سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » قطع اینترنت در چند شهر کشور در آستانه 22 بهمن...

قطع اینترنت در چند شهر کشور در آستانه 22 بهمن

چکیده :از صبح دوشنبه، دسترسی به اینترنت به‌طور کامل در مشهد و تمامی شهرهای خراسان رضوی، خراسان شمالی و خراسان جنوبی امکانپذیر نبود و تمامی سرویس‌های ارئه اینترنت از ای‌دی‌اس ال تا دیال‌آپ قطع...


کلمه: در آستانه 22 بهمن و سی و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی اینترنت در چند شهر کشور قطع و در شهرهای دیگر با اختلال شدید روبرو شد.

به گزارش کلمه، اینترنت از صبح روز دوشنبه در مشهد و تمامی شهرهای استان‌های خراسان رضوی، خراسان جنوبی و خراسان رضوی قطع شد.

بر اساس این گزارش، در حالی که دسترسی به اینترنت از يكشنبه شب به سختی و با قطعی و وصلی مکرر در مشهد صورت می‌رفت، از صبح دوشنبه، دسترسی به اینترنت به‌طور کامل در مشهد و تمامی شهرهای خراسان رضوی، خراسان شمالی و خراسان جنوبی امکانپذیر نبود و تمامی سرویس‌های ارئه اینترنت از ای‌دی‌اس ال تا دیال‌آپ قطع شد.

دسترسی به اینترنت در کافی‌نت ها نیز در اين استان ها امکانپذیر نبود و مسئولان کافی‌نت‌ها در پاسخ به مراجعه کنندگان اعلام کرده‌اند که مخابرات اینترنت را قطع کرده اما علت قطع شدن را اعلام نکرده است.

همچنین از عصر روز دوشنبه به ناگهان اینترنت استان کرمانشاه به طور کامل قطع شد و کاربران اینترنت نیز پاسخی برای این مشکل از جانب هیچ فردی دریافت نکردند.

در پی قطع بیش از 20 ساعته اینترنت در کرمانشاه امروز شمار قابل توجهی از مردم و کاربران از دریافت بسیاری از خدمات مختلف در استان کرمانشاه محروم ماندند.

در این حال رسول آمویی مدیر عامل شرکت مخابرات استان کرمانشاه در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: این قطعی به استان ارتباطی ندارد.

این در حالی است که استان کرمانشاه مدتی است با مشکلات متعدد در بخش اینترنت مواجه است و قطعی های مکرر و پایین بودن سرعت اینترنت در این استان به حدی است که چندی پیش دو نماینده استان در مجلس (حشمت الله فلاحت پیشه و فرهاد تجری) در تذکری به وزیر ارتباطات خواهان پیگیری موضوع و رفع مشکل شدند.

ظهر امروز اینترنت در استان کرمانشاه مجدداً وصل شد اما سرعت و کیفیت بسیار پایینی دارد.

همچنین خبر می رسد در برخی از شهرهای شمالی نیز اینترنت با قطعی مکرر روبرو شد و در تهران نیز با اختلالاتی گزارش شده است.


17 پاسخ به “قطع اینترنت در چند شهر کشور در آستانه 22 بهمن”

  1. جنبش سبز شیراز گفت:

    به خدا دوشنبه شیراز و اصفهان هم قطع شد ولی تو هیچ سایتی ننوشته. ولی شب ساعت یک وصل شد.

  2. ح گفت:

    زنجان هم قطع بود
    بیشتر از 22 ساعت

  3. سبز اندیش فارس گفت:

    درست است. دوشنبه شب اینترنت شیراز قطع بود. به ما گفتند اینترنت کل کشور قطع است.

  4. سبز اندیش فارس گفت:

    درست است. دوشنبه شب اینترنت شیراز قطع بود علت را پرسیدیم گفتند در کل کشور قطع است.

  5. سبز سبز گفت:

    تو گلستان هم قطع و وصل میشه.صبحها خوبه و بعد از ظهر قطع !

  6. Nimble گفت:

    اینترنت ارومیه هم دوشنبه قطع بود.امروز هم کمی مشکل داره

  7. ناشناس گفت:

    همدان قطع نبود.انگار از مردم شهر ما ترسی ندارند از بس که ساکت نشستیم.
    از خودم شرمم می شود که فقط چند بار به تهران آمده ام در جمع معترضان و در شهر خودم (جز 25 خرداد و گاه شلوغی های دانشگاه بوعلی )صدایی نیست و صدایی نکرده ام.

  8. صدرا گفت:

    رشت دیروز از ساعت 2 تا 12 شب و امروز نیز به مدت 3 ساعت قطع بود

  9. راستس گفت:

    اینترنت لرستان هم حدود 20 ساعت قطع بود. از بعد از ظهر سه شنبه وصل شد ولی قطع و وصل میشه!!! میگیره ول میکنه….

  10. mara گفت:

    سلام من هم همدانیم راست میگه مردم شهر ما خیلی ترسون

  11. ناشناس گفت:

    وضع اينترنت مشهد خيلي خرابه. امروز يكم بهتر شد. بالاخره وصل شدم.
    قبلا تو عاشورا و 16آذر و…سرعتو خيلي كم مي كردن. تاجايي كه عملا امكان استفاده نبود.
    ولي اين دفعه تو مشهد كاملا قطع شد. يعني اصلا امكان وصل نبود.
    افتضاحه

  12. ناشناس گفت:

    دوشنبه اينترنت کل استان فارس براي چند ساعت قطع شده بود
    امشب هم يکي دو ساعتي قطع شده بود.

  13. ناشناس گفت:

    البته قزوين هم اينترنت قطع بود

  14. na shenas گفت:

    zanjan nazdike 24 saat ghat bud vaghtiyam ke vasl shod sorat paeine va hey ghatyo vasl mishe

  15. در آستانه 22 بهمن دانلود کردن یا دیدن فایلهای فلش با پسوند swf و فایلهای mp3 غیر ممکن شده.البته این موضوع مربوط به تهران هست.در اصفهان این اتفاق از یک ماه قبل به اضافه فایهای wmv و mpg.تو شهرستانهای دیگه خبر ندارم

  16. ناشناس گفت:

    ا هواز را از قلم نندازین. هر روز 8-9 صبح تا غروب قطعه

  17. از همدان گفت:

    دوستان نبود تجمع و اعتراض دلیل بر ترس مردم همدان یا شهرهای کوچک دیگه نیست.در این شهرها شناسایی افراد کار خیلی ساده ایه و به راحتی حرکت مردم رو در این شهرها می تونن سرکوب کنن.پس وظیفه ما فعلا رفتن به پایتخت و اعلام اعتراض همراه با خیل عظیم مردمه.
    پیروز می شیم.