سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » تهیه لیست چند صد نفره برای بازداشت چهره های سیاسی فعالان حقوق بشر و روزنامه نگاران...

تهیه لیست چند صد نفره برای بازداشت چهره های سیاسی فعالان حقوق بشر و روزنامه نگاران

چکیده :شنیده شده است نهاد های اطلاعاتی –امنیتی و برخی ارگان های نظامی لیست چند صد نفره ای را در اختیار دارند که بر اساس آن قرار است در چندین مرحله ،گام به گام به بازداشت این چهره ها بپردازند.تلاش می شود این بازداشت ها در بی خبری کامل مردم و حامیان جنبش سبز و در سکوت خبری صورت بگیرد.به همین دلیل در مرحله اول بازداشت خبرنگاران و روزنامه نگاران به منظور ایجاد رعب و وحشت و توقف فعالیت خبری در دستور کار قرار گرفته...


کلمه:لیست چند صد نفره برای بازداشت چهره های سیاسی فعالان مدنی و حقوق بشر و روزنامه نگاران و خبرنگاران تهیه شده است.

به گزارش کلمه طی روزهای اخیر برخی از چهره های سیاسی فعالان مدنی و روزنامه نگاران بازداشت شده اند و اخبار موثق حکایت از ادامه این بازداشت ها در روزهای آینده دارد.

در همین رابطه شنیده شده است نهاد های اطلاعاتی –امنیتی و برخی ارگان های نظامی لیست چند صد نفره ای را در اختیار دارند که بر اساس آن قرار است در چندین مرحله ،گام به گام به بازداشت این چهره ها بپردازند.تلاش می شود این بازداشت ها در بی خبری کامل مردم و حامیان جنبش سبز  و در سکوت خبری صورت بگیرد.به همین دلیل در مرحله اول بازداشت خبرنگاران و روزنامه نگاران به منظور ایجاد رعب ، وحشت و توقف فعالیت خبری در دستور کار قرار گرفته است.

در مرحله اول یعنی از فردای روز عاشورا بازداشت برخی از چهره های سیاسی و روزنامه نگاران کلید خورده است.

در همین رابطه ابتدا چهار تن از مشاوران میر حسین موسوی بازداشت شدند.علیرضا بهشتی حسینی فرزند شهید بهشتی از اولین افرادی بود که در روز دوشنبه و از سر کلاس درس در دانشگاه تربیت مدرس بازداشت و منزل او تفتیش و برخی مدارک و کامپیوتر شخصی او توقیف شد.فرزند شهید بهشتی پیش از این نیز درجریان حوادث پس از انتخابات بازداشت شده بود.

علیرضا بهشتی شیرازی سر دبیر روزنامه کلمه سبزو باقریان و بهزادیان نژاد سه تن دیگر از مشاوران مهندس موسوی بودند که در روز دوشنبه بازداشت شدند. فروزنده مسسول دفتر موسوی نیز از جمله بازداشتی هاست.

مهندس شاپور کاظمی برادر زهرا رهنورد از دیگر بازداشتی های روز دوشنبه بود.بسیاری بازداشت مجدد او را برای فشار بر مهندس موسوی تحلیل کردند.برادر همسر میرحسین که به هیچ وجه چهره ای سیاسی نیست در حوادث پس از انتخابات نیز پنج ماه در زندان نگهداری شد.

اردشیر امیرارجمندهم بازداشت شد.امیرارجمند دانشیار حقوق عمومی دانشگاه شهید بهشتی و مشاور حقوقی میرحسین موسوی بود.دکتر عابدی جعفری از دیگر بازداشتی ها بوده است.او عضو ستاد موسوی و وزیر بازرگانی دولت او بوده است..

از سوی دیگر ماموران دادستانی با حکم وزارت اطلاعات با حضور در بنیاد باران که بنیانگذار و موسس آن سید محمد خاتمی بود مرتضی حاجی مدیر عامل و رسولی معاون ان را بازداشت و اسناد و مدارک بنیاد را ثبت و ضبط کردند.

بازداشت عماد الدین باقی از فعالان حقوق بشر و از نزدیکان به مهدی کروبی نیز در همان فردای عاشورا رقم خورد.در این میان فرزند حجت الاسلام مهدی کروبی از وضعیت نیمه حصر پدرش در منزل خود خبر داده است.

