سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » آيت‌الله هاشمي‌رفسنجاني: روح بي‌تفاوتي در جامعه اسلامي همه‌چيز را تباه مي‌كند...

آيت‌الله هاشمي‌رفسنجاني: روح بي‌تفاوتي در جامعه اسلامي همه‌چيز را تباه مي‌كند

چکیده :اصلاح امت اسلامي و امر به معروف و نهي از منكر مهمترين دلايل امام حسين(ع) براي قيام بود و در تاريخ اسلام واقعه‌اي با اين تاثيرگذاري نمي‌توان يافت و اين از اهميت جايگاه اين فريضه در دين اسلام...


کلمه:رئيس مجمع تشخيص مصحلت نظام گفت:روح بي‌تفاوتي در جامعه اسلامي همه‌چيز را تباه مي‌كند.

به گزارش ايلنا،آيت‌الله اكبر هاشمي رفسنجاني در ديدار مسوولان ستاد مركزي احياء فريضه امر به معروف و نهي از منكر؛ با تاكيد بر اهميت اين وظيفه در اسلام تاكيد كرد: در صورت حاكم شدن روح بي‌تفاوتي در جامعه اسلامي، همه‌چيز تباه مي‌شود.

وي در اين ديدار كه به مناسبت هفته امر به معروف و نهي از منكر صورت پذيرفت با تسليت فرا رسيدن ايام محرم؛ تاكيد كرد: اصلاح امت اسلامي و امر به معروف و نهي از منكر مهمترين دلايل امام حسين(ع) براي قيام بود و در تاريخ اسلام واقعه‌اي با اين تاثيرگذاري نمي‌توان يافت و اين از اهميت جايگاه اين فريضه در دين اسلام است.

رئيس مجلس خبرگان رهبري با بيان اينكه اگر فرهنگ نظارت عامه در مردم زنده شود آن جامعه مي‌تواند الگو و نمونه باشد، افزود: امر به معروف و نهي از منكر مطابق با فطرت پاك بشري است و با بيدار كردن وجدان بشريت و نهادينه كردن امر به معروف و نهي از منكر مي‌توان جامعه را به سمت خير و صلاح هدايت كرد.

وي با تقسيم امر به معروف و نهي از منكر در دو شاخه دولتي و مردمي تاكيد كرد: هرچه برجنبه‌هاي مردمي اين فريضه تاكيد شود فوايد بيشتري به همراه خواهد داشت و بايد تلاش شود در مردم فرهنگي ايجاد شود تا در مقابل بدي‌ها و رفتارهاي ناپسند و خلاف بي‌تفاوت نباشند.

هاشمي رفسنجاني از مسوولان ستاد احياي فريضه امر به معروف و نهي از منكر خواست تا با كمك گرفتن از تحقيق نسبت به تدوين و تنظيم دائره‌المعارف امر به معروف و نهي از منكر در اسلام اقدام كنند.

گفتني است در ابتداي اين ديدار حجت‌الاسلام والمسلمين زرگر دبير ستاد احياء فريضه امر به معروف و نهي از منكر با ارائه گزارشي از فعاليت‌هاي اين ستاد؛ ذهنيت‌زدايي منفي از فريضه امر به معروف و نهي از منكر در جامعه، اقدامات فرهنگي و تاكيد بر قانونگرايي در اجراي اين فريضه را از مهمترين اهداف اين ستاد براي احياء فريضه امر به معروف و نهي از منكر در جامعه عنوان كرد.


3 پاسخ به “آيت‌الله هاشمي‌رفسنجاني: روح بي‌تفاوتي در جامعه اسلامي همه‌چيز را تباه مي‌كند”

  1. پارسا گفت:

    دروووووود برفرزندان حقیقی وراستین ایران زمین وتیریک وتهنیت فراوان خدمت قهرمان سربلند ملت ایران آقای میرحسین موسوی.امیدوارم راهی را که با پشتیبانی ملت شروع کردید رابدون راه دادن هرگونه هراسی بخود ازهیاهوها…. ادامه دهید به امید پیروزی وشنیدن خبرهای خوش ازجانب آقای موسوی وجنبش سبزایران که نشان داد یگانه صدای باقی مانده ازروح وعزمت ایران وایرانی است باشیم. پایان شب سیه سپیدیست.به برکت وعظمت ماه محرم ماه پیروزی خون برشمشیرپیروزی ازآن ملت ماکه همان جنبش سبزپیشقراول آن است خواهد بود.امیدوارم خداوند وملت این زحمتهاو مرارتهایی را که دراین چندماه اخیربرشما دلیرمردان رفت را بی پاسخ نگذارند که واقعا امیدها رادردل ملت برای داشتن آینده ای روشن زنده کردید.با آرزوی پیروزی و سربلندی برای همه ایرانیان وایران دوستان شمارابه خدای بزرگ می سپارم.

  2. آمیتیس از اهواز گفت:

    آیت الله هاشمی رفسنجانی شما هنوز هم همان مرد انقلابی هستید.

  3. از شیراز گفت:

    به مسجد قبا بیایید در مجاورت بازار زرگرها کنار شاهچراغ آنجا مکان سبزهای شیرازیست هر شب بعد از اذان با سخنرانی آیت الله دستغیب