نامه مهدی هاشمی به دادستان :دادگاه صالحه برای رسیدگی به شایعات تشکیل دهید
چکیده :باز هم تاكید می كنم در انتظار تحقق خواسته هایی كه در نامه به رییس قوه قضائیه مطرح شده، می باشم و با آشنایی به كارهای خویش اطمینان دارم كه در هر دادگاه صالحی حكم برائت خواهم...
کلمه:مهدی هاشمی رفسنجانی نامه ای خطاب به دادستان تهران منتشركرد و نوشت: اگر منظور شما این است كه باید در دادگاه دفاع شود، آمادگی دارم و خواسته ام كه دادگاه صالحی برای بررسی همه اتهامات و شایعات تشكیل دهند.
به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی دادستانی عمومی و انقلاب تهران، در نامه مهدی هاشمی رفسنجانی به دادستان تهران آمده است: اخیرا در برخی رسانه ها جمله ای از جنابعالی نقل شده كه باعث تعجب بسیار است. شما در جواب سووال یك خبرنگار كه درباره اظهارات اینجانب سووالی پرسیده، گفته اید” در جلسات دادگاه برخی از متهمان، مطالبی را به آقای مهدی هاشمی نسبت داده اند. او باید برگردد و از خود دفاع كند”.
در ادامه نامه آمده است: تردیدی نیست كه چند نفر از متهمان در دادگاه مطالبی علیه اینجانب گفته اند و رسانه ها هم پخش كردند و سپس رهبر معظم انقلاب با صراحت فرمودند” اعتراف در حق دیگران اعتباری ندارد” كه قانون و عقل و منطق و اخلاق هم همین را می گوید و بعید است كه شما بی اطلاع باشید.
وی ادامه می دهد: البته با توجه به دروغ های فراوانی كه برخی رسانه های معلوم الحال می نویسند یا می گویند، من هنوز مطمئن نیستم كه مسوول بلند پایه قضایی مانند جنابعالی چنین اظهاری با رسانه ای داشته باشید. ولی چون تكذیب یا اصلاحی از سوی شما به عمل نیامده، با توجه به مسوولیتی كه دارید، بنا را بر صحت نقل قول بگذاریم.
مهدی هاشمی می افزاید: تا جایی كه خبر دارم به استناد تبصره ماده 65 قانون آیین دادرسی كیفری، شروع تحقیقات و رسیدگی منوط به ارجاع شده است؟ اگر چنین باشد، با استناد به ماده 112 قانون آیین دادرسی كیفری احضار متهم باید به وسیله احضار نامه كتبی به عمل آید و نه از طریق رسانه های عمومی!
هاشمی خاطر نشان می كند: گرچه به خودی خود در این گفته نكته مهمی نیست، ولی با توجه به فضاسازی ها و تهمت های فراوانی كه به بهانه این اظهارات در این روزها علیه اینجانب ابراز شده، مساله مهم است و آثار سوئی در پی دارد.
وی خطاب به دادستان تهران می گوید: لابد بی اطلاع نیستید كه برخی از رسانه های معلوم الحال، این اظهار را دلیل وجود پرونده ای در دادگاه ها علیه اینجانب گرفته اند و حتی به خاطر آن در خارج از كشور هستم. این همه در حالی است كه تا این لحظه از سوی مسوولان قضایی و امنیتی اخطار یا احضاریه ای به اینجانب داده نشده، گرچه ادعاهایی در رسانه های خاص مطرح شده كه تكذیب آنها از سوی من منتشر شده و باز هم تكرار می شود.
هاشمی رفسنجانی می افزاید: اگر منظور شما در فرض صحت خبر نقل شده از شما این است كه من باید تكذیب كنم كه كرده ام، ولی اگر منظور این است كه باید در دادگاه دفاع شود، این را هم ضمن نامه ای به ریاست قوه قضائیه به صراحت اعلام كرده ام كه آمادگی دارم و خواسته ام كه دادگاه صالحی برای بررسی همه اتهامات و شایعات تشكیل دهند، در مقابل هم دادگاه صالح دیگری شكایت فراوانی را كه من از برخی رسانه ها و افراد و مقامات دارم، بررسی كنند و حتی بری این منظور وكیل هم انتخاب شده، ولی متاسفانه تا كنون اقدامی نشده و اگر شده، به اینجانب ابلاغ نشده و انتظار اینجانب و تمامی خانواده آیت الله هاشمی رفسنجانی این است كه دستگاه قضایی این وظیفه را به خوبی انجام دهد.
