سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » حذف رنگ سبز از پرچم ایران در لوگوی «ایرنا»...

حذف رنگ سبز از پرچم ایران در لوگوی «ایرنا»

چکیده :در مراسم معارفه مدیرعامل جدید خبرگزاری ایرنا نیز محو شدن رنگ سبز پرچم ایران در رنگ آبی ، موجب ابهاماتی درخصوص این اقدام شده...


کلمه:خبرگزاری دولتی ایرنا در لوگوی ویژه ایام دهه فجر خود ، رنگ سبز را از پرچم ایران حذف کرد.

به گزارش نو اندیش در این لوگو تنها دو رنگ سفید و قرمز پرچم ایران با نشان الله اکبر قابل مشاهده است و رنگ سبز پرچم ایران به چشم نمی خورد.

گفتنی است در مراسم معارفه مدیرعامل جدید خبرگزاری ایرنا نیز محو شدن رنگ سبز پرچم ایران در رنگ آبی ، موجب ابهاماتی درخصوص این اقدام شده بود.


19 پاسخ به “حذف رنگ سبز از پرچم ایران در لوگوی «ایرنا»”

  1. رحیم گفت:

    مراسم دهه فجر بدون پرچم سه رنگ ایران و نشان الله اکبر , دهه زجر خواهد بود.

  2. مهران گفت:

    هیچ وقت این سخن میرحسین یادم نمی رود که گفت: بزرگترین دروغ این است که خواست مردم به بیگانگان نسبت داده شود.
    خواهشا یک تحقیقی در این مورد کنید و تحلیلتان را در سایت قرار دهید.
    عشق است مرد تنهای انقلاب و یار امام.

  3. مینای سبز گفت:

    من که به این حرکات، مثبت فکر می کنم
    در واقع ما پرچم سه رنگ خود را هم از آنها پس گرفتیم…زنده باد جنبش سبز

  4. ساقی گفت:

    اونا رو ولشون کنین عذرشون موجه هست.
    لوگوی خودتون در عوض خیلـــــــــــــــــی قشنگه.

  5. had گفت:

    به سایت ایرنا سر زدم این خبر کذب هست

  6. ناشناس گفت:

    نه آبی نه نیلی / پرچم سبز ملی (شعار)

  7. Silence4N گفت:

    با سیاه کاری اومدن سبز رو دزدیدن مثلا و مارو اموی و خودشونو علوی خوندن. اما شاهدیم ترسی که از سبز دارند غیر قابل انکار است و کماکان از سبز مردم میترسند.

  8. Hossein گفت:

    Man Hamin Alaan Site-e Asli-e In Jorsoomeh-y-e Fesaad-o Check Kardam-o Didam Keh Daghighan Hamintowr-eh. Baalaa Sar-e Emaam-o Too Safeh-y-e Asli-sh Negaa Konin Taa Khod-e-toon Bebinin

    Yazid-parast-aa Digeh Nooraaniyat-e Baalaa Sar-e Emaam-am Aabi Neshoom Midan Beh Jaa Sabz. Harchi Baasheh, Bani Omayyeh Hamisheh Az Saadaat Mitarsidan…

  9. فرزانه گفت:

    امسال بهار را چه خواهند کرد؟ با سبزی روح مردم چه خواهند کرد؟ با رنگ امید به پیروزی چه خواهند کرد؟

  10. سپهر گفت:

    براي had
    آره واقعا كذب محض است.بابا چشتو بازكن.لوگوي ويژه ي دهه فجر بالا از وسط به سمت چپ مونيتور.آهااااااااااان .ديدي؟
    قدرت داشتن احمدي نژاد طي 4سال وخورده اي گذشته تمام دوستارانش رو كور ودروغگو كرده.

  11. 22 بهمن، حضور، سکوت، سبز گفت:

    22 بهمن، اوج حضور، عظمت سکوت، اقتدار سبز

  12. امیر گفت:

    من همین الان سایت ایرنا را دیدم. خبر کاملاً صحیح است.
    لوگوی مرکز صفحه متمایل به سمت چپ، تصویر آقای خامنه ای و آیت الله خمینی که بین آنها پرچم دو رنگ!!! ایران قرار گرفته.
    آقا یا خانم had قبل از اینکه نظر بدی برو سایت ایرنا را ببین:
    http://www.irna.ir

  13. golden گفت:

    حتما عمدي نبوده چون اگه عمدا اينكارو كرده بودن رنگ سبز پرچم سمت راست رو هم حذف ميكردند.

  14. ناشناس گفت:

    آره راسته!
    نمیدونم اون دوستانی که میگن دروغه واسه چی هستش!!

    قسمت وسط لوگو کاملا خبر دوستان رو تائید میکنه!!

  15. ناشناس گفت:

    هر چند حرف شما درست است اما وجود پرچم ایران در کنار لگو نشان دهنده ی سهوی بودن این اتفاق است . شما متاسفانه این خبر را مغرضانه بیان کردید و این باعث می شود تا اطمینان ما به شما کم شود

  16. یه ایرانی گفت:

    عزیزان چه غرضی اگه قرار باشه چنین کاری انجام بشه یه هویی نمیشه که باید پله پله برن جلو و این اولین قدمه . خوب مسلمه که نمیتونن همینطوری بگن از امروز پرچم شما اینه باید یواش یواش برن جلو شمایی که میگی این نشان از سهوی بودن این اتفاق است اگر حتی اعلام میکردن که رنگ پرچم تغییر کرده میگفتی ((این نشان از نبوغ این افراد است و نوشتن این مطلب از شما نشانه غرض ورزی شماست))!!!!

