سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » پرونده عيسي سحر خيز آماده ارسال به دادگاه است...

پرونده عيسي سحر خيز آماده ارسال به دادگاه است

چکیده :وي فعاليت تبليغي عليه نظام ، توهين به رهبر معظم انقلاب و اجتماع و تباني به قصد برهم‌زدن نظم عمومي را از اتهامات سحر خيز عنوان...


کلمه:وكيل عيسي سحر خيز از اخذ آخرين دفاع از سوي بازپرس پرونده خبر داد و گفت: درحال حاضر پرونده موكلم آماده صدور كيفرخواست وارسال به دادگاه است.

مينا جعفري در گفت‌وگو با ايلنا با اعلام اين مطلب اظهارداشت:‌با توجه به اينكه آخرين جلسه بازپرسي عيسي سحر خيز روز يكشنبه هفته جاري برگزار و وي به دفاع از خود پرداخت ،اميدوارم پرونده موكلم به دليل شرايط جسماني وي هرچه سريع‌تر به دادگاه ارسال شود.

وي فعاليت تبليغي عليه نظام ، توهين به رهبر معظم انقلاب و اجتماع و تباني به قصد برهم‌زدن نظم عمومي را از اتهامات سحر خيز عنوان كرد.

جعفري با بيان اينكه موكلش در حدود 6 ماه است كه در بازداشت به سر مي‌برد، ادامه داد: تاكنون چندين بار نسبت به ادامه قرار بازداشت موكلم اعتراض كرديم اما همچنان قرار بازداشت وي از سوي بازپرس پرونده تمديد مي‌شود.

جعفري كه وكالت صالح دلدم از اعضاي كميته ستاد هنري مهدي كروبي در شرق تهران را نيز برعهده دارد درباره اين پرونده نيز گفت‌: موكلم از 27 خرداد ماه بازداشت شده و هنوز پرونده وي تعيين تكليف نشده است.

وكيل دلدم افزود:‌ بازپرس شعبه دوم دادسراي انقلاب قرار وثيقه صادر كرده اما هنوز روال قانوني جهت توديع وثيقه از سوي خانواده موكلم فراهم نشده است.

وي از وضعيت جسماني موكل خود ابراز نگراني كرد و در باره اتهام دلدم گفت:‌ به دليل عدم مطالعه پرونده موكلم از وضعيت و اتهامات آن هيچ اطلاعي ندارم.


یک پاسخ به “پرونده عيسي سحر خيز آماده ارسال به دادگاه است”

  1. علی گفت:

    یعنی اینها از خدا نمیترسند که اینقدر یک مسلمان را آزار واذیت میکنند ؟بخدا این ظلم پایدار نیست چرا بیدار نمیشوند ؟