ابراهیم یزدی دبیر کل نهضت آزادی از دیگر چهره های سیاسی بود که بازداشت شد.در همین رابطه شنیده شد نهضت آزادی برای اعلام انحلال این جبهه سیاسی تا روز پنج شنبه تحت فشار شدید نهادی های امنیتی قرار گرفته است.در همین رابطه برخی رسانه های افراطی جریان اصولگرا همچون کیهان و بولتن نیوز تلاش کردند بازداشت خبرنگاران و روزنامه نگاران را مرتبط به نهضت آزادی جلوه دهند.در همین راستا اعلام کردند هر کدام از این فعالان عرصه رسانه که بازداشت شده اند تنها به دلیل ارتباط با این جریان بوده است.

محسن آرمین سخنگوی سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی از دیگر افرادی است که نامش در لیست هزار نفره بازداشت وجود دارد.گرچه ماموران دادستانی برای بازداشت آرمین به منزلش مراجعه کردند اما به دلیل عدم حضور آرمین در منزل موفق به بازداشت او نشده اند.

به غیر چهره های سیاسی و مدنی نام بسیاری از خبرنگاران و روزنامه نگاران هم در لیست هزار نفره بازداشت گنجانده شده است.

ماشاالله شمس الواعظین، بدرالسادات مفیدی، مرتضی کاظمیان، کیوان مهرگان، رضا تاجیک و نسرین وزیری از جمله روزنامه نگارانی هستند که تاکنون دستگیر شده اند..

بدرالسادات مفیدی، دبیر انجمن صنفی روزنامه‌نگاران، کیوان مهرگان، دبیر سیاسی ضمیمه اعتماد و نسرین وزیری، خبرنگار پارلمانی خبرگزاری ایلنا و سایت خبرآنلاین هستند..

مرتضی کاظمیان، روزنامه نگار و فعال سیاسی نیز که از یادداشت نویسان ثابت سایت جرس است، ساعت یک بامداد بازداشت شده است.

اخبار موثق حکایت از ادامه این بازداشت ها دارد.برخی منابع موثق گزارش داده اند که این لیست هزار نفره که در دستور کار نیروهای امنیتی و نظامی قرار دارد قرار است مرحله به مرحله و با سنجش واکنش افکار عمومی به مرحله اجرا در آید.

همچنین به نظر می رسد روند بازداشت ها نشان می دهد در مرحله نخست سعی کرده اند ابتدا اطرافیان آقایان موسوی خاتمی و کروبی را بازداشت و همچنین با ادامه بازداشت روزنامه نگاران و خبرنگاران قرار است جریان اطلاع رسانی را مختل و افکار عمومی را در بی خبری نگه دارند.


59 پاسخ به “تهیه لیست چند صد نفره برای بازداشت چهره های سیاسی فعالان حقوق بشر و روزنامه نگاران”

  1. مازیار گفت:

    رییس جمهور موسوی نگران نباشید. ما تا آخر ایستاده ایم.

  2. نیما گفت:

    از اقای موسوی خواهش میکنم بیانیه ای بدن و ما رو از بلاتکلیفی در بیارن. ممنون

  3. مهدی گفت:

    امشب همه با هم در پشت بامها شعار می دهیم

  4. خبرنگار گفت:

    خداوند بی نهایت است و لا مکان و بی زمان؛ اما به قدر فهم تو کوچک می شود و به قدر نیاز تو فرود می آید؛ به قدر آرزوی تو گسترده می شود؛ و به قدر ایمان تو کار گشا می شود؛ یتیمان را پدر می شود و مادر؛ محتاجان برادری را؛ برادر می شود ؛عقیمان را طفل می شود؛ نا امیدان را امید می شود؛ گمگشتگان را راه می شود؛ در تاریکی ماندگان را نور می شود؛ رزمندگان را شمشیر می شود؛ بیماران را شفا می شود؛ محتاجان به عشق را؛ عشق می شود؛ پیران را عصا می شود؛…….

    ملا صدرا

  5. شفق گفت:

    مطمئنيد كه اين ليست خائنان و وطن فروشان نيست؟

  6. مجتبی گفت:

    به کجا چنین شتابان…
    حق پیروز است!
    سبز می مانیم…

  7. بسيار مهم (حتما بخوانيد) گفت:

    در شرايط كنوني سران جنبش سبز بايد طي بيانيه اي چند بندي اهداف ، راهكارها و برنامه هاي جنبش سبز را به طور كلي اعلام نمايند تا ضمن تعريف روشن تر اين جنبش از تفرق و در خطر افتادن انسجام وحدت جلوگيري گردد .

