ جاودان تكافل اجتماعي–اسلامي را زنده كند. به مردم، همسايگان و محلات بايد با توليد كار، اشتغال و كمك رسيدگي كنيم و انواع راه‌هاي ديگري كه در اين ارتباط پيش روي مردم قرار دارد.

ساده تر زندگی کنیم به همنوعان کمک کنیم مشکلات  مردم را کم کنیم

زندگي‌ها را ساده‌تر كنيم و با كم كردن تشريفات بيشتر به فكر مردم باشيم و بتوانيم مقدار زيادي از مشكلاتي كه تصور مي‌شود مردم با آن روبرو مي‌شوند را كم كنيم. رسيدگي به خانواده شهدا و آسيب‌ديدگان و رفت و آمد با آنها، يقيناً هم موجب رضايت حضرت حق خواهد بود و هم باعث مي‌شود نور اميدي بتابد.

راهی که گریزی از آن نیست…

اراده ملت باید تجلی کند بترسید از پشت کردن به خواست مردم

من اعتقاد دارم راه عظمت ملت ما از اين مسير مي‌گذرد و يقيناً ملت اميدوار است كه اين راه را برود و چاره‌اي نداريم تا اين راه را برويم و انشاء‌الله خداوند ما را به نتيجه قطعي خواهد رساند چرا كه ملت خواسته غيرعادي ندارد. يك انتخابات درستي كه گزينشي نباشد كه عده‌اي درجه دو انتخاب كنند و عده‌اي از روي انتخاب آنها، انتخاب كنند درخور شأن ملت ايران نيست. ملت ايران، ملتي بزرگ، پيشرفته و متمدن است و درست نيست مثل يك ملت غيرمتمدن و نادان با آن برخورد شود و براي او تعيين تكليف كنند. اجازه دهيد افكار و انديشه‌هاي ملت و اراده ملي آنان حضور تجلي يابد و يقيناً اسلامي خواهد بود و نتايجي خواهد داشت و ايران پيشرفته و آباد توأم با عدالت و آزادي را براي ما به ارمغان مي‌آورد.نبايد بترسيم، بايد از پشت كردن به خواسته‌هاي ملت هراس داشته باشيم .

نیایش روح الله از زبان فرزند رو ح الله

اين سخنان را با يك دعا از حضرت امام(ره) پايان مي‌برم كه مناسبتي با وضعيت كنوني ما هم دارد.

حضرت امام(ره):

بارالها، تو خود شهداي ما را در جوار رحمت خود جاي گزين. و معلولان ما را شفا و مفقودان و اسيرانمان را به دامان خانواده‌هايشان بازگردان و به همه ما صبر و توفيق عنايت فرما.

برای دریافت فایل صوتی پیام نوروزی مهندس موسوی می توانید در اینجا کلیک کنید

در راستای پیشنهاد های مردمی برای دریافت نسخه موبایل پیام های نوروزی مهندس موسوی و دکتر زهرا رهنورد تیم فنی کلمه این امکان را ایجاد کرده تا در راستای هر شهروند یک رسانه و کمک به گسترش آگاهی امکان دریافت نسخه موبایل پیام ها فراهم گردد.

برای دریافت نسخه موبایل پیام نوروزی اینجا کلیک کنید.


579 پاسخ به “پیام تصویری میرحسین موسوی به مناسبت عید نوروز”

  1. پیرو امام خمینی(ره) گفت:

    سال صبر و استقامت بر همهگان مبارک باشه

    بسم الله الرحمن الرحیم
    والعصر / ان الانسان لفی خسر / الا الذین امنو و عملو صالحات / و تواصعو بالحق / وتواصعو بالصبر
    صدق الله العلی العظیم

  2. فاطمه گفت:

    V
    زنده باد همه سبز ها ی بیشمار
    با استقامت در دراز مدت به آرمان هایمان خواهیم رسید
    V

  3. مهدی گفت:

    تو رو با تموم حرفا دوست دارم / اسم تو هنوز سر زبونمه

    سال صبر و استقامت بر هم میهنان ایرانیمان مبارک باشه.

