قيمتها از ابتداي سال 89 آزاد ميشوند
چکیده :عددها با توجه به ميزان منابعي كه آزاد ميشود، تعيين ميشوند كه اين منابع در سال اول 20هزار ميليارد تومان خواهد...
کلمه: معاون حقوقي و پارلماني احمدی نژاد گفت: پرداخت يارانه نقدي از ارديبهشت ماه در دستور كار دولت قرار ميگيرد.
به گزارش ایلنا غلامرضا ميرتاجالديني درباره زمان آزادسازي قيمتها اظهار داشت: قيمتها از ابتداي سال 89 آزاد ميشود و پرداخت يارانه نقدي از ارديبهشت ماه صورت ميگيرد.
وي افزود: مقرر شده تا كساني كه اقدام به پركردن فرمهاي اطلاعات اقتصادي خانوارها كردهاند، درفاصله آزاد سازي تا اولين پرداخت معوقهها نيز به حساب آنها ريخته شود.
ميرتاج الديني با بيان اينكه هنوز رقم دقيق پرداختهاي نقدي مشخص نيست، تصريح كرد: عددها با توجه به ميزان منابعي كه آزاد ميشود، تعيين ميشوند كه اين منابع در سال اول 20هزار ميليارد تومان خواهد بود.
وي ادامه داد: براساس تصميم دولت50 درصد اين منابع به صورت نقدي به مردم پرداخت ميشود، البته10 درصد نيز به عنوان سهم انعطاف دولت، تعيين شده كه دولت ميتواند به تصميم خود برخي بخشها را پوشش دهد.
معاون حقوقي و پارلماني احمدی نژاد در پاسخ به اين سئوال كه چه زماني دولت صورتهاي مالي حساب ذخيره ارزي را اعلام ميكند، گفت: با توجه به آنچه كه در سياستهاي كلي برنامه پنجم به دولت ابلاغ شده، قرار است 20درصد درآمد نفت مستقيما به صندوق وازير شود.
وي در توضيح تفاوت سازوكار حساب ذخيرهارزي با صندوق توسعه ملي گفت: در حساب ذخيره ارزي شيوه كار به گونهاي بود كه از نيمه دوم سال مازاد درآمد ارزي به حساب واريز ميشد اما در صندوق توسعه ملي از همان ابتداي سال20درصد از فروش نفت به اين صندوق واريز ميشود تا دولت بتواند آن را در طول سال مديريت كند.
وي ادامه داد: البته در طول سال منابع مازاد هم به اين صندوق واريز خواهد شد.
ميرتاج الديني همچنين گفت: صندوق توسعه مالي به صورت 100 درصد جايگزين حساب ذخيره ارزي نخواهد شد.














خدا کنه با این طرح وضع معیشتی مردم بهتر بشه… کور چی میخواد ؟ یک جفت چشم بینا….
اما من که چشمم آب نمیخوره… فکر کنم دو سه ماه دیگه از اصل بد بخت میشیم میره پی کارش…
بعدشم هی تلوزیون چپ و راست میگه وضع مردم خوب شد و دیگه از این بهتر هم نمیشه ! برین خوش باشین…
و آقایون رده بالای نظام هم هی بخاطر شجاعت رییس دولت …
و بهبود وضع مردم نامه بهم مینویسن و کیف میکنن و به به و چه چه راه میندازن… و 20:30 هم خودش رو خفه میکنه هر شب…
مردم هم احتمالا تو خیابون ها به شادی و سرور میپردازن…
و بهدشم شب 20:30 میگه در میان مردم عده ای هم با نماد های سبز اقدام به هتک حرمت یارانه ها نمودند که خود مردم
یارانه هارا از دست این عده آشوبگر نجات دادند…! در این حادثه یک یارانه به شدت آسیب دید…
—-( پخش مستقیم کیف کنون یارانه ها بعد از عید هر شب از خبر 20:30 — تکرار هر شب قبل از پخش مردان آهنین )—
بعدشم قراره دیگه برن جهان رو درست کنن و مشکلاتش رو برطرف کنن…
خوب خدا رو شکر مشکلات جهان هم برطرف میشه… همه چی میشه عین دسته گل !
خوب واسه پدر و مادرت خدا بيامرزي فرستادي احمدي نژاد
aghay ahmadi neja khahesh mikonim bad az inke irano dorost kari be vaze keshvarhay dige ham beres chon ma toy iran zendegy nemikonim
ma be zodi montazerat hastim ke donya ro mesle iran dorost kooooni
اصل هدفمند سازی یارانه ها بد نیست ولی اینکه این کارتوسط این دولت ضعیف قرار است انجام بشود جای نگرانی دارد.اجرای این اصل در عین ملزوم بودنش با مشکلات زیادی همراه خواهد بود و شوک بزرگی به ملت وارد خواهد کرد و عدم اجرای صحیح این طرح توسط دولت مشکلات اقتصادی و اجتماعی را متشنج تر خواهد کرد.متاسفانه مجلس ضعیف کنونی هم توانایی مقابله با عملکرد های ضعیف دولت را هم ندارد.