  8. sajad گفت:

    با سلام
    سایتها وخبرگذاریهاتونو افزایش بدین به طوری که همه مردم تو هر کجای ایران بتونند به مطالبتون دسترسی داشته باشن تا همه به تلویزیون رژیم بسنده نکنند

  9. آزاد اندیش دیندار گفت:

    ای مردم ایران به گوش باشید که در روز جمعه بعد نماز قرار است عزیزانمان میر حسین موسوی و آقای کروبی را دستگیر کنند آقایون نتوننستند بوسیله قوه قضا کاری کنند با تبلیغات قصد دارند این دستگیری را مردمی جلوه دهند …….خدا با ماست

  10. Ali sabz گفت:

    اوين شده دانشگاه ايران شده بازداشگاه
    تا كي ميخواهيد بگيريد ببريد بكشيد دروغ بگيد تجاوز كنيد
    به جاي اين كارا بريد دنبال سوراخ موش بگرديد.

  11. عاشق ايران گفت:

    بسم رب شهدا
    به ما گفتند راهپيمايي نكنيد.
    زدند در سرمان
    حقمان را خوردند
    كشتند
    گفتند ندا دروغ است
    عكس پاره كردند انداختند گردن ما!
    ياد قران سر نيزه كردن را دوباره ياد آوري كردند.
    آمدند در تنها مراسم مذهبي كه ميتوانستيم عزاداري را انجام دهيم زدنمان و آتش كشيدند باز هم گفتند شما بوديد.
    خداوندا پس كجاست آن عدالتت!

    من جوان اين ايرانم
    نه آمريكا نه انگليس و نه هيچ انسان ديگري مرا حمايت نميكند! من خودم آنقدر عقل دارم چون ايرانيم!

    به مولايم حسين كه ما فقط ايرانمان را ميخواهيم!

    خون ما از بقيه مردم دنيا رنگين تر نيستيم!
    همه ما در دادگاه عدل الهي به يك شكل ديده ميشويم! چون ايراني هستيم يا آمريكايي تقسيم بندي نميشيم!

    تو رو خدا آقايان ما مردم ايران 60-70 سال كه بيشتر زندگي نميكنيم پس تو رو خدا زندگيمان را تلخ نكنيد.

    آخه اون خدا فقط اعمال ما را نميبيند! شما هم اونجا جز متهمين هستيد نه ديوان بررسي جرائم!!!!
    آنجا محكمه فقط خداست و همه ما مجرمان اين دنياييم !
    هر كس نيكي كند به بهشت و هر كس بدي به جهنم!

    خدايا همه مارا به راه راست هدايت بفرما!!!

    ضمنا يه دعاي ويژه! خداوندا اجر مير حسين رو محفوظ داشته باش كه مردي چون اون نديدم كه مرد بودن را به من ثابت كرد!

    يه پيشنهاد به خودمون مربوطه!
    همه يه صلوات براي سلامتي آقا امام زمان و يك صلوات براي سلامتي مرد سبزمون بفرستيم!
    البته شايد صلوات هم جرم بشه!

  12. ستوده گفت:

    از این کلمه فعالان مدنی حالم بهم میخوره.

  13. کمال گفت:

    خبری ازتون نیست بزدلها. کدوم سوراخ موشی رفتید؟

  14. SAR گفت:

    با سلام
    در شب عاشورا هنگام برگزاری مراسم شام غریبان در مجمع مدرسین و محققین حوزه در قم عده ای لباس شخصی به این مکان حمله کردند و با مردم عزادار درگیر شدند که طی این درگیری چند تن ازجمله آقایان سید احمد رضا احمد پور و موسویان و دیگر اعضا دستگیر و روانه بازداشتگاه اطلاعات شدند و از بقیه افراد که در آنجا حضور داشتند عکسبرداری دقیق انجام دادند لطفا اطلاع رسانی کنید

  15. مریم گفت:

    مگر م توانید بیست ملیون رای دهنده به موسوی را دستگیر کرد انها ذره ای از اعتقادشان به موسوی کم نشده وهمچنان تک تک رفتاری شما را با مردم واو مقایسه می کنند

  16. مرتضی گفت:

    مرگ بر دیکتاتور

  17. الهه گفت:

    mostafa izadi dasgir shod

  18. بابک گفت:

    گیریم این چند صد نفرم ساکت کردین به قول موسوی با حقیقت جامعه چه میکنید؟؟؟؟

  19. احسان گفت:

    خيال خام است اگر فکر کردند با سرکوب و ارعاب ظلم پا بر جا خواهد ماند..