  4. Sabzine گفت:

    Tabrik va dorud fara residane sale no.
    zende baad sabz va sabz andishi.
    sabzine

  5. یکی از بچه های جنگ گفت:

    سال نو را به رئیس جمهور محبوب و قانونی ایران جناب آقای مهندس میرحسین موسوی تبریک عرض میکنم و از ایشان به خاطر نامگذاری سال 1389 به عنوان سال استقامت و پایداری تشکر میکنم ، آقای موسوی نخست وزیر دوران پایداری و مقاومت ما بچه های جنگیم و تا پیروزی کامل می جنگیم . جنگ تازه شروع شده و ممکنه یه 8 سال دیگه هم ادامه داشته باشه….

  6. پویا گفت:

    موسوی دوستت دارم
    پیامتو شنیدم اشک تو چشمام جمع شد.

  7. نجفی گفت:

    با سلام مجدد
    “دلقک.ایرانی” عزیز
    متشکرم که زحمت پاسخگویی به خود دادید اما پاسخ شما در آن پست نبود (قابل توجه کلمه عزیز)
    و اینکه راحت قانع نمی شوید عجیب نیست، شما همسن پدر من هستید، از موقعی که خواننده وبلاگ محمد نوری زاد(خدا حفظش کند) بودم نظرات برخی از جمله شما در عمق جانم نفوذ می کرد ، شاید چون من از نسل بچه های انقلابم و انقلاب و شخصیت امام با جسم و روح ما عجین بوده است؛ به همین دلیل طرز فکر امثال شما که خود را بازی خورده یا نسل سوخته می دانید مرا به شدت متأثر می سازد.
    عجیب این است که پدر من که یک عالم فرزانه و متقی است و از پیشگامان گمنام انقلاب بوده و عمری را سرشار از توفیقات الهی سپری کرده ، درباره آن سیاستهای یک و دو آقای خضرایی، نظری مثل شما دارد! و تنها ایرادی که به میرحسین عزیز ما دارد این است که ایشان بر چنین قانون اساسی که چنین دستاوردهایی داشته هنوز پای می فشارد و وقتی با ایشان بحث می کنیم که در حال حاضر چاره ای جز این نیست ، سری به تأسف تکان می دهد…
    به هرحال دوست بزرگوار! برای امثال من هم چاره ای جز بحث و استدلال نیست، شاید چون همچنان به اصلاح امور امیدواریم.

  8. مهران گفت:

    آه از غم وطن داد از غم وطن
    نیست دادرسی در این وطن کجاست فریاد حزین تو ومن
    می گویم ازین سیاهی بر من حزن میگویی ازین خون سبز: برشد جانم زتن
    می گویند که کفر است پرستش وطن میگوییم فدای خاک پاکش سرو تن
    در راه آزادی باید گرد کرد مردو زن بگذشت ز این کابوس هولناک وطن
    باید که همانند مصدق بزنن بر کوس و زنگ آزادی مرد و زن
    وطن پرستی را باید ز او یاد بگیریم هم وطن که اسطوره این خاک پاک است هم وطن
    که گناهمان شود تنها پرستش وطن هم وطن! بر زنگ آزادی بزن
    گر سهراب باز داشتند ز بانگ آزادی زدن تو بزن که روزی آزاد شود وطن

    درود بر تمام اصلاح طلبان یاران همیشگی امام و فرزندان انقلاب

  9. مهران گفت:

    میر حسین عزیز عیدت مبارک
    بغض گلومو گرفته… پارسال همچین روزایی دنبال این بودم که شمارو بیشتر بشناسم تو ستادهای انتخابیت می رفتم… پوسترتو به شیشه ی ماشین می زدم…
    بهارتان سبز باد

  10. ناشناس گفت:

    خیلی عالی بود….
    اگرچه کیفیت خوبی نداشت اما برای لحظات تحویل سال که فوق العاده بود…

    میرحسین عزیز خیلی خیلی دوستت داریم قابل وصف نیست

  11. احسان گفت:

    درود بر مهندس میرحسین موسوی

  12. استبداد رفتنی است ... گفت:

    مهندس موسوی عزیزم ،خیلی آقایی
    سخنان شیوا و بر حق ات که چنان آرام و متین به زبان آوردی چراغ راه ما در سال جدید خواهد بود

