سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » “برای جلوگیری از تکرار حوادث بعد از انتخابات، اصلاح قانون انتخابات ضروری است”...

“برای جلوگیری از تکرار حوادث بعد از انتخابات، اصلاح قانون انتخابات ضروری است”

چکیده :باید اصلاحات در قانون انتخابات توسط نهادی صورت بگیرد که ذی‌نفع نباشد و شاید بهتر باشد در این مورد حتی مجلس هم قانونگذاری نکند و نهادی مانند مجمع تشخیص وارد...


کلمه:سخنگوی فراکسیون خط امام(ره)مجلس، با استقبال از ورود مجمع تشخیص مصلحت به اصلاح قانون انتخابات، گفت:«در اکثر کشور های جهان، تنظیم قانون انتخابات بر عهده نهادی است که ذی‌نفع نباشد و بتواند بی‌طرفانه درباره انتخابات قانون وضع کند.»

داریوش قنبری در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری فراکسیون خط امام(ره)مجلس«پارلمان‌نیوز»، درباره انتقادات برخی حامیان دولت در مجلس به طرح اصلاح انتخابات در مجمع تشخیص مصلحت، اظهار داشت:«در اینکه قانون انتخابات ایراد دارد و نیازمند اصلاح و بازنگری است هیچ جای تردید نیست.»

وی ادامه داد:« باید اصلاحات در قانون انتخابات توسط نهادی صورت بگیرد که ذی‌نفع نباشد و شاید بهتر باشد در این مورد حتی مجلس هم قانونگذاری نکند و نهادی مانند مجمع تشخیص وارد شود.»

نماینده اصلاح‌طلب مردم ایلام با بیان اینکه با توضیحات دبیر مجمع تشخیص همه ابهامات رفع شده و جای انتقاد و اعتراضی از سوی افراطیون نمی‌ماند، گفت:« تصویب قوانینی مانند قانون انتخابات، متفاوت از تصویب قوانین عادی است و ورود مجمع به این امر بسیار خوب و مفید ارزیابی می‌شود.»

سخنگوی فراکسیون خط امام(ره)مجلس با بیان اینکه با توضیحات آقای رضایی مشخص شد رهبری در جریان امر هستند و خود ایشان مساله را به مجمع سپرده‌اند، گفت:« افراد نباید خود را جلوتر از رهبری بدانند.»

وی ادامه داد:«حتما مصلحتی در کار بوده است که رهبری این کار را به مجمع تشخیص مصلحت نظام سپرده‌اند.»

قنبری گفت:«باید پذیرفت شاید اگر برخی خلاءهای قانونی وجود نداشت، آن مسایل و حوادث پس از انتخابات و در انتخابات ریاست جمهوری دوره دهم رخ نمی‌داد.»

سخنگوی فراکسیون خط امام تاکید کرد:« اصلاح قانون انتخابات برای جلوگیری از تکرار این مسایل در آینده ضروری است.»


3 پاسخ به ““برای جلوگیری از تکرار حوادث بعد از انتخابات، اصلاح قانون انتخابات ضروری است””

  1. مری گفت:

    قوانین هم عوض بشه چه فیده داره حق رای ما چی میشه انتخابات باطل میشه؟خون کشته ها چی میشه شکنجه ؟ یعنی دیگه احمدی بیخیال به فکر بعدی باش این که 4 سال هست؟امیدوارم اقای موسوی عقب نشینی نکنه با تغییر این قوانین

  2. ناشناس گفت:

    برادران گرامی هیچ مشکلی در انتخابات نبود . تنها مشکل دراین بود که اصلاح طلبان قبول نمی کردند که شکست سختی از ملت خورده اند

  3. محمد گفت:

    مشکل انتخابات در ایران تنها شورای نگهبان است و بس
    در این انتخابات احمدی نژاد و طرفدارانش میدونستن که با اختلاف بسیار زیاد شکست خوردن و تحمل این آبرو ریزی برای دولت … ممکن نبود که منجر شد به خیانت به رای مردم و تغییر نتیجه انتخابات
    دیگه هیچ تضمینی به صحت انتخابات در ایران نیست مگر حذف فیلتر شورای نگهبان نیست