سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » قنبری:بیانیه میرحسین موسوی تبلیغات مخالفین را خنثی کرد...

قنبری:بیانیه میرحسین موسوی تبلیغات مخالفین را خنثی کرد

چکیده :بیانیه آقای موسوی بهانه را از دست بدخواهان ایشان و کسانیکه در ماه‌های گذشته سعی می‌کردند ایشان را مسبب خشونت‌ها معرفی کنند، گرفت و نشان داد مشی آقای موسوی مشی مسالمت‌آمیز و مبتنی بر قانون، اصول و آزادی‌های مصرح در قانون اساسی...


کلمه: سخنگوی فراکسیون خط امام(ره)مجلس گفت:«بیانیه میرحسین موسوی تبلیغات مخالفین را خنثی کرد و نشان داد چه کسانی دنبال تنش و چه کسانی دنبال آرامش هستند.»

داریوش قنبری در گفتگو با «پارلمان‌نیوز»، در خصوص راهکارهای پیشنهادی مهندس موسوی، در بیانیه خود و حمله برخی جریانات افراطی به این بیانیه، اظهار داشت:«بیانیه آقای موسوی بهانه را از دست بدخواهان ایشان و کسانیکه در ماه‌های گذشته سعی می‌کردند ایشان را مسبب خشونت‌ها معرفی کنند، گرفت و نشان داد مشی آقای موسوی مشی مسالمت‌آمیز و مبتنی بر قانون، اصول و آزادی‌های مصرح در قانون اساسی است.»

وی ادامه داد:« آقای موسوی در بیانیه خود با تاکید بر پرهیز از تنش به حاکمان وظایفشان را یاد آور شدند و همینطور از نهادهای نظارتی خواسته‌اند که بر عملکرد دولت نظارت داشته باشند.»

نماینده مردم ایلام، ادامه داد:« اگر یادتان باشد یکی از دلایل کاندیداتوری مهندس موسوی در انتخابات همین بحث پایبندی دولت به قانون و نگرانی ایشان از نادیده‌گرفتن قانون بود.»

قنبری خاطرنشان کرد:«اکنون مهندس موسوی با این بیانیه ایشان نشان دادند همچنان معتقد به قانون هستند برخلاف برخی تلاش‌ها که با تبلیغات یکسویه قصد داشتند تا ایشان را با عناصر ضدانقلاب پیوند دهد چنین اتهامی به ایشان نمی‌چسبد.»

سخنگوی فراکسیون خط امام(ره)مجلس گفت:« این بیانیه اعتقاد ایشان به اصول انقلاب و چارچوب نظام را نشان داد و بیانگر این است که مهندس موسوی خارج نظام انتظاری ندارد و آنچه که مد نظر ایشان است تلاش برای توسعه کشور در چارچوب همان ارزش‌های نظام است.»

قنبری با بیان اینکه ایشان نکات دیگری از جمله آزادی تجمعات، آزادی مطبوعات وآزادی‌هایی که در قانون اساسی در فصل حقوق ملت به آنها تصریح شده را در بیانیه خود مطرح کردند گفت:«در مجموع آنچه که مد نظر ایشان است دفاع از حقوق شهروندی در چارچوب قانون اساسی است و ایشان خواهان دفاع از حقوق شهروندان با توجه به معیارهایی است که در قانون اساسی به آنها توجه شده است.»

وی تصریح کرد:«با توجه به نا آرامی‌هایی که در کشو ایجاد شده نگرانی آقای موسوی کاملا در بیانیه مشخص است ایشان نگران اوضاع کشور است.»

نماینده ایلام خاطر نشان کرد:«با اینکه ایشان با دلسوزی نسبت به نظام دنبال حل مشکلات است، اما مخالفین همچنان بر طبل دیگر می‌کوبند و ساز دیگر می‌زنند. گویا آنها دنبال اهداف دیگری هستند.»

قنبری در پایان گفت:«اینطور که پیداست مخالفین موسوی دنبال افزایش تنش هستند و افراطیون طرفدار دولت خیلی راضی از پیشنهادی که در جهت آرامش ارائه شود، نیستند.»


7 پاسخ به “قنبری:بیانیه میرحسین موسوی تبلیغات مخالفین را خنثی کرد”

  1. مسعود گفت:

    باید از آقای موسوی بپرسیم اگر شما بر سر این دولت بودید یعنی رئیس جمهور بودید ایا ازادی تجمعات میدادید؟یعنی به مخالفان اجازه میدادید تجمعاتی کنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  2. امید گفت:

    ببین آقای مسعود حداقل گذشته آقای منتظری و بسیاری از افراد حامی اقای موسوی نشان می دهد بین قدرت و مردم آنها مردم را انتخاب کرده اند و می کنند

  3. دوست سبز گفت:

    ببین آقای مسعود حداقل گذشته آقای منتظری و بسیاری از افراد حامی اقای موسوی نشان می دهد بین قدرت و مردم آنها مردم را انتخاب کرده اند و می کنند. به شما توصیه می کنم خاطرات آقای منتظری را بخونید

  4. حمید گفت:

    دوست عزیز مسعود
    چرا که نه ؟ وقتی که مردم و مسئولین هم دل و هم رای باشن و مردم احساس داشته باشن اونا هم جزیی از مملکتشون هستن و مملکت مال اونها هم هست چرا باید از جمع شدنشون ترسید
    اگه بخوایم معیارمون رو اسلام هم بذاریم یکی از اعمال اعیاد و مناسبتهای اسلامی جمع شدن برادران دینی در کنار هم هست مثل عید غدیر و قربان و … .

  5. سروش از کرمانشاه گفت:

    طبق ائین نامه31احزاب نوشته شده توسط دولت موسوی برگزاری تجمع منوط به تعهد به عدم حمل سلاح و همچنین عدم اخلال در مبانی تفکر اسلام است.

  6. مادر گفت:

    سلام در دوران ریاست جمهوری آقای خاتمی روزی در یک پرسش و پاسخ دانشجویی ، یک دانشجوی معلوم الحال از ایشان پرسید : ( تو ) برای این ملت چه کرده ای ( جمله اش یادم نیست ولی ایشان را با لفظ تو خطاب کردند . آقای خاتمی گفتند همین که شما می توانید رئیس جمهورت را تو خطاب کنید کم کاری نیست . خود مفصل بخوان از این مجمل آقا مسعود

  7. روشنک گفت:

    درسته .اجتماع در خیابانها حتی برای نشان دادن اعتراض هیچ جرمی نداره اما به شرط آسیب نزدن به اموال مردم و ..
    مثل کاری که هر روز تو ایتالیا روبه روی میدان شهرداریشون اتفاق می افته یه سر برید ببنید بد نیست فرهنگ اعتراض رو یاد میگیرید.
    وقتی من این صحنه هارو میدیدم چقدر برای کشورم متاسف شدم.