وی با اشاره به گذشته خود می گوید: زندگی من كاملا روشن است. در دوران نوجوانی سر و كارم با زندان های رژیم پهلوی به خاطر حبس های پدرم بود كه در مقابل درب های زندان اوین، قزل قلعه، شهربانی، عشرت آباد، پادگان باغشاه و دادگاه های نظامی سپری شده و در جوانی نیز پس از رسیدن به سن بلوغ در جبهه های دفاع مقدس و در خطوط مقدم و خطرناك حلبچه، دربندیخان و گردرش و… از اسلام، انقلاب و میهن دفاع كرده ام و اكنون مصدومیت شیمیایی ریه ام را آزار می دهد.
مهدی هاشمی رفسنجانی ادامه می دهد: در دوران سازندگی به مدد الهی توانستم چند نیاز مهم كشور را برطرف كنم، با تاسیس شركت صنایع دیایی، تكنولوژی ارزشمند سكوهای دریایی و لوله گذاری كف دریا را كه در انحصار چند شركت پیشرفته است، در ایران بومی كردم و اكنون این شركت جز سازمان های فعال و پركار كشور است، در آب های ایران، هندوستان، ونزوئلا و جاهای دیگر پروژه اجرا می كند. اولین فاز بهره برداری در پارس جنوبی و توسعه منطقه عسلویه را اینجانب آغاز و فعال كردم.
در ادامه این نامه آمده است: تاسیس سازمان مهم بهینه سازی مصرف گاز یكی دیگر از اقدامات اینجانب است كه اگر به طور كامل اجرا شود، تحول عظیمی در مصرف انرژی و حفظ محیط زیست است، اكنون هم مسوولیت دفتر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی را به عهده دارم كه در این زمینه مسوولیت فعال كردن شعبه های شش گانه دانشگاه آزاد اسلامی به من واگذار شد كه توسعه دانشگاه لبنان برای جوانان مسلمان یكی از موارد مهم آن است كه در جریان گرفتن مجوز و زمین مركز و جنوب لبنان تلاش می شود و نیز برنامه تقویت و توسعه دانشگاه آزاد اسلامی آكسفورد انگلستان پیگیری می شود و فعال كردن دانشگاه آزاد در زنگبار كه زمین و مجوز تهیه شده و مردم در انتظار شروع هستند.
وی باز هم خطاب به دادستان تهران می گوید: می توانید حدس بزنید كه صدور چنان كلماتی از مقام دادستانی تهران با پیرایه هایی كه افراد و رسانه های مریض به آن می بندند، چه آثار منفی در راه كار ما می گذارد.
مهدی هاشمی رفسنجانی در پایان خاطر نشان می كند: باز هم تاكید می كنم در انتظار تحقق خواسته هایی كه در نامه به رییس قوه قضائیه مطرح شده، می باشم و با آشنایی به كارهای خویش اطمینان دارم كه در هر دادگاه صالحی حكم برائت خواهم گرفت، اما با عنایت به اصل یكصد و پنجاه و ششم قانون اساسی كه پشتیبانی حقوق فردی و اجتماعی و مسوولیت تحقق عدالت را وظیفه قوه قضائیه می باشد، انتظار دارد دستگاه قضایی مستقل تهمت ها و افتراهایی را كه مستندات آن مكررا به دادسرا تقدیم شده است، مورد رسیدگی قرار گیرد.














آقای هاشمی عجالتا تشریف بیاورید ایران تشكیل دادگاه صالح هم به روی چشم.
agha mehdi dadgahe salehe ham dar irane aziz peyda mishe ?