سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » زاکانی:نظرسنجی های وزارت خانه های کشور و اطلاعات حاکی از رفتن انتخابات به دور دوم بود...

زاکانی:نظرسنجی های وزارت خانه های کشور و اطلاعات حاکی از رفتن انتخابات به دور دوم بود

چکیده :در روز پنجشنبه 21 خرداد 2 نظرسنجي از سوي وزارت كشور و وزارت اطلاعات كه 2 نهاد وابسته به دولت بودند، منتشر شد كه نشان مي‌داد انتخابات به دور دوم كشيده مي‌شود و جالب اينكه شوراي امنيت ملي هم بر اساس جمع‌بندي تمام اين نظرسنجي‌ها اعلام كرد كه انتخابات به دور دوم كشيده خواهد...


کلمه: عليرضا زاكاني يكي از اعضاي كميته 6 نفره مجلس شوراي اسلامي در انتخابات رياست جمهوري شب گذشته در نشست “فتنه و فرجام ” كه از سوي بسيج دانشجويي دانشگاه امام صادق (ع) برگزار مي‌شد به واكاوي حوادث پس از انتخابات دهم رياست جمهوري پرداخت و اظهار داشت: بسياري از افرادي كه به موسوي راي دادند، تنها به اين دليل از وي حمايت كردند كه خاطرات خوبي از نخست‌وزير دوران امام در ذهن داشتند و در واقع با حمايت از موسوي به شعارهاي انقلاب راي دادند و نمي‌توان راي آنها را به معناي مخالفت با نظام تعبير كرد.

به گزارش فارس، عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس در ادامه به نظرسنجي‌هاي انتخاباتي نيز اشاره كرد و اظهار داشت: تمام نظرسنجي‌ها حتي نظرسنجي جهاد دانشگاهي كه نوع نگاهش مشخص است، پيش از انتخابات نشان مي‌داد كه احمدي‌نژاد در دور اول پيروز انتخابات خواهد بود اما درست در روز پنجشنبه 21 خرداد 2 نظرسنجي از سوي وزارت كشور و وزارت اطلاعات كه 2 نهاد وابسته به دولت بودند، منتشر شد كه نشان مي‌داد انتخابات به دور دوم كشيده مي‌شود و جالب اينكه شوراي امنيت ملي هم بر اساس جمع‌بندي تمام اين نظرسنجي‌ها اعلام كرد كه انتخابات به دور دوم كشيده خواهد شد.

زاكاني با بيان اينكه همين نظرسنجي‌ها زمينه‌اي بود كه بهانه تقلب را فراهم كند، افزود: بعد از انتخابات نيز مشخص شد كه در درون وزارت اطلاعات نيز جرياناتي بودند كه سرخط‌هايي براي هدايت آشوب‌هاي بعد از انتخابات مي‌دادند و اين نشان مي‌دهد كه جريان رقيب از تمام امكانات خود استفاده كرد تا به نظام ضربه بزند.

وي همچنين به ليستي از عوامل اصلي فتنه در انتخابات اخير رياست جمهوري اشاره كرد و يادآور شد: عوامل خارجي و دشمنان، عوامل استحاله شدن درون نظام،‌عناصر قدرت‌طلب، عناصر بي‌بصيرت و اهل ترديد كه آب به آسياب دشمن مي‌ريزند از مهمترين عواملي بودند كه در فتنه اخير نقش‌آفريني كردند.


2 پاسخ به “زاکانی:نظرسنجی های وزارت خانه های کشور و اطلاعات حاکی از رفتن انتخابات به دور دوم بود”

  1. حسین گفت:

    نکته اصلی این بود:
    بعد از انتخابات نیز مشخص شد که در درون وزارت اطلاعات نیز جریاناتی بودند که سرخط‌هایی برای هدایت آشوب‌های بعد از انتخابات می‌دادند و این نشان می‌دهد که جریان رقیب از تمام امکانات خود استفاده کرد تا به نظام ضربه بزند.

  2. یاحسین میر حسین مظلوم گفت:

    از اینکه برخی از دشمنان نظام از اعتراضات قانونی سوء استفاده کردند شکی نیست. خدا باعث بانی این جریانات مقابله با دادخواهی مردم را هدایت کند.
    اما آیا حضرت زهرا س وقتی حق قانونیش سلب شد قیام نکرد؟ آیا او هم از دین خارج شده بود و او هم علیه اسلام قیام نموده بود؟
    تا کی خود و دیگران را فریب دهیم؟ تاکی مردم را از لولو بترسانیم؟ تا کی اشتباه خود را گردن دشمنان ساختگی بیندازیم؟
    تا کی شبیه سازی و یکی امام حسین ع و دیگری شمر، یکی رجایی ثانی و دیگری مطهری ثانی. آیا مگر خمینی آیت ا.. بروجردی ثانی بود؟ نه به خدا. خمینی، نه تنها خمینی بود بلکه دیگر در عالم ثانی اش را هم نخواهند دید.