    ریاست جمهوری تنها برآزنده ی توست
    به امید آزادی وطن از دست مستبدان

    سال 1389 – سال صبر و استقامت- تا رسیدن به اهداف سبز
    استبداد رفتنی است …

  13. با سلام خدمت دوستان سبز و شهدای عزیزمان و خانواده شهدا و اسیران در بندمان… نوروز را به همه هموطنان گرامی تبریک میگم و از جناب آقای موسوی، رئیس جمهور عزیزمان تشکر میکنم که در یک پیام چند دقیقه ای اینهمه مطالب مهم را جمع کرده و با کلام زیباشون دل مردم را این شب عیدی شاد کردند. آنچه مرا به تحسین واداشته این است که در غبغب اقای موسوی بادی از غرور و خودبزرگ بینی نمیبینم. خودش میداند که چقدر مردم دوستش دارند ولی با اینحال تواضع در کلام و چهره او عیان است. موسوی خود را همراه مردم میداند و این روحیه تحسین بر انگیز است.
    و مسلماً شما را به چیزی از ترس و گرسنگی و زیان مالی و جانی و کاهش محصولات می آزماییم و صابران را نوید ده. آنها که هرگاه مصیبیتی بدانها رسد، گویند: ما از خداییم و به سوی او باز میگردیم. آنها هستند که درودها و رحمتی از پروردگارشان بر آنهاست و اینان هدایت یافتگانند.
    بقره، آیات شریفه 155 – 157
    بر مـا برسد درود و رحـمت،با صبر و صبر بر این مصیبت
    وعده است که استعینوا بالصبر ، تا باز شود رهِ سعادت

  14. ایرانی گفت:

    عید بر همه سبزها مبارک

  15. ناصر گفت:

    سلام بر سید بزرگوار

    پیشا پیش فرا رسیدن عید نوروز را خدمت شما و خوانواده محترم تبریک عرض مینمایم

    سال 1389 سال پیروزی جنبش سبز

    ما بیشماریییییییییییییییییم

  16. ناشناس گفت:

    میشه به جای بیانیه های مختلف دلایل تقلب رو بیان کنید چون تا اصل مطلب ثابت نشه همه این صحبت ها غیر قابل باوره!

  17. جانباز انقلاب گفت:

    یاحسین میر حسین

  18. سال نو را خدمتت مهندس میر حسین موسوی و دکتر زهرا رهنورد و ملت سبز ایران تبریک می گویم امی دوارم سال خوبی برای همه ی مردم جهان باشد
    تا بدست آوردن کامل آزادی های مدنی و سیاسی و اجتماعی وآزادی بیان نهضت ادامه دارد.

  19. hamishe sabz گفت:

    با فرا رسيدن سال نو طبيعت سبز مي شود اميدوارم دل كسايي كه هنوز سبز نيست سبز بشود سال نو رو به همه عزيزان سبز تبريك مي گويم

  20. سبز سبزم گفت:

    فواره تا یه جایی بال میره .ظلم پایدار نیست.حق همیشه پیروز است.ما با همیم

  21. ناشناس گفت:

    لطفا بنگرید که چه کسانی از شما طرفداری می کنند و چه کساتی خوشحال می شوند.خود بهتر می دانید که روز قیامت مسوول پاسخگویی به خدا هستید. در آن روز هیچ کسی از این طرفداران فعلی نمی توانند از شما حمایت کنند. مقامهای دنیایی همه از بین رفتنی است.

  22. mehrdad گفت:

    dorod bar rahbare farzaneye jonbeshe sabz,,,be omide piroziye hagh bar batel…….

  23. با سلام .سال نو و سال استقامت رو به مرد مبازه با استبداد میرحسین موسوی تبریک میگم.صبح 1پیام فرستادم که آیا فرستادن ایمیل به کلمه امکان پذیره ؟واگه میشه فرستاد آیا مشکل امنیتی نداره؟ جواب ندادین به سوالم صبح.چون بار آخر اعلام شد از ارسال ایمیل تا اطلاع ثانوی خودداری بشه.آیا الان مشکل حل شده ؟خواهش می کنم از مدیران کلمه جواب سوال من رو بدن .لطفا
    ==
    کلمه: دوست عزیز بدون هیچ مشکلی می توانید به آدرس ایمیل سایت کلمه ایمیل ارسال کنید. info@kaleme.com