  20. mahdi گفت:

    اقای عابدی جعفری را هم گرفتند چرا نگفتید

  21. برگ سبز گفت:

    ” خدايا ميرحسين شريف و خاتمي عزيز و كروبي شجاع را از شر / جن و انس / محفوظ بدار. آمين يا رب العالمين .”

  22. صادق گفت:

    به مجاهد مقاوم، ابولفضل قدیانی، عضو شورای مرکزی سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی ایران اشاره نکردید. ایشان از جمله زندانیان سیاسی قبل انقلاب بوده اند که مقاومتی ستودنی در برابر دژخیمان پهلوی داشته اند

  23. civilshani گفت:

    به امید پروردگار ما به زودی به نتیجه میرسیم.هرگز هم از این مسائل نمیترسیم.
    ما فرزندان انقلاب و جنگیم.
    یا حسین میرحسین

  24. ايرانبان گفت:

    « تا مرگ استبداد، نهصت ادامه دارد »

  25. نیما گفت:

    این نکته را همه بدانند (به خصوص رسانه های خارجی)، ملت ایران به هیچ وجه از سران جنبش سبز فاصله نگرفته است و مادامیکه شما پایداری می کنید، از شما حمایت خواهیم کرد.

  26. علی گفت:

    من احمق به احمدی نژاد رای داده بودم ولی وقتی دیدم

    – عکس امام را پاره کردند به نام رقیب تمام کردند.
    – درب خانه امام و حسینیه جماران را شب عاشورا شکستند و فیلم آن را به مردم نشان ندادند.
    – عزاداران امام حسین(ع) در جماران را کتک زدند.
    – فیلم روز عاشورا را مونتاژ کردند و برای اهدافشان روز عاشورا کارنوال شادی و رقاصی برای رقیب درست کردند.
    – کشته های عاشورا را منکر شدند و . . . . . . . . . . .
    از کرده و رای خود پشیمان و از جناب میر حسین موسوی پوزش میطلبم البته ایشان را منطقی و با گذشت و با تقوای الهی یافتم.
    از همه طرفداران ایشان که راجعه بشان بد فکر میکردم پوزش میخواهم.

    (غلط کردم مال این مواقع است) آقا فاش میگویم بنده غلط کردم به احمدی نژاد رای دادم

  27. hamid hossaini گفت:

    zende bad KHAMENEI aziz marg bar doshmanane islam

  28. مهدی طرفدار موسوی از یزد گفت:

    یاحسین میر حسین

  29. محسن گفت:

    بله از بازداشت شدگان مجمع مدرسین و محققین حوزه در قم نگفتید؟

  30. مهدی 55 گفت:

    لعنت بر همه جنایتکاران و مزدوران این حکومت

  31. مهدی گفت:

    وای اگر موسوی حکم جهادم دهد ………

  32. یک روزنامه نگار گفت:

    مصطفی ایزدی، روزنامه نگار، نویسنده و محقق، نیز صبح دوشنبه با مراجعه 4 مامور با حکم دادسرای انقلاب در منزل بازداشت شده است.

  33. rahgozar گفت:

    pirozi az une motaghin ast

    VvvvvvvVVvvvvVVvvvvvv

  34. arezo گفت:

    khoda ba mast

  35. حسین گفت:

    یا حسین(ع)!!
    به خونت، به طفل لاله گونت!
    از تو جدا نمیشوم!

    میر حسین!!
    به راهت، به پاکیه شهادت!
    از تو جدا نمیشوم!

  36. خلیل گفت:

    سلام، حکومت کور، نمی تواند دیگران را کور کند. خاطرش باید جمع باشد که در دنیای امروز ارتباطات قطع شدنی نیستند. حکومتی که از دیروزش درس نگیرد، رفتنی است حتی اگر صدها هزار نفر را نیز قتل عام کند. مگر روز عاشورا مردم را زیر ماشین نگرفت، مگر روز عاشورا ماشین نیروی انتظامی سه بار، سه بار، از روی تن یکی از مبارزان رد نشد؟

  37. جهان گفت:

    با درود به ریس جمهور منتخب و محبوب مردم ایران، مهندس میر حسین موسوی،
    در نوشته قبلی خود از ایشان تمنا کردم برای جلوگیری از صدمه زدن به اعتبار ایشان از سوی ارازل و اوباش حاکم، پیش از دستگیری یک نوار ویدویی با اعلام مجدد نظراتشان تهیه کرده و آن را در اختیار یک شخص مورد اطمینان قرار دهند.
    در این جا جسارتا این پیشنهاد را به این شکل تکمیل می کنم. فکر می کنم دانسته ها و اطلاعات ریس جمهور منتخب، مهندس میر حسین موسوی، و دیگر سران جنبش سبز در رابطه با سران بی اعتبار حاکم بزرگ ترین امتیاز ایشان در مقابل دستگیری و پیامد های آن است. خواهش می کنم در یک یا چند نوار ویدئویی هر آنچه از این شیطان صفتان می دانید را بیان کرده و برای روز مبادا در اختیار معتمدین خود در جنبش سبز قرار دهید. این عمل بی شک شما، عزیزان و نزدیکانتان و همچنین دیگر سران اصلاحات را بیمه خواهد کرد. این اسرار در صورت دستگیری و آزار رساندن به شما باید بطور گسترده در کشور های اسلامی و دوست پخش شود، تا این کوردلان همه نزدیکان خود را در سطح دنیا از دست بدهند.
    بدانید که با احترام بی اندازه دوستتان داریم، به آینده امیدواریم، و برای رسیدن به ایرانی آزاد و سبز از هیچ گزندی هراس نداریم. ما بشماریم و آینده از آن ماست.
    موفق باشید!

  38. محسن گفت:

    بدانيد كه اين قوم اموي بر انند تا ميان ما ايرانيان تفرقه و دو دستگي ايجاد كنند
    همچون طالبان كه مردم را به جان يكديگر انداختند .
    پس صبور باشيد و با سكوت اعترض كنيد.
    و اگر اين جوانان فريب خورده به اصطلاح بسيجي اين را بفهمند افسار خود را در دست خود ميگيرند.

  39. رسولی از دیار کریمان گفت:

    من همیشه پیش خودم میگفتم چه طور مردم در زمان امام حسین رفتند و به نام دفاع از حکومت اسلامی امام حسین ویارانش را شهید کردند آخه مگه میشه نوه پیامبر را محارب با خدا خواند و همیشه به جهل و نادانی مردم و مظلومیت حسین گریه میکردم
    حالا دیدم که ای وای 14 قرن بعد دوباره همون اتفاق داره میافته

  40. رسولی از دیار کریمان گفت:

    با سلاممن همیشه پیش خودم میفتم مگه میشه نوه پیامبر را به نام دفاع از دین و اسلام و قرآن در روز عاشورا سر برید پیش خودم میگفتم آخه مردم اون موقع مگه خودشون عقل نداشتند مگه واقعیت رو نمیدیدند
    اما خدا خواست تا به چشم خودم ببینم که چه طور میشود مردمی را اینگونه فریفت
    امروز بر همه ما اولویت با آگاه سازی مردم از واقعیت روز عاشورا است

  41. ایرانی گفت:

    سرکوب راه چاره نیست.

  42. ایرانی گفت:

    آقایان یک روز خواهند فهمید که سرکوب راه چاره نیست. ولی ممکن است آن روز دیگر دیر شده باشد!

  43. unknown user گفت:

    دوستان من در این درگیری دستگیر شدند نه تنها دوستان من بلکه خیلی های دیگر هستند که خبری ازشان نیست پس کوتاه نمی آییم.

  44. سبز ار مشهد گفت:

    سبز می مانیم ، شرم بر دروغگو.

  45. مهران گفت:

    کروبی زنده باد موسوی پاینده باد…
    مرگ بر مردم کش
    زنده باد ایران آزاد

  46. رسولی از دیار کریمان گفت:

    واقعا این روزها آدم را یاد محرم سال 61 هجری میاندازد که چگونه پس از شهادت مظلومانه حسین اسیرانش را به این سو و آن سو میکشیدند
    آن روز نیز حسین (ع) به اتحام محاربه با خدا و خروج از دین شهید شد

  47. نادر گفت:

    می توانید اسم بقیه را هم به اطلاع برسانید؟

  48. سامان گفت:

    می ترسم مردم شهرستان ها در این وقایع بی خبر باشند از ستم و خونریزی که در عاشورا انجام شد.

  49. hih گفت:

    امان از افراط و تفريط كه مقدمه كج رويهاست
    با طريقي كه دو گروه سياسي درگير حول مسايل اخير پيش گرفته اند،هم به مردم و هم به كشوري كه پس از سالها مبارزه و ويرانيهاي گسترده به ما ارث رسيده اسيبهاي بيشتري خواهد رسيد.
    (چو ايران نباشد تن من مباد)

  50. ابی از اهواز گفت:

    مرگ بر منافق