سرانه يارانه نقدي براي هر نفر 16 تا 20 هزار تومان
چکیده :هدفمند كردن يارانه ها به 50 ميليون نفر تعلق مي گيرد و سرانه آن ماهانه 16 تا 20 هزار تومان خواهد...
کلمه:رئيس كميسيون اقتصادي مجلس شوراي اسلامي تاكيد كرد : خوشه بندي هاي ارائه شده براي هدفمند كردن يارانه ها قابل قبول نيست و دولت بايد در خصوص آمارها تجديد نظر جدي كند.
ارسلان فتحي پور در گفتگو با خانه ملت اظهار داشت : متاسفانه اكثر خوشه ها و آمارهايي كه براي خانوارها از طرف دولت ارائه شده دور از واقعيت و درآمدهاي افراد است .
وي خاطرنشان كرد : در حالي كه براساس اعلام قبلي دولت قرار بود يارانه ها به بسياري از افراد خانوارها و كارمندان تعلق بگيرد; اما متاسفانه اخبار ارائه شده نگراني هاي زيادي را براي مردم در جامعه ايجاد كرده است .
نماينده كليبر در مجلس گفت : به موجب اعلام دولت يارانه ها بايد به دهك هاي 5 و 6 كاركنان دولت تعلق مي گرفت اما با كمال تاسف اين موضوع تغيير كرده و به بسياري از اين افراد يارانه ها تعلق نمي گيرد.
رئيس كميسيون اقتصادي مجلس گفت : هدفمند كردن يارانه ها به 50 ميليون نفر تعلق مي گيرد و سرانه آن ماهانه 16 تا 20 هزار تومان خواهد بود.














البته این مبلغ هم فقط به افرادی که انتخابات رو قبول داشته باشن تعلق میگیره و معترضینی مثل ما باید سماق بمکن.
البته معترضینی مثل ما یارانه دولت گداپرور را نخواستند و با شرافت زندگی خواهند کرد