  24. mehdi گفت:

    بهار آمد بیا تا داد عمر رفته بستانیم
    به پای سرو آزادی سرو دستی بر افشانیم
    به عهد گل زبانِ سوسنِ آزاد بگشاییم
    که ما خود درد این خون خوردن خاموش می دانیم
    نسیم عطر گردان بوی خون عاشقان دارد
    بیا تا عظر این گل در مشام جان بگردانیم
    شرار ارغوان واخیز خون نازنیان است
    سمندروار ، جان ها بر سر این شعله بنشانیم
    جمالِ سرخگل در غنچه پنهان است ای بلبل
    سرودی خوش بخوان کز مژده ی صبحش بخندانیم
    گلی کز خنده اش گیتی بهشت عدن خواهد شد
    ز رنگ و بوی او رمزی به گوش دل فرو خوانیم
    سحر کز باغ پیروزی نسیم آرزو خیزد
    چه پزچم های گلگون کاندر آن شادی برخسانیم
    به دست رنج هر ناممکنی ممکن شود آری
    بیا تا حلقه ی اقبال محرومان بجنبانیم
    الا ای ساحل امید سعی عاشقان دریاب
    که ما کشتی در این طوفان به سودای تو می رانیم
    دلا در یال آن گلگون گردون تاز چنگ انداز
    مبادا کز نشیب این شب سنگین فرو مانیم
    شقایق خوش رهی در پرده ی خون می زند،سایه!
    چه بیراهیم اگر همخوانی این نغمه نتوانیم

  25. parsa گفت:

    mir hossein ba mardome, manam ba ou hastam
    zende bad jonbeshe sabze ma
    khojaste bad norooze sabze iran
    sabzim, sabzim, piroozim

  26. Behruz گفت:

    سلام بر آقای موسوی و خانوم رهنورد ، سال نو شما هم مبارک
    امید که سال نو و سالهای دیگه هم سلامت باشید و این ملت را در راه احقاق حقوق خود و قانون مند کردن کشور ایران و سبز کردن اندیشه های ایرانی یاور باشید
    شما هرگونه بهانه را از دست زورمندان تا به حال گرفته اید که جنبش سبز به خشونت کشیده نشود اما همانطور که میبینید آنها به خاطر منافع خود اهل اصلاح طلبی و گفتگو نیستند و
    گفتگوی تمدن ها را به مسخره میگیرند و به هر بهانه ای آنرا به خشونت میکشند و سپس به گردن جنبش سبز میاندازند
    و هر کسی را هم که دستگیر میکنند معلوم نیست چه نوع شکنجه و یا قرص و دوا مصرف میکنند و به آنها میدهند
    که ان شخص را به تلویزیون بیارند و بر خلاف عقیده خود و جنبش سبز حرف بزند
    هر چند که الان دیگر همه مردم این نوع اعترافات زیر شکنجه را غیر قانونی و غیر قابل باور میدانند اما کماکان انجام میشود
    لذا اینجانب به سهم خود نگران شما عزیزان هستم که شما را دستگیر کنند و اعتراف ساختگی بسازند
    لذا با پوزشش توصیه میکنم که یک الامیه بدهید که هیچگونه اعترافی در آینده از طرف شما در صورت دستگیری احتمالی شما یا آقای کروبی یا جناب خاتمی و بهویژه خانوم رهنورد … از طرف شما نخواهد بود
    و ملت البته باور هم نخواهند کرد اما برای شما همه نگرانند و نمیدانند چه باید کرد و همیشه حرفهای کنونی شما را باور میکنند
    راستی آقای موسوی و خانوم رهنورد هیچ میدانید که دیگه نامتان در تاریخ ایران به نیکی جاودانه یاد خواهد شد ؟ هر چی دیگه بخواهد پیش بیاد تاریخ شما را به نیکی به یاد خواهد داشت چه عیدی ای بهتر از
    این ، کسی میتونه از ایزد و ملتی سبز بگیره؟!
    ایزد یکتا پشتیبان شما و ملت سبز ایران باد

  27. فرزاد گفت:

    با سلام به میر حسین موسوی رئیس جمهور واقعی و عزیز کشور همیشه دربندم . به نام آزادی و حرمت قلم از تو میخواهم که حامی ما باشی و از جور و ظلم این دیو صفتان خونخوار ما را نجات دهی . همیشه در پشتت خواهیم ایستاد رهبر همیشه آزاده…

  28. حسن گفت:

    خیلی عالی بود سال پیروزی است مقاوم باشیم

  29. یک سبز گفت:

    سال صبر واستفامت چه پیام وزینی سبز میمانیم وبا استقامتمان برای رسیدن به اهداق بلند ملی تلاش مکنیم.
    پاینده باد اندیشه سبز

  30. علی گفت:

    خداوند به شما چشمی بدهد شاید 22 بهمن و 9 دی را هم می دیدید!!
    راستی مگه شما امام(ره) را قبول دارید؟ما که ندیدیم
    مردم را با کلمات قشنگ نمی توان از راه به در برد مردم شاخص دارند آنخا که مانند تو سبزند یا غافلند که حداوند هدایتشان کند! یا آنقدر به فکر مادیات و بی بندوباری که هیچ یک تو را قبول نداند و به نام تو آنچه را که در دل دارند خالی می کنند و مملکت اسلامی را زیر سوال می برند.
    مشکلات هست دولت ضعفهای دارد اما ما سیز آمریکای و اسلام آمریکای نمی خواهیم حتی اگر از گشنگی بمیریم.
    امام گفت پشتیبان ولایت فقیه باشید تا آسیبی به مملکت شما نرسد!!!
    با اندک پرسشی می توانی ببینی که نه خودت امام را قبول داری نه طرفدارانت!!!!
    راستی خارجی های که فرمودید همان منافقین و رقاصه ها را گفتی؟

  31. سلام زنده باد تفکر آزاد
    سال نو و سال استقامت رو به تمام فعال های و غیر فعال های که حتی ذهنشان هم با جنبش هست تبریک می گم
    به امید آزادی همه اسرا بخصوص در پسر راست قامت تاریخ ایران دکتر بهشتی

  32. ali گفت:

    درود بر سید بزرگوار

  33. سنگين نشسته برف
    غمگين نشسته شب
    اندوه من به دل
    تشويش من به لب:
    (( آتش اگر بميرد
    آتش اگر که سايه به صحرا نيفکند
    در راه، گرگ ها به قافله مي زنند باز. ))
    سيماي بي نوايي و بي برگ باغ ها…
    بانگ کلاغ ها…

  34. M.A گفت:

    sale sabr va esteghamat mobarak
    dorood bar Iran, dorood bar Mousavi
    Lotfan Header Website ro sabz konid

  35. با سلام ،

    من هم با افتخار خود را یکی از فرزندان و مریدان مهندس موسوی می دانم و دعا میکنم در سال جدید هدفهای جنبش سبز محقق گردند. ما الان 9 ماه است که صبر و مبارزه را انتخاب کرده ایم. خداوند وعده پیروزی را به صادقان و صبوران داده است. امیدوارم دشمنان ملت پشیمان شوند و به راه ملت برگردند گرچه عتش قدرت آنها را کور کرده است ویان ماموریت رهبران جنبش سبز است که آنها را بیدار کنند و استقامت کنند. مطمئن باشید ملت از شما حمایت می کنند.

    رضا ، اهل تبریز ، ساکن تهران

    ازسایتهای کلمه و راه سبز لذت می برم .
    پایدار باشید.

  36. mohamad گفت:

    thanx and love

  37. مردم گفت:

    ادم اگر زنده باشد واورا مرده بگوین بسیار عذاب اور است وشمااز ان دسته هستید که به ظاهر تنفس میکنید اما یک مرده واقعی هستید
    امیدوارم رحمت الهی هیچگاه شامل حالتان نشود

  38. فاطمه گفت:

    مثل اینک این پیام گیر شما با من یک نفر لج کرده!!!!!
    از صبح تاحالا سه بار!بله دقیقا سه بار تشکر کردم و تبریک عید و سال نو فرستادم اما دریغ از ….
    بابا جان مگه نمی دونید ما دل توی دلمون نیست؟؟؟؟خوب ماهم خیلی دوست داریم پیام تبریکمون رو به گوش آقای موسوی عزیز برسونیم..
    اما وقتی ارسال نمی شه ما چیکار کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    اگه قرارشه صد بار دیگه ارسال کنم اینکارو میکنم تا بالاخره پیامم ثبت شه خیال من راحت شه.. :(
    برای بار چهارم میگم:سال نو مبارک…
    نگران نباشید من دوباره میام:)))))

