سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » هاشمیان:دور از ذهن نیست که توهین به امام توسط حامیان افراطی دولت صورت گرفته باشد...

هاشمیان:دور از ذهن نیست که توهین به امام توسط حامیان افراطی دولت صورت گرفته باشد

چکیده :صدا و سیما با عملکرد خود در این رابطه مسئله را سبک جلوه داد و به جای طرفداری از بنیانگذار انقلاب اسلامی، این کار شنیع را عادی‌سازی...


کلمه:رییس فراکسیون خط امام(ره)مجلس در واکنش به حرمت‌شکنی ساحت مقدس امام خمینی (ره)با پخش تصاویر رویدادهای 16 آذر در تلویزیون گفت:«صدا‌و سیما قبح اهانت به امام را شکست.»

حجت‌الاسلام و المسلمین حسین هاشمیان در گفتگو با جماران، اظهار داشت:«دور از ذهن نیست برخی طرفداران افراطی دولت از روی تعمد یا غرض این ندانم‌کاری را انجام داده باشند.»

رییس فراکسیون خط امام (ره)مجلس اضافه کرد:«ممکن است برخی حامیان افراطی دولت اقدام به پاره کردن عکس امام (ره)کرده‌اند تا چهره‌ شخصیت‌هایی همچون میرحسین موسوی و مهدی کروبی را زیر سئوال ببرند اما حقیقتا ندانم‌کاری کردند.»

وی با انتقاد از عملکرد صدا و سیما در انتشار اخبار هتک حرمت به تمثال بنیانگذار انقلاب اسلامی، عنوان کرد:«ابدا ضرورتی نداشت که صدا و سیما این اخبار شنیع را منعکس کند؛ چرا که این کار موجب شکستن قبح این اقدام می‌شود.»

نماینده اصلاح‌طلب مردم رفسنجان با تاکید بر این نکته که به هیچوجه نمی‌توان عنوان کرد که حامیان میرحسین موسوی و کروبی چنین اقدامی را انجام داده‌اند، گفت:«اصلا چنین ذهنیتی در این جریان وجود ندارد کمااینکه دانشجویان حامی این دو چهره‌ اصلاح‌طلب نیز به هیچ‌وجه دست به چنین اقدامی نخواهند زد.»

وی عملکرد صدا و سیما را در این زمینه خام توصیف کرد و افزود:« صدا و سیما با عملکرد خود در این رابطه مسئله را سبک جلوه داد و به جای طرفداری از بنیانگذار انقلاب اسلامی، این کار شنیع را عادی‌سازی کرد.»

هاشمیان با تاکید بر اینکه وظیفه‌ همه‌ مسئولان و دلسوزان انقلاب و دوستداران امام (ره)این است که عاملین این اقدام را پیدا کرده و آنها را به مردم معرفی کنند، خاطر نشان کرد:«اصلا دور از ذهن نیست که برخی طرفداران افراطی دولت از روی تعمد یا غرض این ندانم‌کاری را انجام داده باشند.»


6 پاسخ به “هاشمیان:دور از ذهن نیست که توهین به امام توسط حامیان افراطی دولت صورت گرفته باشد”

  1. نیما از تهران گفت:

    سلاممرگ بر ضد ولایت فقیه مرگ بر دشمنان وحدت ملی نفرین به کلمه که مروج دروغ و تفرقه است

  2. محسن گفت:

    فقط از کودتاگران که هر ذره ذره میراث فکری امام را نابود می‌کنند چنین سناریوهای زشتی برمی‌آید.

  3. دوست نیما گفت:

    من می خواستم تشکر کنم از آقای هاشمیان که از معدود کسانی هستند که تریبون دارند و حرف حق و منطقی می زنند.
    همچنین تشکر می کنم از دوست خوبم نیما به خاطر اینکه سلام کرد!!!

  4. damon گفت:

    این موضوع راه حل فوری دارد. آقایان لطف کنند و تصویر فرد پاره کننده عکس امام را واضح نشان دهند تا معلوم شود چه کسی بوده است. احتیاج به نفرین هم ندارد آقای نیمای عزیز!

  5. یا ابا عبدالله الحسین گفت:

    ما می گوییم
    رای ما یک کلام
    نخست وزیر امام
    کسانی که از این شعار بدشان می آید عکس امام را پاره کرده اند
    ما می گوییم
    از نسل علی و پاک پاکی سید
    همدرد چفیه و پلاکی سید
    وقتی که خمینی ات امین نامیده
    از طعنه ناکسان چه باکی سید
    به نظر شما این شعار های نهادینه شده در جنبش سبز که دائما بر تایید امام صحه می گذارد می تواند با امام دشمنی کند یا جریان طرفدار دولت کودتا که تاب دیدن این همه حمایت امام از میر حسین را نداشت .
    اندکی صبر سحر نزدیک است .

  6. مسعود گفت:

    ما مرگ نیما را نمی خواهیم خدا انشالله ایشان را به راه راست که همانا ” راه سبز امید” است هدایت بفرماید آمین یا رب العالمین