  17. نا شناس گفت:

    سلام
    مردم محترم به قول شاعر فارغ از هر مرده باد و زنده باد سر به راه مملکت باید نهاد
    با این حرفها به کجا می خواهیم برسیم . آیا تو همه کشورها ی پیشرفته همه سر رنگ پرچمشون هم با هم درگیر هستن .
    تا به کی میخوایم سر همدیگه بزنیم . از 400 سال پیش تا حالا همین بوده و نتیجه هم نداره ول کنید این حرفها رو بیاید تو یه شرایط منطقی مشکلات را حل کنیم .
    ما که شخص پرست نیستیم . بیائید فقر رو حل کنیم . فقر هم دوران شاه بوده هم تو این 30 سال وبا درگیری های این چنینی تو اولویت چندم قرار گرفته . چه تو زمان خاتمی و چه احمدی نژاد وقبل تر از اون ما با این حال که انقلاب به ضعفا رویکرد بیشتری داشت ولی باز هم فقر بیداد میکنه . تو این سایت یه جوری مطرح میشه که انگار احمدی نژاد از کره مریخ اومده اینجارو ویران کنه .
    نه عزیزان من طرفدار کسی نیستم من میگم به جای اینکه اینقد انرژی سر رفتار احمقانه بگذاریم بریم ببینیم که چرا آرزوی یک کودک میشه یه لقمه کباب و چرا باید جوون تحصیل کرده این مملکت در سن 30 سالگی نتونه ازدواج کنه و چرا یه دختر به خاطر فقر یا خودش رو آتیش میزنه یا اینکه خود فروشی میکنه . درد اینه هر کس هم اگه حلش کنه یا وضع را بهتر کنه اون شایسته تقدیره.
    همه ما میدونیم که بیکاری هست ، اعتیاد هست ، آمار جرم بالا هست ، من بی اختیار یاد کلام مولا میفتم که گفت : از دری که فقر وارد میشه 70 فساد هم وارد میشه . عزیزان اگه میخواهید انتقاد کنید دست رو این چیزها بگذارید .
    مشکل این مملکت زمانی حل میشه که مردم فشار اقتصادی کمتری رو تحمل کنند .آهای آدمائی که اون بالا نشستین برای ما آدمی مقدسه که به انسانها احترام بگذاره و دغدغه اصلیش هم ریشه کن کردن فقر باشه.
    موسوی ، هاشمی ، خاتمی ، احمدی نژاد یا هر کس دیگه برای من مهم نیست برای من این مهمه که یک دختر ایرانی نازنین به خاطر پول پا روی عفتش نذاره، پول انسانیت را به خواری نکشه و فقر چهره جامعه را رنجور نکنه ، هر جوونی از ترس فقر عشقش را فراموش نکنه . اگه یه همچین روزی رو دیدید سلام من را بش برسونید.

  18. lمیر گفت:

    تاحالا دقت کردین چند روز پیش هم احمدی .ن که حرف میزد پشت سرش رنگ سبز پرچم ایران رو آبی کردند و توو قارس نیوز هم چند بار این کار تکرار شد !! تاحالا ذقت کردین پرچم روسیه از چند رنگ و چه رنگهایی تشکیل شده؟؟؟؟ (آبی- قرمز- سفید) !! اینا یعنی چی؟؟؟؟

  19. farnaz گفت:

    lمن با ناشناس آخری موافقم مشکلات مملکت باید در اولویت اول باشه و با مینای سبز هم موافقم که گفته باید به دید مثبت به این حرکت نگاه کنیم و واقعیت اینه که ما داریم پرچم سه رنگمون از اونا پس می‌گیریم و حالا اونا فقط یه پرچم دو رنگ دارن در ضمن این کار اصلا نمی‌تونه تصادفی باشه ولی می‌خواستم برای کمک به کشورمون یه کاری انجام بدیم بیایید همه دست به دست هم کالاهای چینی رو تحریم کنیم و اگه کالایی چینی بود اون رو نخرین این بزرگ‌ترین کمکیه که می‌تونیم به اقتصاد مملکتون بکنیم به جای اینکه این‌همه ارز از مملکت خارج بشه خرج کارخونه‌های خودمون می‌شه و اونا از ورشکستگی نجات پیدا می‌کنن الان حتی میوه‌های چینی هم تو بازار زیاد شده و این برای مملکتی با تنوع زیاد میوه‌هاش واقعا تاسف‌برانگیزه و نکته دوم اینکه به دوستان و فامیل‌های شهرستانیمون توصیه کنیم برای مراسم 22 بهمن به تهران بیان چون حکومت مسلما از شهرستان‌ها به دلیل کم بودن نیروهاش در تهران قشون‌کشی می‌کنه و اگر تعداد ما خیلی بیشتر باشه کاری از پیش نمی‌برن لطفا پیشنهاداتم به نظرتون خوب و منطقی بود به دیگران هم توصیه کنید متشکرم