  39. خاک پای شجریان گفت:

    درودبرپیشوایمان میرحسین
    باپیامت روحیه جوانمردی گرفتیم
    خیلی مردی
    خیلی مردی میرحسین
    سزدبرای شماجانفشانی کنیم
    خاک پای مردم ایران زمین

  40. خاک پای شجریان-شیرو گفت:

    درودبرپیشوایمان میرحسین
    باپیامت روحیه جوانمردی گرفتیم
    خیلی مردی
    خیلی مردی میرحسین
    سزدبرای شماجانفشانی کنیم
    خاک پای مردم ایران زمین

  41. بهمن گفت:

    بهارا زنده مانی زندگی بخش به فرور دین ما فرخندگی بخش با یاد همه شهدای سبز ایران دورود بر موسوی

  42. علی گفت:

    میر حسین عزیز سا ل نو بر تو و همسر سبزت مبارک !!!!
    خیلی عای بود
    کفر پایدار است اما ظلم نه!!!!!!!

  43. مهدی گفت:

    سال صبر و استقامت بر میر حسین عزیز و خانواده محترمشان و ملت سبز ایران تبریک و تهنیت
    اگر میخواهیم چیزهایی داشته باشیم که تا به حال نداشتیم باید انسانی شویم که تا به حال نبوده ایم !!

  44. رامتین صالح گفت:

    اشاالله میرحسین عزیزوتمام رهروان امام خمینی وحامیان جنبش سبز همیشه سبز سبزسبز باشند سبز اول پیروی ازپیامبراکرم(ص)واهل بیتش سبزدوم درزندگی مثل بهارهمیشه سرسبزباشند وسبزسوم اشاالله باپیروزی حق برباطل ونابودی ارتجاع حکومت مردم بارای واقعی جمهوری اسلامی نه یک کلمه کم ونه یک کلمه زیاداستقراریابد

  45. mohammad گفت:

    فدات شم میر حسین********************

  46. سبز گفت:

    خوش به حالتون من كه نتونستن دانلود كنم.خوشا به خال همه ي دوستان(ناراحتم فراوان)

  47. با سلام خدمت دوستان سبز و شهدای عزیزمان و خانواده شهدا و اسیران در بندمان… نوروز را به همه هموطنان گرامی تبریک میگم و از جناب آقای موسوی، رئیس جمهور عزیزمان تشکر میکنم که در یک پیام چند دقیقه ای اینهمه مطالب مهم را جمع کرده و با کلام زیباشون دل مردم را این شب عیدی شاد کردند. آنچه مرا به شوق آورده صمیمیت بی ریای میرحسین عزیز با مخاطبانش است. خودش میداند که چقدر مردم دوستش دارند ولی با اینحال تواضع در کلام و چهره او عیان است. موسوی خود را همراه مردم میداند و این روحیه تحسین بر انگیز است.
    و مسلماً شما را به چیزی از ترس و گرسنگی و زیان مالی و جانی و کاهش محصولات می آزماییم و صابران را نوید ده. آنها که هرگاه مصیبیتی بدانها رسد، گویند: ما از خداییم و به سوی او باز میگردیم. آنها هستند که درودها و رحمتی از پروردگارشان بر آنهاست و اینان هدایت یافتگانند.
    بقره، آیات شریفه 155 – 157
    بر مـا برسد درود و رحـمت،با صبر و صبر بر این مصیبت
    وعده است که استعینوا بالصبر ، تا باز شود رهِ سعادت
    سال صبر و استقامت گرامی باد.

  48. سبز گفت:

    عاشقتم.

  49. سارا گفت:

    روز سیزده به در موقعیت بسیار خوبی است که مثل چهارشنبه سوری به عنوان رفراندوم مطرح شود و فقط مخالفان حاکمیت در گردشگاه ها به شادی بپردازند با نماد های سبز: سبزه!

  50. سبز گفت:

    ما پیروزیم…. سال نو مبارک